Haydi Yine Yeniden...

Allah şifa versin canım.

allah yardımcın olsun hastane işlerin inşallah bu gün biter yarına kalmaz kanı erken verdinmi sonuç öğleden sonraya çıkar büyük ihtimal

doktora ramazan da nasıl ilacı alayım diye danışmayı unutma gülüm bakalım ne diyecek
Canim unutkanlık hat safhada. Unuttum onu sormayı aklimdaydi. Kortizol eksikliği varmış ama kesin teşhis koymak için yatış yapıp pazartesi bir kac test daha yapılacakmış. Zaten çok bunaliyordum bu ara . bas dönmesi filan. İnşallah bu hastalık değildir . rabbim dermansiz dart vermesin.
Ziplatti valla kızlar
Allah sabir versin Canim. Rabbim bizi sevmeyenleri bizden uzak tutsun.hayat zaten yorucu birde en yakinlarin stres yaratinca daha da zor oluyor.

Selam canlar,nur topu gibi üveit atağı geçiriyorum yine sağ gözümden.ilaç içmeme rağmen tekrarlıyor.hastalık baskılanamıyor bir türlü.stresten midir nedir bilemedim ama erken anladığım için katarakt olma ihtimalinden kurtulmuşum.gitmeseydim katarakta dönüşecekmiş.ilaçlara başladık kortizonlu damlalara.göz bebekleri büyüyecek yine bulanık günler beni bekler ...
ramazan üstü pek iyi olmadı bu ama hayırlısı artık ne yapayım bu hastalıkla yaşamayı öğrenmem gerek

Canim çok geçmiş olsun. Allah şifa .versin. Erken farketmek iyi olmuş. Benim de yeğenim bir haftadır damla kullanıyor. 6 yaşında uveit olmuş. Anne babası sırayla izin alıp evde bakıyorlar. Damla damlatmak için. Allah dermansiz dert vermesin . rabbim cumlemize şifa versin.

hastaneye mi yatacaksın pazartesi hadi bakalım inşallah kapsamlı tahlili yapıp sorunu bulurlar da tedaviye başlarsın
hastaneye yatış diyince doktor, korktun mu gülüm
rabbim tez zamana da şifanı verir inşallah

allaha şükür erken gitmişsin de katarak olmamış gözün , ilaçlarla da olsa bulanık da görsen buna şükür gülüm stresle baş etmeyi öğrenmen lazım , tüm hastalıkların kaynağı stres senin de üveiti tetikliyordur kesin , derin nefes çalışmaları stresle baş etmede baya faydalı bir araştır istersen gülüm

Canım bu ara cok sik tekrarlanmaya basladi neden acaba. Cok gecmis olsun balim

Canim korktum yol boyu ağladım. Annemin yanında aglamaktan iyidir diye.Ömür boyu ilac kullanmak zoruma gitmisti . troid ilacinda birde bu çıkarsa diye üzüldüm doğrusu.bu da bir hormonmus ya. Hormonlarla basim belada. Hakkimda hayirlisi. Eşim kendi boş günü olan saliyi uygun görüyor hastaneye gitmek için. Benim duracak halim yok. Bir an önce neticelensin pazartesi diye tutturdum. Rahatlayalim sonuclar çıksın.inşallah.
lastrose6 canim.cok geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz çıkar
Allah razı olsun. Sagolasin.

Ah kiyamam ona ben yaa cok erken baslamis atak ama mutlaka arastirilsin canim.bu gözün hastalığı değil vücuttaki sistemik bir hastalığın göze vuran belirtisi.behcet romatoid artrit ankilozan spondolit ms gibi bir-çok hastalıkta görülebiliyor.bazen hicbiri olmayip sadece gozde oluyor.arka uveit olmasi daha tehlikeli gorme kayiplarima yol aciyormus.ben de bağışıklığı baskılamak icin ilaç kullanıyorum ve omur boyu icecegim.hastalık uyutuluyor ama benim hastalık biraz uyur gezer sanirim hortluyor arada:)

Aynen canim kafaya çok takmamak lazim herşeyi.hemen tetikliyor vücudun en zayif noktasından vuruyor.sag goz iptal şuan göz bebeğim aşırı büyük ve goremiyorum hiçbirşey.allahtan sol taraf sağlam da idare ediyorum.Rabbim herkese şifa versin dermansız dert vermesin

Canım bu ara cok sik tekrarlanmaya basladi neden acaba. Cok gecmis olsun balim
Valla bilmiyorum ki canim.en iyi doktorlara proflara gittim ilaç dozlarım bile yükseldi ama tam anlamıyla baskilayamiyoruz hastalığı.bununla yasamayi öğrenmem lazım.eklem ağrılarım da başladı akşam üstü hafiften.kalca kemiklerim baya sızlıyor yürümekte zorlaniyorum.
Göz doktorum oruc tutma dedi romatoloji doktorum tutabilirsin dedi.ne yapacağımı da şaşırdım.oruc tutmak iyi gelecek, oruç tutan sıhhat bulur derler.belki şifa olur o yüzden allah nasip ederse tutacağım.tabi göz damlaları oruç bozmuyorsa

Allah yardımcınız olsun inşallah şifa bulur rahat yaşarsınız. Yeğenim için zor. Ama anne bana olmak daha zor. Elimden dua etmek dışında birşey gelmiyor.uzaktalar. umarım geçer. İlaçlar la düzelir mi acaba . bu ikinci oluyor. Daha önce de göze vurmuştu hastalık. Bağışıklık baskılarını ilac kullandı bir hafta.

Oruc konusunu bilemedim. Bir dene kendini bence . nasıl olacak. Goz damlası.i da bilemiyorum. Sanırım bozmaz.

Merhaba zayıflamak için kendime arkadaş olacak birilerini arıyorum ama galiba tek şişko benim hiç bir forumda güncel yazışma neredeyse yok zayıflayamıyorum lütfen yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…