- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.821
Şu Deniz Egece'nin kitabına baştan başlayayım bende bari.olumsuzluk bu ara içime isledihah işte başladın mı bir kere kendi duyacağın kadar sessiz de olsa söyledikçe inanacaksın gülüm, bak çarşambaya ben yine eksi bildirim yapıcam hem de güzel bir rakamla o kadar çok inanıyorum ki gerçekten oluyor boşuna inandığın kadar, düşündüğün kadarsın dememişler , ama sabrediyorum tartıya çıkmıycam çarşambaya kadar her gün daha da sağlıklı oluyorum her gün daha da hafifleyip inceliyorum sınırsız bilgelik, zeka ve güçle yaratılmış olan bilinç altım benim için bunların hepsini yapıyor biliyorum ve inanıyorum
Sabah bu sözlerle uyandım hatta 60 üzerine cümleler kurdum şahaneyim çok iyi gözüküyorum önce kendim inanıcam doğru yol bu sanırım
Yürüyüş süper ev senin değil miydi acele karar verme eksileri artıları iyi değerlendir çocuğunu orda büyütmek isteyip istemediğini sor bol eksi getirsin inşallah
taşınıcan mı tevafukum ayy hadi inşallah rabbim gönlüne göre uygun fiyatlı evi çok dolanıp yorulmadan karşına çıkarır:)
Aynen dostlarım oturduğum ev benim.. ama artık yetmiyor çünkü küçük:) daha geniş ve ferah bir ev arıyoruz konumu da önemli kriter çok O yuzden bulmak pek kolay olamyacakKolay gelsin canim gönlüne göre bir yer bulursun ınsallah.yuruyus de aradan cikar
Sessiz çığlığım gerçekleşecek memlekete dal gibi gidicem canım vücudum bu iş için çalışıyorhah işte başladın mı bir kere kendi duyacağın kadar sessiz de olsa söyledikçe inanacaksın gülüm, bak çarşambaya ben yine eksi bildirim yapıcam hem de güzel bir rakamla o kadar çok inanıyorum ki gerçekten oluyor boşuna inandığın kadar, düşündüğün kadarsın dememişler , ama sabrediyorum tartıya çıkmıycam çarşambaya kadar her gün daha da sağlıklı oluyorum her gün daha da hafifleyip inceliyorum sınırsız bilgelik, zeka ve güçle yaratılmış olan bilinç altım benim için bunların hepsini yapıyor biliyorum ve inanıyorum
Olabildiğince hareketliyim çamaşır faslı yıkandı mutfak dolapları boşalttım sil temizle yerleştir balkon mutfağın camları derken bol hareketli oldu arada yemeği de pişirdim oh bu harekete yağ dayanmazMutlu haftasonları canlarım.nasilsiniz?
Kolay olmasa da içine sinecek sen de bu bahaneyle bol bol yürüyeceksin Veeeeee incecik olacaksınAynen dostlarım oturduğum ev benim.. ama artık yetmiyor çünkü küçük:) daha geniş ve ferah bir ev arıyoruz konumu da önemli kriter çok O yuzden bulmak pek kolay olamyacak
Hastalığın artık genci yaşlısı yok Rabbim herkese şifa versin evlatlarına bağışlasın
Allah yar ve yardımcıları olsun.Mübarek cuma günü eşine evlatlarına bağışlasın canım.
