- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.401
Hafif bi gün olmuş bol eksi getirecek inşallahHayırlı cumalar.
bugünkü menümü de vereyim. bugün çok açım çokkkk
sabah
2 dilim kepek ekmek arasına kaşar
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
öğlen (diş için bir ilçedeydim eşimde orda görev yapıyorum o yüzden dışarda yedim)
sanırım 1 şiş ciğerdi
3 parmağım kadar ekmek
yarım bardak ayran
soğan piyazı
(bunlar tutmadı beni arada yapamadığım için)
biraz leblebi
ara
yarım nescafe
1 elma
akşam
küçük bir tabak ali nazik
biraz turp
ara
yarım nescafe
Bence gunu guzel dengelemissin.afiyet olsun canimHayırlı cumalar.
bugünkü menümü de vereyim. bugün çok açım çokkkk
sabah
2 dilim kepek ekmek arasına kaşar
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
öğlen (diş için bir ilçedeydim eşimde orda görev yapıyorum o yüzden dışarda yedim)
sanırım 1 şiş ciğerdi
3 parmağım kadar ekmek
yarım bardak ayran
soğan piyazı
(bunlar tutmadı beni arada yapamadığım için)
biraz leblebi
ara
yarım nescafe
1 elma
akşam
küçük bir tabak ali nazik
biraz turp
ara
yarım nescafe
Canim dinlen guzelce ancak toparlarsin hafta basina.Allah şifa versinCanlar sağolun hastalık fena bi durum burnum akıyor boğazım yanıyor midem bulanıyor bugün Çok az hareket ettim sabah haşlama akşam tereyağında yumurta vardı yemek yapamadım bugün spor olmayınca mutsuz oldum ama elimden bişey gelmiyor menü desen anlamsız bugün beni yok sayın inşallah yarın daha iyi olurum
Hayrolsun canım nedir moralini bu kadar bozan şey.Sacma menu verecem
Dün ve bugün okulda gerginlikler yaşadık moralim bozulduiştah gitmişti menümun sebebi..
Uyanınca limonlu su 2 k.kayisi
Sabah 8 : 3 ceviz
Ara 1 ayran
Öğle12.30: türk kahvesi ve bitki çayı
Akşam 17.00: 1 kepçe mercimek çorbası
7 tane lahana sarması
3 kaşık yoğurt
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Su 2.5 litre
Spor 30.dk yürüyüş
Okul müdürü ile sorunlar var canım maalesef okul çok gergin.. birnyandan hala ev bulamadık ona stresleniyitum çünkü bir ramazan daha bu evde olmak zor geliyir.. ne diyeyim hayırlısı olsun.Hayrolsun canım nedir moralini bu kadar bozan şey.
Istahin açılmasından iyidir kapanması.bugunluk böyle olsun canin sagolsun
Üst uste gelince de insan bunalıyor bi yerde.icine sinen ev olmadıkça taşınma zaten canım.cektigin zahmete yazik.hayirlisi olsun Rabbim gönlüne göre versinOkul müdürü ile sorunlar var canım maalesef okul çok gergin.. birnyandan hala ev bulamadık ona stresleniyitum çünkü bir ramazan daha bu evde olmak zor geliyir.. ne diyeyim hayırlısı olsun.
Olur oyle problemler canim sikma canini bosver ..Okul müdürü ile sorunlar var canım maalesef okul çok gergin.. birnyandan hala ev bulamadık ona stresleniyitum çünkü bir ramazan daha bu evde olmak zor geliyir.. ne diyeyim hayırlısı olsun.
