- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.281
Bu erkeklerin nerde ne yapacakları hiç belli olmuyor yersiz bu hareketler ama napcan bize kıskançlar düşmüş ama herşeye rağmen iyiki o benim eşim olmuş
Bugunumuzede cok sukur aynen canim hersey olacagina varir ....Çok şükür toparlanıyorsun yavaş yavaş.Herşey olacağına varır boşver
Hosbulduk tatlim beceriklidir benimki mutfagi cok sever seninde canin sikilmis kiskanmis esin seni yenisiniz ya olur oyle seyler bebekten sonra azalir korkma hele bide cocuklar buyuyunce bir birinize vakit kalmaz uzulme sende hayat cok kisa bir birimize kusup trip yapacak kadar uzun degil bir birinizin kiymetini bilin tatlim ..oh ne güzel süpermiş hoşgeldin yapsın yapsın becerikli demek maşallah
benim kine hastayım desem sağolsun hemen dışardan halleder gelir aslında beceriklidir ama üşengeçtir..
Tesekkur ederim canim hosbuldumm ...Hoşgeldin iyi olmana sevindim hep iyi ol
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
2 adt tuzsuz etimek
ara
1 kk beyaz peynir
oglen
1 adt yagsiz tost
5 adt zeytin
aksam
1 kepce kuru fasulye
Firinda pismis kofteli patates ( 2 kofte 2 dilim patates)
3 adt kucuk kornison tursu
1 kucuk kase yogurt
Bugun sende patatele tursu yemissin pisti olduk sekerimmSabah
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
2 adt tuzsuz etimek
ara
1 kk beyaz peynir
oglen
1 adt yagsiz tost
5 adt zeytin
aksam
1 kepce kuru fasulye
1 kucuk kase yogurt
Herkese iyi aksamlar
Bugunku menum
Sabah : iki dilim tb ekmek dort dilim kasar iki dilim domates
Oglen :bir mandalina
Bes alti tane cubuk kraker
Iki tane browni kurabiye
Aksam yarim kepce patates yemegi
Iki kasik pirinc pilavi
Dort kasik tavuk sote
Bir tane kornison tursu
Benimkiler bir piric pilavi yiyolar gormeniz lazim ne zamandir yemiyoruz diyip diyip tabaklara doldurdular yapinca dayanamiyorum napiyimm yazik yaa benle birlikte diyet yapiyolar sanki
Vayy meyve yemissin cok guzel menun harika ayrica ..bende menümü vereyim
SABAH
1 bardak tarçınlı süt
1 yumurta ekmek arası
ARA
1 avuç içi leblebi
ÖĞLE
1 kase yayla çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
1 şinitzel
ARA
10 tane badem
AKŞAM
1 tane portakal
1 kase yoğurt
1 kase kabak yemeği
4 litre su
Vayy meyve yemissin cok guzel menun harika ayrica ..
Gayet guzel Patatesi ıyı yapmişsın az yedgneSabah
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
2 adt tuzsuz etimek
ara
1 kk beyaz peynir
oglen
1 adt yagsiz tost
5 adt zeytin
aksam
1 kepce kuru fasulye
1 kucuk kase yogurt
Bana kalsa kuru fasulye tursu yiyip kalkacaktim ama esimden firca yedim.daha tam iyilesemedigim ve az yedigim icin kizdi.hastayken bari yapma şu diyeti diyorGayet guzel Patatesi ıyı yapmişsın az yedgne
Iyı yapmişsın haklı ben dusunuyorum da dıyetı mi yanlıs yaptım hele oncelerı yumurta hıc yemiyordum salata Yoğurt sut bunlar hıc yoktu cok kalorı az vitamin oldu bılıncsızlığım yuzunden de boyle oldum kendımı hıc ıyı hissetmiyorum baş donme rutin zaten gece boyu midem bulanıyor halsızlık bıkkınlık kılo verme isine de uzulyrum zaten 3 ay kaldı izne gitmeye birde bır ıkı kişi yuzun cokmus gıbı cok solgun falan dedilerBana kalsa kuru fasulye tursu yiyip kalkacaktim ama esimden firca yedim.daha tam iyilesemedigim ve az yedigim icin kizdi.hastayken bari yapma şu diyeti diyor
Neyse aksam yememissin.yuruyus de yaptin etkisini yitirmistir.Menumu vereyim
Kahvaltı
1 haslanmis yumurta
1 dılım cavdar
Oglen
3 gul böregi(ne deseniz haklısınız hazırım )
1 elma
1 bardak tarcınlı sut
1.5 saat yuruyus 2.5 lt su
Zumba yapacaktım ama hıc takatim yok borek yedım mutlu muyum Hayır hıc degıl cok pişmanım 1 tane yesem oh derdım 1 haftadır kacamak yapmadım derdım ama borek tanesi 220 kalorı zaten
Ceyrek ama zaten kucuktu ıcınde yağ sos surmedım hıc yaglı kağıda koydum pısır ken deNeyse aksam yememissin.yuruyus de yaptin etkisini yitirmistir.
Ceyrek yufkadan mi yaptin yarim mi
Biraz masum bi borek cok da kafana takip vicdan yapma benceCeyrek ama zaten kucuktu ıcınde yağ sos surmedım hıc yaglı kağıda koydum pısır ken de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?