- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.581
Maşallah canım çok iyi sabrediyorsun. Sağlık herşeyden önemli ne de olsa .yok be gülüm doğuştan değil sonradan şekercisin :)
bir süre şekerli şeyleri yememeye dikkat edince sonrasın da hiç canın çekmiyor arada bir bir kaç ayada bir belki canın çekerse çekiyor ben de kendimi hamursuz şekersiz yapamaz sanıyordum hele çikolatalı gofrete dondurmaya hiç yok diyemez sanıyordum aylardır yalan olmasın belki de 8-9 aydır geçen hafta ilk defa çikolatalı gofret yedim sürekli dolapta ve çekmecede oluyor ama canım çekmiyordu bile
Canim senin kan değerlerin düzel di mi?. D vit e baktirdin mi? Troid de uyku halsizlik yapıyor. Ama bir pantolon daraldı diye ümidi kesmek yok. Belki dar kesim di o pantolonun. Diğerlerini dene. Ben hemen karın bolgemden farkediyor um mesela çok yrdigimi.Canlar müthiş artıdayım pantolonum daralmış dibe çöktüm herşeyden uzaklaşmak istiyorum moralim cok bozuk aklımdan sürekli yemek adı geçiyor uykum geliyor?..... .......
İyi canım erkenden yemissin akşam yemeğini. Afiyet olsun. Menü çok güzel.Sabah 11 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Cok az tel peynir
Uc zeytin
Domates salatalik
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Bir kepce corba
Bes kasik tavugu bol patlican yemrgi
Bir kasik pilav
Bir kase yogurt
Su 2 litre oldu
Sadece çok sık beslemişsin canım ama menü oranları yediklerin harikaBugün yediklerim
8.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
1
11.00
1 sade kahve
13.00
Balik 6 tane küçük boy ne balığı unuttum.
Salata
17.30
2 incir 4 fındık
18.30
1 kase mercimek çorbası.
Salata
4 kaşık yoğurt.
Çeyrek armut
Yarından fazla elma.
Su 2ltoldu
Spor 1.5 saat yürüyüş
Dış falan mı çıkaracak acaba inşallah uyursunuz canımYorgunum kızlar bogazim da ağrıyor. Çocuklarla uzandım. İnşallah uyur dinlenirim. Gece bebek uyutmuyor kac gündür. Banyo yaptırdım. Onun hatırına uyur belki. Herkese sabaha bol eksili tartı diliyorum. Ben tartilcam inşallah. Bakalım kac kilo oldum.!!
Herkese günaydın kızlar.Dış falan mı çıkaracak acaba inşallah uyursunuz canım
Menun cok iyi canim sadece aksam meyve yeme canim meyveyi gunduze ara ogunleri olarak koy malum meyvede olsa icinde seker var afiyet olsun ...Bugün yediklerim
8.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
1
11.00
1 sade kahve
13.00
Balik 6 tane küçük boy ne balığı unuttum.
Salata
17.30
2 incir 4 fındık
18.30
1 kase mercimek çorbası.
Salata
4 kaşık yoğurt.
Çeyrek armut
Yarından fazla elma.
Su 2ltoldu
Spor 1.5 saat yürüyüş
Cok gecmis olsun canim sabirli ol az kaldi birinci sinifi atlatsin dahada azalicak hastaligi .. laranjite ilik icecekler iyi geliyor ve bol su rabbim sifa versin insallah biseyler yer ve gucunu toplar ..Oğlumun bademcikleri şişmiş. Antibiyotik 7 gün kullanilacakmis. Sabahtan beri birşey yemedi. Sütlaç yaptım soğuyor. Umarım yer.
Sabah biraz gec uyandim canim sonrada oglusu okula biraktim komsumla kapida sohbet ettim derken bu saat oldu valla .... yeni oturdum yesil cay iciyorumHafta başı herkes iş telaşında sanırım.
Gecmis olsun canim tavuk suyuna çorba da iyi gelir veya et suyuna çorbalarOğlumun bademcikleri şişmiş. Antibiyotik 7 gün kullanilacakmis. Sabahtan beri birşey yemedi. Sütlaç yaptım soğuyor. Umarım yer.
Canim gecmis olsun.ilac bikac güne toparlar ınsallah.Oğlumun bademcikleri şişmiş. Antibiyotik 7 gün kullanilacakmis. Sabahtan beri birşey yemedi. Sütlaç yaptım soğuyor. Umarım yer.
Gidisatimiz gerçekten kötü canım.onlarca kilo verdik bu kadar sıkılmadık şu son bir birbuçuk senedir bana da bıkkınlık geldi.boz toparla boz toparla yildim artik.10 gün dikkat etsem 1 hafta salıyorum.sonrada aldigimi vermekler ugrasiyorum.emeklerimiz boşa gidiyor.ac uyumlarımız sporlarımız ziyan oluyor.Canlar müthiş artıdayım pantolonum daralmış dibe çöktüm herşeyden uzaklaşmak istiyorum moralim cok bozuk aklımdan sürekli yemek adı geçiyor uykum geliyor?..... .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?