Haydi Yine Yeniden...

Ahhh ekimim ben artıyı hormonlara bağlamıştım şükür değilmiş dediğin gibi psikolojik sanırım tartıdan korkar oldum bana yol göster çok ihtiyacım var
bu arada Vuvvvv hafta birincimiz seni ayakta alkışlıyorum hep eksiler Seninle olsun
Çok güZel bir menü olmuş yürüyüş on numara bol eksi getirsin inşallah

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 08:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin

Ara 10:30
Türk kahvesi

Öğle 12:10
2 haşlama yumurta ,portakal

Ara 16:30
Avuçiçi kadar leblebi, süt

Akşam 18:50
3 yk mercimekli bulgur pilavı
4-5 yk tavuk sote
Yoğurt
Salata

Ara
Türk kahvesi

Spor
40 dk yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
10 dk karın egzersizi yapıldı
Üzerine 30 dk daha yürüdüm

hepimize inşallah :)9
kız doğruyu söyle haftada kaç kere tartılıyorsun sadece çarşamba değil demiii
bir de için de tartıya çıkarken ya artıysam korkusu var , yok deme valla inanmam

tartıda korkun zihin altına, tartıda artı çıkmalıyım sen de korkmalısın emrini veriyorsun , rahatlık her işi çözer korkmaktan vazgeç sık tartılma zihnin de belli bir rakam olsun mesela 62 diyelim sürekli kendi kendine ben 62 kiloyum sağlıkla zayıflamaya devam ediyorum bedenim sağlıklı ve güçlü gibi telkinler de bulun

hepimize inşallah :)9
kız doğruyu söyle haftada kaç kere tartılıyorsun sadece çarşamba değil demiii
bir de için de tartıya çıkarken ya artıysam korkusu var , yok deme valla inanmam
Tartı değil step tahtası gibi hergün tartılıyorum hem sayıyı beğenmeyip defalarca deniyorum
Inşallah işe yarar arkadaşım demez miyim ne güzel sayı 62
benim gözler şaşı görmeye başladı bile ben gidip yatıcam yine :)))
Allah rahatlık versin teşekkürler bilgiler için

Sabah 8.30 1 gün kurusu 1 sade kahve
Kahvaltı 9.30
1 dlm tam buğday ekmeği
5 adet yeşil zeytin

Ara 11.30
200 ml süt 1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğlen 13.30
1 tabak susuz kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 16.30
Sade türk kahvesi 2 kare bitter

Akşam 18.30
6 yk susuz kıymalı karnabahar
2 yk haşlanmış tavuk
1 büyük kasede kıvırcik salata (yağsız tuzsuz)

Su 2.5 lt

Çok güzel olmus menün canim tam senlik saglikli

Hiç ekmek yok kahvaltıda bile.vucudun şaşırıp eksiye geçecektir canım.sporun fevkalâde

Protein sebze tam kıvamında geliyor eksiler

yattım uyudum kalktım çay yaptım içiyorum bile sağ ol melrinimmmm:))
gözümle görmüşüm gibi nasıl da biliyorum o tartıya zırt pırt çıktığını ben de bir ara yaptım da psikolojim dağılmıştı sonra da sık yartılmamaya karar vermiştim yaa
inşallah işe yarar deme kızzz allaha şükür işe yarıyor de şimdiki zamanı kullan, inanmak etki , bilinç altının inandığın şeyi yapması tepkidir bebeeemm inan gözün de canlandır uyku öncesi 62 kilo olduğum , sağlıklı olduğum için şükürler olsun de bilinç altımla tam bir denge ve uyum içindeyim de tekrarlayarak uykuna dal mışıl mışıl uyu :)

Protein ve spor dolu gün olmuş canım ben beğendim gelsin eksiler
Eksi getirecek sebzeler ve tabiki harika bir menü

Sabah bu sözlerle uyandım hatta 60 üzerine cümleler kurdum şahaneyim çok iyi gözüküyorum önce kendim inanıcam doğru yol bu sanırım
Günaydınlar
Gideyim hem yürüyüş yaomis olurum hem de ev bakayım
Yürüyüş süper ev senin değil miydi acele karar verme eksileri artıları iyi değerlendir çocuğunu orda büyütmek isteyip istemediğini sor bol eksi getirsin inşallah

hah işte başladın mı bir kere kendi duyacağın kadar sessiz de olsa söyledikçe inanacaksın gülüm, bak çarşambaya ben yine eksi bildirim yapıcam hem de güzel bir rakamla o kadar çok inanıyorum ki gerçekten oluyor boşuna inandığın kadar, düşündüğün kadarsın dememişler , ama sabrediyorum tartıya çıkmıycam çarşambaya kadar her gün daha da sağlıklı oluyorum her gün daha da hafifleyip inceliyorum sınırsız bilgelik, zeka ve güçle yaratılmış olan bilinç altım benim için bunların hepsini yapıyor biliyorum ve inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…