- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.161
Canım zayıflayınca bunu daralttırırsın.44 42 bedenlere düşünce de yeni ciciler alırsın.gayet iyi görünüyorsun maşallah
geldiiiimmmm:))) yeni kilo bildirimim
geçen hafta 85.7
bu hafta 85.2
fark - 500 gr
ama emoşum bir gün tıkındın diye daha kaç kere diycem hemen kilo vermen azalmaz yada kilo almazsın sen böyle düşündüğün için bilinç altına emir verip daha az zayıfla demiş oluyorsun gülüm 800 gr da gayet güzel hem havalar ısınmaya başlıyor meto daha da hızlanacak haftada 1 de verirsin daha fazlasını da
oh maşallah bi 800 den senden gitmiş topikçe hafifliyoruz:))Bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 65.6
Bugün 64.8
Fark _800
Haftaya regl haftam insallah ona ragmen ekside olurum çok amin
zamanı çok mu geçti ki adaçayı içtin miGeçen hafta 74,3
bu hafta 74
Fark -300
Sökülmüyo canına yandığımın regli
ria dan oluyor arada böyle dengesizlikler benim 4. gün söküldü aynen başta senin dediğin gibi olduBana göre ihtimal yok ria var çünkü ama yine de belli olmaz tabi.pazar biraz oldu pazartesi hiç yok,dün biraz oldu bugün yine doğru düzgün bir şey yok.dalga geçer gibi yani.strese soktu beni.adaçayı da çok içtim ama sökülmedi.normalde her ayın 15 i gibi olmam lazımdı
hay maşallah boy olunca kilo da belli olmuyor tabi hiç 90 gibi değilsin valla 2 ay sonra bu halinden eser kalmayacakBunlar simdilik burda dursun canlar 2ay sonra farka bakarız
ne yaptın emoşum her 6 kilo da bir beden düşülüyor 15 kilo versen 40-42 beden arası olursun zatenBir de fikrinizi alayım acaba bu etegin 44 beden olanini alsam mi 15 kilo verince olur mu bana acep46 beden ustumdeki
çok geçmiş olsun gülüm bence de bu artı sayılmaz aşırı yorgunluktan ödem olmuşsun tartı öncesi günü spor, yürüyüş bile yapmıyor çoğu insan ödem olup fazla çıkmasın diyeKızlar günaydın erken kalktım anda geldim. Bir yorgunum anlatamam. Her yerim ağrıyor. Yeni ağrı kesici aldım. Evde kalsam dinlenemem büyük ihtimal. Ama yatıp uyuyasim var.
Kilom pek iç açıcı değil. Ama bu yorgunluğa veriyorum ben bunu. Haftaya daha iyi gidecek buna çok inanıyorum. Iyilesirsem tabi.
Geçen hafta 80.3
Bu hafta 80.8
Fark + 500
şubatın 15 inde olmam lazımdı çok çok gecikti ama sanki daha iyi şuan sökülmeler başladızamanı çok mu geçti ki adaçayı içtin mi
ohhh mis olmuş hafiflemiş ev.ellerine sağlık canım Allah razı olsun sendenSelam kizlar ben geldimm demeyi ne kadar cok isterdim ama daha gelemedim halen ev temizliyoruz annemlerdeyim ve hergun biseyler atiyorum evden babamla papaz olduk cok kiziyo bana annem mutluluktan havalarda oh be diyoroyle yoruldumki sizlere anlatamam insallah bir iki gune bitecek vede ben kendi evimi temizliycem ne kadar cok mesaj birikmis insallah okuyabilirim zira sabahin korunde gidip gece 12 de eve giriyorum esim idare ediyor cocuklari benden haberler boyle
tek dilinle susma bacım düşüncelerini de sustur biraz fazla yedin diye asla kilo almazsın hatta emir ver de ki, sonsuz bilgelik sınırsız güç ve zekayla yaratılmış olan bilinç altım yediklerimin hepsini dönüştürüp bedenime faydalı şeylere çeviriyor daha sağlıklı ve hafif oluyorum , bilinç altın emre uyar mutlaka :)Taam sustum ortmenimdogru diyorsun valla bilincaltima verdiğim mesajlara dikkat edecegim
çoğu gitti angelinam azı kaldı 2 güne tamamen iş bitsin misler gibi oturup ayaklarınızı uzatıp çay içeceksiniz inşallah annenlerde sağlıkla otursunlar tertemiz evlerin deSelam kizlar ben geldimm demeyi ne kadar cok isterdim ama daha gelemedim halen ev temizliyoruz annemlerdeyim ve hergun biseyler atiyorum evden babamla papaz olduk cok kiziyo bana annem mutluluktan havalarda oh be diyoroyle yoruldumki sizlere anlatamam insallah bir iki gune bitecek vede ben kendi evimi temizliycem ne kadar cok mesaj birikmis insallah okuyabilirim zira sabahin korunde gidip gece 12 de eve giriyorum esim idare ediyor cocuklari benden haberler boyle
giden her eksi başımızın tacıdırrrrr:))Gecen hafta 72
Bu hafta 71 900
Fark- 100 gr cik
Hic su icemiyorum is yapmaktan belki daha fazladir verdigim kilo birde regl
akşama iyice sökülür gece çift önlem alman bile gerekebilir , hadi gözün aydın:)şubatın 15 inde olmam lazımdı çok çok gecikti ama sanki daha iyi şuan sökülmeler başladı
çok şükür eksiler gelmiş yine.daim olsun canımgeldiiiimmmm:))) yeni kilo bildirimim
geçen hafta 85.7
bu hafta 85.2
fark - 500 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?