- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.601
Başlayalım kuzumSelam kuzular ben geldim.bugun evdeki net problemi çözüldü çok şükür.yarin da iş yerimdeki hallolacak.artik buralardayim tam gaz yaz diyetine başlayalım hep birlikte.sıkı bir yarışa girelim ne dersiniz.
Bugün menum allak bullak ne yediğimi bende anlamadim.muhtemelen de artıdayım .burdan uzak kalınca ipin ucu kaçtı çünkü.
Yarın tertemiz bir başlangıç yapıyorum Allah izin verirse.
Allah razı olsun. Sagolasin.Gecmis olsun canim tavuk suyuna çorba da iyi gelir veya et suyuna çorbalar
Spor da var menü de süper.Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Biraz limonlu brokoli
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 30
Yesil cay
Uc tane kuru erik
Aksam 18 30
Bir kepce corba
Uc kasik tavuklu patlican
Iki kasik pilav
Bol salata
Bir kase yogurt
Su 2 litre oldu icerim daha
Spor 12 570 adim cok hizli tempoda yurudum
Gidişin sessiz olmuştu ama dönüşün muhteşem olacak galiba.Selam kuzular ben geldim.bugun evdeki net problemi çözüldü çok şükür.yarin da iş yerimdeki hallolacak.artik buralardayim tam gaz yaz diyetine başlayalım hep birlikte.sıkı bir yarışa girelim ne dersiniz.
Bugün menum allak bullak ne yediğimi bende anlamadim.muhtemelen de artıdayım .burdan uzak kalınca ipin ucu kaçtı çünkü.
Yarın tertemiz bir başlangıç yapıyorum Allah izin verirse.
Allah razı olsun canım. Sagolasin.Canim gecmis olsun.ilac bikac güne toparlar ınsallah.
Afiyet olsun canım spor şahaneSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Biraz limonlu brokoli
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 30
Yesil cay
Uc tane kuru erik
Aksam 18 30
Bir kepce corba
Uc kasik tavuklu patlican
Iki kasik pilav
Bol salata
Bir kase yogurt
Su 2 litre oldu icerim daha
Spor 12 570 adim cok hizli tempoda yurudum
Kahvaltı çok yetersiz canım yanına bol yeşillik aradi gözümMerhaba kızlar.
Bugün yediklerim
8.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
2 kavonoz kapağı kadar krep
Çay
11.00
Yeşilçay
14.00
F
4 kaşık ton balıklı salata marul.domates salatalık ve yeşil soğanlı.
3 kaşık yoğurt
16.00
2 incir
1 ceviz
19.00
1 kase çorba
1 büyük kase salata
3 kaşık yoğurt
1elma.
Su 2lt olacak
Spor 1 saat yürüyüş.
Değerlerim normal boğazım ağrıyor diye pekmez bal biraz fazla kullandım oda artırdıMaşallah canım çok iyi sabrediyorsun. Sağlık herşeyden önemli ne de olsa .
Canim senin kan değerlerin düzel di mi?. D vit e baktirdin mi? Troid de uyku halsizlik yapıyor. Ama bir pantolon daraldı diye ümidi kesmek yok. Belki dar kesim di o pantolonun. Diğerlerini dene. Ben hemen karın bolgemden farkediyor um mesela çok yrdigimi.
Verelim daha çok verelim anlattığınla yaşadığım aynı hadi bakalım inşallah bu sefer son olurda hep beraber başarırızGidisatimiz gerçekten kötü canım.onlarca kilo verdik bu kadar sıkılmadık şu son bir birbuçuk senedir bana da bıkkınlık geldi.boz toparla boz toparla yildim artik.10 gün dikkat etsem 1 hafta salıyorum.sonrada aldigimi vermekler ugrasiyorum.emeklerimiz boşa gidiyor.ac uyumlarımız sporlarımız ziyan oluyor.
Yarın tertemiz başlayalım bahanesiz ilerleyelim ki ramazana kadar bi 5 kilo vermiş olalim
Sabah çok hizli yemek zorundayım. Yetistiremiyorum.Afiyet olsun canım spor şahane
2.kasik pilav olmasa da olur özellikle akşam
Kahvaltı çok yetersiz canım yanına bol yeşillik aradi gözümgün kalanı harika spor da şahane
Vallahi harika menü ve sporun var canım.eski kaçınılmazSabah
7.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
Az peynir
Çay
10.00
1 sade kahve
14.30
4 köfte
Büyük kase salata
2 dilim peynir
15.30
2 incir 4 badem
19.00
1 kase yoğurt çorbası yarmali
Salata
Çeyrek elma
Çeyrek armut
Su 2lt olur
Spor 40 dk yürüyüş
Akşam yok minik aralarla geçmiş ama sen işini bilirsin.sporun zaten fevkalade canimMenü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv 08.15:iki yumurtalı salata yeşillikli
3 zeytin ve 2 Dilim armut
1 ceviz içi
Ara sade kahve
Öğle 12.00: 1.5 kepçe çorba
1 tabak ıspanak kavurma 1 yumurtalı
Ve salata
Ara 16.30: türk kahvesi 1 ceviz 3 fındık
3 hurma
Akşam 20.00: tarçınlı süt 1.5 bardak
Su 3.5 litre ve bitki çayları
Spor
1000 ip
40 dakika normal yürüyüş
40 dakika tempolu yuryus
18 dakika eliptik
10 dakika koşu
20 dakika step
Çok iyi toparladın canım.yuruyusun de var artik kim tutar benim arkadaşımiSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kepce corba
Bes kasik tavuk sote
Bir kasik bulgur pilavi
Bir kase yogurt
Su 1.5 oldu daha icerim ama
Spor 15 475 adim hizli tempoda
Çok geçmiş olsun canım.bende kaç zamandır pek aktif değildim.sabit yazarim zaten 2. Liste zamanı geldi.meraba cnm ben sabit yazmıştım.
