- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.981
bu hafta sabit , haftaya güzel eksi olur tomurcuğum hiç canını sıkmaSelam kızlar ilk bildirimi ben yapayım siz de peşime gelin
Son bildirimim 75,5
Bu hafta 75,5
76 ya kadar çıkmıştım 500 gr verdim ama son tabloya göre sabitim
şahane hem eksi hem moralinin yükselmesi ohh ohh gitsin yağlarSelam kizlar kilomu bildireyim hemencik oglusu okula goturcem
Enson tabloya gore 72
Bu hafta 71
Fark -1 kgcok motive edici oldu benim icin
Selam kizlar kilomu bildireyim hemencik oglusu okula goturcem
Enson tabloya gore 72
Bu hafta 71
Fark -1 kgcok motive edici oldu benim icin
Tebrikler fıstıklar,eksi bildirimleriniz daim olsunmutlu günler olsun hepimizeee:)
kilo bildirimim
en son tartı 85.7 idi
bu gün 84.7 :)
Cok saol canim hindistancevizli tatli yaptim portakalli muzlu yaspasta yaptim ve muzlu sarma yaptim arkadaslar hazir sanmis pastalariCanım senin balparmak tatlın veya tahinli kurabiyen meşhurdur.ikisinden birini yapabilirsin.hatta balparmak baya bereketli oluyor dene derim
Ayy kiyamamm hasta olmus pasa yavrum ne zor olmustur .. insallah daha iyidir canim cok gecmis olsun ..Selam kızlar,kaç gündür oğluşumla uğraşıyorum.çok hasta kuzum.ateşi düşmek bilmedi.kanda iltihap (crp) yükselmiş.antibiyotik içtiği halde bir türlü düşmedi özellikle geceleri.40,4 e kadar çıkıyo ateşi deli olucam.çok uykusuz ve yorgunum.4 gün oldu...
işlerim çok yoğunlaştı bir yandan.pilim bitmiş vaziyette.oğlan iyileşmeden toparlanma şansım yok
Canim ben her zaman seninleyim cok sukur hayirli olsun olayini atlattim artik buradayim ..lutfen tum arkadaslarda gelsin artik gunu gunune menu bildirilsin kilo bildirimi vaktinde verilsin ... Yani bu gunluk onemsenmeyi hakediyor diye dusunuyorum burasi benim evim gibi cunkuSelam kızlar yeni haftaya merhaba...
Şükür oğlum toparladı,iyileşmek üzere.Bende kendimi sıfırladım ve toparlanıp yeniden diyete başladım.Günlüğümüzün adına yakışır yine yeniden
Ramazana kadar ne versek kardır.Ramazanda da dikkatli olduk mu yaza daha fit gireceğiz.Bu akşam itibariyle menü vermeye başlıyorum.Sizlerde gelir destek olursanız sürecimize tekrar sarılırız.Ne dersinizKimler benimle ???
Canim senin masallahin var artik kilo kalmadi sende .. Korumaya gecmeye karar vermissin darisi bizlere insallah ... Bu arada kizin nasil oldu gectimi ciceklerinizBen varım kuzum ama artık koruma yapmaya yönelik olacam.. insanlar çok zayifladigimi söylüyorlar spordan ötürü sanırım
Kizzzzz hosgeldinnn ozlendin beeehadi bismillah diyelim ve başlayalım o zaman tomurcuğum
Allah seniii yine durmamissin masallah hadi islerini bitirmissin artik gelsene sende ... kaldigimiz yerden devam canimerkek kardeşim dizindeki yırtıkla dikkatli olursa ameliyatsız hayatına devam edebilecek şükür , kız kardeşim ve yeğenlerde son hafta bendeydi salı günü akşamına onları da yolladım evi toparla temizle derken benim ağrılar coştu biraz meğer regl de geliyormuş ondan o kadar coşmuş:) şimdi şükür iyiyim camlar kapılar hariç yatak çarşaf nevresim ev temizliği bitti hazır ve nazır olarak geldiiimmmm
bundan sonra ilaç hastalık v.s den bahsetmeme kararı aldım neden çok bahsedersem kendime çekmiş oluyorum çünkü:))
evet kızlar sağlıklıyım huzurluyum mutluyum enerjiğim vee kendimi seviyoruummm
Masallah kilo almadan gelmissin canim tebrik ederim ..mutlu günler olsun hepimizeee:)
kilo bildirimim
en son tartı 85.7 idi
bu gün 84.7 :)
Gitsin artik canim cok ama cok oyalandik giden zaman omurden geciyo 40 yasinda ince bir hatun olmayi istiyorum ve bir yilim var bunun icinşahane hem eksi hem moralinin yükselmesi ohh ohh gitsin yağlar
Olsun kuzum senden benden baska menu veren yok zaten .. Yat dinlen sabah verirsin canim benim ...Inanılmaz yorgunum kızlar.yarin yazayım menümü.pilim bitti bugün
Canım kizim in yaraları dökülürken bir baktim oğlum da başladıCanim senin masallahin var artik kilo kalmadi sende .. Korumaya gecmeye karar vermissin darisi bizlere insallah ... Bu arada kizin nasil oldu gectimi cicekleriniz
Ayy canim benim yaa neyseki dedigin gibi kucukken cikarmasi iyi bisey .. benim oglumda sinifdaki kizlara gore hafif atlatti canim kiz cocuklari su cicegini cok agir geciriyo hele arkadasin 16 yasinda kizi vardi oda gelmisti 23 nisan gosterisini izlemeye yazik kizin her yerinde cikmisti cocuk mahvolmustu ya .. birde regl olmus annesi nasil uzuluyodu ... neyseki atlattiniz artik yaralar kuruyup dokulur .. yanliz dokulen yaralarda bulastirici haberin olsun canim ..tekrar gecmis olsun kuzulara ...Canım kizim in yaraları dökülürken bir baktim oğlum da başladıama.sunu iyi anladım asi farkı acayip.. kizim asisizdi ve o kadar ağır geçirdi ki ama oğlumun toplasan 20 tane falan vardır vücudunda.. direnç olarak da daha iyi. Kizim baya bitkin düşmüştü.. iyi tarafından bakacak olursam oğlum erken yaşta atlatmış oldu çok şükür.. Sen nasılsın dış randevuları ne durumda canım.
hoş buldum canoom:)Kizzzzz hosgeldinnn ozlendin beee
ben de aynını düşünüyorum 1.5 yılım var inşallah o kadar da sürmez allah ömür verirse 40 yaşına kilo sorunu olmadan girmek istiyorumGitsin artik canim cok ama cok oyalandik giden zaman omurden geciyo 40 yasinda ince bir hatun olmayi istiyorum ve bir yilim var bunun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?