- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.841
allah rahmet eylesin ben de çok üzüldüm ....
Bunu bilerek sevelim sevilelim kırmayalım ...
Çocuklarımızı eşlerimizi arkadaşlarımızı...
Bugün bu platformda zayıflamaya çalışsan bir ablamız vefat etmiş.. hic tanımıyorum ama çok üzüldümkim bilir zayıflayıp neler giymek hayalleri vardı
13. Takimdanmis canımMaşallah ya menun de sporun da harika
Tarçını ben ekliyorum sade kefir tadini daha çok seviyorum ama gozum donmesin, tokluk hissi versin diye tarcin ekliyorum
Hangi guruptandı canım. Allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin. Yazdığın söz çok dogru ustune ne denebilir ki..
Poğaça pizza ymek yok melrinBi pazar yoğunluğu içindeyim kızlar poğaça istedi şükür Kahvaltı faslı bitti birazdan görümcemlere gideceğiz eşimin amcası ailesi de ordalar yarın büyük kızımın doğum günü bu 2 gün yoğun ve kb li elimden geldiğince dikkat ediyorum akşamı hafif geçirmeliyim kızım yarın için pizza istedi bi dilim yerim kırılmasın diye pastadan bi çatal alsam on numara olur
Eki Görüntüle 2115068
HAFTANIN BİRİNCİSİekim2009 -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİSİlastrose6 -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
M Melrin +1,5 kg
angelina35 +1 kg
tomurcukkk +0,5 kg
tevafuk55 +0,1 kg
Canım Allah hayırlı nice ömür nasip etsin inşallah. Bizimkiler de pizza istiyorlar ama yapmayacağım.sonra yaparım inşallah.Bi pazar yoğunluğu içindeyim kızlar poğaça istedi şükür Kahvaltı faslı bitti birazdan görümcemlere gideceğiz eşimin amcası ailesi de ordalar yarın büyük kızımın doğum günü bu 2 gün yoğun ve kb li elimden geldiğince dikkat ediyorum akşamı hafif geçirmeliyim kızım yarın için pizza istedi bi dilim yerim kırılmasın diye pastadan bi çatal alsam on numara olur
Yesem de ufak parca alırım doğum günü olmasa bu işlere hiç girmiycem bu ara çok alıngan anlayacağınız genç kızlığa geçiş evresiPoğaça pizza ymek yok melrin
Amin canim hepsi Rabbim e emanet
Canım Allah hayırlı nice ömür nasip etsin inşallah. Bizimkiler de pizza istiyorlar ama yapmayacağım.sonra yaparım inşallah.
Sen beceriklisin her türlü halledersin bu fırsatta eksiler Seninle olsun inşallah anneye selamlarSelam kizlar kac gundur yokum bir yogunluktan cikmadan dahada buyugune girdim
Annemler badanaya kalkistilar tabi evde yatacak yer yok bende kaliyolar gunduz annemlerde aksam bende .. yemegi kahvaltisi her is bana bakiyo daha bunun temizlik ve yerlestirme fasli var .. Allah yardim etsin bana ve annecigime ...
Yogunlugum diz boyunuda asti okul ders yemek kendi evimin isi annemin evinin isi insallah cabucak bitiririz islerimizi .. allahtan badanaci yapiyor boyayi .....
