Haydi Yine Yeniden...

Canım zayıflayınca bunu daralttırırsın.44 42 bedenlere düşünce de yeni ciciler alırsın.gayet iyi görünüyorsun maşallah

Simdi icin cok kiyafetim var görmek istemedigim için neredeyse 2 valiz elbiseyi gectigimiz ay evden çıkardım. Küçük beden de hic giyinmedigim kiyafetlerim var. Onlari gormek cok hoşuma gidiyor. artik dolabimda 44-42 bedenler olsun açtığım da cuval gormeyeyim istiyorum.. güzel yorumun icin teşekkür ederim canım

Taam sustum ortmenimdogru diyorsun valla bilincaltima verdiğim mesajlara dikkat edecegim

ria dan oluyor arada böyle dengesizlikler benim 4. gün söküldü aynen başta senin dediğin gibi oldu

Bir de fikrinizi alayım acaba bu etegin 44 beden olanini alsam mi 15 kilo verince olur mu bana acep 46 beden ustumdeki
ne yaptın emoşum her 6 kilo da bir beden düşülüyor 15 kilo versen 40-42 beden arası olursun zaten
bence sen çok ihtiyacın yoksa bu 2 ay hiç kıyafet alma sonra yeni ciciler alırsın zayıflıyorsun daaaa

çok geçmiş olsun gülüm bence de bu artı sayılmaz aşırı yorgunluktan ödem olmuşsun tartı öncesi günü spor, yürüyüş bile yapmıyor çoğu insan ödem olup fazla çıkmasın diye

Selam kizlar ben geldimm demeyi ne kadar cok isterdim ama daha gelemedim halen ev temizliyoruz annemlerdeyim ve hergun biseyler atiyorum evden babamla papaz olduk cok kiziyo bana annem mutluluktan havalarda oh be diyor oyle yoruldumki sizlere anlatamam insallah bir iki gune bitecek vede ben kendi evimi temizliycem ne kadar cok mesaj birikmis insallah okuyabilirim zira sabahin korunde gidip gece 12 de eve giriyorum esim idare ediyor cocuklari benden haberler boyle

ohhh mis olmuş hafiflemiş ev.ellerine sağlık canım Allah razı olsun senden

Taam sustum ortmenimdogru diyorsun valla bilincaltima verdiğim mesajlara dikkat edecegim
tek dilinle susma bacım düşüncelerini de sustur biraz fazla yedin diye asla kilo almazsın hatta emir ver de ki, sonsuz bilgelik sınırsız güç ve zekayla yaratılmış olan bilinç altım yediklerimin hepsini dönüştürüp bedenime faydalı şeylere çeviriyor daha sağlıklı ve hafif oluyorum , bilinç altın emre uyar mutlaka :)

çoğu gitti angelinam azı kaldı 2 güne tamamen iş bitsin misler gibi oturup ayaklarınızı uzatıp çay içeceksiniz inşallah annenlerde sağlıkla otursunlar tertemiz evlerin de

Menümü vereyim erkenden
Sabah ılık limonlu su

Kahv 8.15: 1 has yum 3 zeytin
Kk peynir tere otu ve 1 dilim.ekmek

Ara sade kahve 2 ceviz,1 badem,2 siyah ç. Üzüm

Öğle 12.00: 4 kaşık susuz nohut y
3 kaşık yoğurt

Ara : 1 bardak sütlü kahve 1 hurma

Akşam 16.30: 5 kaşık koz patlıcan
2 kaşık hindi döner ve salata

Ara olarak türk.kahvesi içerim
Bundan sonrası bitki çayları
Su 2.5 litre

Spor : 100 ip atlama
20 dk voleybol
40 dk yurüyus

Daha sonra geçmişle ve alıntılarla gelecem canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…