Haydi Yine Yeniden...

Canım senin balparmak tatlın veya tahinli kurabiyen meşhurdur.ikisinden birini yapabilirsin.hatta balparmak baya bereketli oluyor dene derim
Cok saol canim hindistancevizli tatli yaptim portakalli muzlu yaspasta yaptim ve muzlu sarma yaptim arkadaslar hazir sanmis pastalari cok sukur atlattim canim

Ayy kiyamamm hasta olmus pasa yavrum ne zor olmustur .. insallah daha iyidir canim cok gecmis olsun ..

Canim ben her zaman seninleyim cok sukur hayirli olsun olayini atlattim artik buradayim ..lutfen tum arkadaslarda gelsin artik gunu gunune menu bildirilsin kilo bildirimi vaktinde verilsin ... Yani bu gunluk onemsenmeyi hakediyor diye dusunuyorum burasi benim evim gibi cunku SONUNA KADAR SENINLEYIM CANIM HADI KIZLAR SIZLERDE GELIN ARTIK

Ben varım kuzum ama artık koruma yapmaya yönelik olacam.. insanlar çok zayifladigimi söylüyorlar spordan ötürü sanırım
Canim senin masallahin var artik kilo kalmadi sende .. Korumaya gecmeye karar vermissin darisi bizlere insallah ... Bu arada kizin nasil oldu gectimi cicekleriniz

Allah seniii yine durmamissin masallah hadi islerini bitirmissin artik gelsene sende ... kaldigimiz yerden devam canim

Suraya menumude kondurayimm

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates
Uc catal patates kizartmasi
Sekersiz cay
Ara yarim salatalik saatini hatirlamiyorum

Aksam 18 30
Bir kepce tarhana corbasi
Bes kasik kiymali patlican yemegi
Dort kasik yogurt
Su 2 litre
Spor 8260 adim az oldu ama hic olmamasindan iyidir

Canim senin masallahin var artik kilo kalmadi sende .. Korumaya gecmeye karar vermissin darisi bizlere insallah ... Bu arada kizin nasil oldu gectimi cicekleriniz
Canım kizim in yaraları dökülürken bir baktim oğlum da başladı ama.sunu iyi anladım asi farkı acayip.. kizim asisizdi ve o kadar ağır geçirdi ki ama oğlumun toplasan 20 tane falan vardır vücudunda.. direnç olarak da daha iyi. Kizim baya bitkin düşmüştü.. iyi tarafından bakacak olursam oğlum erken yaşta atlatmış oldu çok şükür.. Sen nasılsın dış randevuları ne durumda canım.

Ayy canim benim yaa neyseki dedigin gibi kucukken cikarmasi iyi bisey .. benim oglumda sinifdaki kizlara gore hafif atlatti canim kiz cocuklari su cicegini cok agir geciriyo hele arkadasin 16 yasinda kizi vardi oda gelmisti 23 nisan gosterisini izlemeye yazik kizin her yerinde cikmisti cocuk mahvolmustu ya .. birde regl olmus annesi nasil uzuluyodu ... neyseki atlattiniz artik yaralar kuruyup dokulur .. yanliz dokulen yaralarda bulastirici haberin olsun canim ..tekrar gecmis olsun kuzulara ...
Benim disler tamam ilacli olan disim tedavi oldu beni bir sure idare edermis guzel birde bakim yaptilar cok sukur gecti ...

Gitsin artik canim cok ama cok oyalandik giden zaman omurden geciyo 40 yasinda ince bir hatun olmayi istiyorum ve bir yilim var bunun icin
ben de aynını düşünüyorum 1.5 yılım var inşallah o kadar da sürmez allah ömür verirse 40 yaşına kilo sorunu olmadan girmek istiyorum

meraba arkadaşlar. hatırlarsanız kısa bir süre önce de katılmıştım aranıza. saolun kabul edip aldınız. yalnız sağlık sorunlarım nedeniyle listeyi meşgul etmemek adına izin alıp gitmiştim. şükür toparlandım. maşallah kendimi baya motive hissediyorum. bugün ikinci günüm. ve 76 kilo ile başladım bakalım. hedefim 2 aya 65 olmak. sanırım uçuk bir ideal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…