- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.801
Ahhh ekimim ben artıyı hormonlara bağlamıştım şükür değilmiş dediğin gibi psikolojik sanırım tartıdan korkar oldum bana yol göster çok ihtiyacım varallaha şükür her şey normal, kız senin bilinmeyen kilo artışının sebebi psikolojik olabilir mi bırak istemediğin olumsuz duygular sana yük yapar sadece tüm olumsuz kötü duyguları enerjileri serbest bırak sal gitsin onlara ihtiyacın yok
Çok güZel bir menü olmuş yürüyüş on numara bol eksi getirsin inşallahMenu vereyim köye gitmeden
Gece geleceğim
Sabah ılık.limonlu su
Kahv: 2 kk peynir 5 zeytin
Yeşillik ve 1 dilim tam.t ekmek
Ara sade kahve 2 ceviz 1 hurma
Ogle: 1 kepçe çorba
5 parca turşu 4 kaşık yoğurt
3 kaşık patates kav
Ara turk kahvesi
Akşam17.45: 5 kaşık taze fasulye yemeği
1 kase keşkek (tavuklu)
Ara türk kahvesi 2 kuru Kayısı
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika tempolu yürüyüş
günün en fazla 7-8 saati uyanığım bazen 5-6 saati uyanığım o kadar ki uyuyoom :))tomurcukkk ellerine sağlık canım benim
M Melrin sonuçların iyi çıkmasına cok sevindim
@angelina35 nasıl.oldunuz canım
@emoslandd cok zor birndurum aile için allah safi ismi ile sifa versin
@lastrose6 canim elin nasıl oldu inşallah daha iyisindir
ekim2009 sen nasılsın canım ilaçlar hala uyku yapıyor mu
hepimize inşallah :)9Ahhh ekimim ben artıyı hormonlara bağlamıştım şükür değilmiş dediğin gibi psikolojik sanırım tartıdan korkar oldum bana yol göster çok ihtiyacım var
bu arada Vuvvvv hafta birincimiz seni ayakta alkışlıyorum hep eksiler Seninle olsun
Çok güZel bir menü olmuş yürüyüş on numara bol eksi getirsin inşallah
Tartı değil step tahtası gibi hergün tartılıyorum hem sayıyı beğenmeyip defalarca deniyorumhepimize inşallah :)9
kız doğruyu söyle haftada kaç kere tartılıyorsun sadece çarşamba değil demiii
bir de için de tartıya çıkarken ya artıysam korkusu var , yok deme valla inanmam
Inşallah işe yarar arkadaşım demez miyim ne güzel sayı 62tartıda korkun zihin altına, tartıda artı çıkmalıyım sen de korkmalısın emrini veriyorsun , rahatlık her işi çözer korkmaktan vazgeç sık tartılma zihnin de belli bir rakam olsun mesela 62 diyelim sürekli kendi kendine ben 62 kiloyum sağlıkla zayıflamaya devam ediyorum bedenim sağlıklı ve güçlü gibi telkinler de bulun
Allah rahatlık versin teşekkürler bilgiler içinbenim gözler şaşı görmeye başladı bile ben gidip yatıcam yine :)))
Çok güzel olmus menün canim tam senlik saglikliMenu vereyim köye gitmeden
Gece geleceğim
Sabah ılık.limonlu su
Kahv: 2 kk peynir 5 zeytin
Yeşillik ve 1 dilim tam.t ekmek
Ara sade kahve 2 ceviz 1 hurma
Ogle: 1 kepçe çorba
5 parca turşu 4 kaşık yoğurt
3 kaşık patates kav
Ara turk kahvesi
Akşam17.45: 5 kaşık taze fasulye yemeği
1 kase keşkek (tavuklu)
Ara türk kahvesi 2 kuru Kayısı
Su 2.5 litre
Spor 40 dakika tempolu yürüyüş
Hiç ekmek yok kahvaltıda bile.vucudun şaşırıp eksiye geçecektir canım.sporun fevkalâdeUyanınca limonlu su
Kahvaltı 08:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Ara 10:30
Türk kahvesi
Öğle 12:10
2 haşlama yumurta ,portakal
Ara 16:30
Avuçiçi kadar leblebi, süt
Akşam 18:50
3 yk mercimekli bulgur pilavı
4-5 yk tavuk sote
Yoğurt
Salata
Ara
Türk kahvesi
Spor
40 dk yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
10 dk karın egzersizi yapıldı
Üzerine 30 dk daha yürüdüm
Protein sebze tam kıvamında geliyor eksilerSabah 8.30 1 gün kurusu 1 sade kahve
Kahvaltı 9.30
1 dlm tam buğday ekmeği
5 adet yeşil zeytin
Ara 11.30
200 ml süt 1 ceviz 1 kuru kayısı
Öğlen 13.30
1 tabak susuz kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16.30
