Haydi Yine Yeniden...

İyi akşamlar kızlar
Sabah 7.30
2 yumurta
2 dilim peynir
Salatalık
Domates

10.00
Sütlü kahve 2 çubuk kraker

14.00
2 büyük karniyarik
4 kaşık yoğurt
Büyük boy salata

16.00
Yeşilçay

18.00
1 kase mercimek çorba
1 Büyük kase salata
1 kaşık yoğurt
1 dilim peynir
1 elma yiyeceğim birazdan.

Şu 2lt olacak.
1 saat yürüyüş.

Anaaa salata hem de iki öğün harikasin canım afiyet olsun ben yarin icin cokkk heyecanliyim

Anaaa salata hem de iki öğün harikasin canım afiyet olsun ben yarin icin cokkk heyecanliyim
Canım benim salataya dermanim kalmıyor gerçekten. Sevmedigimdem değil ama ev ahalisi hep bana bakıyor her konuda. Hele bir de bazen eşler.de yorgunum diyorlar ya gıcık oluyorum. Biz hiç yorulmayiz zaten.

Canım benim salataya dermanim kalmıyor gerçekten. Sevmedigimdem değil ama ev ahalisi hep bana bakıyor her konuda. Hele bir de bazen eşler.de yorgunum diyorlar ya gıcık oluyorum. Biz hiç yorulmayiz zaten.

Evet onlara göre kadinlar digital :)) 1 salatalik 1 domates bile olsa söğüş yapip ye ogunlerinde canım daha cok gözün doyacak ve daha gec acikacaksin. Yogunlugunu anliyorum ama hersey icin cabaliyoruz biraz da kendimiz icin cabalayalim dimi yani Tartildim canim geçen carsambaya gore -500 gr sadece ama yarin da biraz gider umarım. Aslinda gitsin de -500 olsun yeterki yerimiz de durmayalim onemli olan bu :)

17.gün kalan 16 gün :))
Menüm

08: 1 haslanmis yumurta, 1 kk beyaz et,5 zeytin, 1 kivi, 1 dlm ekmek

12: pirasa yemegi, 4 kasik yogurt, 1 dilim ekmek, salata

15: 10 kuru uzum, 1 dilim peynirli dereotlu tam bugdayli muffin, sade kahve

19: 1 tabak etli ( susuz) bamya, 4 kaşık yoğurt, salata

Ara, 3 kaşık yoğurt kürü olacak

3 lt su

Ayy çok güzel canım çok sevindim. Keske bende öyle vermiş olsam . inşallah. Ama bilemiyorum ne kadar gitti. Bir.gün çok.ekmek yemistim. Allah.büyük bakalım. Sabah ola hayrola. Canım benim şimdiden tebrik ederim sabaha biraz daha gider bizi mutlu eder .

Afiyet olsun canım benim. Süper menü. Geri sayım da şükür bozmadan devam .

Afiyet olsun canım benim. Süper menü. Geri sayım da şükür bozmadan devam .

Geri sayim isi cok motive etti beni canım şükür sorunsuz devam ediyor. 22 gün kendime manti ve karisik tost ismarlayacagim :)) canimin en cok istediklerinden bu da beni iyice motive etti:)

Arkadasimin giyim magazasi var normalde kazak ve eteklerine bayılıyorum ama cok pahali diye hic almadım. Niyetim zayıflayıp kendime ödül niyetine ordan kıyafet almakti. Ama bugün ogrendim ki mağazasını kapatıyormuş bu kötü tabi ama büyük indirim yapmış ordan 1 beden iki kazak 46 beden ama kalıbı dar bir deri etek aldım Allah nasip ederse seneye giymek için. Etek kapandi aslinda ustumde ama heryerim meydandaydi tabi:)) hedefim onu rahat bir sekilde giymek kazaklarin icinde de fazlalik olmadan dolaşmak. Magazadaki arkadaşımla boyumuz ayni 69 kiloymus ben o kiloya gelince daha ince dururum diye düşünüyorum ama karar verdim tam da onun gibi olmak istiyorum. Kıyafetleri de benim icin denedi sagolsun.
Cok begendigim 1 pardesu ve kap da vardı ama 38 beden gözüm yemedi:))
Ayy buraya kadar okudunuz mu acaba :))))

Ben okudum suoer bir motive canım .. inşllah hepsine giyip bize fotolar atacaksın ama.su hallerini de eş geçme. Hatta eteğin kazağın su anki halini giy çek sonra da hedefteki halini ayni kiyafetllerle

Ben okudum suoer bir motive canım .. inşllah hepsine giyip bize fotolar atacaksın ama.su hallerini de eş geçme. Hatta eteğin kazağın su anki halini giy çek sonra da hedefteki halini ayni kiyafetllerle

Kalbin cok temiz kuzum az once denedim bir cesaret kazaklara sıgďım 80 olsam cok guzel duracak insallah ama foto cekecekken telefonun şarjı bitti yarin tam da dedigin gibi yapacagim inşallah :))

Bu arada eltimin kızı kazagi görünce .... yenge buna nasil sigacaksin peki diye güldü kendisi benden kilolu oysa denedigimde kiz kardesi burdaydi gel bak ablana söylersin simdiden nasil sığdığımı canım dedim

Menumu vereyim

Sabah ılık limonlu su

Kahv: 1 hurma 1 k kayısı 1 ceviz 7 fındık
(Kahvaltı yapmaktan sıkıldım)
Sade kahve

Öğle 12.00: 4 kaşık taze fasulye
2 kaşık salata ve 1 d tbekmegi

Ara sekersiz nescafe

Akşam 17.00: 2 köfte ( küçük )
2 baget ve bol salata

Ara 21.30: turk kahvesi 1 hurma birkac badem olabilir
Su 2.5 litre ve bitki çayları

Spor 45 dakika yürüyüş

Kalbin cok temiz kuzum az once denedim bir cesaret kazaklara sıgďım 80 olsam cok guzel duracak insallah ama foto cekecekken telefonun şarjı bitti yarin tam da dedigin gibi yapacagim inşallah :))
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzum
Bu arada eltimin kızı kazagi görünce .... yenge buna nasil sigacaksin peki diye güldü kendisi benden kilolu oysa denedigimde kiz kardesi burdaydi gel bak ablana söylersin simdiden nasil sığdığımı canım dedim
En cok da o kazakla evlerine gittiğinde gerekli cevabı vereceksin
Suratları boyle olacak

Bol salata yürüyüş yarın yüzümüz gülecek
Yok kuzum biz makineyiz hatta pil güneş ihtiyacımız yok suyla çalışıyoruz bende Çok gıcık oluyorum hele bu ara zirve durumdayım
Kürde yapılmış hadi inşallah bol eksi getirsin
Sonuna kadar okudum ben bu şekilde çok davrandım daha güzelleri bile olacak 38 hiçte gözünü korkutmasın
Terbiyesiz kıskançlık yapmış verdiğini de görünce böyle konuşmuş daha ne cevaplar vereceğiz onlara
Canımsın eksiler Seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…