- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.101
Değişim listelerini severim.diyet süreci sıkıcı olmaz.canının istediğini ölçülü yiyebiliyorsun en azından.teşekkürler bilgi için canım
O nasıl yiyor ki acaba. Afiyet olsun .Okuldan geldim bir yorulmuş acıkmışım ki...
Erol taş gibi yemek yedim
İyi akşamlar kızlar
Sabah 7.30
2 yumurta
2 dilim peynir
Salatalık
Domates
10.00
Sütlü kahve 2 çubuk kraker
14.00
2 büyük karniyarik
4 kaşık yoğurt
Büyük boy salata
16.00
Yeşilçay
18.00
1 kase mercimek çorba
1 Büyük kase salata
1 kaşık yoğurt
1 dilim peynir
1 elma yiyeceğim birazdan.
Şu 2lt olacak.
1 saat yürüyüş.
Canım benim salataya dermanim kalmıyor gerçekten. Sevmedigimdem değil ama ev ahalisi hep bana bakıyor her konuda. Hele bir de bazen eşler.de yorgunum diyorlar ya gıcık oluyorum. Biz hiç yorulmayiz zaten.Anaaa salata hem de iki öğün harikasin canım afiyet olsun ben yarin icin cokkk heyecanliyim
İnşallah yarın istediğimiz gibi bir sonuç olur bende çok heyecanlıyım. Bugün de tartildin mı emosland.Anaaa salata hem de iki öğün harikasin canım afiyet olsun ben yarin icin cokkk heyecanliyim
Canım benim salataya dermanim kalmıyor gerçekten. Sevmedigimdem değil ama ev ahalisi hep bana bakıyor her konuda. Hele bir de bazen eşler.de yorgunum diyorlar ya gıcık oluyorum. Biz hiç yorulmayiz zaten.
Ayy çok güzel canım çok sevindim. Keske bende öyle vermiş olsam . inşallah. Ama bilemiyorum ne kadar gitti. Bir.gün çok.ekmek yemistim. Allah.büyük bakalım. Sabah ola hayrola. Canım benim şimdiden tebrik ederim sabaha biraz daha gider bizi mutlu eder .Evet onlara göre kadinlar digital :)) 1 salatalik 1 domates bile olsa söğüş yapip ye ogunlerinde canım daha cok gözün doyacak ve daha gec acikacaksin. Yogunlugunu anliyorum ama hersey icin cabaliyoruz biraz da kendimiz icin cabalayalim dimi yaniTartildim canim geçen carsambaya gore -500 gr sadece ama yarin da biraz gider umarım. Aslinda gitsin de -500 olsun yeterki yerimiz de durmayalim onemli olan bu :)
Afiyet olsun canım benim. Süper menü. Geri sayım da şükür bozmadan devam .17.gün kalan 16 gün :))
Menüm
08: 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz et,5 zeytin, 1 kivi, 1 dlm ekmek
12: pirasa yemegi, 4 kasik yogurt, 1 dilim ekmek, salata
15: 10 kuru uzum, 1 dilim peynirli dereotlu tam bugdayli muffin, sade kahve
19: 1 tabak etli ( susuz) bamya, 4 kaşık yoğurt, salata
Ara, 3 kaşık yoğurt kürü olacak
3 lt su
Afiyet olsun canım benim. Süper menü. Geri sayım da şükür bozmadan devam .
Ben okudum suoer bir motive canım ..Arkadasimin giyim magazasi var normalde kazak ve eteklerine bayılıyorum ama cok pahali diye hic almadım. Niyetim zayıflayıp kendime ödül niyetine ordan kıyafet almakti. Ama bugün ogrendim ki mağazasını kapatıyormuş bu kötü tabi ama büyük indirim yapmış ordan 1 beden iki kazak 46 beden ama kalıbı dar bir deri etek aldım Allah nasip ederse seneye giymek için. Etek kapandi aslinda ustumde ama heryerim meydandaydi tabi:)) hedefim onu rahat bir sekilde giymek kazaklarin icinde de fazlalik olmadan dolaşmak. Magazadaki arkadaşımla boyumuz ayni 69 kiloymus ben o kiloya gelince daha ince dururum diye düşünüyorum ama karar verdim tam da onun gibi olmak istiyorum. Kıyafetleri de benim icin denedi sagolsun.
