Haydi Yine Yeniden...

Ahh canimm cok uzuldum yegenlerine .. nasil birakabilmis cocuklarini abinin hanimi yazik cok yazik .. Abin icin dahada zor zaten cok zor bi meslegi var uzerine yasadiklari allah yardimciniz olsun canim benim ...

Cok gecmis olsun canim .. bogaz agrisi malesef migde bulantisi yapiyo bol bol sivi al yumusak tutsun bogazini ...

Gecmis olsun canim dis isi cok zor gercekten rabbim sifa versin ..

Nice seneler e canım doğum günün kutlu olsun
Cok saol canim ... valla benim hayatimda galiba hic yok o monotonluk .. ahh canimm takipdeyim demissin ama hic menu veremedimki ben baksana mesajlari bile yeni okuyorum
Evet takipteyim

Çarşamba menu: Yok
Perşembe menü : yok
Cuma menü: yok
Cumartesi ?
Pazar ?
Pazartesi ?
Salı ?

Kaldı dört gün angelinam Hedefi n 71

Üst uste gelince de insan bunalıyor bi yerde.icine sinen ev olmadıkça taşınma zaten canım.cektigin zahmete yazik.hayirlisi olsun Rabbim gönlüne göre versin
Amin canim amin...
Olur oyle problemler canim sikma canini bosver ..
Ev konusuna gelince hayirlisi ne ise o olsun gec olsun guc olmasin canim rabbim gonlune gore versin ..
Valla baya takmış durumdayım da hayırlısı olsun..
Amin insalah buluruz canım..

Kuzum mutlu yaşların olsun sevdiklerinle birlikte.seneye inşallah yeni yaşına hedef kilona ulaşmış olarak girersin

Menu vereyim

Sabah limonlu ilik su
Kahv öncesi 9.00: turk kahvesi 2 k kayisi 1 hutma ve 6 çiğ badem

Kahv 12.30: 2 yum omlet 3 zeytin domates
Kk peynir ve 1 dilim tbekmegi

Ara sade süt ve içine granül kahve

Akşam 19.00: tavuk ızgara ve tere
Biraz soğan salatasi

Su 3 litre
Spor yok bugün öğleden sonraya kadar baş dönmesi yaşadım..

angelina35 canım nice sağlıklı huzurlu sevdiklerinle beraber mutlu yılların olsun inşallah

tevafuk55 canım dostum müdürle sorun varmış ama Napıyoruz takmıyoruz sen gibi bi öğretmeni olduğu için çok nasipli anlamazsa o onun ayıbı evin en güzeli senin huzur bulacağın konforlusu denk gelecek azcık sabır inşallah ramazan bayramını yeni evinde geçireceksin

günaydın arkadaşlar. geçen hafa ne güzel başlamıştım. haftasonu mahvettim resmen. bugün de mahvetmeye devam ediyorum tabi. çünkü diş için uğraşıyorum. yazmaya da utandım doğrusu. başlar başlamaz kaçamak yapacağımı hiç düşünmemiştim. inş. çarşamba günü diş işim bitecek sonra kaldığım yerden devam inş.

Hafif bi gün olmuş bol eksi getirecek inşallah
diş ağrısı zor olsa gerek Rabbim şifa versin inşallah

çok saol. evet meret bir tuttu mu geçmek bilmiyor.

Bence gunu guzel dengelemissin.afiyet olsun canim

teşekkür ederim. keşke haftasonu da kaçmasaydı. mahvettim emeklerimi

Okul müdürü ile sorunlar var canım maalesef okul çok gergin.. birnyandan hala ev bulamadık ona stresleniyitum çünkü bir ramazan daha bu evde olmak zor geliyir.. ne diyeyim hayırlısı olsun.
çok geçmiş olsun. inş bir an önce sorunlar çözülür biter. ev işi de dilerim gönlüne göre hayırlısıyla oturacağın bir ev olur.

sevdiklerinle nice sağlıklı hayırlı yıllara inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…