- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.341
benim arada öyle ölesim gelir esprisine ,yangın da yanayım suda boğulayım uçurumdan düşeyim diye bkm mutfağında hıyarlı babanın repliklerini kullanırım şu içlikle dolanan tipleme vardı ya onun ki sonunda da oğlu faruğa top olayım kahvede faruğun babası top olmuş mu desinler diyordu heheheheölme kız öyle deme sabırla veriliyo zaten kilo
Aslinda bu yazida bisey yok ama hissediyolar iste senin ic sikintini evde birde zorunlu misafir kolay degil tabi kayinvalideler ne zaman gidecekler birde abin esinle konusmus olmasin biseymi var diye belki demiyolardir sana hayirlisi be gulum dua edelim senin icinde cabuk atlat bu durumu ..Aynen öyle canım zaten abim %99 geçen hafta konuştugumda watsap profil resminde yazan yazıya takılmış neden böyle yaziyoo bi sıkıntılı bir durum mu var diye geleyim bak felan bende yok bişey dedim ama ikna olmamış sanırım yoksa normal de öyle gelmeye pek fikri yoktu şimdi ustune bizde böyleyiz bakalaim hayırlısı Eki Görüntüle 1771136
Watsap profil resmin bu na takılmış abim
Gece gece guldurme kiz yatak odasinda yatiyorum millet oynasiyo sancakbenim arada öyle ölesim gelir esprisine ,yangın da yanayım suda boğulayım uçurumdan düşeyim diye bkm mutfağında hıyarlı babanın repliklerini kullanırım şu içlikle dolanan tipleme vardı ya onun ki sonunda da oğlu faruğa top olayım kahvede faruğun babası top olmuş mu desinler diyordu hehehehe
Aksam cokmu gec yedin neyse pisman olma yaa yarin toparlarsin corba ic sadece yarin olmazmiHerkes de bir kaçamak bugün ama alası bende
Sabah: 1 yumurta, 3 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği arası tost
Ara: Nescafe
Ara: 1 galeta
Saat üç buçuk dört gibi: 3 dilim beyaz ekmek
Bir kepçe çorba
Bir tabak pırasa
4 bardak çaya şeker attım
Aksam arkadasa gittim : 1 kase Şehriye salata
Yarım 3 2 1 poğaça
yarım kek
2 buçuk litre su
kendime çok kızıyorum şimdi bu kaçamağın artısını iki gün de ancak silerim
anacım duvarınıza yalıtım yaptırın bana neGece gece guldurme kiz yatak odasinda yatiyorum millet oynasiyo sancak
uykucu şirin oldun sen de ben gibi :)))Kac gundur tv karsisinda uyumayi aliskanlik haline getirdim.bugun yine sizmisim 11 gibi esim seslendi.ogluş amma da uyudun anne diyo sipa.neyse kalktim onu uyuttum simdi ben yattim.yatakta yazdikarinizi okudum.bir goz acik digeri kapali.
ben fazla uykum acilmadan devam edeyim yine.sabaha gorusuruz insallah.iyi geceler
Evet kaç gibi olmuştur tahminen 9 olabilir. Çorba içerim tabi biraz met. Canlanır belki.Aksam cokmu gec yedin neyse pisman olma yaa yarin toparlarsin corba ic sadece yarin olmazmi
Aslinda bu yazida bisey yok ama hissediyolar iste senin ic sikintini evde birde zorunlu misafir kolay degil tabi kayinvalideler ne zaman gidecekler birde abin esinle konusmus olmasin biseymi var diye belki demiyolardir sana hayirlisi be gulum dua edelim senin icinde cabuk atlat bu durumu ..
Anacim evi cok lux yapmislar ama duvarlar tirt oksursen duyuluyo yan komsumla aramizda bi duvar var kadincagiz gardolabini duvara dayadida bir nebze gitmiyo ses ev kira kikirdesen duyuluyo o kadar yanianacım duvarınıza yalıtım yaptırın bana nesonra ister gül ister oynaş kimsecikler duymaz hihihihihihihih
Dun bende uyumusum tv karsisinda kiz tursudandir o tursudannnKac gundur tv karsisinda uyumayi aliskanlik haline getirdim.bugun yine sizmisim 11 gibi esim seslendi.ogluş amma da uyudun anne diyo sipa.neyse kalktim onu uyuttum simdi ben yattim.yatakta yazdikarinizi okudum.bir goz acik digeri kapali.
ben fazla uykum acilmadan devam edeyim yine.sabaha gorusuruz insallah.iyi geceler
Himm acik gec olmus ya olsun napalim bugun sen hafif ye yarina bisey kalmaz allah nesemizi eksik etmesin insallah cok saol tatlim destek oldunuz hepiniz sayenizdeEvet kaç gibi olmuştur tahminen 9 olabilir. Çorba içerim tabi biraz met. Canlanır belki.
Bu arada seni neşeli görmek veya hissetmek çok çok iyiii. Hep böyle kal bebeğim, hep cana yakın
Gunaydin kiz sen uyumadinmi hicc ay buna bi care bulmak lazim annemgünaydın kızlar
gerçi hava hala zifiri karanlık ama olsun
pek gidecek gibi durmuyolar rahatları yerinde akşama kadar koca evde dolanıyolar diğerlerinin evi küçük bunalıyolarmış sanarsın saraydan gelmeler[/QUOTE ]
Anladim rahatlari yerinde ama siz yeni evlisiniz ozeliniz olur arada nefes aldirmak lazim dimi biraz gidip kalsinlar bir hafta on gun ev kucuk bunaliyolarmis olurmu sizede yazik kista bitti sayilir soba yakamiycak kadar yaslimi kayinvalideler hayir diger cocuklari da ne gamsizmis anne baba birazda bizde kalin demiyolar yada onlar yeni evli biraz yanliz kalsinlar demezmi insan yaaa evlatlik gorevi tabiki yapilicak ama elleri ayaklari tutyo ise sadece keyif icin kaliniho ise bu hic hos degil herkes yerinde sagolsun der benim annem hic kalmak istemez en fazla bir hafta hemen evine doner rabbim yardim etsin gulum sana ....
Gunaydinnn kk en fistik en guzel hatunlariii
hepinize bol bereketli hayirli cumalar diliyorumm dualarinizda beni unutmayin anacimm
Nesemiz eksik olmasin eksilen sadece kilolarimiz olsun (COK AMINNN)
Gunaydinlarrrr Turkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?