Haydi Yine Yeniden...

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Cok az tel peynir
Uc zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay

Aksam 17 30
Bir kepce corba
Bes kasik tavugu bol patlican yemrgi
Bir kasik pilav
Bir kase yogurt
Su 2 litre oldu

Maşallah canım çok iyi sabrediyorsun. Sağlık herşeyden önemli ne de olsa .

Canlar müthiş artıdayım pantolonum daralmış dibe çöktüm herşeyden uzaklaşmak istiyorum moralim cok bozuk aklımdan sürekli yemek adı geçiyor uykum geliyor?..... .......
Canim senin kan değerlerin düzel di mi?. D vit e baktirdin mi? Troid de uyku halsizlik yapıyor. Ama bir pantolon daraldı diye ümidi kesmek yok. Belki dar kesim di o pantolonun. Diğerlerini dene. Ben hemen karın bolgemden farkediyor um mesela çok yrdigimi.

Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Cok az tel peynir
Uc zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay

Aksam 17 30
Bir kepce corba
Bes kasik tavugu bol patlican yemrgi
Bir kasik pilav
Bir kase yogurt
Su 2 litre oldu
İyi canım erkenden yemissin akşam yemeğini. Afiyet olsun. Menü çok güzel.

Bugün yediklerim
8.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
1
11.00
1 sade kahve

13.00
Balik 6 tane küçük boy ne balığı unuttum.
Salata

17.30
2 incir 4 fındık

18.30
1 kase mercimek çorbası.
Salata
4 kaşık yoğurt.
Çeyrek armut
Yarından fazla elma.
Su 2ltoldu
Spor 1.5 saat yürüyüş

Yorgunum kızlar bogazim da ağrıyor. Çocuklarla uzandım. İnşallah uyur dinlenirim. Gece bebek uyutmuyor kac gündür. Banyo yaptırdım. Onun hatırına uyur belki. Herkese sabaha bol eksili tartı diliyorum. Ben tartilcam inşallah. Bakalım kac kilo oldum.!!

Sadece çok sık beslemişsin canım ama menü oranları yediklerin harika
Ara öğün ve normal.ogun arasında 2.5 saat olmalı canım

Dış falan mı çıkaracak acaba inşallah uyursunuz canım

Dış falan mı çıkaracak acaba inşallah uyursunuz canım
Herkese günaydın kızlar. Gece bebeğim uyudu çok şükür. Ortancam biraz rahatsız oksuruyor. Larenjit olur çok sık. Bir kere olunca 7 yaşına kadar olurmuş. İlk usutunce direk Larenjit oluyor. Gece yine de iyi uyumusum.
Bugün evdeyim ama çocuklarda gitmeyecek okula birinin öğretmeni yok digeri de hasta.
Bu sabah tartildim ama artidayim ekim2009 . bilemiyorum neden ama troidim düzene girmedi bu ara ona bagliyorum ama Bakalım bir hafta içinde ne olacak. Diyete devam edeceğim elbette. Moralim az bozuldu hayat devam ediyor.
Kalkayim çay koyayim.
Herkese selamlar.

Menun cok iyi canim sadece aksam meyve yeme canim meyveyi gunduze ara ogunleri olarak koy malum meyvede olsa icinde seker var afiyet olsun ...

Oğlumun bademcikleri şişmiş. Antibiyotik 7 gün kullanilacakmis. Sabahtan beri birşey yemedi. Sütlaç yaptım soğuyor. Umarım yer.
Cok gecmis olsun canim sabirli ol az kaldi birinci sinifi atlatsin dahada azalicak hastaligi .. laranjite ilik icecekler iyi geliyor ve bol su rabbim sifa versin insallah biseyler yer ve gucunu toplar ..

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Biraz limonlu brokoli
Dort zeytin
Sekersiz cay

Ara 14 30
Yesil cay
Uc tane kuru erik

Aksam 18 30
Bir kepce corba
Uc kasik tavuklu patlican
Iki kasik pilav
Bol salata
Bir kase yogurt

Su 2 litre oldu icerim daha

Spor 12 570 adim cok hizli tempoda yurudum

Menümü yazayım

Kahv 08.15: 2 has yumurta kk.peynir
Biraz maydanoz 3 zeytin
2 ceviz içi
Peynirin yumurtanın üzerine pulbiber

Ara sade nescafe

Öğle 12.00: 1 servis kasigi türlü
2-3 kaşık yoğurt
2 kaşık et sote

Ara 16.40: türk kahvesi 2 hurma(3 tu aslında birini oğlum yedi ) ve 5 çiğ badem

Akşam 19.30: 1 kase pulbiberli yoğurt

Su 3 litre ve 2 kupa bitki çayı

Sporum
1000 ip
40 dakika yuryus
50 dk leslie (5 mile)

Selam kuzular ben geldim.bugun evdeki net problemi çözüldü çok şükür.yarin da iş yerimdeki hallolacak.artik buralardayim tam gaz yaz diyetine başlayalım hep birlikte.sıkı bir yarışa girelim ne dersiniz.
Bugün menum allak bullak ne yediğimi bende anlamadim.muhtemelen de artıdayım .burdan uzak kalınca ipin ucu kaçtı çünkü.
Yarın tertemiz bir başlangıç yapıyorum Allah izin verirse.

Canlar müthiş artıdayım pantolonum daralmış dibe çöktüm herşeyden uzaklaşmak istiyorum moralim cok bozuk aklımdan sürekli yemek adı geçiyor uykum geliyor?..... .......
Gidisatimiz gerçekten kötü canım.onlarca kilo verdik bu kadar sıkılmadık şu son bir birbuçuk senedir bana da bıkkınlık geldi.boz toparla boz toparla yildim artik.10 gün dikkat etsem 1 hafta salıyorum.sonrada aldigimi vermekler ugrasiyorum.emeklerimiz boşa gidiyor.ac uyumlarımız sporlarımız ziyan oluyor.
Yarın tertemiz başlayalım bahanesiz ilerleyelim ki ramazana kadar bi 5 kilo vermiş olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…