Haydi Yine Yeniden...

E buna ragmen eksi bir jinekologa görün istersen canım. Adet olursan 3. Gun gel diyorlar o gun gitmeye çalış muhakkak. Ha bide yegen olma ihtimali var mi
Bana göre ihtimal yok ria var çünkü ama yine de belli olmaz tabi.pazar biraz oldu pazartesi hiç yok,dün biraz oldu bugün yine doğru düzgün bir şey yok.dalga geçer gibi yani.strese soktu beni.adaçayı da çok içtim ama sökülmedi.normalde her ayın 15 i gibi olmam lazımdı

Hayirlara vesile olsun canim ama haklısın çok sinir bozucu bir durum gercekten

Ben kaçtım kuzular biraz işler güçler yapalım bu saate kadar eksiler güzeldi gelmek üzere olan bildirimlerde daha iyilerini görürüz inşallah.
Hadi her haftamizi eksi ile tamamlayalim ramazan yaklasiyor bayrami görmek nasip olursa en guzel ve zayıf bayramimiz olsun insallah. Ben tatmin edici bir rakam olursa 3 gun boyunca diyette oldugumu unutup bayramin tadini cikarmaya niyet ediyorum. Hadi tutmayin beni gaza geldim :)))

Bunlar simdilik burda dursun canlar 2ay sonra farka bakarız

Eklentiler

• 20180307_102629-1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 118
  • 20180307_102228-1-1-1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 116
  • 20180307_102207-1-2.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 119
  • 20180307_101952-1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 116
Bir de fikrinizi alayım acaba bu etegin 44 beden olanini alsam mi 15 kilo verince olur mu bana acep 46 beden ustumdeki

Kızlar günaydın erken kalktım anda geldim. Bir yorgunum anlatamam. Her yerim ağrıyor. Yeni ağrı kesici aldım. Evde kalsam dinlenemem büyük ihtimal. Ama yatıp uyuyasim var.
Kilom pek iç açıcı değil. Ama bu yorgunluğa veriyorum ben bunu. Haftaya daha iyi gidecek buna çok inanıyorum. Iyilesirsem tabi.
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.8
Fark + 500

Kilo bildirimi

Gecen hafta: 91.3
Bu hafta : 90.5
Fark 800 gr
Haftalik 1 kilo verdigim gunleri de gorebilecek miyim acaba tabi bunda gecen persembe gunu tıkınmamın da büyük etkisi var
Bu hafta tertemiz olacak ve daha cpk.gidecek kuzum tebrik ederim canım haftaya 8 ler partisi
Geçen hafta 74,3
bu hafta 74
Fark -300

Sökülmüyo canına yandığımın regli
Reyle rağmen çok güzel sonuç canım maşallah

Canın sağolsun,bırakmak yok yola devam canım

bana en çok yarayan o yoğurt kürüydü arada hala yapıyorum, antibiyotiğin bitmesine 15 gün kaldı midemden korkuyorum zencefil baya ağrıtıyor ilaç bitsin ara ara yine yaparım

Kilo bildirimi

Gecen hafta: 91.3
Bu hafta : 90.5
Fark 800 gr
Haftalik 1 kilo verdigim gunleri de gorebilecek miyim acaba tabi bunda gecen persembe gunu tıkınmamın da büyük etkisi var
ama emoşum bir gün tıkındın diye daha kaç kere diycem hemen kilo vermen azalmaz yada kilo almazsın sen böyle düşündüğün için bilinç altına emir verip daha az zayıfla demiş oluyorsun gülüm 800 gr da gayet güzel hem havalar ısınmaya başlıyor meto daha da hızlanacak haftada 1 de verirsin daha fazlasını da

Yorgunluk kesinlikle cok etkiliyor canim bu hafta daha dinlenebildigin eksili bir hafta olsun inşallah

Bu hafta tertemiz olacak ve daha cpk.gidecek kuzum tebrik ederim canım haftaya 8 ler partisi

Reyle rağmen çok güzel sonuç canım maşallah

Hadi insallah bu hafta daha sıkı tutacagim ipler elimden kaymayacak inşallah.. 89 a omuz atip direk 88.9 da olsam olur yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…