- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.761
Anladım canım hem ev hem iş zor oluyor Rabbim yardımcımız olsun
Bende görmüyorum yılmamak ilk kural tek bildiğim eksi istiyorumSelam kızlar mutlu huzurlu bol eksi göreceğimiz bir hafta olsun inşallah.Bugün yine sporumu yapacağım huzura kavuşacağım inşallah.henüz eksi göremedim tartıda ama yılmak yok
Çok şaşırdım neden kesin ödemdirMutlu haftalar canlar
Bende artıdayım ama yılmak yok tam gaz devam
Hoşgelmiş sefa getirmiş ben hep telden giriyorum alıştımMutlu haftalar kızlar Annem geldi fırsat olmadı bir turlu gelemedim Şu an ilk defa telefondan bakıyorum kk ye cok tuhafima geldi böyle
Gelmeyen eksiler utansın elinden geleni yapıyosun gerisi gelecekMenümü yazayım spor yapicam
Sabah 8.30
Mikrodalgada 1 yumurta
2 kk beyaz peynir 7 adet yeşil zeytin
Ara 11.30
1 kuru incir 1 hurma
Zencefili limonlu çay
Öğlen 14.30
2 el büyüklüğünde tavuk fleto yağsız tavada
4 yk yogurt
Ara.16.30
Sade türk kahvesi
Akşam 18.30
6 yk ıspanak yemeği
1 büyük kase yoğurt
Su 2.5 lt
Proteinler sporlar doğru yoldasın bol eksi getirsin inşallahSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes alti kup kasar
Bir dilim salatalik
Uc catal yagda yumurta
Sekersiz cay
Ara uc tane cubuk kraker
Aksam 18 30
Bir kepce tavuk suyu ile tarhana corba
Uc kasik kadar haslanmis tavuk
Bir kasik pilav
Bir kase yogurt
Su 2 litre
Spor 15 516 hizli tempoda yurudum10 kosu yaptim
Bir eksi getirecek menü daha oh enBenim yediklerim.
8.30
2 yumurta
2 yk kaymak
4 kuru kayısı
1 ceviz
2 zeytin
11.00
Sade kahve
14.00
1 kase çorba
1 kase salata
16.00
1. Armut
19.00
6 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt.
1.5 kırmızı yeşil elma.
Su 2lt olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş.
Ne muhteşem spor olmuş bayıldımYarım saat kondüsyon bisikleti
Yarim saat hızlı tempo koşu bandı
300 twist
100 kez dambilla kol
Ve squat çalıştım
Bazı öğünlerin baya hafif olmuş o yüzden puding tolere edilir canım.sutlu tatlı sonucta.ah şu regl etkisi vurmasa olmaz sankiUyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:45
1 haşlama yumurta
Kk peynir
5 zeytin
Ara 16:30
Muz, yarim bardak süt ,minik kurabiye
Akşam 18:30
1 kase çorba
Yeşillik salatası
Ara
Türk kahvesi ,küçük kase puding ( regl başladı erken geldi)
Spor
2 saat ütü
40 dk yürüyüş
Canim son gunlerde migdem cok yaniyo onedenle bi doluluk hissediyorum yoksa once olsa acliktan kiyilirdi tesekkur ederim ..Afiyet olsun akşam yemeğinde aynı şeyleri yemisiz çok ozlemisim uzun zamandır yapmiyordum.menunu çok besleyici ve sağlıklı buldum .
Maşallah canım ara yapmadan dayanabilmissin. Akşam da hafif olmuş Spor da harika.
Masallah guzel menu canim ayrica hergun yuruyus yapiyorsun insallah yediler cabucak gelecek ....Benim yediklerim.
8.30
2 yumurta
2 yk kaymak
4 kuru kayısı
1 ceviz
2 zeytin
11.00
Sade kahve
14.00
1 kase çorba
1 kase salata
16.00
1. Armut
19.00
6 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt.
1.5 kırmızı yeşil elma.
Su 2lt olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş.
Vayyy su spora bakk asvalt agladii bee masallah canim hep boyle gitsin insallah .. .Yarım saat kondüsyon bisikleti
Yarim saat hızlı tempo koşu bandı
300 twist
100 kez dambilla kol
Ve squat çalıştım
Aksami hafif tutmussun canim cok da iyi olmus puding sutlu tatli hem kucuk kaseymis afiyet olsun .. hic yiyemem puding sutlu ya regli boyle hafif geciriyosun ne guzel ....Uyanınca limonlu su
Kahvaltı 11:45
1 haşlama yumurta
Kk peynir
5 zeytin
Ara 16:30
Muz, yarim bardak süt ,minik kurabiye
Akşam 18:30
1 kase çorba
Yeşillik salatası
Ara
Türk kahvesi ,küçük kase puding ( regl başladı erken geldi)
Spor
2 saat ütü
40 dk yürüyüş
hurma detoxu gibi olmuş.iyi eksi getirir canım wc de çözülmüş hemIyi geceler canlar
Haftasonu kabızlık çektiğim için bugün sindirime çok.iyi gelen hurma.yogurt ağırlıklı yedim.. Ve allah'a şükür iyi geldi.. kabızlık çektiğiniz zamanlarda tavsiye ederim
Menümü vereyim
Sabah 5 hurma ve yogurt
Ara 1 hurma 2 ceviz ve sade kahve
Öğle 12.00: 5 hurma ve yogurt
Ara 1 hurma 5 badem ve kahve
Akşam 19.10: 3 hurma ve yogurt
Su 3.litre Ve bitki çayları
Spor: 700 ip
Leslie 3 mike
45 dakika yuryus
Canim bu spor nedir bilemiyorum. Eğer sürekli spor yapamıyorsan zamanları da uyuyorsa hareket her türlü iyidir.Slm kızlar bugün görümcemler kvlere geldi haliyle bizde ordayız yemekleri görümcem yaptı inşallah hafif bişeylerdir ben büyük kızımın okul önünde çıkmasını bekliyorum bugün bayağı spor yaptım
Size bişey sormak istiyorum b- fit adı ile zinciri olan sırf kadınların gittiği bi spor salonu var Hoca eşliğinde 40 dk spor yapılıyormuş ne yapsam bilmiyorum gitsem mi acaba çevrenizden giden başarılı olan var mı
Çevremden giden yok ama canım düzenli spor candır bence ve daha etkilidirSlm kızlar bugün görümcemler kvlere geldi haliyle bizde ordayız yemekleri görümcem yaptı inşallah hafif bişeylerdir ben büyük kızımın okul önünde çıkmasını bekliyorum bugün bayağı spor yaptım
Size bişey sormak istiyorum b- fit adı ile zinciri olan sırf kadınların gittiği bi spor salonu var Hoca eşliğinde 40 dk spor yapılıyormuş ne yapsam bilmiyorum gitsem mi acaba çevrenizden giden başarılı olan var mı
Canim benim tanıdığın iki kişi gidiyorlar ama daha yeni başladılar.yarim saat olduğunu söylemişti kadın oyle hatırlıyorum ama konsepti nedir bilmiyorum.gorursem sorarım mutlakaSlm kızlar bugün görümcemler kvlere geldi haliyle bizde ordayız yemekleri görümcem yaptı inşallah hafif bişeylerdir ben büyük kızımın okul önünde çıkmasını bekliyorum bugün bayağı spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?