rabbim yar yardımcısı olsun şafi ismiyle şifa versin inşallah allah senden de razı olsun gidip çocuklarla ilgileneceksin
tomurcukkk ellerine sağlık canım benim
M Melrin sonuçların iyi çıkmasına cok sevindim
@angelina35 nasıl.oldunuz canım
@emoslandd cok zor birndurum aile için allah safi ismi ile sifa versin
@lastrose6 canim elin nasıl oldu inşallah daha iyisindir
ekim2009 sen nasılsın canım ilaçlar hala uyku yapıyor mu
Hayırlı olsun simdiden yeni eviniz:) inşallah en uygun sekilde evi kolayca bulursunAynen dostlarım oturduğum ev benim.. ama artık yetmiyor çünkü küçük:) daha geniş ve ferah bir ev arıyoruz konumu da önemli kriter çok O yuzden bulmak pek kolay olamyacak
Sabah 8.15
1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf ezmesi 1 tk chia 1 muz
Ara 11.30
Yeşil çay 1 gün kurusu 7 çiğ badem
Öğlen 13.30
8 yk kabak yemeği
1 kase yoğut
1 dlm tam bgdy ekmek
Ara 16.30
Yarım yeşil elma 10 adet tuzsuz yer fıstık
Akşam 18
8 yk kıymalı karnabahar yemeği
Büyük kasede kıvırcik havuç mor lahana salatası (yağsız tuzsuz)
Su 2.5 lt
Bi ara daha yaparim
Vay Vay kusursuz menü bol eksi getirsin inşallahSabah 8.15
Ara 11.30
Öğlen 13.30
8 yk kabak yemeği
1 kase yoğut
1 dlm tam bgdy ekmek
Ara 16.30
Akşam 18
Su 2.5 lt
Bi ara daha yaparim
Eksiler geliyor eksilerMenüm
10.35
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 tam ceviz, dereotu, kapya biber, 1 dlm ekmek, limonlu yesil cay
Ara
2 hurma, 1 ceviz, 1 t.k kahvesi
14.35
Ton balıklı salata, 1 dilim ekmek
Ara kucuk boy cocostarin 1/4 u, çay
18.20
5 kasik tavuk sote, 1 dilim ekmek, salata, 2 kasik yogurt
Ara 1 bardak tarcinli kefir
3 lt su
Sabah ve aksam menuleri harika kalbura bastiyi gunduz ara ogununde tercih edip ekstra spor yapabilsen harika eksiler göreceğiz canımUyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:10
1 tereyağında yumurta
Çeçil peyniri
3 zeytin
Yarim lavaş
Bi lokma simit arasına kaymak bal
Ara 15:30
Türk kahvesi
Akşam 18:45
1 kase tavuk çorbası
4 yk kuru fasulye yemeği
1 yk pirinç pilavı
1 adet salatalık turşusu
Ara
Türk kahvesi
1 kalburabastı
3 ceviz
Spor yok bol ev temizliği vary
tekrar da bereket vardır canooom istersen bilinç altının gücü kitabını bulabilirsen onu al okuŞu Deniz Egece'nin kitabına baştan başlayayım bende bari.olumsuzluk bu ara içime isledi
kolay olmayacak deme kızzzz çekim yasasını kullanAynen dostlarım oturduğum ev benim.. ama artık yetmiyor çünkü küçük:) daha geniş ve ferah bir ev arıyoruz konumu da önemli kriter çok O yuzden bulmak pek kolay olamyacak
aminnn rabbim evlatlatlarına bağışlasınAllah razı olsun canlar abimiz hala yoğun bakımda. 48 saati bekliyorlar tehlikeyi atlatmasi için kendibe gelince de beyinde ki tahribatin birseye sebep olmadigina bakacaklarmis. Aksamda evine uğradım rabbim cocuklarina bagislasin inşallah.
Hayırlı olsun simdiden yeni eviniz:) inşallah en uygun sekilde evi kolayca bulursun
Tomurcuğum bu nasil güzel bir menu ya canim tebrik ederimSabah 8.15
Ara 11.30
Öğlen 13.30
8 yk kabak yemeği
1 kase yoğut
1 dlm tam bgdy ekmek
Ara 16.30
Akşam 18
Su 2.5 lt
Bi ara daha yaparim
Suoer olmus canim menunMenüm
10.35
1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 tam ceviz, dereotu, kapya biber, 1 dlm ekmek, limonlu yesil cay
Ara
14.35
18.20
3 lt su
Amin canim en cok da evlatlara yazik oluyirAllah razı olsun canlar abimiz hala yoğun bakımda. 48 saati bekliyorlar tehlikeyi atlatmasi için kendibe gelince de beyinde ki tahribatin birseye sebep olmadigina bakacaklarmis. Aksamda evine uğradım rabbim cocuklarina bagislasin inşallah.
