- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.301
Aksam hic bisey yememissinki bak kendine eziyet etme ne olmus borek yediysen oglen yemissin aksam yok zaten birde yurumussun uc dilim ekmek yerine say sen onu uzulme yagli bi borekte degilmis kaloriyi ona gore hesapla o kalori degeri cok yagli borek icin gecerlidir benceMenumu vereyim
Kahvaltı
1 haslanmis yumurta
1 dılım cavdar
Oglen
3 gul böregi(ne deseniz haklısınız hazırım )
1 elma
1 bardak tarcınlı sut
1.5 saat yuruyus 2.5 lt su
Zumba yapacaktım ama hıc takatim yok borek yedım mutlu muyum Hayır hıc degıl cok pişmanım 1 tane yesem oh derdım 1 haftadır kacamak yapmadım derdım ama borek tanesi 220 kalorı zaten
evet canım bira fazla olmuş sanki turşu ve şalgam ikiside tuzlu bol bol su içakşam fizik tedaviye git markete uğra derken yemek saati az gecikti acımızdan ölmüş gibi yedik üçümüz birden masa hazırladık o kadar acıkmışız yani
1 tabak etli nohut
2 kaşık pilav
2 kornişon turşu (yemesem bir yerim şişecekti valla)
3-4 dilim beyaz turp
1 bardak acılı şalgam
bazlamadan büük bir parçaylada tabağımı sıyırdım yedim gitti
bunlar yetmedi benim sıpa mısır patlattı çelik adam süpermen varmış tv de beraber izleyelim dedi birde ondan yedim film izlerken şimdi midem şiş dolanıp duruyorum evde 2-3 saat artık mutfak dolabı, tepeler tezgah ne var ne yok boşaltır çamaşırsularım yine az çalışayım yediğimi hak etmiş olayım
hımmm şuan alacağın kışlıklar seneye olacakmı o zaman zayıf olacaksın ya.tamda indirim vakti sanırım aldığını biraz küçük alırsan seneyede olur üst grup tabi.pantolon alacaksan olmaztomurcukkk angelina35 kız sızı yerim ne tatlısıniz elestırın uzulmem farkındayım zaten kızlar ya hıc kıyafetım kalmadı gecen yılda idare ettım ev taksıdıne girdik yazın aldım onlarda zaten bildiginiz Cuval gıbı oluyor bol bol yaptıracaklrm var ama hep yazlık bu kış guzel bı alışveriş yapacaktım ama zayıflamaya karar verince yapmadım sil bastan olsun dedim ama cok skştım kıyafet en yana severim kendime surekli kucuk bile olsa bıse almayı bır kat bıse alicam mecbur bu ay ama yıne XL lar alırsam morelim bozulacak
Tatlim hic sanmiyorum xl alacagini bence l sana olur hatta ust m olabilir kilomuz yakin cunku dert etme ben pantolonlari daralttim bazilarina pens attirdim idare ediyorum simdilik dahada verirsem tabiki alirim biseyler gerci dolalta 38 bedenden 44 bedene kadar var biseyler ahh ahh onceden 36 beden bile bol olurdu bana ben kucuk ogluma tedavi olunca aldim bu kilolari hep hormon ilaclari kullandim simdide debeleniyorum veriyim diyetomurcukkk angelina35 kız sızı yerim ne tatlısıniz elestırın uzulmem farkındayım zaten kızlar ya hıc kıyafetım kalmadı gecen yılda idare ettım ev taksıdıne girdik yazın aldım onlarda zaten bildiginiz Cuval gıbı oluyor bol bol yaptıracaklrm var aep yazlık bu kış guzel bı alışveriş yapacaktım ama zayıflamaya karar verince yapmadım sil bastan olsun dedim ama cok skştım kıyafet en yana severim kendime surekli kucuk bile olsa bıse almayı bır kat bıse alicam mecbur bu ay ama yıne XL lar alırsam morelim bozulacak
eşiminde bana sözü var 58e düşersem tüm gardılobumu yenileyeceğimhımmm şuan alacağın kışlıklar seneye olacakmı o zaman zayıf olacaksın ya.tamda indirim vakti sanırım aldığını biraz küçük alırsan seneyede olur üst grup tabi.pantolon alacaksan olmaz
canım neskafe hem açlığımı bastırıyor hem tatlı isteğimi şekeri ve süt tozunu çok az atıyorumbence ara öğünde nescafe içme.hele 3 ü bir arada olansa.Normal sütle kahve yada türk kahvesi olabilir.Yada yiyecek birşeyler atıştır badem fındık gibi
su içmekten şiştim midemden lıkırtılar geliyor çay da içtim ama banamısın demiyor dilim damağım hala kupkuru ohh olsun bana az bileevet canım bira fazla olmuş sanki turşu ve şalgam ikiside tuzlu bol bol su iç
ben 44 bedeni bile görmeyeli 15 seneyi geçmiştir ooyy oyyy ben öleyimmmm 10 -12 senedir 8 li rakam bile görmedimmTatlim hic sanmiyorum xl alacagini bence l sana olur hatta ust m olabilir kilomuz yakin cunku dert etme ben pantolonlari daralttim bazilarina pens attirdim idare ediyorum simdilik dahada verirsem tabiki alirim biseyler gerci dolalta 38 bedenden 44 bedene kadar var biseyler ahh ahh onceden 36 beden bile bol olurdu bana ben kucuk ogluma tedavi olunca aldim bu kilolari hep hormon ilaclari kullandim simdide debeleniyorum veriyim diye
He he he kanki sende yemissin tursuyu gambersiz olmaz dedin dimiii bol su ic bari kiz odem olcaz hepimiz tomurcukta yedi tursu bende he heheakşam fizik tedaviye git markete uğra derken yemek saati az gecikti acımızdan ölmüş gibi yedik üçümüz birden masa hazırladık o kadar acıkmışız yani
1 tabak etli nohut
2 kaşık pilav
2 kornişon turşu (yemesem bir yerim şişecekti valla)
3-4 dilim beyaz turp
1 bardak acılı şalgam
bazlamadan büük bir parçaylada tabağımı sıyırdım yedim gitti
bunlar yetmedi benim sıpa mısır patlattı çelik adam süpermen varmış tv de beraber izleyelim dedi birde ondan yedim film izlerken şimdi midem şiş dolanıp duruyorum evde 2-3 saat artık mutfak dolabı, tepeler tezgah ne var ne yok boşaltır çamaşırsularım yine az çalışayım yediğimi hak etmiş olayım
Kuzum insallah gorureceksin troit bezi yok ya azicik azicik gitcek ama gitcekben 44 bedeni bile görmeyeli 15 seneyi geçmiştir ooyy oyyy ben öleyimmmm 10 -12 senedir 8 li rakam bile görmedimm
cidden yaav üçümüzde yemişiz turşuyu akşam akşam hem de hehehehehHe he he kanki sende yemissin tursuyu gambersiz olmaz dedin dimiii bol su ic bari kiz odem olcaz hepimiz tomurcukta yedi tursu bende he heheboyle gezcez ay hic iyi ornek degiliz kizlara kizlar siz yemeyin ciss o cisss
bu defa kararlıyım 2 yılda 5 yılda sürse zayıflıycam ben arkadaş tavşanda bitiş çizgisini geçmiş kaplumbağa da :))Kuzum insallah gorureceksin troit bezi yok ya azicik azicik gitcek ama gitcek
ne zaman yedin şimdi değil herhaldeEvet hanımlar gecenin yemek kapanışını yapayım çeyrek ekmek beyaz ekmek yani 1 kase tavuklu patates sinirden yedim sadece ve sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?