- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.321
tuniklerin avantajı artı eksi 1-2 beden olsa da giyiliyor kotu da 1 beden küçük alırsın giyince zaten esneyip genişlerbety21 angelina35 zaten bı kot bı TunIk birde hırka alayım diyorum baska almcam mayısta da almam lazım bıseler seneye kış insallah zayıflamiş olurum yenıden alırım mayisa kadar da 68 olsam iyi olur kız sen 36 diyorsun ben hep kilolu olduğum ıcın oyle kucuk beden birseyi m yok giymediğim hicbirsey u dolapta tutmam zaten ya verrim yada atarım
allah rahatlık versin iyi dinlenmelerHerkese iyi geceler uyku coktu daha kızım uyuyana kadar da bı saat gecer gorusurusz allahın izniyle sabah
Evet TunIk bı tık onemli degıl ama yazın aldıkları m varya ıyyy cok cırkın oldu asagi dogru gıdıyor ustumden sankı birazda bol almisimtuniklerin avantajı artı eksi 1-2 beden olsa da giyiliyor kotu da 1 beden küçük alırsın giyince zaten esneyip genişler
Hayirdir kuzum neye kizdin esinlemi atistin yoksa ayy bir ugursuzluk var gunlugumuzun basinda hepimiz okuyalim yer gok dua ile dururmusEvet hanımlar gecenin yemek kapanışını yapayım çeyrek ekmek beyaz ekmek yani 1 kase tavuklu patates sinirden yedim sadece ve sadece
Şimdi yedim canım benim valla kötü oldu ama başka türlü olmayacaktı aslında su an. Kendimii frenlemesem ne var ne yok yerim yani sinir stres zaten herşeyin başıne zaman yedin şimdi değil herhalde
senin bu koca seni iyice sinirlendirip hıncını yemeklerden aldırmadan olamayacak yarın kendi işinden izin alsın gelsin cumartesiyi bekleme olmadı ara acil gel ben doktora götür de tansiyonum düştü çıktı başım dönüyor diye uydur bişey ahlan vahlan naz yap trip yap bu tür şeylerde günah olmaz yalan
yoksa cidden hastalanıcan
Aynen canimm eşim yine kendi kendine söyleniyor hayır bende cevap versem olay daha da büyüyecek aslında bu sadece kıskançlık değil başka bişey kızmış. Benim bilmediğim bende çıkarıyor gibime geliyor bende geçtim mutfağa yedimm kalktımHayirdir kuzum neye kizdin esinlemi atistin yoksa ayy bir ugursuzluk var gunlugumuzun basinda hepimiz okuyalim yer gok dua ile dururmus
boş ver takma kafana yemişsin gitmiş zaten birde ona stres yapmaAynen canimm eşim yine kendi kendine söyleniyor hayır bende cevap versem olay daha da büyüyecek aslında bu sadece kıskançlık değil başka bişey kızmış. Benim bilmediğim bende çıkarıyor gibime geliyor bende geçtim mutfağa yedimm kalktım
Bende cogunu verdim dagittim bunlar kiyamadiklarim birde gelen giden oluyo eltim falan giyiyo gelince lazim oluyo elimde bulunsun diye duruyolar birde pahali seyler hep yazik cok para verdi esim modellerde eski degil her zaman kullanilan modellerden bak simdi zamani geldi az az giyorum artik tuniklere gomleklere pens attir cok keyif verici oluyo kiz dene bakbety21 angelina35 zaten bı kot bı TunIk birde hırka alayım diyorum baska almcam mayısta da almam lazım bıseler seneye kış insallah zayıflamiş olurum yenıden alırım mayisa kadar da 68 olsam iyi olur kız sen 36 diyorsun ben hep kilolu olduğum ıcın oyle kucuk beden birseyi m yok giymediğim hicbirsey u dolapta tutmam zaten ya verrim yada atarım
nazar değdi canım sana o söylenmeye başlayınca başka odaya git aynı ortamda bulunmaEvet hanımlar gecenin yemek kapanışını yapayım çeyrek ekmek beyaz ekmek yani 1 kase tavuklu patates sinirden yedim sadece ve sadece
bende yedim öğlen kızlar kısırın yanına hemde kortizon içiyom bencidden yaav üçümüzde yemişiz turşuyu akşam akşam hem de heheheheh
dilimin yanları tuzlu gibi hala susuzluktan kuruyor midem de yer kalmadı ki daha su içeyim valla cıss yimen gari siz kendinizi kurtarın biz ettik bi hata
canım senin troit bezin yok mu ilaç kullanıyormusunKuzum insallah gorureceksin troit bezi yok ya azicik azicik gitcek ama gitcek
ölme kız öyle deme sabırla veriliyo zaten kiloben 44 bedeni bile görmeyeli 15 seneyi geçmiştir ooyy oyyy ben öleyimmmm 10 -12 senedir 8 li rakam bile görmedimm
Kuzum ayri yatmak iyice koruklemis onu evet biseye kizmis olabilir sen sakin ol tatlim o da sakinlesince konusursunuz karsilikli yemegede takilma bir an once halledin misafirin gelcek bak sen unutursun ama ailen hissederse asla unutmaz ve sizi hep oyle sanar nacizane abla tavsiyesiAynen canimm eşim yine kendi kendine söyleniyor hayır bende cevap versem olay daha da büyüyecek aslında bu sadece kıskançlık değil başka bişey kızmış. Benim bilmediğim bende çıkarıyor gibime geliyor bende geçtim mutfağa yedimm kalktım
Benim degil canim ekimin yok troit bezi ilac kullaniyo her sabah dimi kiz ekimm ....canım senin troit bezin yok mu ilaç kullanıyormusun
evettt :))Benim degil canim ekimin yok troit bezi ilac kullaniyo her sabah dimi kiz ekimm ....
Aynen öyle canım zaten abim %99 geçen hafta konuştugumda watsap profil resminde yazan yazıya takılmış neden böyle yaziyoo bi sıkıntılı bir durum mu var diye geleyim bak felan bende yok bişey dedim ama ikna olmamış sanırım yoksa normal de öyle gelmeye pek fikri yoktu şimdi ustune bizde böyleyiz bakalaim hayırlısıKuzum ayri yatmak iyice koruklemis onu evet biseye kizmis olabilir sen sakin ol tatlim o da sakinlesince konusursunuz karsilikli yemegede takilma bir an once halledin misafirin gelcek bak sen unutursun ama ailen hissederse asla unutmaz ve sizi hep oyle sanar nacizane abla tavsiyesi
gelsin gelsin çok iyi olur kadınların ailesinden ne kadar sık gelen olursa o kadar iyi benceAynen öyle canım zaten abim %99 geçen hafta konuştugumda watsap profil resminde yazan yazıya takılmış neden böyle yaziyoo bi sıkıntılı bir durum mu var diye geleyim bak felan bende yok bişey dedim ama ikna olmamış sanırım yoksa normal de öyle gelmeye pek fikri yoktu şimdi ustune bizde böyleyiz bakalaim hayırlısı Eki Görüntüle 1771136
Watsap profil resmin bu na takılmış abim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?