Haydi Yine Yeniden...

günaydınlar haftasonum iyiydi şükür. ama regl olacağımdan sanırım tartı 100 gr ancak eksiliyor.

Slm kızlar yoğun bir hazırlık sürecindeyim anneler günü için perşembe düşündüm son hazırlıkları yapıyorum dizim ağrıyor yokuşta daha çok ağrıyor Rabbim elimizden ayağımızdan geri koymasin öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar

slm. çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş.

Merhaba kızlar . uzun zamandır giremedim. Bir bas dönmesi yaşıyorum ki bütün hayatımı mahvetti. Ellerim bacaklarim uyusuyor. Henüz teşhis konulamadı. En son kardiyoloji ye gideceğim birşey çıkmazsa. Ruhen çok bunaldim. Ev okul beni yıprattı iyice. Hiçbirşey yapasim yok. Hepinizi öpüyorum.

Selam ballarım,o kadar yoğunum ve yorgunum ki anlatamam.işlerim aşırı yoğun tüm gün aktif çalışıyorum.Bu hafta biraz yağmurlu oldu da oturma fırsatı bulabildim.
Diyete hala adapte olamıyorum.sabah öğlen iyi gidiyor akşam bir şekilde patlıyor.haftasonları zaten gümbürtü.dün de oğlumun doğum günüydü.büyük doğum günü yapmadım.evde sütsüz yumurtasız pasta yaptım 1 dilim yedim.benliğimden uzaklaştım iyice.eski tomurcuğu çok özledim.sporlu kaçamaksız günlerimi hayal ediyorum ve bunalıma giriyorum.ramazan geldi çattı ve hala kilo milo veremedim.Allah sonumu hayretsin.bu akşam menülerime tekrar başlayacağım inşallah.bir şekilde toparlamak lazım en azından onun bilincindeyim.reglim şuan fırsata çevirmem lazım.
Bu arada her birinizi çooook özledim

Canım çok geçmiş olsun kızına ve oğluna.inşallah şuan toparlamışlardır.aşı büyük fayda elbette hafif geçmiş çok şükür.sen nasılsın bu arada

Huuuu huuuu hadiiii uyaninn sabah oldu ohooooo daha verecek cok kilomuz var hareket zamanii
hepinize gunaydinlar canlarimm buraya bi opucuk birakiyorum gelince alirsiniz
canım böyle enerji ve motiveye o kadar çok ihtiyacım var ki.beni toparlayacak olan sizlersiniz

canım hoş geldin.inşallah bu sefer hedefine sağlıkla ulaşırsın

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.neden Konya peki?
öyle alıştın ki oralara komşularına,çok zor olur giderken.Allah gönlüne göre versin canım

Ay canım çok geçmiş olsun sakın ha ihmal etme.psikolojik de olabilir vertigo da veya bi mr çektirmekte fayda var

Kemik alıp kaynattım poşetlerle dondurucuya koydum ilaç gibi destek haplardan verdi yürürken zorlanıyorum o yüzden spora Ara verdim Rabbim tüm hastalara şifa versin içi sırada bana
aminnnnnn
kız ne yapıcan sporu önce iyileş bacağın güçlensin basit egzersizler yaparsın zaten

çok haklısın. kendi kendimi etkilediğim doğrudur. artık öyle demek yok
M Melrin çok geçmiş olsun. Rabbim bol bol şifa versin inş

neyi söylersen neyi düşünürsen onu yaşarsın gülüm o yüzden sözler çok önemli iyi ve olumlu şeyler söyleyip düşünelim ki güzellikler bizi bulsun demi:)))

aa taa benim annemler gelmeden önce de başın dönüyordu değil mi hala teşhis koymadı mı doktorlar hayır olsun inşallah basit bir şeydendir bizi merakta koyma gülüm ne olduğu belli olursa hemen yaz rabbim şafi ismiyle şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…