- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.781
Bu hafta menülerin çok iyiydi.yarin yüzün güler ınsallah canımBugün yediklerim
7.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
Biraz peynir
Rezene
10.00
Türk kahvesi
14.00
1 kase çorba
1. Kase salata
16.00
1 kepekli bisküvi
3 kuru kayısı
19.00
6 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 armut
Su 2 lt
Spor 1saat yürüyüş
Menün harika canım.bu kadar spora nasıl zaman ayiriroysun masallah sana.farkli zamanlarda mi yapıyorsun yoksa tek seferde mi.toplamda 2 saatten fazla surmus.calisan ve iki cocuklu biri olarak bu kadar zaman ayırabilmen takdire şayanMenümü vereyim
Sabah 8 15: 1 yeşil elma 3 kaşık yulaf ezmesi
Biraz tarcın ve 1 ceviz(karisim)
Ara salatalık ve sade kahve
Öğle 12.00: yarım kase kabak çorbası
4 kaşık bamya yemeği
3 kaşık yoğurt
Ara : küçük yeşil elma ve 3 kaşık yoğurt
Akşam 17.35: tavuklu salata(göğüs eti)
Ara 20.30: türk.kahvesi
5 6 tane çiğ fındık ve 1 hurma
Sade soda bitki çayları
Su 3 litre
Spor
3 mil.leslie 45 dk
60 dk yürüyüş
600 ip
15 dakika koşu
20 dk eliptik bisiklet
20 dakika step
Hemen anlatayım canım dün akşamdan yemeğim hazırdı. 4 de okuldan geldim. 4.30 gibi 3 mile başladım 5 ı geçerek bitti.Menün harika canım.bu kadar spora nasıl zaman ayiriroysun masallah sana.farkli zamanlarda mi yapıyorsun yoksa tek seferde mi.toplamda 2 saatten fazla surmus.calisan ve iki cocuklu biri olarak bu kadar zaman ayırabilmen takdire şayan
Kaliteli eksi getirecek menü olmuşBugün yediklerim
7.00
2 yumurta
1 kızarmış ekmek
Biraz peynir
Rezene
10.00
Türk kahvesi
14.00
1 kase çorba
1. Kase salata
16.00
1 kepekli bisküvi
3 kuru kayısı
19.00
6 kaşık ıspanak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 armut
Su 2 lt
Spor 1saat yürüyüş
Süpper bi gün olmuş spor mükemmel eksiler eksiler geliyorMenümü vereyim
Sabah 8 15: 1 yeşil elma 3 kaşık yulaf ezmesi
Biraz tarcın ve 1 ceviz(karisim)
Ara salatalık ve sade kahve
Öğle 12.00: yarım kase kabak çorbası
4 kaşık bamya yemeği
3 kaşık yoğurt
Ara : küçük yeşil elma ve 3 kaşık yoğurt
Akşam 17.35: tavuklu salata(göğüs eti)
Ara 20.30: türk.kahvesi
5 6 tane çiğ fındık ve 1 hurma
Sade soda bitki çayları
Su 3 litre
Spor
3 mil.leslie 45 dk
60 dk yürüyüş
600 ip
15 dakika koşu
20 dk eliptik bisiklet
20 dakika step
Bugünde güzel geçmiş yarın güzel sayılar göreceğiz inşallahSabah 8.30
Ilık sirkeli su 5 çiğ fındık
Kahvaltı 9.30
Tavada 3 yumurta
Ara 11.30
1 kuru incir yeşil çay
Öğlen 14
1 tabak menemen
10 adet yeşil zeytin
Ara 16.30
15 adet çiğ fındık
Zencefili limonlu çay
Sade türk kahvesi
Akşam 18
2 kase mercimek çorbası
Yağsız tuzsuz salata
Saat 19.30 da 1 lahmacun
1 büyük sade türk kahvesi
Su 3 litre
Sahil boyu hızlı yürüyüş ve spor aletleri toplam 1 saat
Konsept bilgim var ama memnuniyet kısmı önemli gerçekten işe yarıyor mu memnunlar mı cevabın önemli inşallah çabucak görürsün onları çok çok merak ediyorumCanim benim tanıdığın iki kişi gidiyorlar ama daha yeni başladılar.yarim saat olduğunu söylemişti kadın oyle hatırlıyorum ama konsepti nedir bilmiyorum.gorursem sorarım mutlaka
Hemen anlatayım canım dün akşamdan yemeğim hazırdı. 4 de okuldan geldim. 4.30 gibi 3 mile başladım 5 ı geçerek bitti.