inan çarşambadan beri hastanelerdeydim gelemedim. önce oğlan hastalandı sonra ben.
kusuruma bakma hakkını helal et. hatta biraz sonra da mr randevum var
hem de ne iş telaşı :)))Hafta başı herkes iş telaşında sanırım.
cidden haa senin küçükle benim yeğen de bu sene 2. sınıflar geçen sene ne kadar çok hasta oldular benim yeğen 2 hafta da bir acillerdeydi bu sene allaha şükür senin ufaklıkta benim sıpa da daha az hastalandı bağışıklıkları arttı herhalde::)Cok gecmis olsun canim sabirli ol az kaldi birinci sinifi atlatsin dahada azalicak hastaligi .. laranjite ilik icecekler iyi geliyor ve bol su rabbim sifa versin insallah biseyler yer ve gucunu toplar ..
diyet psikolojisinden gülüm o yüzden böyle oluyor diyetin d sini düşünme aklına bile getirme sağlıklı besleniyorum , canım bir şeyi çok çekerse acıktığım zaman bir parça yerim demeye başlayınca ancak bu psikolojiden kurtulabiliriz yani yasak yememelisin demiyoruz zihin altını korkutmuyoruz böyle:)Gidisatimiz gerçekten kötü canım.onlarca kilo verdik bu kadar sıkılmadık şu son bir birbuçuk senedir bana da bıkkınlık geldi.boz toparla boz toparla yildim artik.10 gün dikkat etsem 1 hafta salıyorum.sonrada aldigimi vermekler ugrasiyorum.emeklerimiz boşa gidiyor.ac uyumlarımız sporlarımız ziyan oluyor.
Yarın tertemiz başlayalım bahanesiz ilerleyelim ki ramazana kadar bi 5 kilo vermiş olalim
ohh ohh çok iyi olmuş hepsini güle güle kullan tomurcuğum alışverişe dolanırken baya yorulmuşsundur spor o kadar yormazdı zaten gülümGüya bugün spor yapacaktım.is çıkışı eşimle buluştuk.carsidan biraz alışveriş yaptım.egitime giderken biraz yeni birşeyler giyeyim istedim.aldim bikac parca üst baş ayakkabı.bi canta kaldi onu da hallederim gitmeden.
malum dışarda yedik sonrasında da.ordan eşimin kuzenine geçtik kahve içmeye eve yeni geldik.hic spor yapacak mecalim kalmadi ama yarın bahanesiz başlamak istiyorum artık.
Kusursuz menü olmuş yürüyüşte var süpersin bol eksi getirsin inşallahSabah
7.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
Az peynir
Çay
10.00
1 sade kahve
14.30
4 köfte
Büyük kase salata
2 dilim peynir
15.30
2 incir 4 badem
19.00
1 kase yoğurt çorbası yarmali
Salata
Çeyrek elma
Çeyrek armut
Su 2lt olur
Spor 40 dk yürüyüş
Akşam yemeği neden yok ama sen işini bilirsin spora bayıldım hem de çok bayıldım güçsüz kalmandan korkarım bildiğim ise yarın büyük eksiyi hakediyosunMenü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv 08.15:iki yumurtalı salata yeşillikli
3 zeytin ve 2 Dilim armut
1 ceviz içi
Ara sade kahve
Öğle 12.00: 1.5 kepçe çorba
1 tabak ıspanak kavurma 1 yumurtalı
Ve salata
Ara 16.30: türk kahvesi 1 ceviz 3 fındık
3 hurma
Akşam 20.00: tarçınlı süt 1.5 bardak
Su 3.5 litre ve bitki çayları
Spor
1000 ip
40 dakika normal yürüyüş
40 dakika tempolu yuryus
18 dakika eliptik
10 dakika koşu
20 dakika step
Tam Senlik olmuş bol eksi getirsin inşallahSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Bir kepce corba
Bes kasik tavuk sote
Bir kasik bulgur pilavi
Bir kase yogurt
Su 1.5 oldu daha icerim ama
Spor 15 475 adim hizli tempoda
Çok korkutucu değil mantı alışveriş sırasında yanmıştırBugün başlayacağım dedim ama berbat menum var yine.olsun yazacağım yüzleşmem lazim
Sabah 8.30
1 gün kurusu 1 hurma
Ilık sirkeli ballı su
Öğlen 13.30
1 tabak yoğurtlu soslu mantı
Akşam 18.30
Lavasta tavuk durum
1 sise ayran
Ohhh en güzelinden yapmışsın bende bi 60 olsam neler neler alcam o günleri iple çekiyorumGüya bugün spor yapacaktım.is çıkışı eşimle buluştuk.carsidan biraz alışveriş yaptım.egitime giderken biraz yeni birşeyler giyeyim istedim.aldim bikac parca üst baş ayakkabı.bi canta kaldi onu da hallederim gitmeden.
malum dışarda yedik sonrasında da.ordan eşimin kuzenine geçtik kahve içmeye eve yeni geldik.hic spor yapacak mecalim kalmadi ama yarın bahanesiz başlamak istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?