- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #54.041
allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin paşaya size hayırlı evlat olsun inşallahSelam ballarım,o kadar yoğunum ve yorgunum ki anlatamam.işlerim aşırı yoğun tüm gün aktif çalışıyorum.Bu hafta biraz yağmurlu oldu da oturma fırsatı bulabildim.
Diyete hala adapte olamıyorum.sabah öğlen iyi gidiyor akşam bir şekilde patlıyor.haftasonları zaten gümbürtü.dün de oğlumun doğum günüydü.büyük doğum günü yapmadım.evde sütsüz yumurtasız pasta yaptım 1 dilim yedim.benliğimden uzaklaştım iyice.eski tomurcuğu çok özledim.sporlu kaçamaksız günlerimi hayal ediyorum ve bunalıma giriyorum.ramazan geldi çattı ve hala kilo milo veremedim.Allah sonumu hayretsin.bu akşam menülerime tekrar başlayacağım inşallah.bir şekilde toparlamak lazım en azından onun bilincindeyim.reglim şuan fırsata çevirmem lazım.
Bu arada her birinizi çooook özledim
Merhaba kızlar . uzun zamandır giremedim. Bir bas dönmesi yaşıyorum ki bütün hayatımı mahvetti. Ellerim bacaklarim uyusuyor. Henüz teşhis konulamadı. En son kardiyoloji ye gideceğim birşey çıkmazsa. Ruhen çok bunaldim. Ev okul beni yıprattı iyice. Hiçbirşey yapasim yok. Hepinizi öpüyorum.
Selam ballarım,o kadar yoğunum ve yorgunum ki anlatamam.işlerim aşırı yoğun tüm gün aktif çalışıyorum.Bu hafta biraz yağmurlu oldu da oturma fırsatı bulabildim.
Diyete hala adapte olamıyorum.sabah öğlen iyi gidiyor akşam bir şekilde patlıyor.haftasonları zaten gümbürtü.dün de oğlumun doğum günüydü.büyük doğum günü yapmadım.evde sütsüz yumurtasız pasta yaptım 1 dilim yedim.benliğimden uzaklaştım iyice.eski tomurcuğu çok özledim.sporlu kaçamaksız günlerimi hayal ediyorum ve bunalıma giriyorum.ramazan geldi çattı ve hala kilo milo veremedim.Allah sonumu hayretsin.bu akşam menülerime tekrar başlayacağım inşallah.bir şekilde toparlamak lazım en azından onun bilincindeyim.reglim şuan fırsata çevirmem lazım.
Bu arada her birinizi çooook özledim
istinaf denen bölge üst mahkemelerinden biri de konya da var memlekete gitmesi de daha kolay galiba ondan konyayı istiyor eşim :)Hakkınızda hayırlısı olsun canım.neden Konya peki?
öyle alıştın ki oralara komşularına,çok zor olur giderken.Allah gönlüne göre versin canım
gülüm bak ben canım bir şey istemiyor diye diye artık canım cidden hiçbir şey çekmiyor çok nadir çekerse çekiyor acıkıyorum midem acayip sesler çıkarıyor o yüzden yiyorum eski ben olsa dolapta yaprak sarması olacak da ben bir kere 6-7 tane yiyip sonra daha ağzıma sürmiycem olacak iş değildi yemeği sevmeyen olmaz ama zevk için mi yoksa bedene gerekli yakıt için mi yiyoruz onu düşünmemiz lazımçok geçmiş olsun. tabi hayatın tempolu yanılmıyorsam küçük bebeğinde var. inş basit bir şeydir de hemen toparlarsın.
bizler yemeği seven insanlarız. hemen de kilo almaya müsaitiz. bazen kiloyu sabit tutmamız bile kar bizim için. o yüzden cnm biran önce toparlan. yaz da geliyor ince ince giyinmeye başladık. geçen seneki tuniğim kapanmadı çok üzüldüm. hedefim o takımımın içine bayramda girmek. sen de hedef koy kendine lütfen.
bu arada paşaya mutlu yıllar. nice sağlıklı uzun yılları olsun inş.
