- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #54.021
Slm kızlar yoğun bir hazırlık sürecindeyim anneler günü için perşembe düşündüm son hazırlıkları yapıyorum dizim ağrıyor yokuşta daha çok ağrıyor Rabbim elimizden ayağımızdan geri koymasin öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar
Canım çok geçmiş olsun kızına ve oğluna.inşallah şuan toparlamışlardır.aşı büyük fayda elbette hafif geçmiş çok şükür.sen nasılsın bu aradaCanım kizim in yaraları dökülürken bir baktim oğlum da başladıama.sunu iyi anladım asi farkı acayip.. kizim asisizdi ve o kadar ağır geçirdi ki ama oğlumun toplasan 20 tane falan vardır vücudunda.. direnç olarak da daha iyi. Kizim baya bitkin düşmüştü.. iyi tarafından bakacak olursam oğlum erken yaşta atlatmış oldu çok şükür.. Sen nasılsın dış randevuları ne durumda canım.
canım böyle enerji ve motiveye o kadar çok ihtiyacım var ki.beni toparlayacak olan sizlersinizHuuuu huuuuhadiiii uyaninn sabah oldu ohooooo daha verecek cok kilomuz var hareket zamanii
hepinize gunaydinlar canlarimm buraya bi opucuk birakiyorum gelince alirsiniz
canım hoş geldin.inşallah bu sefer hedefine sağlıkla ulaşırsınmeraba arkadaşlar. hatırlarsanız kısa bir süre önce de katılmıştım aranıza. saolun kabul edip aldınız. yalnız sağlık sorunlarım nedeniyle listeyi meşgul etmemek adına izin alıp gitmiştim. şükür toparlandım. maşallah kendimi baya motive hissediyorum. bugün ikinci günüm. ve 76 kilo ile başladım bakalım. hedefim 2 aya 65 olmak. sanırım uçuk bir ideal değil
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.neden Konya peki?bu gün bizim internetin sözleşmesinin son günü bakalım eşim yenileyecek mi ne yapacak ayyhh netsiz ben yapamam ki
bu arada kızlar eşim tayin dilekçesi verdi sadece konya yı istedi 11 temmuz da kararname açıklanacak hakkımıza hayırlısı konyanın taliplisi çokmuş çıkmazsa inşallah başka yere vermezler benim buradan gidesim taşınasım yok :)
Geçmiş olsun canım.sıvı azalması mı olmuş dizinde?diz egzersizlerini düzenli yaparsan baya fayda ediyorSlm arkadaşlarım bende geldim daha iyiyim dizimdeki kıkırdak yumuşama varmış takviye gıda verdi fizik hareket verdi ağrım geçse süper olacak
''Allahümme Ya Vedud'' canımtomurcukkk canım ehliyet sınavında hangi esmaül hüsnayı söylemiştik hatırlamıyorum
Burda çko fena yağdı canım,gök delindi sankiselam kızlarrrrrr dün dolu yağmur yağdı bu gün hava kapalı gök gürleyip duruyor daha yağmadı ama iyi yağacak :)
netin sözleşmesini yeniletti eşim şükür içim baya bir rahatladı :))
Ay canım çok geçmiş olsun sakın ha ihmal etme.psikolojik de olabilir vertigo da veya bi mr çektirmekte fayda varMerhaba kızlar . uzun zamandır giremedim. Bir bas dönmesi yaşıyorum ki bütün hayatımı mahvetti. Ellerim bacaklarim uyusuyor. Henüz teşhis konulamadı. En son kardiyoloji ye gideceğim birşey çıkmazsa. Ruhen çok bunaldim. Ev okul beni yıprattı iyice. Hiçbirşey yapasim yok. Hepinizi öpüyorum.
amin rabbim nerede olursak olalım hem bizi hem evlatlarımızı iyilerle karşılaştırsınOh şükür iyi olmuş tayin konusunda Rabbim hayırlısını versin inşallah konyada çok güzel önemli olan komşular iyilerle karşılaşalım diye düşünüyorum
aminnnnnnKemik alıp kaynattım poşetlerle dondurucuya koydum ilaç gibi destek haplardan verdi yürürken zorlanıyorum o yüzden spora Ara verdim Rabbim tüm hastalara şifa versin içi sırada bana
neyi söylersen neyi düşünürsen onu yaşarsın gülüm o yüzden sözler çok önemli iyi ve olumlu şeyler söyleyip düşünelim ki güzellikler bizi bulsun demi:)))
aa taa benim annemler gelmeden önce de başın dönüyordu değil mi hala teşhis koymadı mı doktorlar hayır olsun inşallah basit bir şeydendir bizi merakta koyma gülüm ne olduğu belli olursa hemen yaz rabbim şafi ismiyle şifa versinMerhaba kızlar . uzun zamandır giremedim. Bir bas dönmesi yaşıyorum ki bütün hayatımı mahvetti. Ellerim bacaklarim uyusuyor. Henüz teşhis konulamadı. En son kardiyoloji ye gideceğim birşey çıkmazsa. Ruhen çok bunaldim. Ev okul beni yıprattı iyice. Hiçbirşey yapasim yok. Hepinizi öpüyorum.
canım hoş geldin.inşallah bu sefer hedefine sağlıkla ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?