- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.881
Aaa cok gecmis olsun canımSlm kızlar bugün aklım çıktı geri geldi ana sınıfına giden kızımın derste el parmakları balon gibi şişmiş eşim geldi hemen hastaneye götürdü ben öğrencilerimi bırakamayınca aklım onlarda kaldı tahlil sonuçlarında sorun yok şimdi eklemleri inceleyeceklermiş problemin sebebi bilinmeyince stres sardı şişen parmaklar müdahale olmadan 3 saat içinde geri inmeye başladı Rabbim acılarını göstermesin bugün menü vermesem kafam allak bullak
Ben beğendim canım cıs cosdan sa tam buğday dogru secimSabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz 2 küp kasar peynir
3 adet siyah zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.30
1 kuru incir 2 ceviz yeşil çay
Öğlen 13.45
El kadar 2 tavuk fleto (tuzsuz az zeytin yağlı )
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.30
8 yk zeytinyağlı pırasa
1 büyük kase yağsız tuzsuz salata
Ara 22.30
1 kase yoğurt içine zencefil zerdeçal tarcın çörekotu
Su 2.5 lt
Canim çok çok geçmiş olsun.yedigi birşey mi dokundu acaba.yada allerjik bir durummu çok merak ettim sebebini.belkide birşey soktu elini.allahim kıyamam yaa.Slm kızlar bugün aklım çıktı geri geldi ana sınıfına giden kızımın derste el parmakları balon gibi şişmiş eşim geldi hemen hastaneye götürdü ben öğrencilerimi bırakamayınca aklım onlarda kaldı tahlil sonuçlarında sorun yok şimdi eklemleri inceleyeceklermiş problemin sebebi bilinmeyince stres sardı şişen parmaklar müdahale olmadan 3 saat içinde geri inmeye başladı Rabbim acılarını göstermesin bugün menü vermesem kafam allak bullak
öğretmenine sorsaydınız o gün ne yemiş içmiş neye dokunmuş misal oyun hamuru v.s. n yapmışlar geçici alerjik reaksiyon olabilir , inşallah bir daha olmazSlm kızlar bugün aklım çıktı geri geldi ana sınıfına giden kızımın derste el parmakları balon gibi şişmiş eşim geldi hemen hastaneye götürdü ben öğrencilerimi bırakamayınca aklım onlarda kaldı tahlil sonuçlarında sorun yok şimdi eklemleri inceleyeceklermiş problemin sebebi bilinmeyince stres sardı şişen parmaklar müdahale olmadan 3 saat içinde geri inmeye başladı Rabbim acılarını göstermesin bugün menü vermesem kafam allak bullak
Aaa cok gecmis olsun canım
Ne zaman belli olacak sebebi rabbim bi daha yasatmasin canım...
Slm kızlar dün 3 bugün 4 tüp kan verdi idrar,tükürük tahlili yapıldı Bugün dahiliye bakiyo yedikleriyle ilgili değilmiş alerjik gözükmüyor bi dünya inceleme bende korkuyla bekliyorum Rabbim çaresiz dert vermesin tek bildiğim çok korktuğum dualarınıza ihtiyacım varöğretmenine sorsaydınız o gün ne yemiş içmiş neye dokunmuş misal oyun hamuru v.s. n yapmışlar geçici alerjik reaksiyon olabilir , inşallah bir daha olmaz
inşallah kötü bir şey çıkmaz melrinim rabbim yardımcınız olsun kalbine huzur versin inşallahSlm kızlar dün 3 bugün 4 tüp kan verdi idrar,tükürük tahlili yapıldı Bugün dahiliye bakiyo yedikleriyle ilgili değilmiş alerjik gözükmüyor bi dünya inceleme bende korkuyla bekliyorum Rabbim çaresiz dert vermesin tek bildiğim çok korktuğum dualarınıza ihtiyacım var
inşallah sonuçları temiz çıkar canım.bize de haber ver mutlakaSlm kızlar dün 3 bugün 4 tüp kan verdi idrar,tükürük tahlili yapıldı Bugün dahiliye bakiyo yedikleriyle ilgili değilmiş alerjik gözükmüyor bi dünya inceleme bende korkuyla bekliyorum Rabbim çaresiz dert vermesin tek bildiğim çok korktuğum dualarınıza ihtiyacım var
Ödem yapmaz da kuzum yağdan vereceğimiz kiloyu engeller diye düşünüyorum. Daha saglkli ceviz hurma gibi seyler acligi bastırır..
Tamam canım doğru karar.Arkadaşlarım canlarım
Ben yeni bir kararla
Poğaça börek tatli
Fazla pilav, makarna
.....vs
Menülerde gördüğümde söyleyecem
Kirilmaca darilmaca yok anlaştık mı
Afiyet olsun canım.cGüzel menü.Sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz 2 küp kasar peynir
3 adet siyah zeytin
Ara 11.30
1 kuru incir 2 ceviz yeşil çay
Öğlen 13.45
El kadar 2 tavuk fleto (tuzsuz az zeytin yağlı )
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 18.30
8 yk zeytinyağlı pırasa
1 büyük kase yağsız tuzsuz salata
Ara 22.30
1 kase yoğurt içine zencefil zerdeçal tarcın çörekotu
Su 2.5 lt
Canım Allah şifa versin.Slm kızlar bugün aklım çıktı geri geldi ana sınıfına giden kızımın derste el parmakları balon gibi şişmiş eşim geldi hemen hastaneye götürdü ben öğrencilerimi bırakamayınca aklım onlarda kaldı tahlil sonuçlarında sorun yok şimdi eklemleri inceleyeceklermiş problemin sebebi bilinmeyince stres sardı şişen parmaklar müdahale olmadan 3 saat içinde geri inmeye başladı Rabbim acılarını göstermesin bugün menü vermesem kafam allak bullak
Kızlar merhaba Troid ilaçların dozu fazla gelmiş. Sonuçları aldım. Bugün azalttim dozu. Buda bende bir bıkkınlık yaptı. Ögleni zor ettim.
Canım ne güzel işte fazla doz kullanmayacaksın artık.bu akşamlık da kahvaltı tarzı takılın halin yoksaHiçbirşey yapasim yok. Yemek bile hazırlamak canım istemiyor. Poffff
inşallah kötü bir şey çıkmaz melrinim rabbim yardımcınız olsun kalbine huzur versin inşallah
sonuçlar ne zaman belli olacak
inşallah sonuçları temiz çıkar canım.bize de haber ver mutlaka
Bugün dahiliye inceledi kan sonuçlarımız temiz boğazdan yapılan test 3 günde çıkarmış bizi dualarınızda eksik etmeyin kalp huzurum yavrumun sağlığından emin olunca olacak şükür bugün daha iyi Rabbim çaresiz dert vermesin
On numara olmuş bol eksi getirsin inşallahSabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: 2 yum omlet 5 zeytin
Bol yesillik 2 ceri domates
1 dilim tam.tahilli ekmek
Ara 2 ceviz ve sade kahve
Ögle 12.00: 1.5 kepce corba
4 kasik karnabahar yemegi
2 kasik corba
Ara: turk kahvesi 1 hurma 2 k kayısı
Maden suyu
Aksam 18.30: 2 servis kasigi pirasa yemegi
2 y kasigi tavuk
Biraz salata
Su 2.5 litre ve bitki cayi
Spor 2 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?