Haydi Yine Yeniden...

allah rahmet eylesin ben de çok üzüldüm ....

13. Takimdanmis canım

Rabbim herkese hayırlı sağlıklı ömür versin herşey pamuk ipliğine bağlı ömrü doğru geçirmek anın tadını çıkarmak çok önemli Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabır eylesin

Bi pazar yoğunluğu içindeyim kızlar poğaça istedi şükür Kahvaltı faslı bitti birazdan görümcemlere gideceğiz eşimin amcası ailesi de ordalar yarın büyük kızımın doğum günü bu 2 gün yoğun ve kb li elimden geldiğince dikkat ediyorum akşamı hafif geçirmeliyim kızım yarın için pizza istedi bi dilim yerim kırılmasın diye pastadan bi çatal alsam on numara olur

Poğaça pizza ymek yok melrin

Canım Allah hayırlı nice ömür nasip etsin inşallah. Bizimkiler de pizza istiyorlar ama yapmayacağım.sonra yaparım inşallah.

Selam kizlar kac gundur yokum bir yogunluktan cikmadan dahada buyugune girdim
Annemler badanaya kalkistilar tabi evde yatacak yer yok bende kaliyolar gunduz annemlerde aksam bende .. yemegi kahvaltisi her is bana bakiyo daha bunun temizlik ve yerlestirme fasli var .. Allah yardim etsin bana ve annecigime ...
Yogunlugum diz boyunuda asti okul ders yemek kendi evimin isi annemin evinin isi insallah cabucak bitiririz islerimizi .. allahtan badanaci yapiyor boyayi .....

Poğaça pizza ymek yok melrin
Yesem de ufak parca alırım doğum günü olmasa bu işlere hiç girmiycem bu ara çok alıngan anlayacağınız genç kızlığa geçiş evresi

Canım Allah hayırlı nice ömür nasip etsin inşallah. Bizimkiler de pizza istiyorlar ama yapmayacağım.sonra yaparım inşallah.
Amin canim hepsi Rabbim e emanet
Sen beceriklisin her türlü halledersin bu fırsatta eksiler Seninle olsun inşallah anneye selamlar

Ne çabuk büyüyorlar maşallah sen ölçünü bilirisn canım.. ıyi ki doğmuş prenses

Menümü veriyorum

Sabah 2 k kayısı türk kahvesi

Kahv 12.00: 2 yum omlet
Yarim kk peynir 5 zeytin
1 çay bardağı süt
Bol yesillik ve 1 dilim tam t ekmek

Ara türk.kahvesi

Aksam 17.30: 6 yemek.kasigi taze fasulye
Bir bardaktan az fazla ayran
Ve bol salata

Ara : hurma 2 ceviz ve türk kahvesi
Bitki çayı ve 2.5 litre su

Spor yarim saat yürüyüş 1 dk plank

Nice mutlu yaşları olsun prensesin.sen işini bilir kendini kontrol edersin canım.her birinden tadımlık yersin

Kolay gelsin canim badana işi zor temizliği ayrı zor Allah yardımcınız olsun.herkes iyi mi bari nasıl oldu eşin oğlun sen iyilesiniz mi biraz

Bende oldukça hareketli bir pazar günü geçirdim.nerdeyse tüm gün mutlaktaydım.herkes ayrı yemek istedi.eristeli yeşil mercimek,z.yagli pırasa,tavuk pilav,islim kebabı salata çok yoruldum.islim kebabı çok yordu beni.mutfak temizliği de çabası kızartma olunca.bunca şeyin üstüne evimi akşam üstü temizleyebildim.
Bi ara kuzene gittim geldim gün parası aldım bi kahve içtim.orda dinlendigim kadarıyla duruyorum iste

Çok şükür bugün menüme dikkat edebildim

Sabah 10
2 adet suda yumurta
2 kk beyaz peynir 5 zeytin
2 dal marul 1 domates
2 dilim tahilli ekmek

Ara 12.30
Yarım yeşil elma 10 yer fıstığı

Öğlen 14.30
4 yk z.yagli pırasa
3 kuru köfte 2 kasık yoğurt

Ara 17
1 muz 10 fındık

Akşam 19
2 adet islim kebabı
1 dilim tahill i ekmek
Yağsız tuzsuz salata
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt

Haftasonuna yakışır bir menü olmuş canım.afiyet olsun

!
Canim insallah bir cirpida kolayca halledersin işlerini.
Süper bir menü olmuş. Maşallah.

Valla evdeki herkesin gönlünü yapmışsın. Yarın da iş var. Allah kolaylık versin sana. Da.

Menü çok güzel bol eksiler getirsin inşallah. Gram düşmeme 'nin nedeni kesin regl canım. Benim diyetim mahvoluyor yaklaşınca bir de ruhsal durumu var tabi.umarım olur rahtalarsim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…