Hayırlı olsun simdiden yeni eviniz:) inşallah en uygun sekilde evi kolayca bulursun
Akşamları tatl i yemek yok melrinin olmaz yaa bu menüye yazıkUyanınca limonlu su
1 tereyağında yumurta
Çeçil peyniri
3 zeytin
Yarim lavaş
Türk kahvesi
1 kase tavuk çorbası
4 yk kuru fasulye yemeği
1 yk pirinç pilavı
1 adet salatalık turşusu
Ara
Türk kahvesi
1 kalburabastı
3 ceviz
Tam ne diyecem ekimim o.kadar istiyirum ki hayırlısı ile tabi...kolay olmayacak deme kızzzz çekim yasasını kullan
rabbim bana tüm istediğim özellikleriyle aradığım evi uygun fiyata bulmayı nasip ediyor evimi rahatlıkla buluyorum v.s. olumlama yap
Menün gayet iyi canim.tarcinli kefiri ilk defa duydum.icimi daha mi guzelMenüm
10.35
Ara
14.35
18.20
3 lt su
Super bi menü olmuş canim yuruyusle taçlanmışŞuraya menümü bırakayım
Sabah 9.30: 2 k kayısı ve yarim litre su
Kahv 12.00: 2 yumurta ile yum salatası
3 zeytin yarim kk peynir
1 ceri domates ve salatalik
1 dilim t tahilli ekmek
Ara 16.30: sütlü kahve 1 muz
Aksam 20.00: 4 kaşık patlıcan salatası
3 kaşık tavuklu garniturlu salata
3 kaşık havuç tarator
Ara türk kahvesi
Su 2 litre ve 1 kupa yeşil cay
Spor 1 saat 10 dakika yürüyüş
1 dakika plank
Haftasonuna göre yine iyi atlatmışsın canım.Uyanınca limonlu su
1 tereyağında yumurta
Çeçil peyniri
3 zeytin
Yarim lavaş
Türk kahvesi
1 kase tavuk çorbası
4 yk kuru fasulye yemeği
1 yk pirinç pilavı
1 adet salatalık turşusu
Ara
Türk kahvesi
1 kalburabastı
3 ceviz
Şuraya menümü bırakayım
Sabah 9.30: 2 k kayısı ve yarim litre su
Kahv 12.00: 2 yumurta ile yum salatası
3 zeytin yarim kk peynir
1 ceri domates ve salatalik
1 dilim t tahilli ekmek
Ara 16.30: sütlü kahve 1 muz
Aksam 20.00: 4 kaşık patlıcan salatası
3 kaşık tavuklu garniturlu salata
3 kaşık havuç tarator
Ara türk kahvesi
Su 2 litre ve 1 kupa yeşil cay
Spor 1 saat 10 dakika yürüyüş
1 dakika plank
Menün gayet iyi canim.tarcinli kefiri ilk defa duydum.icimi daha mi guzel
Super bi menü olmuş canim yuruyusle taçlanmış
Bunu bilerek sevelim sevilelim kırmayalım ...
Çocuklarımızı eşlerimizi arkadaşlarımızı...
Bugün bu platformda zayıflamaya çalışsan bir ablamız vefat etmiş.. hic tanımıyorum ama çok üzüldümkim bilir zayıflayıp neler giymek hayalleri vardı
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin çok üzüldüm
Bunu bilerek sevelim sevilelim kırmayalım ...
Çocuklarımızı eşlerimizi arkadaşlarımızı...
Bugün bu platformda zayıflamaya çalışsan bir ablamız vefat etmiş.. hic tanımıyorum ama çok üzüldümkim bilir zayıflayıp neler giymek hayalleri vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?