Haydi Yine Yeniden...

oh ne güzel süpermiş hoşgeldin yapsın yapsın becerikli demek maşallah
benim kine hastayım desem sağolsun hemen dışardan halleder gelir aslında beceriklidir ama üşengeçtir..
Hosbulduk tatlim beceriklidir benimki mutfagi cok sever seninde canin sikilmis kiskanmis esin seni yenisiniz ya olur oyle seyler bebekten sonra azalir korkma hele bide cocuklar buyuyunce bir birinize vakit kalmaz uzulme sende hayat cok kisa bir birimize kusup trip yapacak kadar uzun degil bir birinizin kiymetini bilin tatlim ..

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
2 adt tuzsuz etimek

ara
1 kk beyaz peynir

oglen
1 adt yagsiz tost
5 adt zeytin

aksam
1 kepce kuru fasulye
Firinda pismis kofteli patates ( 2 kofte 2 dilim patates)
3 adt kucuk kornison tursu
1 kucuk kase yogurt

öğlen iş yerinde yemek çıkmıyor mu canım yada sen mi özellikle tost yiyorsun güzel bir menü ayrıca afiyet olsun

Herkese iyi aksamlar
Bugunku menum
Sabah : iki dilim tb ekmek dort dilim kasar iki dilim domates
Oglen :bir mandalina
Bes alti tane cubuk kraker
Iki tane browni kurabiye
Aksam yarim kepce patates yemegi
Iki kasik pirinc pilavi
Dort kasik tavuk sote
Bir tane kornison tursu
Benimkiler bir piric pilavi yiyolar gormeniz lazim ne zamandir yemiyoruz diyip diyip tabaklara doldurdular yapinca dayanamiyorum napiyimm yazik yaa benle birlikte diyet yapiyolar sanki

Bugun sende patatele tursu yemissin pisti olduk sekerimm menu cok guzel afiyet olsun

öyle oluyor canım evdekiler de nasbini alıyor

Vayy meyve yemissin cok guzel menun harika ayrica ..

Gayet guzel Patatesi ıyı yapmişsın az yedgne

Bana kalsa kuru fasulye tursu yiyip kalkacaktim ama esimden firca yedim.daha tam iyilesemedigim ve az yedigim icin kizdi.hastayken bari yapma şu diyeti diyor
Iyı yapmişsın haklı ben dusunuyorum da dıyetı mi yanlıs yaptım hele oncelerı yumurta hıc yemiyordum salata Yoğurt sut bunlar hıc yoktu cok kalorı az vitamin oldu bılıncsızlığım yuzunden de boyle oldum kendımı hıc ıyı hissetmiyorum baş donme rutin zaten gece boyu midem bulanıyor halsızlık bıkkınlık kılo verme isine de uzulyrum zaten 3 ay kaldı izne gitmeye birde bır ıkı kişi yuzun cokmus gıbı cok solgun falan dediler

Menumu vereyim
Kahvaltı
1 haslanmis yumurta
1 dılım cavdar

Oglen
3 gul böregi(ne deseniz haklısınız hazırım )

1 elma

1 bardak tarcınlı sut

1.5 saat yuruyus 2.5 lt su

Zumba yapacaktım ama hıc takatim yok borek yedım mutlu muyum Hayır hıc degıl cok pişmanım 1 tane yesem oh derdım 1 haftadır kacamak yapmadım derdım ama borek tanesi 220 kalorı zaten

Neyse aksam yememissin.yuruyus de yaptin etkisini yitirmistir.
Ceyrek yufkadan mi yaptin yarim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…