Haydi Yine Yeniden...

Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz 2 küp kasar peynir
3 adet siyah zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Ara 11.30
1 kuru incir 2 ceviz yeşil çay

Öğlen 13.45
El kadar 2 tavuk fleto (tuzsuz az zeytin yağlı )
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 18.30
8 yk zeytinyağlı pırasa
1 büyük kase yağsız tuzsuz salata
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Ara 22.30
1 kase yoğurt içine zencefil zerdeçal tarcın çörekotu

Su 2.5 lt

Slm kızlar bugün aklım çıktı geri geldi ana sınıfına giden kızımın derste el parmakları balon gibi şişmiş eşim geldi hemen hastaneye götürdü ben öğrencilerimi bırakamayınca aklım onlarda kaldı tahlil sonuçlarında sorun yok şimdi eklemleri inceleyeceklermiş problemin sebebi bilinmeyince stres sardı şişen parmaklar müdahale olmadan 3 saat içinde geri inmeye başladı Rabbim acılarını göstermesin bugün menü vermesem kafam allak bullak

Aaa cok gecmis olsun canım
Ne zaman belli olacak sebebi rabbim bi daha yasatmasin canım...

Ben beğendim canım cıs cosdan sa tam buğday dogru secim

Canim çok çok geçmiş olsun.yedigi birşey mi dokundu acaba.yada allerjik bir durummu çok merak ettim sebebini.belkide birşey soktu elini.allahim kıyamam yaa.
Benimde küçükken içtiğim bi antibiyotik yan etki yapmış dilim şişmişti.agzimdan taştı kocaman oldu içeri çekemedim nefes alamadım acilde almıştık solugu.
Rabbim korusun senin evladını da

öğretmenine sorsaydınız o gün ne yemiş içmiş neye dokunmuş misal oyun hamuru v.s. n yapmışlar geçici alerjik reaksiyon olabilir , inşallah bir daha olmaz

Aaa cok gecmis olsun canım
Ne zaman belli olacak sebebi rabbim bi daha yasatmasin canım...

öğretmenine sorsaydınız o gün ne yemiş içmiş neye dokunmuş misal oyun hamuru v.s. n yapmışlar geçici alerjik reaksiyon olabilir , inşallah bir daha olmaz
Slm kızlar dün 3 bugün 4 tüp kan verdi idrar,tükürük tahlili yapıldı Bugün dahiliye bakiyo yedikleriyle ilgili değilmiş alerjik gözükmüyor bi dünya inceleme bende korkuyla bekliyorum Rabbim çaresiz dert vermesin tek bildiğim çok korktuğum dualarınıza ihtiyacım var

inşallah kötü bir şey çıkmaz melrinim rabbim yardımcınız olsun kalbine huzur versin inşallah
sonuçlar ne zaman belli olacak

inşallah sonuçları temiz çıkar canım.bize de haber ver mutlaka

Ödem yapmaz da kuzum yağdan vereceğimiz kiloyu engeller diye düşünüyorum. Daha saglkli ceviz hurma gibi seyler acligi bastırır..

Arkadaşlarım canlarım

Ben yeni bir kararla
Poğaça börek tatli
Fazla pilav, makarna
.....vs

Menülerde gördüğümde söyleyecem
Kirilmaca darilmaca yok anlaştık mı
Tamam canım doğru karar.

Afiyet olsun canım.cGüzel menü.

Canım Allah şifa versin.

Kızlar merhaba Troid ilaçların dozu fazla gelmiş. Sonuçları aldım. Bugün azalttim dozu. Buda bende bir bıkkınlık yaptı. Ögleni zor ettim.

Hiçbirşey yapasim yok. Yemek bile hazırlamak canım istemiyor. Poffff
Canım ne güzel işte fazla doz kullanmayacaksın artık.bu akşamlık da kahvaltı tarzı takılın halin yoksa

Sabah ılık limonlu su

Kahv 8.15: 2 yum omlet 5 zeytin
Bol yesillik 2 ceri domates
1 dilim tam.tahilli ekmek

Ara 2 ceviz ve sade kahve

Ögle 12.00: 1.5 kepce corba
4 kasik karnabahar yemegi
2 kasik corba

Ara: turk kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Maden suyu

Aksam 18.30: 2 servis kasigi pirasa yemegi
2 y kasigi tavuk
Biraz salata

Su 2.5 litre ve bitki cayi

Spor 2 saat tempolu yürüyüş

inşallah kötü bir şey çıkmaz melrinim rabbim yardımcınız olsun kalbine huzur versin inşallah
sonuçlar ne zaman belli olacak

inşallah sonuçları temiz çıkar canım.bize de haber ver mutlaka

M Melrin sonuclar belli oldu mu canim insalah iyi cikar
Bugün dahiliye inceledi kan sonuçlarımız temiz boğazdan yapılan test 3 günde çıkarmış bizi dualarınızda eksik etmeyin kalp huzurum yavrumun sağlığından emin olunca olacak şükür bugün daha iyi Rabbim çaresiz dert vermesin

On numara olmuş bol eksi getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…