- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.121
Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 hurma 1 k kayısı 1 ceviz 7 fındık
(Kahvaltı yapmaktan sıkıldım)
Sade kahve
Öğle 12.00: 4 kaşık taze fasulye
2 kaşık salata ve 1 d tbekmegi
Ara sekersiz nescafe
Akşam 17.00: 2 köfte ( küçük )
2 baget ve bol salata
Ara 21.30: turk kahvesi 1 hurma birkac badem olabilir
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor 45 dakika yürüyüş
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzum
En cok da o kazakla evlerine gittiğinde gerekli cevabı vereceksin
Suratları boyle olacak
Bol salata yürüyüş yarın yüzümüz gülecek
Yok kuzum biz makineyiz hatta pil güneş ihtiyacımız yok suyla çalışıyoruz bende Çok gıcık oluyorum hele bu ara zirve durumdayım
Kürde yapılmış hadi inşallah bol eksi getirsin
Sonuna kadar okudum ben bu şekilde çok davrandım daha güzelleri bile olacak 38 hiçte gözünü korkutmasın
Terbiyesiz kıskançlık yapmış verdiğini de görünce böyle konuşmuş daha ne cevaplar vereceğiz onlara
Canımsın eksiler Seninle olsun
Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 08:50
1 su bardağı süt
Kk kaşar peynir
Öğle 12:00
1.5 haşlanmış yumurta
2 yk van cacığı
Yeşil çay
Ara 16:30
Elma, azcık leblebi
Akşam 19:15
2 yk makarna
4 yk tavuk sote
Salata
Yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Spor
105 dk yürüyüş Yapıldı
Bu insanlar hiç bitmez kıskançlar yerler uğraşmazlar emek vermezler ama hep kötü niyetlidirler hedefimiz için de lazımlar istemeden bizi tetikliyorlar başaracağız hep beraber başaracağızAylar once hatirlar mısınız bilmem bahsetmistim diyetisyene kararla basladigim zaman da dogum gununde yemiyorum diyetteyim dedigim de hepsi bıyık altindan gülüştü birkac gun sonrada bahsettigim kızın annesi bari yazın (kaynimin) dugune dogru kilo verseydin nasilsa geri alacaksın bari o zaman biraz zayif olurdun dedi. Şimdi verdigimi gordukleri icin dertleniyorlar. Anne kız neden bu kadar sorun yaptilar anlamadım.. ama sagolsunlar minnettarım yeniden hirslandim sayelerinde
Bir derece rezervi de burdan geldi harika menu masallah kuzum
Çok.gecmis olsun canım çabucak atlatırlar inşallahGünaydın arkadaşlarım benim iki kızda hasta ufaklığın ateşi çıktı büyük de hapşırıp aksırıyor gece uyumadım gibi bişey sabah kendi kadın doğum doktoruma gittim hastane 40 dk yürüyüş mesafesinde vee ben yürüyerek gidip geldim hormonlu spral önerdi adet düzene girsin diye napacagimı bilmiyorum ordan geldim çocukları sağlık ocağına götürdüm dr yatalak hasta muayenesine gitmiş geri geldik bi 25 dk daha yürümüş oldum toplam
105 dk yürüyüş Yapıldı Bugün artık spor yapmayacağım
HunharcaO nasıl yiyor ki acaba. Afiyet olsun .
Balim valla emin değilim.. ama eksi olsun yeter kiOoo tevafuk hanım büyük oynamisiz yarina derecelerde yeriniz hazır efenim
Bunları hic unutma iate balim elin ne zaman sana kilo.aldiracak diyetini aksatacak bir şeye gittiğinde hatırla bu cümleleri ve vazgeç..Aylar once hatirlar mısınız bilmem bahsetmistim diyetisyene kararla basladigim zaman da dogum gununde yemiyorum diyetteyim dedigim de hepsi bıyık altindan gülüştü birkac gun sonrada bahsettigim kızın annesi bari yazın (kaynimin) dugune dogru kilo verseydin nasilsa geri alacaksın bari o zaman biraz zayif olurdun dedi. Şimdi verdigimi gordukleri icin dertleniyorlar. Anne kız neden bu kadar sorun yaptilar anlamadım.. ama sagolsunlar minnettarım yeniden hirslandim sayelerinde
sağ ol gülüm sorduğun için,şükür daha iyiyim hapşırık öksürük bitti gibi arada burun akıntısı var o kadarcıkEkimim sen nasil oldun kuzum bugun daha iyi misin?ekim2009
Kızlar menüler in hepsi güzeldi tebrikler
Çok.gecmis olsun canım çabucak atlatırlar inşallahyuryus de yapılmış suoer olmuş canım.
Hunharca
Balim valla emin değilim.. ama eksi olsun yeter kipazartesi kicik bir artıdaydım çünkü..
Bunları hic unutma iate balim elin ne zaman sana kilo.aldiracak diyetini aksatacak bir şeye gittiğinde hatırla bu cümleleri ve vazgeç..
Heee birde bir muddet sonra senden nasil yapsak diye siracaklar hatta 80 hatta 75 kilolara düştüğünde de yüzün çökmüş diyecekler hazırlıklı ol
Benim eltim senin de göbeğin var deyip kendisini rahatlatıyordu. Şimdi de yüzün çöktü gözlerin altı morardı deyip duruyor
sağ ol gülüm sorduğun için,şükür daha iyiyim hapşırık öksürük bitti gibi arada burun akıntısı var o kadarcık
sabah 7:10 da tartıldım hızlıca sabit çıktım şimdi gidip az yatıcam kalkıp wc ye gidersem bir daha tartılıcam bakalım eksi çıkacak mı çıkmasa da sorun değil regl ödemidir ben kendimi hafiflemiş hissediyorum çünkü:)
Bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 65.6
Bugün 64.8
Fark _800
Haftaya regl haftam insallah ona ragmen ekside olurum çok amin
Geçen hafta 74,3
bu hafta 74
Fark -300
Sökülmüyo canına yandığımın regli
800 gr gayet iyi tebrik ederim canım.1 kiloya yakın hiç dert etme haftaya 8 lerdesin inşallahKilo bildirimi
Gecen hafta: 91.3
Bu hafta : 90.5
Fark 800 gr
Haftalik 1 kilo verdigim gunleri de gorebilecek miyim acabatabi bunda gecen persembe gunu tıkınmamın da büyük etkisi var
Tebrikler fıstık,emeğinin karşılığını aldınBende kilomu bildireyim
Geçen hafta 65.6
Bugün 64.8
Fark _800
Haftaya regl haftam insallah ona ragmen ekside olurum çok amin
Dünkü menümü yazayım kızlar,hastaydım giremedim akşam
Sabah 8,30
1 dilim tam b.ek
1 çk krem peynir 1 dlm piliç füme
1 domates
ara 11,30
1 hurma zencefilli çay
öğlen 14
5 adet kasap köfte
domates,biber,soğan söğüş
3 çatal patates kızartması
1 dilim tam b.ek
akşam 17,30
5 yk taze fasulye
1 büyük tabak salata yağsız tuzsuz
ara 22
sodalı ayran
su 3 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?