- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.421
Evin yolunu bulamadimki menu vereyim canim
Ahh canimm cok uzuldum yegenlerine .. nasil birakabilmis cocuklarini abinin hanimi yazik cok yazik .. Abin icin dahada zor zaten cok zor bi meslegi var uzerine yasadiklari allah yardimciniz olsun canim benim ...Allah yardimcin olsun canım. Bende yarın nobetciyim. 7 saat ders var. Şimdiden yoruldum. Cuma da geçseydi hayırlısı ile.
Kizlar Annem abim e gidiyor. 2 hafta yok. Bebek var 2 yaşına girecek ona bakacak biraz. Annem gidince şehir boşalmış.gibi geliyor sıkılıyorum nasıl da alismisim varlığına.
Büyük abim eşinden ayrı çocukları abim e bvermis eşi. Polis gece nobetine gidiyor. Dün çocukları.eve bırakıp gitmiş. Yalnız uyumuslar. Çok üzüldüm çocuklar için.Abim e de çok zor. Sizden dua istiyorum. Rabbim yardım etsin inşallah.tüm zorda olanlara. Annemin haberi yok şekeri olduğu için uzulunce yükseliyor. O yüzden diğer Abim e gidecek.
Hayat bazen çok yoruyor ınsanı.
Cok gecmis olsun canim .. bogaz agrisi malesef migde bulantisi yapiyo bol bol sivi al yumusak tutsun bogazini ...Gece boğazım çok ağrıdı hala da ağrıyor dr rapor verdi bugün evdeyim dinlenmek iyi gelecektir inşallah midem bulanıyor yüksek sesle konuşursam yırtılacak gibi ağrıyor akşam eşim sağolsun bitki çayları yaptı çaya devam
Gecmis olsun canim dis isi cok zor gercekten rabbim sifa versin ..tünaydın hatunlar..
bugün sabahtan beri diş randevusundaydım. ama bir işlem olmadı boşu boşuna bekledim. sanırım bu dişler beni uğraştıracak biraz.
çok geçmiş olsun rapor iyi olmuş. ben bu sene ilaçsız atlattım hep. ilaç yasak bana.
ıhlamur bol bol. limonlu açık çay. bir de boğazını bir fularla bağlarsa işe yarıyor baya
Nice seneler e canım doğum günün kutlu olsunIyi geceler kizlar nasilsiniz ?
Ben malum yogundum eltimi hastaneden cikardik cok sukur annede bebekte cok iyi .. Bugunde mevlud vardi arkadasin ..Aksam evde suprizbugun dogum gunum benim ufak bir kutlama yaptik ailecek ..
Saolsun arkadaslarda mevlud bitince dogum gunu kutlamasi yaptilar cok yogun ama bi o kadar guzel bir gundu benim icin ..
Sevildigini bilmek cok guzel bir duygu gercekten
Benden haberler boyle gecmisi bir turlu okuyamadim insallah okuycam ama ...
Evet takipteyimCok saol canim ... valla benim hayatimda galiba hic yok o monotonluk .. ahh canimm takipdeyim demissin ama hic menu veremedimki benbaksana mesajlari bile yeni okuyorum
Amin canim amin...Üst uste gelince de insan bunalıyor bi yerde.icine sinen ev olmadıkça taşınma zaten canım.cektigin zahmete yazik.hayirlisi olsun Rabbim gönlüne göre versin
Valla baya takmış durumdayım da hayırlısı olsun..Olur oyle problemler canim sikma canini bosver ..
Ev konusuna gelince hayirlisi ne ise o olsun gec olsun guc olmasin canim rabbim gonlune gore versin ..
Kuzum mutlu yaşların olsun sevdiklerinle birlikte.seneye inşallah yeni yaşına hedef kilona ulaşmış olarak girersinIyi geceler kizlar nasilsiniz ?
Ben malum yogundum eltimi hastaneden cikardik cok sukur annede bebekte cok iyi .. Bugunde mevlud vardi arkadasin ..Aksam evde suprizbugun dogum gunum benim ufak bir kutlama yaptik ailecek ..
Saolsun arkadaslarda mevlud bitince dogum gunu kutlamasi yaptilar cok yogun ama bi o kadar guzel bir gundu benim icin ..
Hafif bi gün olmuş bol eksi getirecek inşallah
diş ağrısı zor olsa gerek Rabbim şifa versin inşallah
Bence gunu guzel dengelemissin.afiyet olsun canim
Sacma menu verecem
Dün ve bugün okulda gerginlikler yaşadık moralim bozulduiştah gitmişti menümun sebebi..
Uyanınca limonlu su 2 k.kayisi
Sabah 8 : 3 ceviz
Ara 1 ayran
Öğle12.30: türk kahvesi ve bitki çayı
Akşam 17.00: 1 kepçe mercimek çorbası
7 tane lahana sarması
3 kaşık yoğurt
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Su 2.5 litre
Spor 30.dk yürüyüş
çok geçmiş olsun. inş bir an önce sorunlar çözülür biter. ev işi de dilerim gönlüne göre hayırlısıyla oturacağın bir ev olur.Okul müdürü ile sorunlar var canım maalesef okul çok gergin.. birnyandan hala ev bulamadık ona stresleniyitum çünkü bir ramazan daha bu evde olmak zor geliyir.. ne diyeyim hayırlısı olsun.
Iyi geceler kizlar nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?