- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #54.001
Aldım gittiHuuuu huuuuhadiiii uyaninn sabah oldu ohooooo daha verecek cok kilomuz var hareket zamanii
hepinize gunaydinlar canlarimm buraya bi opucuk birakiyorum gelince alirsiniz
Ya sorma kizim da çıkmadık yeri kalmadı göz de sürme çektiğimiz yerde bile ve sayı olarak o kadar çoktu ki.. ama oğlumun Elhamdülillah... kızımdan sonra bana çıkarmamış gibi geliyorAyy canim benim yaa neyseki dedigin gibi kucukken cikarmasi iyi bisey .. benim oglumda sinifdaki kizlara gore hafif atlatti canim kiz cocuklari su cicegini cok agir geciriyo hele arkadasin 16 yasinda kizi vardi oda gelmisti 23 nisan gosterisini izlemeye yazik kizin her yerinde cikmisti cocuk mahvolmustu ya .. birde regl olmus annesi nasil uzuluyodu ... neyseki atlattiniz artik yaralar kuruyup dokulur .. yanliz dokulen yaralarda bulastirici haberin olsun canim ..tekrar gecmis olsun kuzulara ...
Benim disler tamam ilacli olan disim tedavi oldu beni bir sure idare edermis guzel birde bakim yaptilar cok sukur gecti ...
Ayy kiyamamm cok zor olmustur ... Demekki sizin su ciceginin analari iyi calismisAldım gitti
Ya sorma kizim da çıkmadık yeri kalmadı göz de sürme çektiğimiz yerde bile ve sayı olarak o kadar çoktu ki.. ama oğlumun Elhamdülillah... kızımdan sonra bana çıkarmamış gibi geliyor
Iyi bakalim canım atlatmana sevindim bununla geçmiş olsun..
açık havada hareket hal,ndeysen zaten ne yesen yakarsın gülümGünaydınlar
Yengem aradi yaylaya godleim diye
Ip atlayabilirim daga çıkıp odun toplayabilirim
Bence açık.havada boğazımı da zapt edebilirim
bu lafı bir daha duymayayım yemek ,ç,n yaratılmışım diyip beynine emri verdin bile ye ye ye dedin be gülümgünaydın kızlar. 3. günüm şükür.
ama akşamları çok fena oluyorum ya. ağlama noktasına geliyorum. resmen ben yemek yemek için yaratılmışım
Canım çok teşekkür ederimaçık havada hareket hal,ndeysen zaten ne yesen yakarsın gülüm
kız senin kuzuların ikisi birden mi su çiçeği çıkardı, yoksa oğluşun önce çıkarmıştı da kızın mı yeni çıkardı çok geçmiş olsun gülüm , şimdi nasıllar
Tecrübelisin artık tabi şükür atlatmışlarCanım çok teşekkür ederim.once kizim.çıkardı çok ağır geçti vücudunda 200 tane su çiçeği vardı rahat agiznicinde bile..
13 gün sonra oğlum çıkardı toplasan tüm vücudunda 11 tane falan.. kizim atlattı oğlum da kızımdan sonra olmamış gibi geliyir
ne ağır geçmiş kızının ki şükür oğlunun ki hafif geçiyor tümden biter de tam rahatlarsınız inşallahCanım çok teşekkür ederim.once kizim.çıkardı çok ağır geçti vücudunda 200 tane su çiçeği vardı rahat agiznicinde bile..
13 gün sonra oğlum çıkardı toplasan tüm vücudunda 11 tane falan.. kizim atlattı oğlum da kızımdan sonra olmamış gibi geliyir
çok geçmiş olsun melrinim bol bol jeletin içeren jelibonlardan ye ve mümkünse kemik kaynat en az 12 saat jelleşecek suyu işte onu tüket rabbim şafi ismiyle şifa versinSlm arkadaşlarım bende geldim daha iyiyim dizimdeki kıkırdak yumuşama varmış takviye gıda verdi fizik hareket verdi ağrım geçse süper olacak
Oh şükür iyi olmuş tayin konusunda Rabbim hayırlısını versin inşallah konyada çok güzel önemli olan komşular iyilerle karşılaşalım diye düşünüyorumselam kızlarrrrrr dün dolu yağmur yağdı bu gün hava kapalı gök gürleyip duruyor daha yağmadı ama iyi yağacak :)
netin sözleşmesini yeniletti eşim şükür içim baya bir rahatladı :))
Kemik alıp kaynattım poşetlerle dondurucuya koydum ilaç gibi destek haplardan verdi yürürken zorlanıyorum o yüzden spora Ara verdim Rabbim tüm hastalara şifa versin içi sırada banaçok geçmiş olsun melrinim bol bol jeletin içeren jelibonlardan ye ve mümkünse kemik kaynat en az 12 saat jelleşecek suyu işte onu tüket rabbim şafi ismiyle şifa versin
haa bir de saf zeytin yağı sür kardeşime profosör demişti cidden çok işe yarıyor
bu lafı bir daha duymayayım yemek ,ç,n yaratılmışım diyip beynine emri verdin bile ye ye ye dedin be gülüm
sen de çok acıkıyorsan al önüne yıkanmış marulu salatalığı minnak minnak lokmalarla istediğin kadar ye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?