Haydi Yine Yeniden...

Canım çok geçmiş olsun.inşallah toparlar biran önce.aman kaşımasın dikkat et iz kalmasın

Selam kızlar işlerim çok ama çok yoğun.akşam da eve gidince temizlikle uğraşıyorum pertim çıktı resmen.
artımın bir kısmını verdim.geç kaldım özür dileyerek kilo bildirimim
Geçen hafta 75
Bu hafta 75,5
Fark +500 gr

Gecmis olsun canim gecen sene bizde 23 nisan da cikarmistik toren biter bitmez hastanede aldik solugu biz biraz agir gecirdik insallah kolay atlatir muhtemelen haftayada oglusun cikarir neyse okul vakti cikarmaktan iyidir tekrar gecmis olsun ....

Ahh kuzumm uc gunluk tatilde islermi birikmis kiyamamm evi bosver yaa hafta sonu yaparsin yuklenme o kadar kendine ..
Cabuk gelen cabucak gider canim hic dert etme ...

Herkese guzel bir gun diliyorumm benimm cok ama cokkk islerim varr okuldan arkadaslar oglusum icin kuran okumaya gelecekler... daha gun ayarlamadim ama 23 nisan sonrasi cagirayim dedim ...bayada kalabalik olacak esim pasta borek ugrasma ben pide yaptirayim dedi yanina salata ayran olur diyorum .. caylada ikramlik vereyim dedim guzel bi yaspasta yapayim birde tatli bizim kizlar dehset yiyorlar altarnetif neler olabilir sizdende fikir alayim boyle iste temizlige basladim hem ramazan oncesi hazirlik olsun dedim hemde aradan hayirli olsun olayinida cikarayim dedim

Sabah 10 00
Iki dilom ekmek
Bes kup kasar
Birer cay kasigi bal tereyag
Iki catal yagda yumurta

Oglen 15 00
Bir kepce kemik suyuna corba
Bir kase yogurt

Aksam 18 30
Uc kasik barbunya
Yarim kase yogurt
Su 2.5 litre

Sabah 10 00
Iki dilom ekmek
Bes kup kasar
Birer cay kasigi bal tereyag
Iki catal yagda yumurta

Oglen 15 00
Bir kase yogurt

Aksam 18 30
Uc kasik barbunya
Yarim kase yogurt
Su 2.5 litre
gayet güzel bir menü olmuş bol eksi getirsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun.inşallah toparlar biran önce.aman kaşımasın dikkat et iz kalmasın
Gecmis olsun canim gecen sene bizde 23 nisan da cikarmistik toren biter bitmez hastanede aldik solugu biz biraz agir gecirdik insallah kolay atlatir muhtemelen haftayada oglusun cikarir neyse okul vakti cikarmaktan iyidir tekrar gecmis olsun ....
Sagolun canlar maalesef bugün artık ayyuka çıktı bizim çiçekler.. sac dipleri kulak ici sirti komple agiz içinde dahi... yüzü tamamen ... çocuğun hic hali yok

Menümü vereyim
Sabah 2 bardak su 2 k kayısı

Kahv: 3 parca peynir 3 zeytin ve salatalık

Ara şekersiz kahve

Ögle 12.00: 5 kaşık haşlanmış tavuk ve 5 kaşık yoğurt

Akşam 16.00: bir bardak süt , muz ve ceviz

Su 3 litre ve bitki çayı icecem şimdi

Spor
60 dakika normal yürüyüş
40 dakika tempolu yürüyüş
40 dakika step
15 dakika eliptik

Ahh kuzumm uc gunluk tatilde islermi birikmis kiyamamm evi bosver yaa hafta sonu yaparsin yuklenme o kadar kendine ..
Cabuk gelen cabucak gider canim hic dert etme ...
Cumartesi akşamı günüm var canım.o yüzden hızlandırılmış temizliğe giriştim.dün de tül cam ve mutfağı hallettim.çalışıp evi yürütmek çok zor geliyor bazen

Canım senin balparmak tatlın veya tahinli kurabiyen meşhurdur.ikisinden birini yapabilirsin.hatta balparmak baya bereketli oluyor dene derim

Sagolun canlar maalesef bugün artık ayyuka çıktı bizim çiçekler.. sac dipleri kulak ici sirti komple agiz içinde dahi... yüzü tamamen ... çocuğun hic hali yok
Kıyamam kuzuma benim kızlar ikisi bir arada dyılarının düğününde çıkardılar biliyorum zor ama kaşımaması lazım domates bulgur yemeyecek eskiler öyle diyor tabi ben görene kadar yavrum şifa bulmuştur

Canım tam da kaşınma evresindeyiz acayip vok.cikti ya.. çıkmadık yeri kalmadı morali bozuldu çok. Beni kimse görmemeli deyip duruyor foto cektirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…