Haydi Yine Yeniden...

Herkese iyi geceler uyku coktu daha kızım uyuyana kadar da bı saat gecer gorusurusz allahın izniyle sabah

tuniklerin avantajı artı eksi 1-2 beden olsa da giyiliyor kotu da 1 beden küçük alırsın giyince zaten esneyip genişler

tuniklerin avantajı artı eksi 1-2 beden olsa da giyiliyor kotu da 1 beden küçük alırsın giyince zaten esneyip genişler
Evet TunIk bı tık onemli degıl ama yazın aldıkları m varya ıyyy cok cırkın oldu asagi dogru gıdıyor ustumden sankı birazda bol almisim

Şimdi yedim canım benim valla kötü oldu ama başka türlü olmayacaktı aslında su an. Kendimii frenlemesem ne var ne yok yerim yani sinir stres zaten herşeyin başı

Hayirdir kuzum neye kizdin esinlemi atistin yoksa ayy bir ugursuzluk var gunlugumuzun basinda hepimiz okuyalim yer gok dua ile dururmus
Aynen canimm eşim yine kendi kendine söyleniyor hayır bende cevap versem olay daha da büyüyecek aslında bu sadece kıskançlık değil başka bişey kızmış. Benim bilmediğim bende çıkarıyor gibime geliyor bende geçtim mutfağa yedimm kalktım

boş ver takma kafana yemişsin gitmiş zaten birde ona stres yapma
az bekle bakalım nasıl olsa eni sonu eşinin asıl neye gadaplandığı çıkar ortaya

Bende cogunu verdim dagittim bunlar kiyamadiklarim birde gelen giden oluyo eltim falan giyiyo gelince lazim oluyo elimde bulunsun diye duruyolar birde pahali seyler hep yazik cok para verdi esim modellerde eski degil her zaman kullanilan modellerden bak simdi zamani geldi az az giyorum artik tuniklere gomleklere pens attir cok keyif verici oluyo kiz dene bak

bende yedim öğlen kızlar kısırın yanına hemde kortizon içiyom ben

Kuzum ayri yatmak iyice koruklemis onu evet biseye kizmis olabilir sen sakin ol tatlim o da sakinlesince konusursunuz karsilikli yemegede takilma bir an once halledin misafirin gelcek bak sen unutursun ama ailen hissederse asla unutmaz ve sizi hep oyle sanar nacizane abla tavsiyesi

Benim degil canim ekimin yok troit bezi ilac kullaniyo her sabah dimi kiz ekimm ....
evettt :))
her sabah 1.5 troid ilacı
1 demir ilacı
öğle
fizik tedavicinin verdiği 1 ilaç
akşam
yemek sonrası endokrin doktorunun verdiği
diaformin
fizikçinin verdiği bir ilaç daha
ve suda eriyen magnezyum
birde günde 3 kere sürülen jel gibi bi krem var o sayılmaz yutmuyorum nasıl olsa
gece
d vitamini kapsülü
ayda 1 de b12 iğnesi var
endokrin doktorunun verdiklerini ömür boyu vitaminlerde dahil
fizik tedavicininkileri 1 ay daha kullanıp bırakıcam inşallah

Aynen öyle canım zaten abim %99 geçen hafta konuştugumda watsap profil resminde yazan yazıya takılmış neden böyle yaziyoo bi sıkıntılı bir durum mu var diye geleyim bak felan bende yok bişey dedim ama ikna olmamış sanırım yoksa normal de öyle gelmeye pek fikri yoktu şimdi ustune bizde böyleyiz bakalaim hayırlısı
Watsap profil resmin bu na takılmış abim

bitki demliğime az önce 1 tane adaçayı bir tane rezene 1 tane yeşil çay bir tutam da açlık otu attım demlenmeye bıraktım
az soğusun ondan içicem yoksa çat diye çatlıycam arkamdan millet yimiş yimiş çatlamış mefta diye gülecek yoksa

gelsin gelsin çok iyi olur kadınların ailesinden ne kadar sık gelen olursa o kadar iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…