- 7 Ekim 2012
- 410
- 471
- 303
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.361
Nasil evlatmis onlar oyle kiz seninkiler sik sik gelse rahat edemezler aslinda neyse abinler geliyomus bide anneni cagir ust uste seninde bi hayatin var sonucta iyiki calisiyosun yemek falan yaparmi kv sanki hep sen yapiyosun yemeklerelleri ayakları tutuyo benden sağlamlar
yani diğer evlatlarda dil ucuyla
benim annemde gelir 1 gün kalır gider çok sık gelmezde yani
sağol canım rabbim sabır versin bana
Nasil evlatmis onlar oyle kiz seninkiler sik sik gelse rahat edemezler aslinda neyse abinler geliyomus bide anneni cagir ust uste seninde bi hayatin var sonucta iyiki calisiyosun yemek falan yaparmi kv sanki hep sen yapiyosun yemekler
Bir numunede bende var öyle. Isten geliyodum o zamanlar kızım küçük. Kayinbabam da vardı, şimdi rahmetli oldu. Okuldan gelirdim yemeğe gitisirdim o paso kuran okuyordu. Eşim 5 gibi gelince benim kaynana hareketleniyodu ben ne yapayım sana yardım edeyim falanyok canım yok akşama kadar beni bekler sağolsun :) valla kocam iyi olmasın bir dakika bile katlanmam ama neyse oğullarına dua etsinler
Bir numunede bende var öyle. Isten geliyodum o zamanlar kızım küçük. Kayinbabam da vardı, şimdi rahmetli oldu. Okuldan gelirdim yemeğe gitisirdim o paso kuran okuyordu. Eşim 5 gibi gelince benim kaynana hareketleniyodu ben ne yapayım sana yardım edeyim falan. Oğlunun gözünü boyuyodu yani. Seni çok iyi anlıyorum canım. Neyse ki eslerimiz değer veriyor şükür.
Gunaydın kızlar hayırlı cumalar benımde derdım manyak ust komşu psikolojisi bozuk zaten bı oglu var bıktım ya sesten bı kac kez guvenligı aradım uyardılar yok ya saygısız essek anası var cocuk napsın 7.5 ta kalıyorlar koştur koştur surekli koşuyor cocuk kadın bagiryor sabahın korunde yatak odası temizliyor halı Silkelemw yuzunden Atıstık onu bıraktı sukur 8.30 dedi mı okula gıdıyor ama bızde uyku bitiyor zaten esim sabah 4 de gelıyor öğretmeni Ağlamış kadın ya resmen sinirden o kadar dusunun cocugu
Ah canım ya gece uyuyor lar ama benım yandaki basliyor gece banyo ovalamaya yada 5 de basliyor hep deli bunlar cok sınır bozucu oluyor degıl mı bas agrisi yapıyor insanda benım kı de yonetim e sikayet edelim diyorum komsu bosver aynı laflar bende beyler arasında gerginlik olmasın diye cekiyorum bizimki susar susar patlar cunku ınan yarı uykulu hep mus takıl hatta saği solu boş bı evde oturduğumu hayal ediyorumaynısı benim üst komşum hadi sabah bende erken kalktığım için sabahı o kadar dert etmiyorum ama ben en geç 12 de yatarım bunlar sanırım yatak odasını oturma odası olarak kullanıyo ölüyorum yanı sesten eşimde boşver komşu diyo ama bende zor dayanıyorum
Kuzum rabbim yardim etsin sana az kaldi bahara giderler insallah sabirli ol canim benimyok canım yok akşama kadar beni bekler sağolsun :) valla kocam iyi olmasın bir dakika bile katlanmam ama neyse oğullarına dua etsinler
Anuuu seninkide cok fenaymis kiz niye boyle yaparlarki halbuki mutlu olun dimi yok illa ariza cikaracaklarBir numunede bende var öyle. Isten geliyodum o zamanlar kızım küçük. Kayinbabam da vardı, şimdi rahmetli oldu. Okuldan gelirdim yemeğe gitisirdim o paso kuran okuyordu. Eşim 5 gibi gelince benim kaynana hareketleniyodu ben ne yapayım sana yardım edeyim falan. Oğlunun gözünü boyuyodu yani. Seni çok iyi anlıyorum canım. Neyse ki eslerimiz değer veriyor şükür.
Oyyy kocadan gormedigi ilgiyi oglundan istiyorrr ayy bende kaynana olcam annrm sen cok fena kaynana olursun fiyo ne yapiyorumki fena olcakaynen canım hayır birde beni kıskanıyor eşim bana bir şey alıyorya hani oğlum bana benimde yok
sevgililer günü geliyor şimdi biliyor oğlu bana alacak hediye ya kayınpederime dönüyor bana da hediye alan yok ki diyo oğlunun yanında yani oğlum bana da al diyor açık ve net
sinir oluyorum böyle işte
hayır benim bu stresim eşimede yansıyor ister istemez onu kırmaktan korkuyorum
Benim usteki manyagin aynisi kizzz nasil bagriyo assadakide habire cocugun agzina s.... aynen bu kelimeyi kullaniyo o da evi birakip gitti o kavgadN sonra kadin yokGunaydın kızlar hayırlı cumalar benımde derdım manyak ust komşu psikolojisi bozuk zaten bı oglu var bıktım ya sesten bı kac kez guvenligı aradım uyardılar yok ya saygısız essek anası var cocuk napsın 7.5 ta kalıyorlar koştur koştur surekli koşuyor cocuk kadın bagiryor sabahın korunde yatak odası temizliyor halı Silkelemw yuzunden Atıstık onu bıraktı sukur 8.30 dedi mı okula gıdıyor ama bızde uyku bitiyor zaten esim sabah 4 de gelıyor öğretmeni Ağlamış kadın ya resmen sinirden o kadar dusunun cocugu
Benimki tribünlere oynuyor. Bir şey söyleyeceği bizi elestirecegi zaman oğullarının yanında yapıyorAnuuu seninkide cok fenaymis kiz niye boyle yaparlarki halbuki mutlu olun dimi yok illa ariza cikaracaklar
Bir kere uyar canim sen uyuyamiyorum de sabah ise gidiyorum de kesilir biraz sesaynısı benim üst komşum hadi sabah bende erken kalktığım için sabahı o kadar dert etmiyorum ama ben en geç 12 de yatarım bunlar sanırım yatak odasını oturma odası olarak kullanıyo ölüyorum yanı sesten eşimde boşver komşu diyo ama bende zor dayanıyorum
Benimki tribünlere oynuyor. Bir şey söyleyeceği bizi elestirecegi zaman oğullarının yanında yapıyor
Bir kere uyar canim sen uyuyamiyorum de sabah ise gidiyorum de kesilir biraz ses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?