Haydi Yine Yeniden...

Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 08:50
1 su bardağı süt
Kk kaşar peynir

Öğle 12:00
1.5 haşlanmış yumurta
2 yk van cacığı
Yeşil çay

Ara 16:30
Elma, azcık leblebi

Akşam 19:15
2 yk makarna
4 yk tavuk sote
Salata
Yoğurt

Ara
Türk kahvesi

Spor
105 dk yürüyüş Yapıldı

Ooo tevafuk hanım büyük oynamisiz yarina derecelerde yeriniz hazır efenim

Sabırsızlıkla bekliyorum kuzum

En cok da o kazakla evlerine gittiğinde gerekli cevabı vereceksin
Suratları boyle olacak

Aylar once hatirlar mısınız bilmem bahsetmistim diyetisyene kararla basladigim zaman da dogum gununde yemiyorum diyetteyim dedigim de hepsi bıyık altindan gülüştü birkac gun sonrada bahsettigim kızın annesi bari yazın (kaynimin) dugune dogru kilo verseydin nasilsa geri alacaksın bari o zaman biraz zayif olurdun dedi. Şimdi verdigimi gordukleri icin dertleniyorlar. Anne kız neden bu kadar sorun yaptilar anlamadım.. ama sagolsunlar minnettarım yeniden hirslandim sayelerinde

Bir derece rezervi de burdan geldi harika menu masallah kuzum

Bu insanlar hiç bitmez kıskançlar yerler uğraşmazlar emek vermezler ama hep kötü niyetlidirler hedefimiz için de lazımlar istemeden bizi tetikliyorlar başaracağız hep beraber başaracağız

Kızlar menüler in hepsi güzeldi tebrikler

Çok.gecmis olsun canım çabucak atlatırlar inşallah yuryus de yapılmış suoer olmuş canım.
O nasıl yiyor ki acaba. Afiyet olsun .
Hunharca
Ooo tevafuk hanım büyük oynamisiz yarina derecelerde yeriniz hazır efenim
Balim valla emin değilim.. ama eksi olsun yeter ki pazartesi kicik bir artıdaydım çünkü..
Bunları hic unutma iate balim elin ne zaman sana kilo.aldiracak diyetini aksatacak bir şeye gittiğinde hatırla bu cümleleri ve vazgeç..
Heee birde bir muddet sonra senden nasil yapsak diye siracaklar hatta 80 hatta 75 kilolara düştüğünde de yüzün çökmüş diyecekler hazırlıklı ol

Benim eltim senin de göbeğin var deyip kendisini rahatlatıyordu. Şimdi de yüzün çöktü gözlerin altı morardı deyip duruyor

sabah 7:10 da tartıldım hızlıca sabit çıktım şimdi gidip az yatıcam kalkıp wc ye gidersem bir daha tartılıcam bakalım eksi çıkacak mı çıkmasa da sorun değil regl ödemidir ben kendimi hafiflemiş hissediyorum çünkü:)

Ay Rabbim o gunleri bana da gostersin inşallah. Manken gibi hatunsun yahu hic sanmam ama bana yüzün çökmüş deseler hemen demoralize olmustum heralde sen o oyuna gelmemissin helal arkadaşım

sağ ol gülüm sorduğun için,şükür daha iyiyim hapşırık öksürük bitti gibi arada burun akıntısı var o kadarcık

Şu yogurt kurunu cok oneriyorlar canım bana pek bir getirisi olmadi eksi bakımından en az -500 bekliyordum ama saglik açısından faydaliymis. Soguk alginligina karşı faydasini okudum yap istersen bu akşam
3-4 kasik yogurda 1'er cay kasigi zencefil, tarcin, zerdecal

En az 700-800 gr fark var o zaman regl ödemi geçtiğinde yüzümüz daha da gülecek canımm maşallah takır takır gidiyor kilolar

Dünkü menümü yazayım kızlar,hastaydım giremedim akşam

Sabah 8,30
1 dilim tam b.ek
1 çk krem peynir 1 dlm piliç füme
1 domates

ara 11,30
1 hurma zencefilli çay

öğlen 14
5 adet kasap köfte
domates,biber,soğan söğüş
3 çatal patates kızartması
1 dilim tam b.ek

akşam 17,30
5 yk taze fasulye
1 büyük tabak salata yağsız tuzsuz

ara 22
sodalı ayran
su 3 litre

Kilo bildirimi

Gecen hafta: 91.3
Bu hafta : 90.5
Fark 800 gr
Haftalik 1 kilo verdigim gunleri de gorebilecek miyim acaba tabi bunda gecen persembe gunu tıkınmamın da büyük etkisi var
800 gr gayet iyi tebrik ederim canım.1 kiloya yakın hiç dert etme haftaya 8 lerdesin inşallah

Bende kilomu bildireyim

Geçen hafta 65.6
Bugün 64.8
Fark _800

Haftaya regl haftam insallah ona ragmen ekside olurum çok amin
Tebrikler fıstık,emeğinin karşılığını aldın

Ogle kizartma olunca ekmek kalsaydi daha iyi olurdu kuzum ama aksam cok hafif olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…