- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.241
Ayyy canım col sasirdim memleket te yakın yasam alanIda bende Halkalı dayımbende istanbul sefaköy memleket tarsus
Benimde canım karbonhidratlı birşeyler yemek istiyor.Hamur işi gibi mesela
Ayyy canım col sasirdim memleket te yakın yasam alanIda bende Halkalı dayım
hadi ya yok artık ne kadar güzel
Hic bulaşma ama cok istiyorsa vakit gecmeden yarım sımıt yada 1 poaca yeBenimde canım karbonhidratlı birşeyler yemek istiyor.Hamur işi gibi mesela
hey maşallah.he vallah ben azcık manyakım yaaa saat gece 3 te yatıp sabah 7 de kalkıyorum zıbarda yat kadın diyorum bazen kendime ama o gündüz kü uykulu hal yorgunluk kalmıyor gece 11 den sonra kanım da vampirlik mi yarasalık var anlamadım gitti
Evet malesef o yuzden esim vatan da Fatih'de basaksehırden geldik buraya 1.5 yıl once ben surekli gidiyrum sefakoye en yakın orası zateneşin polis mi canım tayin bu yüzden mi
Yok istesemde bulaşamam.Dışarıdan almam poğoça börek.Evde kendim yapmam lazım hiç uğraşamam gidince de.sadece istek işte.Akşama kadar geçer heraldeHic bulaşma ama cok istiyorsa vakit gecmeden yarım sımıt yada 1 poaca ye
Evet malesef o yuzden esim vatan da Fatih'de basaksehırden geldik buraya 1.5 yıl once ben surekli gidiyrum sefakoye en yakın orası zaten
Aynen işyerinde mı sefakoydeanladım canım komşuda çıktık bak yakın
Aynen işyerinde mı sefakoyde
Allah yardımcıları olsun osmaniyedeki çoğu polisede gelmiş doğu görevi bize daha 13 yıl var eşim şimdiden düşünüyor bırak dedim ya zamanı gelince düşünürüz... herkes için hayırlısı olsun...Cok sagolun kızlar cok secenek yok yanı istedigimiz gıbı Sıvas Artvin gumuşhane Bayburt Elazığ var en ıyı ama esim gelmez torpillı yerler dıyor benım gonlumden gecen Sıvas cok ama zor batman yada bıtlıs de ıyı insallah hıc cikmaz dunde esimin cocukluktan buyana arkadası subay patlamada yaralanmış kulak zarları patlamış hemen bilgide alamadık cok korktuk aksam da tercihleri getirince gerim gerim gerildim yanı ama esim hıc umursamaz kaderde ne varsa onu yaşarız dıyor kotu sartlarda kı kere yazık degıl mı aynı maaşı alıyoruz dıyor ama ben o kadar rahat olamıyorum
Bize 3 yıldır tercih yapıyoruz ama gitmiyoruz yanı gondermediler esimin calistigim bolum sureklilık istiyor ama belli olmaz bu yıl sız hIc Doğu yapmadınız mı nasıl 13 yılı varAllah yardımcıları olsun osmaniyedeki çoğu polisede gelmiş doğu görevi bize daha 13 yıl var eşim şimdiden düşünüyor bırak dedim ya zamanı gelince düşünürüz... herkes için hayırlısı olsun...
canım diyarbakırdan geleli 1,5 yıl oldu dahaBize 3 yıldır tercih yapıyoruz ama gitmiyoruz yanı gondermediler esimin calistigim bolum sureklilık istiyor ama belli olmaz bu yıl sız hIc Doğu yapmadınız mı nasıl 13 yılı var
menü veriyorum bayanlar
sabah 2 etimek 2 yumurta 5 zeytin 1yk krem peynir
ara neskafe
öğle küçük tabak kısır 1bardak ayran az turşu
akşam olarak gene kısırdan yarım küçük tabak yedim yanına başka bişey yok
günü geri kalan kısmında acıkırsam havuç leblebi yoğurt yemeyi düşünüyorum kaçamak olmayacak umarım
su 1lt içtim şimdiye kadar 2lt bulur yatana kadar
Sohbet bayağı yoğunmuş maşallah Size
bu sene doğuya çok kişi gidecek gibi ordakiler yerleri rahat olanlar 2.doğuyu yapıp oyle gıdelım dıyorlardı şimdi herkes gelmek istiyor batıya.yani insanın ruh sağlığıda kaldırmıyor tabiki ordaki ortamıBize 3 yıldır tercih yapıyoruz ama gitmiyoruz yanı gondermediler esimin calistigim bolum sureklilık istiyor ama belli olmaz bu yıl sız hIc Doğu yapmadınız mı nasıl 13 yılı var
gayet iyi ama sen suyu çoğalt bak benim 3 bitmek üzere 4 çayından sonra yeniden şişemi doldururum 7 ye kadar 4 litre tamamlanmış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?