- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #53.961
hoşbuldum canım
Selam kuzum ben misafir telasesinden kendimi bile unutmus durumdayim yarin cok kalabalik bir grup gelecek onun icin hazirlik yapiyorum .. Neden kimse kilo bildirmemisSelam kızlar toparlanalım mı artık,çok dağıttık hepimiz
Oyy balım ya çok g3cmis olsun kıyamam ona ilaç kullanıyordur zaten. Rabbim şifa versin canım.Selam kızlar,kaç gündür oğluşumla uğraşıyorum.çok hasta kuzum.ateşi düşmek bilmedi.kanda iltihap (crp) yükselmiş.antibiyotik içtiği halde bir türlü düşmedi özellikle geceleri.40,4 e kadar çıkıyo ateşi deli olucam.çok uykusuz ve yorgunum.4 gün oldu...
işlerim çok yoğunlaştı bir yandan.pilim bitmiş vaziyette.oğlan iyileşmeden toparlanma şansım yok
Sağol kuzumOyy balım ya çok g3cmis olsun kıyamam ona ilaç kullanıyordur zaten. Rabbim şifa versin canım.
Ben varım kuzum ama artık koruma yapmaya yönelik olacam.. insanlar çok zayifladigimi söylüyorlar spordan ötürü sanırımSelam kızlar yeni haftaya merhaba...
Şükür oğlum toparladı,iyileşmek üzere.Bende kendimi sıfırladım ve toparlanıp yeniden diyete başladım.Günlüğümüzün adına yakışır yine yeniden
Ramazana kadar ne versek kardır.Ramazanda da dikkatli olduk mu yaza daha fit gireceğiz.Bu akşam itibariyle menü vermeye başlıyorum.Sizlerde gelir destek olursanız sürecimize tekrar sarılırız.Ne dersinizKimler benimle ???
hadi bismillah diyelim ve başlayalım o zaman tomurcuğumSelam kızlar yeni haftaya merhaba...
Şükür oğlum toparladı,iyileşmek üzere.Bende kendimi sıfırladım ve toparlanıp yeniden diyete başladım.Günlüğümüzün adına yakışır yine yeniden
Ramazana kadar ne versek kardır.Ramazanda da dikkatli olduk mu yaza daha fit gireceğiz.Bu akşam itibariyle menü vermeye başlıyorum.Sizlerde gelir destek olursanız sürecimize tekrar sarılırız.Ne dersinizKimler benimle ???
Hoşgelsin kuzu,nerelerdesin bakiyim senhadi bismillah diyelim ve başlayalım o zaman tomurcuğum
hoşbuldum tomurcuğum bedenen ve ruhen hazırlanıp geldimHoşgelsin kuzu,nerelerdesin bakiyim sen
E hoş geldin sefa getirdin o zaman.dolu dolu geçmiş günlerin ne güzel.hoşbuldum tomurcuğum bedenen ve ruhen hazırlanıp geldimben bu yaz bitmeden kafaya koydum 72 yi görücem allahın izniyle şu anda kaç kiloyum bilmiyorum reglin daha 3.günü , 7 gün sonra asıl kilom belli olur yarın tartılıp ödem de olsa kaç kiloyum bakıcam
senin ufaklık baya hastalanmış sen de uğrayaymamışsın,şimdi iyidir inşallah
melrinim de hem bedenen hem ruhen yorulmuş bir sirkelenip toparlanma zamanımız gelmiş de geçmiş şu rehaveti hepimiz üstümüzden atalım gariii
Olsun canim artilari atipda gelmissin ya onemli olan o insallah dahada gidicek bu kilolarSelam kızlar ilk bildirimi ben yapayım siz de peşime gelin
Son bildirimim 75,5
Bu hafta 75,5
76 ya kadar çıkmıştım 500 gr verdim ama son tabloya göre sabitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?