- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.381
Allah yardimcin olsun canım. Bende yarın nobetciyim. 7 saat ders var. Şimdiden yoruldum. Cuma da geçseydi hayırlısı ile.Sabah sporumu yaptım
30 dk eliptik
5 dk dambılla
25 dk plates hareketleri yapıldı
Veeeeee bugün nöbetçiyim Rabbim kazasız belasız bi gün geçirmeyi nasip etsin
Bir incir 70 kaloritevafuk55 canım dostum ben bilmiyodum bu eşitliği artık daha dikkatli olurum uyarı için teşekkür ederim öğrenciler canımı yediği vakit canım çok tatlı istiyo çikolata yemeyince buna sardım ama bundan sonra tedbirli olurum
Öyle hayır yok falan anlamam , artıyı atıp üzerine 500 eklenecektevafuk55 he kuzum 300 gr yenilmek de pek hoş geliyor kulaga bu hafta da benden hayir yok gibi ama istersen haftaya yarisalim. yeminle artik hayatimda plan denen birsey kalmadi 2018 basladi baslayali haftaya sunu yapacagim diyemedim onu gectim yarinimi bilmiyorum neyse rabbim hayırlara vesile etsin cok mizmizlanmak istemiyorum.
Elim ayagim hep şiş 5 lt su toplamış gibiyimyarın tekrar baslamak zorundayım arinma programi yapmayi düşünüyorum ne kadar hızlı giderse o kadar iyi çünkü surec uzadıkça beynim yoruluyor
Allah yardimcin olsun canım. Bende yarın nobetciyim. 7 saat ders var. Şimdiden yoruldum. Cuma da geçseydi hayırlısı ile.
Kizlar Annem abim e gidiyor. 2 hafta yok. Bebek var 2 yaşına girecek ona bakacak biraz. Annem gidince şehir boşalmış.gibi geliyor sıkılıyorum nasıl da alismisim varlığına.
Büyük abim eşinden ayrı çocukları abim e bvermis eşi. Polis gece nobetine gidiyor. Dün çocukları.eve bırakıp gitmiş. Yalnız uyumuslar. Çok üzüldüm çocuklar için.Abim e de çok zor. Sizden dua istiyorum. Rabbim yardım etsin inşallah.tüm zorda olanlara. Annemin haberi yok şekeri olduğu için uzulunce yükseliyor. O yüzden diğer Abim e gidecek.
Hayat bazen çok yoruyor ınsanı.
Sabah sporumu yaptım
30 dk eliptik
5 dk dambılla
25 dk plates hareketleri yapıldı
Veeeeee bugün nöbetçiyim Rabbim kazasız belasız bi gün geçirmeyi nasip etsin
Kıyamam güzel yavrularıma yenge nasıl bırakmış çocukları bilmiyor mu polisin saati yoktur eve gelince dinlenmesi gerekir yazık böyle çocuklara Rabbim yar ve yardımcıları olsunAllah yardimcin olsun canım. Bende yarın nobetciyim. 7 saat ders var. Şimdiden yoruldum. Cuma da geçseydi hayırlısı ile.
Kizlar Annem abim e gidiyor. 2 hafta yok. Bebek var 2 yaşına girecek ona bakacak biraz. Annem gidince şehir boşalmış.gibi geliyor sıkılıyorum nasıl da alismisim varlığına.
Büyük abim eşinden ayrı çocukları abim e bvermis eşi. Polis gece nobetine gidiyor. Dün çocukları.eve bırakıp gitmiş. Yalnız uyumuslar. Çok üzüldüm çocuklar için.Abim e de çok zor. Sizden dua istiyorum. Rabbim yardım etsin inşallah.tüm zorda olanlara. Annemin haberi yok şekeri olduğu için uzulunce yükseliyor. O yüzden diğer Abim e gidecek.
Hayat bazen çok yoruyor ınsanı.
Vazgeçmemek en büyük özelliğimiz arınır mısın naparsın bilmem eksiler bekliyorum ona göretevafuk55 he kuzum 300 gr yenilmek de pek hoş geliyor kulaga bu hafta da benden hayir yok gibi ama istersen haftaya yarisalim. yeminle artik hayatimda plan denen birsey kalmadi 2018 basladi baslayali haftaya sunu yapacagim diyemedim onu gectim yarinimi bilmiyorum neyse rabbim hayırlara vesile etsin cok mizmizlanmak istemiyorum.
