Haydi Yine Yeniden...

allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin paşaya size hayırlı evlat olsun inşallah
tomurcuğum diyeti bıraksan mı bu ara haa ne dersin diyet yok sadece sağlıklı beslenme ilekiloyu sabitte tutup bir süre böyle devam etsen ramazan sonrası da tekrar enerjin dolduğun da başlasan (belki sıkıntı yapmadığın için kendiliğinden bir iki kilo bile gidebilir)

çok geçmiş olsun. tabi hayatın tempolu yanılmıyorsam küçük bebeğinde var. inş basit bir şeydir de hemen toparlarsın.

bizler yemeği seven insanlarız. hemen de kilo almaya müsaitiz. bazen kiloyu sabit tutmamız bile kar bizim için. o yüzden cnm biran önce toparlan. yaz da geliyor ince ince giyinmeye başladık. geçen seneki tuniğim kapanmadı çok üzüldüm. hedefim o takımımın içine bayramda girmek. sen de hedef koy kendine lütfen.

bu arada paşaya mutlu yıllar. nice sağlıklı uzun yılları olsun inş.

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.neden Konya peki?
öyle alıştın ki oralara komşularına,çok zor olur giderken.Allah gönlüne göre versin canım
istinaf denen bölge üst mahkemelerinden biri de konya da var memlekete gitmesi de daha kolay galiba ondan konyayı istiyor eşim :)

gülüm bak ben canım bir şey istemiyor diye diye artık canım cidden hiçbir şey çekmiyor çok nadir çekerse çekiyor acıkıyorum midem acayip sesler çıkarıyor o yüzden yiyorum eski ben olsa dolapta yaprak sarması olacak da ben bir kere 6-7 tane yiyip sonra daha ağzıma sürmiycem olacak iş değildi yemeği sevmeyen olmaz ama zevk için mi yoksa bedene gerekli yakıt için mi yiyoruz onu düşünmemiz lazım
temmuzun 8 in de büyük erkek kardeşim evleniyor benim de o zamana biraz daha incelip kıyafet almam lazım bu da benim hedefim :)

dün öğle eşim kapının ziline basınca kalktım :)) eşim yedi gitti ben bir güzel ben enerjiyim diye diye kendime gazı verip 2 oda hariç evi süpürdüm 2 banyoyu da akaldım pakladım üstüne bir de bir dolu semiz otu yıkadım (çamurluydu çok oyaladı beni salata yaptım ondan) güzel yemeğimi pişirdim erkenden sızıp kalmışım akşam 10 dan sonra uyandım çay yaptım bulaşık duruyordu toparladım sonrada kitap okumaya dalmışım Chislaine D. Martel Ben Enerjiyim kitabına yapışıp kaldım bu ara daha çok şey öğrenesim var :))

şimdi komşuma çaya gidicem yarın da hem fizik tedaviciye hem de dahiliyeye randevu aldım rutin kontroller için sabah tartılmayı unutmam inşallah bu sabah tartıldım 84.6 çıktı ama benim malum dönem hala bitmedi bu gün 11. günü :)

boş verin artıları takılmayın,
bedeninizi dinleyin aç mı tok mu susuz mu takip edin ona göre elinizin altındaki besinlerden en sağlıklı olanlardan başlayın yemeye doyup doymadığınızı kontrol edin az kafanızı rahat ettirin yeme içme işlerin de canlarım

doktor işlerim tüm günümü alsa da bitti şükür çok yoruldum bu defa :))
kansızlık çıktı bir aylık kullanım için ilaç yazdı doktor mecbur kullanıcam fizik tedavici uyutan ilaçlardan 2 aylık yazdı sonra yine gel dedi :))) ben de durumlar böyle kızlar siz de ne var ne yok

Günaydın kızlar. Troid için kan vermem gerekiyor ama gidemedim. Kansızlık dışında bir sorun görünmüyor şimdilik. İlac yazdı. Kullanacağım. Endokronolojiye gidecektim sevk gerekli okulda sorun yaşarım diye gidemedim. Sevk e gerek yokmuş. Bilemiyorum ne zaman giderim yarın nobetciyim çünkü. Kilom sabit hala aynı.

ekim2009
Canim kan ilacini ne zaman iciyorsun. Bir de oructa troid ilacini ne zaman icsek acaba. Sen nasıl yapiyorsun??
geçmiş olsun gülüm kan ilacına bu sabah başladım aç karna iç dedi doktor
iftarla sahur arası çok az olduğu için ben oruç tutamıyorum , ilk başta tuttum tüm değerlerim alt üst oldu doktora gittim bana ilacın etkisini en az 8 saat boş mide olmayınca yitirdiği için oruç tutamazsın dedi iç organlarının hepsinin çalışması , tüm bedenin normal çalışması bu ilaçla oluyor oruç tutup kendine zarar veriyorsun diyince daha da oruç tutmadım 3 senedir , ama şöyle bir durum var benim hiç troid bezim yok senin az da çalışsa var o yüzden doktora danışıp ne yapman gerektiğini sorman lazım
iftardan sonra hiç bir şey yemeyip 8 saat sonra ilaç içip 1 saat sonra da sahur yapsan zaman kalıyor mu hesaplamak lazım (ki benim doktor ilacı içip uyuyunca gece içmiş gibi olur gün boyu troidini ne çalıştıracak o zaman demişti)yada iftarı ilaçla açıp 1 saat bekleyip sonra yemek yemen ki cidden çok zor olur

ben sevk falan uğraşmıyorum bıktım artık direk dahiliye doktoruna gidiyorum oda ilaç ayarını yapıyor

Canim benim benim de troid bezleri duruyor ama hiç çalışmıyor benimkide . var mi var. İşlevi yok. Ben giderim doktora inşallah yarın.nobette kalır artık ama hastane çok uzak bakalım ne yapacağım. Sevk memurlar için zorunlu tutuldu. Okula belge vermem gerektiğini düşünerek gitmedim. Kronik olduğu için sevk e gerek yokmuş.

ben sevk falan uğraşmıyorum bıktım artık direk dahiliye doktoruna gidiyorum oda ilaç ayarını yapıyor
Kan ilacini da troid ilacindan 1 saat sonra içtim. Rabbim şifa versin. Hepimize. Sen troid ilaci dışında da ilac kullanıyorsun sanırım o yüzden oruç tutmuyorsun. Değil mi? Ben hastalandigimdan beri ya emzikli ya hamile zaman geçti. Bakalım bu yıl nasıl olacak.

ekim2009 canım kan benim kan degerim alt sinir 12 benimki 11 çıkmış . aile hekimi kansizsan kilo veremezsin dedi. Dün içtim ilk ilaci. Allah sana da.şifa versin canım.
Şimdi geldim endokronolijiye sıra aldım bekliyorum. Bugün uzun bir gün olacak. Umarım güzel sonuclar çıkar.

aaa kronik diye sevke gerek yokmuymuş yaav ben ömür boyu ilaç tedavisi görücem he defasın da 6 ayı geçtimi yine dhiliye sevk edecek diyorlardı sinir oldum o yüzden endokrine gitmiyorum dahiliye doktoruna gidiyordum :))
evet troid ilacının dışında da mecburi ilaçlarım var valla ben de şaşırıyorum bazen hangisini ne zaman içecektim diye şükür bu ay çok değil sayısı sadece günlük 5 tane :)) bir de vitaminler var arada iğne olarak da takviye ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…