Cok begendigim 1 pardesu ve kap da vardı ama 38 beden gözüm yemedi:))
Ayy buraya kadar okudunuz mu acaba :))))
Ben okudum suoer bir motive canım ..inşllah hepsine giyip bize fotolar atacaksın ama.su hallerini de eş geçme. Hatta eteğin kazağın su anki halini giy çek sonra da hedefteki halini ayni kiyafetllerle
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzumKalbin cok temiz kuzum az once denedim bir cesaret kazaklara sıgďım80 olsam cok guzel duracak insallah ama foto cekecekken telefonun şarjı bitti yarin tam da dedigin gibi yapacagim inşallah :))
En cok da o kazakla evlerine gittiğinde gerekli cevabı vereceksinBu arada eltimin kızı kazagi görünce .... yenge buna nasil sigacaksin peki diye güldü kendisi benden kilolu oysa denedigimde kiz kardesi burdaydi gel bak ablana söylersin simdiden nasil sığdığımı canım dedim
Bol salata yürüyüş yarın yüzümüz gülecekİyi akşamlar kızlar
Sabah 7.30
2 yumurta
2 dilim peynir
Salatalık
Domates
10.00
Sütlü kahve 2 çubuk kraker
14.00
2 büyük karniyarik
4 kaşık yoğurt
Büyük boy salata
16.00
Yeşilçay
18.00
1 kase mercimek çorba
1 Büyük kase salata
1 kaşık yoğurt
1 dilim peynir
1 elma yiyeceğim birazdan.
Şu 2lt olacak.
1 saat yürüyüş.
Yok kuzum biz makineyiz hatta pil güneş ihtiyacımız yok suyla çalışıyoruz bende Çok gıcık oluyorum hele bu ara zirve durumdayımCanım benim salataya dermanim kalmıyor gerçekten. Sevmedigimdem değil ama ev ahalisi hep bana bakıyor her konuda. Hele bir de bazen eşler.de yorgunum diyorlar ya gıcık oluyorum. Biz hiç yorulmayiz zaten.
Kürde yapılmış hadi inşallah bol eksi getirsin17.gün kalan 16 gün :))
Menüm
08: 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz et,5 zeytin, 1 kivi, 1 dlm ekmek
12: pirasa yemegi, 4 kasik yogurt, 1 dilim ekmek, salata
15: 10 kuru uzum, 1 dilim peynirli dereotlu tam bugdayli muffin, sade kahve
19: 1 tabak etli ( susuz) bamya, 4 kaşık yoğurt, salata
Ara, 3 kaşık yoğurt kürü olacak
3 lt su
Sonuna kadar okudum ben bu şekilde çok davrandım daha güzelleri bile olacak 38 hiçte gözünü korkutmasınArkadasimin giyim magazasi var normalde kazak ve eteklerine bayılıyorum ama cok pahali diye hic almadım. Niyetim zayıflayıp kendime ödül niyetine ordan kıyafet almakti. Ama bugün ogrendim ki mağazasını kapatıyormuş bu kötü tabi ama büyük indirim yapmış ordan 1 beden iki kazak 46 beden ama kalıbı dar bir deri etek aldım Allah nasip ederse seneye giymek için. Etek kapandi aslinda ustumde ama heryerim meydandaydi tabi:)) hedefim onu rahat bir sekilde giymek kazaklarin icinde de fazlalik olmadan dolaşmak. Magazadaki arkadaşımla boyumuz ayni 69 kiloymus ben o kiloya gelince daha ince dururum diye düşünüyorum ama karar verdim tam da onun gibi olmak istiyorum. Kıyafetleri de benim icin denedi sagolsun.
Cok begendigim 1 pardesu ve kap da vardı ama 38 beden gözüm yemedi:))
Ayy buraya kadar okudunuz mu acaba :))))
Terbiyesiz kıskançlık yapmış verdiğini de görünce böyle konuşmuş daha ne cevaplar vereceğiz onlaraBu arada eltimin kızı kazagi görünce .... yenge buna nasil sigacaksin peki diye güldü kendisi benden kilolu oysa denedigimde kiz kardesi burdaydi gel bak ablana söylersin simdiden nasil sığdığımı canım dedim
Canımsın eksiler Seninle olsunMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 hurma 1 k kayısı 1 ceviz 7 fındık
(Kahvaltı yapmaktan sıkıldım)
Sade kahve
Öğle 12.00: 4 kaşık taze fasulye
2 kaşık salata ve 1 d tbekmegi
Ara sekersiz nescafe
Akşam 17.00: 2 köfte ( küçük )
2 baget ve bol salata
Ara 21.30: turk kahvesi 1 hurma birkac badem olabilir
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor 45 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?