Saol canim yok kuveze koymadilar gayet saglikli ikiside eve ciktilar cok sukur ..hadi hayırlı uğurlu olsun sağ selamet doğmuştur inşallah bebek kuveze mi koydular acaba ana kız durumları nasıl şimdi
annenin evi de aklayıp paklayıp bitirmişsiniz işi allah ağız tadıyla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah
Saol canim benim .. benim basimada geldi aynisi ama benim zaten dr gittigimde 4 cm acilmam vardi o nedenle sorun olmadi ama eltim senin gibi oldu sagliklari yerinde cok sukur ..allah senide iyi insanlarla karsilastirsin canim benim ..Allah anali babalı büyütsün. Benim de kızım öyle olmuştu doktor sadece eşime söylemiş. Sezeryan olacaksın acilma olmadı demişlerdi bana.eltine bol şifa versin Rabbim. Ne mutlu bir gün onun için. Senin gibi elti de zor bulunur. Benim hiç yok. Allah razı olsun senden de zorda olana yardım ediyorsun.
Tesekkur ederim canim insallah hep beraber daha guzel kilolar verecegiz ...amin. çok teşekkür ederim.
hoşbuldum. Allah bağışlasın kuzuları. ne güzel baya kilo vermişsin. inş sağlığın yerine gelirde kaldığın yerden devam edersin. zira sağlık en büyük nimetimiz.
Cok saol canim ... valla benim hayatimda galiba hic yok o monotonluk .. ahh canimm takipdeyim demissin ama hic menu veremedimki benAllah analı babalı büyütsün canım ne güzel bir duygu...
Arti gitmiş ve eksiye geçilmişne vardı bi 100 gr daha olaydı :)
Angelinam maalesef monoton hayatlara sahip degiliz bu yoğunlukta beslenmeyi götürmeye çalışıyoruz. Bu yoğunluk biter başkası başlar.
Bitmez yani.. benim öyle oluyor çünkü.
Bu hafta 7 gün menü nu gozleyecem
Oyle kuzum hayirlisi boyleymis .. tesekkur ederim canim darisi sana olsun insallah dogru zamandaHayırlısı böyleymiş canım olsun sağ salim kurtuldular o önemli.Güle güle büyütsünler bebişi gözünüz aydın yengesi
Ellerine saglik canim hepiniz ne guzel kilolar vermissiniz darisi bana insallah ..Eki Görüntüle 2123886
HAFTANIN BİRİNCİSİ @lastrose6 -0,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ M Melrin -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ @ekim2009tevafuk55 tomurcukkk -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANLARI
@emoslandd +1 kg
angelina35 +0,1 kg
Hayirli olsun canim yeni arabaniz .... rabbim kaza bela vermesin odeme kolayligi versin insallah ..Selam canlarım,mutlu haftalar.bizde dün tüm gün dışarıdaydık.eşim yine rahat durmadı arabayı değiştirmeye karar verdi.bu adamın araba sevdası beni öldürecek.neyse karar verdik artık bugün bizimki satılıyor,yenisini alacağız öğleden sonra yada yarın.Allah kaza bela vermesin inşallah.
Dünkü menüm alt üst karbon ağırlıklı.bugün telafisini yapacağım,aç geziyorum resmen.
Ayy canim yeni okudum basiniz sagolsun cok uzuldum gercektenBahsettigim arkadasimin esi vefat etti malesef kızlar ugramazsam taziyedeyimdir ve de misafirim vardır
Canimm can dostumm seninde dogum gunun kutlu olsun birtanem iyiki dogmus iyiki tanimisim seniSabah 8 de 1 güm kurusu
Kahvaltı 9.30
Tavada yağsız 2 yumurta
1 kk süzme peynir 5 yeşil zeytin
3 cherry domates 1 yeşil biber
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara.12 de 1 hurma zencefili çay
Öğlen 14
Suda 2 yumurta
1 kk süzme peynir 5 yeşil zeytin
2 cherry domates 1 yeşil biber
Ara 16.15
7 adet çiğ badem
Akşam 17.30
1 porsiyon ızgara köfte
Közde domates biber
1 dilim ekmek 1 bardak ayran
Su 2.5lt
19.30 da 1 dilim yaspasta
Bugün doğum günüm.esim akşam yemeğe çıkardı.pasta istemedim ama zorla aldı.bende cok naz yapmadim yedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?