- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.141
Bana göre ihtimal yok ria var çünkü ama yine de belli olmaz tabi.pazar biraz oldu pazartesi hiç yok,dün biraz oldu bugün yine doğru düzgün bir şey yok.dalga geçer gibi yani.strese soktu beni.adaçayı da çok içtim ama sökülmedi.normalde her ayın 15 i gibi olmam lazımdıE buna ragmen eksibir jinekologa görün istersen canım. Adet olursan 3. Gun gel diyorlar o gun gitmeye çalış muhakkak. Ha bide yegen olma ihtimali var mi
öğlenim biraz kaçtığı için ikindi ara öğünümü kaldırdım ve akşamı çok hafif tuttum canım.dengelemek zorundayım günüOgle kizartma olunca ekmek kalsaydi daha iyi olurdu kuzum ama aksam cok hafif olmuş.
Hayirlara vesile olsun canim ama haklısın çok sinir bozucu bir durum gercektenBana göre ihtimal yok ria var çünkü ama yine de belli olmaz tabi.pazar biraz oldu pazartesi hiç yok,dün biraz oldu bugün yine doğru düzgün bir şey yok.dalga geçer gibi yani.strese soktu beni.adaçayı da çok içtim ama sökülmedi.normalde her ayın 15 i gibi olmam lazımdı
1 beden 4 kilo diye biliyorum canım.Bir de fikrinizi alayım acaba bu etegin 44 beden olanini alsam mi 15 kilo verince olur mu bana acep46 beden ustumdeki
Bol bile gelir bence.Bir de fikrinizi alayım acaba bu etegin 44 beden olanini alsam mi 15 kilo verince olur mu bana acep46 beden ustumdeki
Çok iyi gorunuyorsun hiç 46 gibi değil canım. Maşallah. SanaBunlar simdilik burda dursun canlar 2ay sonra farka bakarız
Canim 15 kilo sonra mükemmel olacaksin biliyorsun değil miBunlar simdilik burda dursun canlar 2ay sonra farka bakarız
Bu hafta tertemiz olacak ve daha cpk.gidecek kuzumKilo bildirimi
Gecen hafta: 91.3
Bu hafta : 90.5
Fark 800 gr
Haftalik 1 kilo verdigim gunleri de gorebilecek miyim acabatabi bunda gecen persembe gunu tıkınmamın da büyük etkisi var
Reyle rağmen çok güzel sonuç canım maşallahGeçen hafta 74,3
bu hafta 74
Fark -300
Sökülmüyo canına yandığımın regli
Canın sağolsun,bırakmak yok yola devam canımKızlar günaydın erken kalktım anda geldim. Bir yorgunum anlatamam. Her yerim ağrıyor. Yeni ağrı kesici aldım. Evde kalsam dinlenemem büyük ihtimal. Ama yatıp uyuyasim var.
Kilom pek iç açıcı değil. Ama bu yorgunluğa veriyorum ben bunu. Haftaya daha iyi gidecek buna çok inanıyorum. Iyilesirsem tabi.
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.8
Fark + 500
Canım zayıflayınca bunu daralttırırsın.44 42 bedenlere düşünce de yeni ciciler alırsın.gayet iyi görünüyorsun maşallahBir de fikrinizi alayım acaba bu etegin 44 beden olanini alsam mi 15 kilo verince olur mu bana acep46 beden ustumdeki
bana en çok yarayan o yoğurt kürüydü arada hala yapıyorum, antibiyotiğin bitmesine 15 gün kaldı midemden korkuyorum zencefil baya ağrıtıyor ilaç bitsin ara ara yine yaparımŞu yogurt kurunu cok oneriyorlar canım bana pek bir getirisi olmadi eksi bakımından en az -500 bekliyordum ama saglik açısından faydaliymis. Soguk alginligina karşı faydasini okudum yap istersen bu akşam
3-4 kasik yogurda 1'er cay kasigi zencefil, tarcin, zerdecal
ama emoşum bir gün tıkındın diye daha kaç kere diycem hemen kilo vermen azalmaz yada kilo almazsın sen böyle düşündüğün için bilinç altına emir verip daha az zayıfla demiş oluyorsun gülüm 800 gr da gayet güzel hem havalar ısınmaya başlıyor meto daha da hızlanacak haftada 1 de verirsin daha fazlasını daKilo bildirimi
Gecen hafta: 91.3
Bu hafta : 90.5
Fark 800 gr
Haftalik 1 kilo verdigim gunleri de gorebilecek miyim acabatabi bunda gecen persembe gunu tıkınmamın da büyük etkisi var
Kızlar günaydın erken kalktım anda geldim. Bir yorgunum anlatamam. Her yerim ağrıyor. Yeni ağrı kesici aldım. Evde kalsam dinlenemem büyük ihtimal. Ama yatıp uyuyasim var.
Kilom pek iç açıcı değil. Ama bu yorgunluğa veriyorum ben bunu. Haftaya daha iyi gidecek buna çok inanıyorum. Iyilesirsem tabi.
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.8
Fark + 500
Sagol balım 46 gibi görünmek istemiyorum zatenÇok iyi gorunuyorsun hiç 46 gibi değil canım. Maşallah. Sana
Bu hafta tertemiz olacak ve daha cpk.gidecek kuzumtebrik ederim canım haftaya 8 ler partisi
Reyle rağmen çok güzel sonuç canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?