geçmiş olsun gülüm kan ilacına bu sabah başladım aç karna iç dedi doktorekim2009
Canim kan ilacini ne zaman iciyorsun. Bir de oructa troid ilacini ne zaman icsek acaba. Sen nasıl yapiyorsun??
ben sevk falan uğraşmıyorum bıktım artık direk dahiliye doktoruna gidiyorum oda ilaç ayarını yapıyorGünaydın kızlar. Troid için kan vermem gerekiyor ama gidemedim. Kansızlık dışında bir sorun görünmüyor şimdilik. İlac yazdı. Kullanacağım. Endokronolojiye gidecektim sevk gerekli okulda sorun yaşarım diye gidemedim. Sevk e gerek yokmuş. Bilemiyorum ne zaman giderim yarın nobetciyim çünkü. Kilom sabit hala aynı.
Canim benim benim de troid bezleri duruyor ama hiç çalışmıyor benimkide . var mi var. İşlevi yok. Ben giderim doktora inşallah yarın.nobette kalır artık ama hastane çok uzak bakalım ne yapacağım. Sevk memurlar için zorunlu tutuldu. Okula belge vermem gerektiğini düşünerek gitmedim. Kronik olduğu için sevk e gerek yokmuş.geçmiş olsun gülüm kan ilacına bu sabah başladım aç karna iç dedi doktor
iftarla sahur arası çok az olduğu için ben oruç tutamıyorum , ilk başta tuttum tüm değerlerim alt üst oldu doktora gittim bana ilacın etkisini en az 8 saat boş mide olmayınca yitirdiği için oruç tutamazsın dedi iç organlarının hepsinin çalışması , tüm bedenin normal çalışması bu ilaçla oluyor oruç tutup kendine zarar veriyorsun diyince daha da oruç tutmadım 3 senedir , ama şöyle bir durum var benim hiç troid bezim yok senin az da çalışsa var o yüzden doktora danışıp ne yapman gerektiğini sorman lazım
iftardan sonra hiç bir şey yemeyip 8 saat sonra ilaç içip 1 saat sonra da sahur yapsan zaman kalıyor mu hesaplamak lazım (ki benim doktor ilacı içip uyuyunca gece içmiş gibi olur gün boyu troidini ne çalıştıracak o zaman demişti)yada iftarı ilaçla açıp 1 saat bekleyip sonra yemek yemen ki cidden çok zor olur
Kan ilacini da troid ilacindan 1 saat sonra içtim. Rabbim şifa versin. Hepimize. Sen troid ilaci dışında da ilac kullanıyorsun sanırım o yüzden oruç tutmuyorsun. Değil mi? Ben hastalandigimdan beri ya emzikli ya hamile zaman geçti. Bakalım bu yıl nasıl olacak.ben sevk falan uğraşmıyorum bıktım artık direk dahiliye doktoruna gidiyorum oda ilaç ayarını yapıyor
Hayırdır kizz .. Nasıl gulumsettin beni.Hellööö
Günün anlam ve önemine dair bana gelsin
aaa kronik diye sevke gerek yokmuymuş yaav ben ömür boyu ilaç tedavisi görücem he defasın da 6 ayı geçtimi yine dhiliye sevk edecek diyorlardı sinir oldum o yüzden endokrine gitmiyorum dahiliye doktoruna gidiyordum :))Canim benim benim de troid bezleri duruyor ama hiç çalışmıyor benimkide . var mi var. İşlevi yok. Ben giderim doktora inşallah yarın.nobette kalır artık ama hastane çok uzak bakalım ne yapacağım. Sevk memurlar için zorunlu tutuldu. Okula belge vermem gerektiğini düşünerek gitmedim. Kronik olduğu için sevk e gerek yokmuş.
Kan ilacini da troid ilacindan 1 saat sonra içtim. Rabbim şifa versin. Hepimize. Sen troid ilaci dışında da ilac kullanıyorsun sanırım o yüzden oruç tutmuyorsun. Değil mi? Ben hastalandigimdan beri ya emzikli ya hamile zaman geçti. Bakalım bu yıl nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?