- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.261
bu sene doğuya çok kişi gidecek gibi ordakiler yerleri rahat olanlar 2.doğuyu yapıp oyle gıdelım dıyorlardı şimdi herkes gelmek istiyor batıya.yani insanın ruh sağlığıda kaldırmıyor tabiki ordaki ortamı
Daha dur bakalım belkide ikinci Dogu gelmez kesin geliyor mu kı mahkemelIk olmıstu bu konu gerci EGM de mantık yada yasallık yok isterse istedigi yere gonderyorcanım diyarbakırdan geleli 1,5 yıl oldu daha
Aynen canım ya esimin arkadaslari ikinci doğuya donmslerdı suan pişman oldu herkes hatta kuzeni operasyonda ozel harekat arkadaşları sehit olmus hafiften sıyırdı cocuk kacmış gelmiş Cantasını aldığı gıbı 25 gun dinlen gerı gel demişler telefon edip ama zor gider mi bilmembu sene doğuya çok kişi gidecek gibi ordakiler yerleri rahat olanlar 2.doğuyu yapıp oyle gıdelım dıyorlardı şimdi herkes gelmek istiyor batıya.yani insanın ruh sağlığıda kaldırmıyor tabiki ordaki ortamı
aynen canım ister istemez iş yeri ile ilgili konu açılıyor diyorum ya cumartesi bir geleyimde neyin nesi bir bakayım diyoinciiitanesi zordur bilirim benimkide bu konuda çok hassas kıskançlık iyi bişey sanırdım fazlası sıkıntılı Allahtan aynı iş yerinde çalışmıyoruz bence işle alakalı evde hiç konuşma ya da erkekler beraber takılıyor biz bayanlar sohbet ediyoruz diye söyle iş yerine gelince dikkatli ol senin her hareketine mana yükleyebilir
Masanda eşine ait resim var mıaynen canım ister istemez iş yeri ile ilgili konu açılıyor diyorum ya cumartesi bir geleyimde neyin nesi bir bakayım diyo
Masanda eşine ait resim var mı
bence ara öğünde nescafe içme.hele 3 ü bir arada olansa.Normal sütle kahve yada türk kahvesi olabilir.Yada yiyecek birşeyler atıştır badem fındık gibimenü veriyorum bayanlar
sabah 2 etimek 2 yumurta 5 zeytin 1yk krem peynir
ara neskafe
öğle küçük tabak kısır 1bardak ayran az turşu
akşam olarak gene kısırdan yarım küçük tabak yedim yanına başka bişey yok
günü geri kalan kısmında acıkırsam havuç leblebi yoğurt yemeyi düşünüyorum kaçamak olmayacak umarım
su 1lt içtim şimdiye kadar 2lt bulur yatana kadar
Ben yuruyuse gidiyorum görüşürüz[/QUOTE
sanada iyi yürüyüşler
Sen bilirsin ama eşinin bi resmini çaktırmadan götür görülebilecek bi yere koy telefonda eşinle konuşurken canım cicimli sözler ekle biraz ortam rahatlar sonrada alışıryok canım yıllardır çalışırım öyle bir alışkanlığım yok malesef
Ya canım ben su olaylardan dolayı huzursuzum yoksa gorev mecbur bu iş boyle kacarı yok vanı yazmayı dusunuyoruz bızde bakalımDoğu hiç görmemişler gidebilir ben 4 yıl Vanda çalıştım büyük kızım orda büyüdü oraların havasını bilirim şimdi batıya geldim hatunlar bu okulu beğenmiyor hiç zorluk görmemişler ki burda emekli olacaklar hayat onlara güzel ordaki garip napsın mecbur çalışmaya
Sen bilirsin ama eşinin bi resmini çaktırmadan götür görülebilecek bi yere koy telefonda eşinle konuşurken canım cicimli sözler ekle biraz ortam rahatlar sonrada alışır
Çok şükür toparlanıyorsun yavaş yavaş.Herşey olacağına varır boşverAnuuuu ne cok yazmissiniz anam oku oku bitiremedim aksam acik okudum sabah gec uyandim acikta o zaman okudum insaf yaa burda depresyona girmis hatun var dimi yazik nasil okusun dimemissinizne dokturmussunuz masallah hepinizi kocaman kocaman öpüyorum iyiki varsiniz kizlar cok destek oldunuz herkesin yazdigini tek tek okudum bugun daha iyiyim esim evde o biraz moral oldu bana yemek yapiyo simdi aksama saolsun beni hasta saniyo basim agriyo dedim iyiyim yani sizin anliyacaginiz sahalara yeniden donuyorum bakalimm
Anuuuu ne cok yazmissiniz anam oku oku bitiremedim aksam acik okudum sabah gec uyandim acikta o zaman okudum insaf yaa burda depresyona girmis hatun var dimi yazik nasil okusun dimemissinizne dokturmussunuz masallah hepinizi kocaman kocaman öpüyorum iyiki varsiniz kizlar cok destek oldunuz herkesin yazdigini tek tek okudum bugun daha iyiyim esim evde o biraz moral oldu bana yemek yapiyo simdi aksama saolsun beni hasta saniyo basim agriyo dedim iyiyim yani sizin anliyacaginiz sahalara yeniden donuyorum bakalimm
Sizin meslek daha adil geliyor bana herkes bi oraya gidiyor bizimkiler batıda en rahat yerde çalışıp okulu bile değiştirmeden emekli oluyo benim kızgınlığım onlara askerimiz polisimiz her yerde Allaha emanet Rabbim yardımcıları olsun sivas güzel bir yer inşallah orası olurYa canım ben su olaylardan dolayı huzursuzum yoksa gorev mecbur bu iş boyle kacarı yok vanı yazmayı dusunuyoruz bızde bakalım
Bu erkeklerin nerde ne yapacakları hiç belli olmuyor yersiz bu hareketler ama napcan bize kıskançlar düşmüş ama herşeye rağmen iyiki o benim eşim olmuşaslında sürekli öyle konuşurum öptüm demeden kapatmam ama eşiminde ters bir damarı tuttu bakalım ne olcak
Hoşgeldin iyi olmana sevindim hep iyi olAnuuuu ne cok yazmissiniz anam oku oku bitiremedim aksam acik okudum sabah gec uyandim acikta o zaman okudum insaf yaa burda depresyona girmis hatun var dimi yazik nasil okusun dimemissinizne dokturmussunuz masallah hepinizi kocaman kocaman öpüyorum iyiki varsiniz kizlar cok destek oldunuz herkesin yazdigini tek tek okudum bugun daha iyiyim esim evde o biraz moral oldu bana yemek yapiyo simdi aksama saolsun beni hasta saniyo basim agriyo dedim iyiyim yani sizin anliyacaginiz sahalara yeniden donuyorum bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?