- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #52.921
Günaydın hala regl olmamama rağmen eksi geldi çok şükür
Geçen hafta 75
Bu hafta 74,3
Fark -700 gr
Ellerine sağlık canım mis gibi kokmuştur evin içi.Sen yiyecek misin kekinden
Squat fazla kaçınca hamlıyor insan.bikaç güne alışır bünyen,hareket berekettir
Kilo bildirimim
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.6
Fark 1.2
Kilo bildirimi
Geçen hafta 92
Bu hafta 91.3
Fark 700 gr
Kızlar masallah hepinize masallah süper eksiler gelmiş . hele tevafuk canım. Naptin sen kız. 1.2 harika gidiyor hatta kosuyorsun hedefine doğru.Günaydın hala regl olmamama rağmen eksi geldi çok şükür
Geçen hafta 75
Bu hafta 74,3
Fark -700 gr
Direnmiş 7 görünmemek için.haftaya çok daha iyi olacak inşallah canımKızlar masallah hepinize masallah süper eksiler gelmiş . hele tevafuk canım. Naptin sen kız. 1.2 harika gidiyor hatta kosuyorsun hedefine doğru.
Tomurcuk canım Seninkine çok çok iyi. Eksi 700 çok güzel bir rakam.
Emosum daha güzel günler gorecegiz beraber . iyi bir başlangıç oldu.
Benim geçen haftaki kilom 80.6
Bu hafta 80.3
Fark - 300
olsun kuzum düzene gir verirsin sen.stres yapma canın sağolsunKilomuda yazayim okula gidecem birazdan
Gecen hafta 72
Bu hafta 72
Yine geldi su sayi yaa gicik oluyorum
bilinç temizlendikçe vücut da temizleniyor ekimim.süper gidiyorsun maşallahkarnım ağrıyor malum zaman başladı başlayacak
geçen hafta 86.2
bu hafta 85.7
fark - 500 gr :)
Hadi bakalim ya geksin eksiler masallah kuzimGünaydın hala regl olmamama rağmen eksi geldi çok şükür
Geçen hafta 75
Bu hafta 74,3
Fark -700 gr
Sagolasin canim benimKızlar masallah hepinize masallah süper eksiler gelmiş . hele tevafuk canım. Naptin sen kız. 1.2 harika gidiyor hatta kosuyorsun hedefine doğru.
Tomurcuk canım Seninkine çok çok iyi. Eksi 700 çok güzel bir rakam.
Emosum daha güzel günler gorecegiz beraber . iyi bir başlangıç oldu.
Benim geçen haftaki kilom 80.6
Bu hafta 80.3
Fark - 300
Yogunluk bitsin duzenne girersin canim.. Allah kolaylik versin..Kilomuda yazayim okula gidecem birazdan
Gecen hafta 72
Bu hafta 72
Yine geldi su sayi yaa gicik oluyorum
Masallah malum.haftaya ragmen harikakarnım ağrıyor malum zaman başladı başlayacak
geçen hafta 86.2
bu hafta 85.7
fark - 500 gr :)
Tabiki gelmeyecek ama yeni daha az rakamlar gelecek tebrikler canimSüper sayılar görmüşüz şahaneyiz daha güzel sayılar da göreceğiz
Geçen hafta 69
Bu hafta 68
Şükürler olsun gitti bi daha hiç gelmeyecek
Canim benim iyiki gitmissin profa insallah sonuclarin iyi cikarda ona gore tedavi olursun ..Selam kızlar,yeni romatoloji doktoruma gittim.ilaç kullandığım halde atak geçirdiğimi söyledim.yeni genetik tahliller istedi ve sadece üveit geçirmeniz Behçet hastası olduğunuzu göstemez dedi.kan pıhtılaşmam ve tekrarlayan düşüklerim olup olmadığını sordu.(ki önceki doktorum hiç sormamıştı) ve var deyince başka bir hastalık olma ihtimali doğdu.antifosfolipid antikor sendromu
şimdi onun sonuçlarını bekleyeceğim 10 güne kadar çıkacak.ve bunca zaman yanlış teşhis ama hasbel kader doğru tedavi ile yol almış oldum.en azından hastalığımın adı değişecek.kullandığım ilaçların da dozunu yükseltti şimdilik.ve bir tanesine hiç gerek olmadığını boşuna içtiğimi söyledi
Aaaaa cok gecmis olsun canim benim gorunmez kaza tuhh .. iyimisin simdi peki nasilsin ?Kızlar iyi günler
Zor yazıyorum elimi kestim. Dolaptan düşen bir cam kapaktan elime cam parçaları saplantı. Biraz kavusuncaya kadar beni idare edin olur mu? Hepinizi öpüyorum.
Gecmis olsun hastaniza canim seninde etrafinda hep hastalar var rabbim sifa versin insallah ..Iyi geceler kizlar
Cok yakin arkadasimin esi beyin kanamasi gecirdi kendisi ayni zamanda esimin akrabası durumu cok agir gencecik adam küçük çocukları var duanizi esirgemeyin olur mu.. birkac gun giremeyebilirim evleri bize yakin cocuklar evde yanlarinda olmam gerekecek. Bugunlerde oyle olaylar ustuste geliyor ki olum haberleri hastalik haberleri. Nasil sarsildim anlatamam
Cok sukur canim iyi olduk .. kusura bakma anca cevap yaziyorum oyle cok mesaj birikmiskitomurcukkk ellerine sağlık canım benim
M Melrin sonuçların iyi çıkmasına cok sevindim
angelina35 nasıl.oldunuz canım
@emoslandd cok zor birndurum aile için allah safi ismi ile sifa versin
lastrose6 canim elin nasıl oldu inşallah daha iyisindir
ekim2009 sen nasılsın canım ilaçlar hala uyku yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?