Haydi Yine Yeniden...

inciiitanesi zordur bilirim benimkide bu konuda çok hassas kıskançlık iyi bişey sanırdım fazlası sıkıntılı Allahtan aynı iş yerinde çalışmıyoruz bence işle alakalı evde hiç konuşma ya da erkekler beraber takılıyor biz bayanlar sohbet ediyoruz diye söyle iş yerine gelince dikkatli ol senin her hareketine mana yükleyebilir

Aynen canım ya esimin arkadaslari ikinci doğuya donmslerdı suan pişman oldu herkes hatta kuzeni operasyonda ozel harekat arkadaşları sehit olmus hafiften sıyırdı cocuk kacmış gelmiş Cantasını aldığı gıbı 25 gun dinlen gerı gel demişler telefon edip ama zor gider mi bilmem

aynen canım ister istemez iş yeri ile ilgili konu açılıyor diyorum ya cumartesi bir geleyimde neyin nesi bir bakayım diyo

Doğu hiç görmemişler gidebilir ben 4 yıl Vanda çalıştım büyük kızım orda büyüdü oraların havasını bilirim şimdi batıya geldim hatunlar bu okulu beğenmiyor hiç zorluk görmemişler ki burda emekli olacaklar hayat onlara güzel ordaki garip napsın mecbur çalışmaya

bence ara öğünde nescafe içme.hele 3 ü bir arada olansa.Normal sütle kahve yada türk kahvesi olabilir.Yada yiyecek birşeyler atıştır badem fındık gibi

Ya canım ben su olaylardan dolayı huzursuzum yoksa gorev mecbur bu iş boyle kacarı yok vanı yazmayı dusunuyoruz bızde bakalım

Sen bilirsin ama eşinin bi resmini çaktırmadan götür görülebilecek bi yere koy telefonda eşinle konuşurken canım cicimli sözler ekle biraz ortam rahatlar sonrada alışır

aslında sürekli öyle konuşurum öptüm demeden kapatmam ama eşiminde ters bir damarı tuttu bakalım ne olcak

Anuuuu ne cok yazmissiniz anam oku oku bitiremedim aksam acik okudum sabah gec uyandim acikta o zaman okudum insaf yaa burda depresyona girmis hatun var dimi yazik nasil okusun dimemissiniz ne dokturmussunuz masallah hepinizi kocaman kocaman öpüyorum iyiki varsiniz kizlar cok destek oldunuz herkesin yazdigini tek tek okudum bugun daha iyiyim esim evde o biraz moral oldu bana yemek yapiyo simdi aksama saolsun beni hasta saniyo basim agriyo dedim iyiyim yani sizin anliyacaginiz sahalara yeniden donuyorum bakalimm

Çok şükür toparlanıyorsun yavaş yavaş.Herşey olacağına varır boşver

oh ne güzel süpermiş hoşgeldin yapsın yapsın becerikli demek maşallah
benim kine hastayım desem sağolsun hemen dışardan halleder gelir aslında beceriklidir ama üşengeçtir..

Ya canım ben su olaylardan dolayı huzursuzum yoksa gorev mecbur bu iş boyle kacarı yok vanı yazmayı dusunuyoruz bızde bakalım
Sizin meslek daha adil geliyor bana herkes bi oraya gidiyor bizimkiler batıda en rahat yerde çalışıp okulu bile değiştirmeden emekli oluyo benim kızgınlığım onlara askerimiz polisimiz her yerde Allaha emanet Rabbim yardımcıları olsun sivas güzel bir yer inşallah orası olur

aslında sürekli öyle konuşurum öptüm demeden kapatmam ama eşiminde ters bir damarı tuttu bakalım ne olcak
Bu erkeklerin nerde ne yapacakları hiç belli olmuyor yersiz bu hareketler ama napcan bize kıskançlar düşmüş ama herşeye rağmen iyiki o benim eşim olmuş

Hoşgeldin iyi olmana sevindim hep iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…