5. 30 gibi yemeğimi yedim çocuklar toktu.
O arada eşim geldi sürpriiiizzzzz hali saha maçı varmışoğlu mu ona bırakamadım. Çocuklarla yaklaşık 1 km uzaklıktaki spor salonuna gittik 6.10 gibi girdik 7.30 da bitti. Çocuklar da orada plates toplarıyla falan oynadılar. Ama mesela şu an bulaşıklarım beni bekliyor
Ne anlatasım varmış
Işın ozu kolay olmuyor canım inşallah emeklerimize değer bazen çok ümitsiz oluyorum
Kavanoz değil kaşıktır diye düşünüyorum sende kendimi görüyorum vallahi yeter artık gitsin şu yağlar ilk gün fazla gelmen normal 4. Gün tartıl bakalım kaç çıkacakGünaydın kızlar moralim bozuk kilom sabit.74,5
Regl etkisine girdim damla damla geliyor.kesiliyor yine.
Bende bu sinirle sabah kendimi nutella kavanozuyla teselli ettim
o kadar spor yaptım menülerime dikkat ettim kaçamak yapmadım aç yattım karşılığı bu muydu yani.hafta arası bi 74,7 ye çıkmıştım 200 gramı verip sabite gelmişim
Ilahi senbende hepsini bir seferde yapıyorsun zannettim.ilahi ben
Er yada geç karşılığını alacağız canım emeklerimizin
Sakin moralini bozma canim regl gecici sonucta sporda yapiyorsun eminim haftaya guzel bir eksi gelecek sendenGünaydın kızlar moralim bozuk kilom sabit.74,5
o kadar spor yaptım menülerime dikkat ettim kaçamak yapmadım aç yattım karşılığı bu muydu yani.hafta arası bi 74,7 ye çıkmıştım 200 gramı verip sabite gelmişim
Canim ufacik ufacik yedigimiz bisey olmaz dedigimiz seyler var ya hah iste o bize bu kiloyu yapiyor .. Ama sporun sahane soyleyecek tek kelime bile olamaz kilo vermesende spor seni sikilastirir canim ... hic kasmaGünaydın arkadaşlarım
Geçen hafta 67.6
Bu hafta 67.3
Şükür biraz gitmiş bu kadar spor bu kadar hayır diyorum o yüzden çokta mutlu değilim hatta tartı bazen acayip artıya geçiyor düşünüyorum naptım nerde hata yaptım inanın bu süreç çok kasıyor
Neyse olan olmus canim ac kalma bosuna yarin tartil olmazsa ....Günaydın canlarım
Tartilmayi unutmadım ama uykuda kaldım. 5 dakika icerisinde giyinip evden cikmam gerekti . Kahvalti bile yaoamadimakşama kadar hafif tutup eve geçince tartilacam inşallah.
Canim sen yine iyisin . ben regl dolayısıyla artı bildirim yapacağım.Günaydın kızlar moralim bozuk kilom sabit.74,5
2 tatlı kaşığı canım.aksam onu yakmaya uğraşacağım şimdiKavanoz değil kaşıktır diye düşünüyorum sende kendimi görüyorum vallahi yeter artık gitsin şu yağlar ilk gün fazla gelmen normal 4. Gün tartıl bakalım kaç çıkacak
Ben bu miktarı fazla bulmuyorum sonucta hedefe ulaşınca poğaça börek yine yiycez ölçülü yiyip spor yaptıktan sonra problem olmayacak diye düşünüyorum kendi adıma ben 30 kilo verirken bunu uygulamıştım az da olsa yedim sonra sporumu yaptım çünkü ne kadar geri çekilirsem o kadar tartı beni üzüyor en azından benim vücudum böyle2 tatlı kaşığı canım.aksam onu yakmaya uğraşacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?