Ne çabuk büyüyorlar maşallah sen ölçünü bilirisn canım.. ıyi ki doğmuş prensesYesem de ufak parca alırım doğum günü olmasa bu işlere hiç girmiycem bu ara çok alıngan anlayacağınız genç kızlığa geçiş evresi
Amin canim hepsi Rabbim e emanet
Sen beceriklisin her türlü halledersin bu fırsatta eksiler Seninle olsun inşallah anneye selamlar
Bu saatten sonra Nefsimden kaynaklı artıyı kabul edememNe çabuk büyüyorlar maşallah sen ölçünü bilirisn canım.. ıyi ki doğmuş prenses
Nice mutlu yaşları olsun prensesin.sen işini bilir kendini kontrol edersin canım.her birinden tadımlık yersinBi pazar yoğunluğu içindeyim kızlar poğaça istedi şükür Kahvaltı faslı bitti birazdan görümcemlere gideceğiz eşimin amcası ailesi de ordalar yarın büyük kızımın doğum günü bu 2 gün yoğun ve kb li elimden geldiğince dikkat ediyorum akşamı hafif geçirmeliyim kızım yarın için pizza istedi bi dilim yerim kırılmasın diye pastadan bi çatal alsam on numara olur
Kolay gelsin canim badana işi zor temizliği ayrı zor Allah yardımcınız olsun.herkes iyi mi bari nasıl oldu eşin oğlun sen iyilesiniz mi birazSelam kizlar kac gundur yokum bir yogunluktan cikmadan dahada buyugune girdim
Annemler badanaya kalkistilar tabi evde yatacak yer yok bende kaliyolar gunduz annemlerde aksam bende .. yemegi kahvaltisi her is bana bakiyo daha bunun temizlik ve yerlestirme fasli var .. Allah yardim etsin bana ve annecigime ...
Yogunlugum diz boyunuda asti okul ders yemek kendi evimin isi annemin evinin isi insallah cabucak bitiririz islerimizi .. allahtan badanaci yapiyor boyayi .....
Haftasonuna yakışır bir menü olmuş canım.afiyet olsunMenümü veriyorum
Sabah 2 k kayısı türk kahvesi
Kahv 12.00: 2 yum omlet
Yarim kk peynir 5 zeytin
1 çay bardağı süt
Bol yesillik ve 1 dilim tam t ekmek
Ara türk.kahvesi
Aksam 17.30: 6 yemek.kasigi taze fasulye
Bir bardaktan az fazla ayran
Ve bol salata
Ara : hurma 2 ceviz ve türk kahvesi
Bitki çayı ve 2.5 litre su
Spor yarim saat yürüyüş 1 dk plank
Canim insallah bir cirpida kolayca halledersin işlerini.Selam kizlar kac gundur yokum bir yogunluktan cikmadan dahada buyugune girdim
Süper bir menü olmuş. Maşallah.Menümü veriyorum
Sabah 2 k kayısı türk kahvesi
Kahv 12.00: 2 yum omlet
Yarim kk peynir 5 zeytin
1 çay bardağı süt
Bol yesillik ve 1 dilim tam t ekmek
Ara türk.kahvesi
Aksam 17.30: 6 yemek.kasigi taze fasulye
Bir bardaktan az fazla ayran
Ve bol salata
Ara : hurma 2 ceviz ve türk kahvesi
Bitki çayı ve 2.5 litre su
Spor yarim saat yürüyüş 1 dk plank
Valla evdeki herkesin gönlünü yapmışsın. Yarın da iş var. Allah kolaylık versin sana. Da.Bende oldukça hareketli bir pazar günü geçirdim.nerdeyse tüm gün mutlaktaydım.herkes ayrı yemek istedi.eristeli yeşil mercimek,z.yagli pırasa,tavuk pilav,islim kebabı salata çok yoruldum.islim kebabı çok yordu beni.mutfak temizliği de çabası kızartma olunca.bunca şeyin üstüne evimi akşam üstü temizleyebildim.
Bi ara kuzene gittim geldim gün parası aldım bi kahve içtim.orda dinlendigim kadarıyla duruyorum iste
Menü çok güzel bol eksiler getirsin inşallah. Gram düşmeme 'nin nedeni kesin regl canım. Benim diyetim mahvoluyor yaklaşınca bir de ruhsal durumu var tabi.umarım olur rahtalarsimÇok şükür bugün menüme dikkat edebildim
Sabah 10
2 adet suda yumurta
2 kk beyaz peynir 5 zeytin
2 dal marul 1 domates
2 dilim tahilli ekmek
Ara 12.30
Yarım yeşil elma 10 yer fıstığı
Öğlen 14.30
4 yk z.yagli pırasa
3 kuru köfte 2 kasık yoğurt
Ara 17
1 muz 10 fındık
Akşam 19
2 adet islim kebabı
1 dilim tahill i ekmek
Yağsız tuzsuz salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?