Haydi Yine Yeniden...

Allah yardımcıları olsun osmaniyedeki çoğu polisede gelmiş doğu görevi bize daha 13 yıl var eşim şimdiden düşünüyor bırak dedim ya zamanı gelince düşünürüz... herkes için hayırlısı olsun...

Bize 3 yıldır tercih yapıyoruz ama gitmiyoruz yanı gondermediler esimin calistigim bolum sureklilık istiyor ama belli olmaz bu yıl sız hIc Doğu yapmadınız mı nasıl 13 yılı var

menü veriyorum bayanlar
sabah 2 etimek 2 yumurta 5 zeytin 1yk krem peynir
ara neskafe
öğle küçük tabak kısır 1bardak ayran az turşu
akşam olarak gene kısırdan yarım küçük tabak yedim yanına başka bişey yok
günü geri kalan kısmında acıkırsam havuç leblebi yoğurt yemeyi düşünüyorum kaçamak olmayacak umarım
su 1lt içtim şimdiye kadar 2lt bulur yatana kadar

gayet iyi ama sen suyu çoğalt bak benim 3 bitmek üzere 4 çayından sonra yeniden şişemi doldururum 7 ye kadar 4 litre tamamlanmış olur

Bize 3 yıldır tercih yapıyoruz ama gitmiyoruz yanı gondermediler esimin calistigim bolum sureklilık istiyor ama belli olmaz bu yıl sız hIc Doğu yapmadınız mı nasıl 13 yılı var
bu sene doğuya çok kişi gidecek gibi ordakiler yerleri rahat olanlar 2.doğuyu yapıp oyle gıdelım dıyorlardı şimdi herkes gelmek istiyor batıya.yani insanın ruh sağlığıda kaldırmıyor tabiki ordaki ortamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…