Haydi Yine Yeniden...

Aksam hic bisey yememissinki bak kendine eziyet etme ne olmus borek yediysen oglen yemissin aksam yok zaten birde yurumussun uc dilim ekmek yerine say sen onu uzulme yagli bi borekte degilmis kaloriyi ona gore hesapla o kalori degeri cok yagli borek icin gecerlidir bence

tomurcukkk angelina35 kız sızı yerim ne tatlısıniz elestırın uzulmem farkındayım zaten kızlar ya hıc kıyafetım kalmadı gecen yılda idare ettım ev taksıdıne girdik yazın aldım onlarda zaten bildiginiz Cuval gıbı oluyor bol bol yaptıracaklrm var ama hep yazlık bu kış guzel bı alışveriş yapacaktım ama zayıflamaya karar verince yapmadım sil bastan olsun dedim ama cok skştım kıyafet en yana severim kendime surekli kucuk bile olsa bıse almayı bır kat bıse alicam mecbur bu ay ama yıne XL lar alırsam morelim bozulacak

Selam kızlar,
Bende menüm veriyim
Sabah:.Kaşarlı tost, bir adet ceri domates, bir adet kucuk salatalık
Öğlen:ton balıklı salata
Ara: 1 adet eti cin ( uhuhuhu pismanim),1 bardak sütlü nescafe
Aksam: bir adet orta boy muz, 200 ml light sut, 1 dilim ekmekle light Kaşarlı tost,2 adet ceri domates, 2 adet kucuk salatalık ( spor sonrası tutamadı kendimi ( )
Benden de bu kadar. Azimlerinize hayranıyım kızlar ya. Buraya yazmiycak olsam bugün makarnalari çikolatalari götürcektim valla :))

akşam fizik tedaviye git markete uğra derken yemek saati az gecikti acımızdan ölmüş gibi yedik üçümüz birden masa hazırladık o kadar acıkmışız yani
1 tabak etli nohut
2 kaşık pilav
2 kornişon turşu (yemesem bir yerim şişecekti valla)
3-4 dilim beyaz turp
1 bardak acılı şalgam
bazlamadan büük bir parçaylada tabağımı sıyırdım yedim gitti
bunlar yetmedi benim sıpa mısır patlattı çelik adam süpermen varmış tv de beraber izleyelim dedi birde ondan yedim film izlerken şimdi midem şiş dolanıp duruyorum evde 2-3 saat artık mutfak dolabı, tepeler tezgah ne var ne yok boşaltır çamaşırsularım yine az çalışayım yediğimi hak etmiş olayım

evet canım bira fazla olmuş sanki turşu ve şalgam ikiside tuzlu bol bol su iç

hımmm şuan alacağın kışlıklar seneye olacakmı o zaman zayıf olacaksın ya.tamda indirim vakti sanırım aldığını biraz küçük alırsan seneyede olur üst grup tabi.pantolon alacaksan olmaz

Tatlim hic sanmiyorum xl alacagini bence l sana olur hatta ust m olabilir kilomuz yakin cunku dert etme ben pantolonlari daralttim bazilarina pens attirdim idare ediyorum simdilik dahada verirsem tabiki alirim biseyler gerci dolalta 38 bedenden 44 bedene kadar var biseyler ahh ahh onceden 36 beden bile bol olurdu bana ben kucuk ogluma tedavi olunca aldim bu kilolari hep hormon ilaclari kullandim simdide debeleniyorum veriyim diye

evet canım bira fazla olmuş sanki turşu ve şalgam ikiside tuzlu bol bol su iç
su içmekten şiştim midemden lıkırtılar geliyor çay da içtim ama banamısın demiyor dilim damağım hala kupkuru ohh olsun bana az bile kim dedi herşeyden ye görmemiş eline bir daha hiç geçmeyecekmiş gibi

ben 44 bedeni bile görmeyeli 15 seneyi geçmiştir ooyy oyyy ben öleyimmmm 10 -12 senedir 8 li rakam bile görmedimm

He he he kanki sende yemissin tursuyu gambersiz olmaz dedin dimiii bol su ic bari kiz odem olcaz hepimiz tomurcukta yedi tursu bende he hehe boyle gezcez ay hic iyi ornek degiliz kizlara kizlar siz yemeyin ciss o cisss

He he he kanki sende yemissin tursuyu gambersiz olmaz dedin dimiii bol su ic bari kiz odem olcaz hepimiz tomurcukta yedi tursu bende he hehe boyle gezcez ay hic iyi ornek degiliz kizlara kizlar siz yemeyin ciss o cisss
cidden yaav üçümüzde yemişiz turşuyu akşam akşam hem de heheheheh
dilimin yanları tuzlu gibi hala susuzluktan kuruyor midem de yer kalmadı ki daha su içeyim valla cıss yimen gari siz kendinizi kurtarın biz ettik bi hata

bety21 angelina35 zaten bı kot bı TunIk birde hırka alayım diyorum baska almcam mayısta da almam lazım bıseler seneye kış insallah zayıflamiş olurum yenıden alırım mayisa kadar da 68 olsam iyi olur kız sen 36 diyorsun ben hep kilolu olduğum ıcın oyle kucuk beden birseyi m yok giymediğim hicbirsey u dolapta tutmam zaten ya verrim yada atarım

Evet hanımlar gecenin yemek kapanışını yapayım çeyrek ekmek beyaz ekmek yani 1 kase tavuklu patates sinirden yedim sadece ve sadece
ne zaman yedin şimdi değil herhalde
senin bu koca seni iyice sinirlendirip hıncını yemeklerden aldırmadan olamayacak yarın kendi işinden izin alsın gelsin cumartesiyi bekleme olmadı ara acil gel ben doktora götür de tansiyonum düştü çıktı başım dönüyor diye uydur bişey ahlan vahlan naz yap trip yap bu tür şeylerde günah olmaz yalan
yoksa cidden hastalanıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…