Haydi Yine Yeniden...

Kizlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz sanırım arada bir ugrayacaksiniz artık. Gidişat onu gösteriyor. Bir tevafuk menü veriyor. Geri kalanlar ne yer ne içer. Sanırım herkes buldugunu yiyor. tomurcukkk un internet i yok. Geri kalan diyet arkadaşlarım bıraktınız mi diyeti acaba. Ne alemdesiniz??? Siz yazmayacaksaniz bari bende boşa gelip gelip bakmayayim buralara. Bir dagildik yine.

Sabah 10 30
Iki dilim ekmrk
Bes kup kasar
Dort zeytin
Birer ck tereyag ve bal
Bol limonlu brokoli
Sekersiz cay

Aksam 18 00
Bir kepce corba
Bir bucuk levrek
Bol salata
Bir dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok ama tum evi temizledim

Sabah 10 30
Iki dilim ekmrk
Bes kup kasar
Dort zeytin
Birer ck tereyag ve bal
Bol limonlu brokoli
Sekersiz cay

Aksam 18 00
Bir kepce corba
Bir bucuk levrek
Bol salata
Bir dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok ama tum evi temizledim
Canim balik yemissin maşallah sana. Bende yarın öğlene yapayım bari. Afiyet olsun çok güzel bir menü olmuş. Spor da bir tasla iki kuş olmuş. Temiz ev gibisi yok.

mutlu pazarlar kızlar
lastrose6 gülüm ben de arada bakıp bakıp geri çıkıyorum 1 hafta kaldı şu uyku yapan ilaçların bitmesine öğleye kadar uyuyorum sonrası eşim geliyor gidiyor ya tontişim komşum geliyor ya beni çağırıyor o arada akşam yemeği yapıyorum akşam yemek sonrası da küt yatıp kalıyorum 2 saat akşam pc eşim de zaten çay içerken, o namaza kalkarsa yada wc ye giderse hemen açıp bi göz atıyorum kk ye , allahtan annem geldiğin de ilaçlar bitmiş olacak yoksa kadın tek başına oturup duracak ben horlarken
menü işine gelince yemek v.s. ile ilgili hiç bir şeye bilerek bakıp yazmadım 1 ay önce demiştim ya aklımı onlarla meşgul etmiycem bakalım ne olacak diye şükür 87-86 inadını kırıp ucundan da olsa 84 ü gördüm senin motivasyonunu etkiliyor anlaşılan menü yazılmaması yazarım bundan sonra ne olacak :)

dünün menüsü
kahvaltı öncesi sıcak 1 bardak süt
tavada yarım biberli yumurta (evde 1 yumurta kalmıştı eşimle paylaştık)
1 d. ekşi maya ekmek
domates salatalık
1 d. kaşar 1 yeşil zeytin

akşam
yemekten önce küçük olgun muz

fırında z.y. yer elması(ilk defa yedim fena değilmiş)
fırında köfteli bezelye 1 s. kaşığı
2 kase cacık

çayla 4 biskrem (tatlı diye meledi canım )

su 2 lt

Canim benim Allah şifa versin. Aslında beraber yapmak güzel . herkes aynı anda müsait olamayabiliyor. Kacamak mi yapıyorsunuz diye yazmıştım. Bazen yazmayı istemiyorum kacamak yapınca. Yazamıyorum daha doğrusu. Neler yaptınız diye merak ettim. Sen iyiles daha çok yazisiriz annenin gelmesi mükemmel.

Afiyet olsun canım. Bu ara bende tatlı derdindeyim. İnşallah ucuz atlatirim.

yarından itibaren inşallah yine elma sirkesi bal su içicem sabahları gece de maden suyu limonla ayran içeyim diyorum unutmazsam , bu sabah tartıya çıkasım geldi çıktım 600 gram fazlalığı görünce ohaaaa dedim valla bu hafta içi regl olurum ama şimdiden bu kadar artı görmek normal gelmedi olumlama telkin v.s. de yapmıyorum 1 haftadır kilo alıp başını gitmesin hemen tedbir almam lazım iyi ki tartılıp artıyı gördüm çarşamba görsem çok üzülürdüm

kaçamak diye bir şey yok benim için hazır yada ambalajlı ürünler bence kaçamak sadece :)) 2 gün komşumla görüşmedik ben camları bi güzel sildim annem gelmeden dip bucak temizlik yapıcam güya 2 gün çamur yağdı her yer battı çöl tozları şehri esir almıştı yani mecburen bu hafta uyanık kalıp işi gücü bitirmem lazım annem önümüzdeki hafta sonu geliyor inşallah çabuk yorulup sık mola verince dinlenme araların da sık sık kk ye gelirim diye düşünüyorum az canlanalım hepimize lazım bi silkelenip şu sayfaları hoplatalım demi :)

Bende yarın tartilayim bakayım. Umarım inmiştir . benim regl e iki hafta var daha.ben doğuştan sekerciyim galiba.

Bende yarın tartilayim bakayım. Umarım inmiştir . benim regl e iki hafta var daha.ben doğuştan sekerciyim galiba.
yok be gülüm doğuştan değil sonradan şekercisin :)
bir süre şekerli şeyleri yememeye dikkat edince sonrasın da hiç canın çekmiyor arada bir bir kaç ayada bir belki canın çekerse çekiyor ben de kendimi hamursuz şekersiz yapamaz sanıyordum hele çikolatalı gofrete dondurmaya hiç yok diyemez sanıyordum aylardır yalan olmasın belki de 8-9 aydır geçen hafta ilk defa çikolatalı gofret yedim sürekli dolapta ve çekmecede oluyor ama canım çekmiyordu bile

Canlar müthiş artıdayım pantolonum daralmış dibe çöktüm herşeyden uzaklaşmak istiyorum moralim cok bozuk aklımdan sürekli yemek adı geçiyor uykum geliyor?..... .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…