Elim ayagim hep şiş 5 lt su toplamış gibiyimyarın tekrar baslamak zorundayım arinma programi yapmayi düşünüyorum ne kadar hızlı giderse o kadar iyi çünkü surec uzadıkça beynim yoruluyor
Gayet doğru gidiyosun böyle devam edersen eksiler kaçınılmazbugünkü menümü de yazayım.
sabah
2 dillim kepek arasına kaşarla tost
1 haşlama yumurta
domates-salatalık
ara
yarım nescafe şekersiz
öğlen
1 tane tavuk incik fırında
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 avuç leblebi
ara
1 elma
yarım nescafe şekersiz
akşam
küçük bir porsiyon izmir köfte
1 bardak ayran
öğlen yine yürüdüm 30 dakika kadar
2,5 litrede su olur
ayy Allah yardımcısı olsun abinin ve çocukların. eşini bilemem nasıldır ama polis insana bırakılıp gidilir mi çok??
benim eşim de polis her işimizi ona göre ayarlıyoruz. ben izin alabiliyorum çok şükür o alamıyor. yani işin içinde çocuk var. inş. onlar için en iyisi neyse o olur
Teşekkür ederim kızlar.Kıyamam güzel yavrularıma yenge nasıl bırakmış çocukları bilmiyor mu polisin saati yoktur eve gelince dinlenmesi gerekir yazık böyle çocuklara Rabbim yar ve yardımcıları olsun
Vazgeçmemek en büyük özelliğimiz arınır mısın naparsın bilmem eksiler bekliyorum ona göre
Gayet doğru gidiyosun böyle devam edersen eksiler kaçınılmaz
Çarşamba birincilik bende dedirten menü olmuş bol eksi getirsin inşallahMenü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv 8.30: 1 hurma 1 k.kayisi 7 badem ve kahve
Ara 1.5 ananasli yoğurt
Öğle 12.00: 2 kaşık soğan kav
1 kepce çorba ve salata
Akşam 16.00: yoğurtlu kabak
Su 2.5 litre
Gün içinde bitki çayları
Akşam soda limon maydanoz
Spor 1.5 saat yürüyüş
Çok sağlıklı eksi getirecek bi menü olmuş bol eksi getirsin inşallahSabah 8.30
1 yumurta 1 kk peynir ile omlet
2 dilim piliç füme
1 dilim tahılli ekmek
Ara.11.30
1 kuru incir yeşil çay
Öğlen 13.30
5.yk yumurtalı kapyali koz patlıcan
1 bardak ayran
2 dilim jalapeno biber turşusu
Ara 16
1 hurma 1 kupa sıcak süt
Akşam 18.30
4.yk kalderek kavurması
1 adet tavuk sarma
1 kase yoğurt
Ara 21.30
Sodalı ayran
Su 3 litre
Bu numaraları bizde çok duyduk yüzün çöktü hasta duruyosun yeter artık ..... Hatta abartıp kilo almalısın diyenler oldu herkese inat değil sağlıklı olmak için kilo vermeye devamGunaydinlar
Tartiya baktim bugun inanamadim 1 kilo arti daha gelmis 92.5 ciktim
M Melrintevafuk55 desteginiz için sagolun kızlar. Bugun saglam bir şekilde başlıyorum inşallah
Yag yakma programina belki tam uyamam ama aksamlari yogurt yemeye devam edicem carsambaya kadar
Rabbim hedefimi gerceklestirip amacima ulaşmayı nasip etsin.
Ay bu arada dün eski halimi bilen bir akrabamiz artik kilo verme çok dedi
Bu kiloda bunu duymak hatirladikca komik geliyor
Gece boğazım çok ağrıdı hala da ağrıyor dr rapor verdi bugün evdeyim dinlenmek iyi gelecektir inşallah midem bulanıyor yüksek sesle konuşursam yırtılacak gibi ağrıyor akşam eşim sağolsun bitki çayları yaptı çaya devam
Gece boğazım çok ağrıdı hala da ağrıyor dr rapor verdi bugün evdeyim dinlenmek iyi gelecektir inşallah midem bulanıyor yüksek sesle konuşursam yırtılacak gibi ağrıyor akşam eşim sağolsun bitki çayları yaptı çaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?