Haydi Yine Yeniden...

Hafif bi gün olmuş bol eksi getirecek inşallah
diş ağrısı zor olsa gerek Rabbim şifa versin inşallah

Canlar sağolun hastalık fena bi durum burnum akıyor boğazım yanıyor midem bulanıyor bugün Çok az hareket ettim sabah haşlama akşam tereyağında yumurta vardı yemek yapamadım bugün spor olmayınca mutsuz oldum ama elimden bişey gelmiyor menü desen anlamsız bugün beni yok sayın inşallah yarın daha iyi olurum

Sabah 8.30
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir

Öğlen 13.30
1 tabak kıymalı maydanozlu makarna
1 kase yoğurt

Akşam 18.30
Yarım kase mercimek çorbası
1 adet tavuk sarma

Su 2.5 lt
40 dk yuruyus

Bence gunu guzel dengelemissin.afiyet olsun canim

Canim dinlen guzelce ancak toparlarsin hafta basina.Allah şifa versin

Sacma menu verecem

Dün ve bugün okulda gerginlikler yaşadık moralim bozuldu iştah gitmişti menümun sebebi..

Uyanınca limonlu su 2 k.kayisi
Sabah 8 : 3 ceviz

Ara 1 ayran

Öğle12.30: türk kahvesi ve bitki çayı

Akşam 17.00: 1 kepçe mercimek çorbası
7 tane lahana sarması
3 kaşık yoğurt

Ara türk.kahvesi 1 hurma
Su 2.5 litre
Spor 30.dk yürüyüş

Hayrolsun canım nedir moralini bu kadar bozan şey.
Istahin açılmasından iyidir kapanması.bugunluk böyle olsun canin sagolsun

Hayrolsun canım nedir moralini bu kadar bozan şey.
Istahin açılmasından iyidir kapanması.bugunluk böyle olsun canin sagolsun
Okul müdürü ile sorunlar var canım maalesef okul çok gergin.. birnyandan hala ev bulamadık ona stresleniyitum çünkü bir ramazan daha bu evde olmak zor geliyir.. ne diyeyim hayırlısı olsun.

Okul müdürü ile sorunlar var canım maalesef okul çok gergin.. birnyandan hala ev bulamadık ona stresleniyitum çünkü bir ramazan daha bu evde olmak zor geliyir.. ne diyeyim hayırlısı olsun.
Üst uste gelince de insan bunalıyor bi yerde.icine sinen ev olmadıkça taşınma zaten canım.cektigin zahmete yazik.hayirlisi olsun Rabbim gönlüne göre versin

Iyi geceler kizlar nasilsiniz ?
Ben malum yogundum eltimi hastaneden cikardik cok sukur annede bebekte cok iyi .. Bugunde mevlud vardi arkadasin ..Aksam evde supriz bugun dogum gunum benim ufak bir kutlama yaptik ailecek ..
Saolsun arkadaslarda mevlud bitince dogum gunu kutlamasi yaptilar cok yogun ama bi o kadar guzel bir gundu benim icin ..
Sevildigini bilmek cok guzel bir duygu gercekten
Benden haberler boyle gecmisi bir turlu okuyamadim insallah okuycam ama ...

Olur oyle problemler canim sikma canini bosver ..
Ev konusuna gelince hayirlisi ne ise o olsun gec olsun guc olmasin canim rabbim gonlune gore versin ..

Saol canim yok kuveze koymadilar gayet saglikli ikiside eve ciktilar cok sukur ..
Evet yaa ikihafta ugrastim ama deydi gercekten allah ragzi olsun ..

Saol canim benim .. benim basimada geldi aynisi ama benim zaten dr gittigimde 4 cm acilmam vardi o nedenle sorun olmadi ama eltim senin gibi oldu sagliklari yerinde cok sukur ..allah senide iyi insanlarla karsilastirsin canim benim ..

Tesekkur ederim canim insallah hep beraber daha guzel kilolar verecegiz ...

Cok saol canim ... valla benim hayatimda galiba hic yok o monotonluk .. ahh canimm takipdeyim demissin ama hic menu veremedimki ben baksana mesajlari bile yeni okuyorum

Hayirli olsun canim yeni arabaniz .... rabbim kaza bela vermesin odeme kolayligi versin insallah ..

Canimm can dostumm seninde dogum gunun kutlu olsun birtanem iyiki dogmus iyiki tanimisim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…