Sade türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 18.30
6 yk susuz kıymalı karnabahar
2 yk haşlanmış tavuk
1 büyük kasede kıvırcik salata (yağsız tuzsuz)
Su 2.5 lt
yattım uyudum kalktım çay yaptım içiyorum bile sağ ol melrinimmmm:))Tartı değil step tahtası gibi hergün tartılıyorum hem sayıyı beğenmeyip defalarca deniyorum
Inşallah işe yarar arkadaşım demez miyim ne güzel sayı 62
Allah rahatlık versin teşekkürler bilgiler için
seni sevgiye boğucaz ki mutlu olup doğru hormonları salgılayıp zahmetsizce zayıflayasıntomurcukkk eline sağlık arkadaşım
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Beni sopalayın hem de doyasıya artık o iğrenç sayıları görmek istemiyorum
Protein ve spor dolu gün olmuş canım ben beğendimUyanınca limonlu su
Kahvaltı 08:20
1 haşlama yumurta
Kk peynir
3 zeytin
Ara 10:30
Türk kahvesi
Öğle 12:10
2 haşlama yumurta ,portakal
Ara 16:30
Avuçiçi kadar leblebi, süt
Akşam 18:50
3 yk mercimekli bulgur pilavı
4-5 yk tavuk sote
Yoğurt
Salata
Ara
Türk kahvesi
Spor
40 dk yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
10 dk karın egzersizi yapıldı
Üzerine 30 dk daha yürüdüm
Eksi getirecek sebzeler ve tabiki harika bir menüSabah 8.30 1 gün kurusu 1 sade kahve
Kahvaltı 9.30
1 dlm tam buğday ekmeği
5 adet yeşil zeytin
Ara 11.30
200 ml süt 1 ceviz 1 kuru kayısı
Öğlen 13.30
1 tabak susuz kabak yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 16.30
Sade türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam 18.30
6 yk susuz kıymalı karnabahar
2 yk haşlanmış tavuk
1 büyük kasede kıvırcik salata (yağsız tuzsuz)
Su 2.5 lt
Sabah bu sözlerle uyandım hatta 60 üzerine cümleler kurdum şahaneyim çok iyi gözüküyorum önce kendim inanıcam doğru yol bu sanırımyattım uyudum kalktım çay yaptım içiyorum bile sağ ol melrinimmmm:))
gözümle görmüşüm gibi nasıl da biliyorum o tartıya zırt pırt çıktığını ben de bir ara yaptım da psikolojim dağılmıştı sonra da sık yartılmamaya karar vermiştim yaa
inşallah işe yarar deme kızzz allaha şükür işe yarıyor de şimdiki zamanı kullan, inanmak etki , bilinç altının inandığın şeyi yapması tepkidir bebeeemm inan gözün de canlandır uyku öncesi 62 kilo olduğum , sağlıklı olduğum için şükürler olsun de bilinç altımla tam bir denge ve uyum içindeyim de tekrarlayarak uykuna dal mışıl mışıl uyu :)
Yürüyüş süper ev senin değil miydi acele karar verme eksileri artıları iyi değerlendir çocuğunu orda büyütmek isteyip istemediğini sor bol eksi getirsin inşallahGünaydınlar
Gideyim hem yürüyüş yaomis olurum hem de ev bakayım
taşınıcan mı tevafukum ayy hadi inşallah rabbim gönlüne göre uygun fiyatlı evi çok dolanıp yorulmadan karşına çıkarır:)Günaydınlar
hah işte başladın mı bir kere kendi duyacağın kadar sessiz de olsa söyledikçe inanacaksın gülüm, bak çarşambaya ben yine eksi bildirim yapıcam hem de güzel bir rakamla o kadar çok inanıyorum ki gerçekten oluyor boşuna inandığın kadar, düşündüğün kadarsın dememişler , ama sabrediyorum tartıya çıkmıycam çarşambaya kadar her gün daha da sağlıklı oluyorum her gün daha da hafifleyip inceliyorum sınırsız bilgelik, zeka ve güçle yaratılmış olan bilinç altım benim için bunların hepsini yapıyor biliyorum ve inanıyorumSabah bu sözlerle uyandım hatta 60 üzerine cümleler kurdum şahaneyim çok iyi gözüküyorum önce kendim inanıcam doğru yol bu sanırım
Yürüyüş süper ev senin değil miydi acele karar verme eksileri artıları iyi değerlendir çocuğunu orda büyütmek isteyip istemediğini sor bol eksi getirsin inşallah
Kolay gelsin canim gönlüne göre bir yer bulursun ınsallah.yuruyus de aradan cikarGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?