Haydi Yine Yeniden...

Benimkide öyle canım.bırakıca geri geliyor vicdansız yağlar.Allah'tan hemen toparlıyoruz da fazla yapışıp kalmıyor.

en azından sabah yemişsin nutellayı gün için de yakarsın bir daha dalma ama kavanoza:))
geçen çarşamba regl başladı güya daha düne kadar tam bir hafta siyah parça parça bişeyler geldi dün normal regl başladı ben de baya sinir oldum yüzüm de ergenler gibi kocaman sivilceler çıktı yaa

kız ben hep diyorum diyet psikolojisi bilinç altına ceza olarak görünüyor o da savunmaya geçiyor

kızlar size hemen özetle neler oldu bitti yazayım cumartesi annem geldi şükür...
erkek kardeşim geçen hafta çarşamba motosikletle kaza yapmış altgeçit de kadının biri yola fırlamış 3 tekerli pazar bisikletiyle (30 metre ileride yaya geçidi varmış erinmiş herhalde o kadarcık yola) kardeşim de kadını biçmemek için kendini feda etmiş, otobüs varmış allahtan şöför fark edip zamanın da frene basmış kardeşimi ezmemiş...
allahtan özel mont ve kaskı varmış mont parçalanmış kask sürtünmeden baya çizik ama bacak asfalta direk sürtününce baya zarar görmüş ve benim sıpa kardeşim bunu kimseye söylememiş bana 2 gün önce söyledi doktor ameliyat derse annemi yolla abla dedi, yoksa anneme sakın söyleme dedi, ameliyat olması gerekiyor menüsküs hasar görmüş, anneme dün söyledim mecburen
eşim de kardeşimle konuşmuş durumum çok ağır değil bacağımı uzatıp oturuyorum diyince ,eşim kardeşin gelsin burada ameliyat ettirelim dedi kardeşimi arayıp ikna ettim yarın otobüsle(çift kişilik yer almış ayağını uzatarak gelecek) geliyor bir süre daha uğramazsam kusuruma bakmayın
şimdiye kadar yazmamamın sebebi tacsızprenses yani bacım açar okur panikten ağlama krizine girer sütü çekilir diye korktum ona da az önce arayıp anlattım bacağının, kensinin tümden fotosunu istemiştim erkek kardeşimden onları da yolladım panik ağlama krizi olmadan öğrendi şükür
kiloya gelince tartılıp moralim bozulmasın diye çünkü regl daha dün asıl başladı bir haftadır , tartıya çıkmadım büyük ihtimal sabit olabilirim
sizi seviyorum canlar allaha emanet olun hiç bir şey candan sağlıktan önemli değil hiç bir şeyi kafanıza takıp kendinizi üzmeyin

Valla hiç de toparlayamadım.öğlen 1 tabak salçalı çubuk makarna yedim.gün nasıl başlarsa gerisi de öyle geliyor.bugün kendimden ümidi kestim artık

canım çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden korumuş kardeşini.şu alt ve üst geçitleri yada ışıkları kullanmayana üşenen insanlara öyle kızıyorum ki.bak neye sebep olmuş.yazık olmuş kardeşine.neyse ki önlemlerini almış yoksa motor kazaları çok riskli...
Yalnız eşinden de Allah razı olsun ne güzel düşünmüş öyle.sen misler gibi bakarsın kardeşine biran önce toparlar inşallah.

Kizlar okuldan geldim yorgun argin zaten moralim de bozuktu...
Bakicim bana iş bulduğunu ve yarın gelemeyeceğini söyledi....
Yaşadığım şok ve üzüntüyü tarif edemem..
Bir suru agladim 2.5 yıllık ışın karşılığı bu mu yani...

Aaa bu nasıl bir iş ahlakı ya ne demek yarın gelemiyorum.ne yapacaksın sen şimdi.insan bi 10 15 gün önceden haber verir bari.bi çözüm uretirdiniz.yaziklar olsun nankormus

Kızlar menümü vereyim biraz uzanacağım.pek iyi hissetmiyorum her yerim ağrıyor boğazımdan yutkunamıyorum.

Sabah 8.30
2 gün kurusu
Ilık sirkeli su

Kahvaltı 9.30
Yarın simit 1 üçgen peynir
2 tatlı kaşığı nutella

Öğlen 14
1 tabak salçalı çubuk makarna
Jalapeno biber

Akşam 18.30
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

Su 2.5 lt
Spor yapamayacağım sanırım.hamlamisim ağırlık kaldırmayı abartınca.bugunu es geçip dinleneceğim.

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik sekersiz cay
Aksam 18 30
Ilik tavuk corbasi
Kucuk boyda karniyarik
Ilik yogurt 5 -6 kasik kadar
Su 1 litre anca oldu
Spor yok
Suyum az oldu malesef icemedim galiba uc dort gun boyle idare edicem sicak soguk dikkat etmem gerekiyor .. Disimi kurtarmak icin tam 2 saat islem yaptilar tum cenem agriyor suan

Gun icinde moral bozuklugundan kacamak olsada aksami guzel kapatmissin canim .. bir kac gun terledin ya ondan olmustur canim limonlu biseyler ic olmazsa gecmis olsun ..

Cok gecmis olsun canim verilmis sadakaniz varmis valla .. trafikte dikkat etmek gerekiyor ama sen dikkat etsen baskasi dikkat etmiyor insallah kolay gecer ameliyati kardesinin tekrar gecmis olsun canim ..

Canım benim allah korumuş gerçekten siz şimdi ona gül gibi bakarsınız..
Bu arada ekimim s3n ne kadar düşünceli bir ablasın ya
Hayatındaki herkes cok şanslı gerçekten

Geçmiş olsun canim.menun baya az olmuş dişten sanırım.olsun daha iyi eksi olur bahaneyle

Menumu vereyim
Sabah 8.30: sütlü kahve 2 ceviz birkaç ciğ fındık
3 hurma(son anda umreden gelen bi velinin ikrami)

Öğle 12.00: 1 küçük tabak kabak yemeği
3 kaşık yoğurt

Ara turk kahvesi

Akşam 17.30: 5 kaşık tavuk mantar sote
(Kör şeytan pilavla ye dedi o moral bozukluğuyla.. daha mutlu olmayacağım kesin deyip vaz gectim )
Küçük.kase yoğurt
Ara türk kahvesi 5 badem 1 hurma
Su 3 litre
Spor 60 dakika yuryus

Aaa bu nasıl bir iş ahlakı ya ne demek yarın gelemiyorum.ne yapacaksın sen şimdi.insan bi 10 15 gün önceden haber verir bari.bi çözüm uretirdiniz.yaziklar olsun nankormus
Sorma tomurcuğum bu devirde kimseye güvenmeyeceksin .. şimdilik anneme söyledim, ama zaten bizim okullulari idare ediyordu annem getir götür.. simdi iki ay daha cok yorulacak birde kadinin bahce isleri de basladi eminim babamin da zaman zmaan tribini çekecek.. offf of..

Aaa boyle ismi olur yaa insan bi haber verir bir hafta onceden sende ona gore hareket ederdin ..
Hic hos olmamis .. Ee napacaksin canim bi care düşündünmü ? Cok zor bi durum allah yardimcin olsun canim ....

Guzel menu canim yeme bosver pilavi inan sonrasi pismanlik oluyo biliyorsun .. sporun kararinda vede guzel olmus ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…