Haydi Yine Yeniden...

Huuuu huuuu hadiiii uyaninn sabah oldu ohooooo daha verecek cok kilomuz var hareket zamanii
hepinize gunaydinlar canlarimm buraya bi opucuk birakiyorum gelince alirsiniz
Aldım gitti
Ya sorma kizim da çıkmadık yeri kalmadı göz de sürme çektiğimiz yerde bile ve sayı olarak o kadar çoktu ki.. ama oğlumun Elhamdülillah... kızımdan sonra bana çıkarmamış gibi geliyor
Iyi bakalim canım atlatmana sevindim bununla geçmiş olsun..

Ayy kiyamamm cok zor olmustur ... Demekki sizin su ciceginin analari iyi calismis Annem demisti bu su ciceginin uc anasini olurmus ve kocaman olurmus oradan dagilirmis bastan baslarmis namizsiz oglusun masallah kolayca atlatmis .. amann cok zor bu bulasici hastaliklar ...

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates salatalik
Biraz dereotu
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 16 00
Bir bardak ayran disardaydim en masum ayran dedim ictim

Aksam 19 00
Bir kepce corba
Uc kasik tavuk sote
Bir kasik bulgur pilavi
Bir lokma dogal ekmek (tadina baktim corbayla esim almis minnacik ekmek 10 lira )
Su iki litre
Bitki cayi ictim birde

Spor 14 240 adim iyi yurudum bugun

günaydın kızlar. 3. günüm şükür.
ama akşamları çok fena oluyorum ya. ağlama noktasına geliyorum. resmen ben yemek yemek için yaratılmışım

Günaydınlar
Yengem aradi yaylaya godleim diye
Ip atlayabilirim daga çıkıp odun toplayabilirim
Bence açık.havada boğazımı da zapt edebilirim
açık havada hareket hal,ndeysen zaten ne yesen yakarsın gülüm
kız senin kuzuların ikisi birden mi su çiçeği çıkardı, yoksa oğluşun önce çıkarmıştı da kızın mı yeni çıkardı çok geçmiş olsun gülüm , şimdi nasıllar

günaydın kızlar. 3. günüm şükür.
ama akşamları çok fena oluyorum ya. ağlama noktasına geliyorum. resmen ben yemek yemek için yaratılmışım
bu lafı bir daha duymayayım yemek ,ç,n yaratılmışım diyip beynine emri verdin bile ye ye ye dedin be gülüm
sen de çok acıkıyorsan al önüne yıkanmış marulu salatalığı minnak minnak lokmalarla istediğin kadar ye gitsin

bu gün bizim internetin sözleşmesinin son günü bakalım eşim yenileyecek mi ne yapacak ayyhh netsiz ben yapamam ki
bu arada kızlar eşim tayin dilekçesi verdi sadece konya yı istedi 11 temmuz da kararname açıklanacak hakkımıza hayırlısı konyanın taliplisi çokmuş çıkmazsa inşallah başka yere vermezler benim buradan gidesim taşınasım yok :)

Canım çok teşekkür ederim .once kizim.çıkardı çok ağır geçti vücudunda 200 tane su çiçeği vardı rahat agiznicinde bile..
13 gün sonra oğlum çıkardı toplasan tüm vücudunda 11 tane falan.. kizim atlattı oğlum da kızımdan sonra olmamış gibi geliyir

Tecrübelisin artık tabi şükür atlatmışlar
Korumaya geçmene sevindim darısı hepimizin başına

ne ağır geçmiş kızının ki şükür oğlunun ki hafif geçiyor tümden biter de tam rahatlarsınız inşallah

Slm arkadaşlarım bende geldim daha iyiyim dizimdeki kıkırdak yumuşama varmış takviye gıda verdi fizik hareket verdi ağrım geçse süper olacak
çok geçmiş olsun melrinim bol bol jeletin içeren jelibonlardan ye ve mümkünse kemik kaynat en az 12 saat jelleşecek suyu işte onu tüket rabbim şafi ismiyle şifa versin
haa bir de saf zeytin yağı sür kardeşime profosör demişti cidden çok işe yarıyor

selam kızlarrrrrr dün dolu yağmur yağdı bu gün hava kapalı gök gürleyip duruyor daha yağmadı ama iyi yağacak :)
netin sözleşmesini yeniletti eşim şükür içim baya bir rahatladı :))

selam kızlarrrrrr dün dolu yağmur yağdı bu gün hava kapalı gök gürleyip duruyor daha yağmadı ama iyi yağacak :)
netin sözleşmesini yeniletti eşim şükür içim baya bir rahatladı :))
Oh şükür iyi olmuş tayin konusunda Rabbim hayırlısını versin inşallah konyada çok güzel önemli olan komşular iyilerle karşılaşalım diye düşünüyorum

Kemik alıp kaynattım poşetlerle dondurucuya koydum ilaç gibi destek haplardan verdi yürürken zorlanıyorum o yüzden spora Ara verdim Rabbim tüm hastalara şifa versin içi sırada bana

çok haklısın. kendi kendimi etkilediğim doğrudur. artık öyle demek yok
M Melrin çok geçmiş olsun. Rabbim bol bol şifa versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…