- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.381
Uyanikkkk ben biraz tahamulsuzum cat diye diyiveririm tutamam kendimi kv bilir pek bisey demez esim olsun kp olsun yanimizda farketmez saygi cercevesinde soylerim herseyi bizde kucuk eltiyle papaziz kv beni pek overmis ona ilk gelin geldiginde ortanca elti diyo kadin benle kafayi bozmustu bi ara aramizi bozmaya calisti agzimdan cikmayan seyleri soylemisim gibi anlatmis cahil iste cok sukur herkes ne oldunu anladida bende aklandimBenimki tribünlere oynuyor. Bir şey söyleyeceği bizi elestirecegi zaman oğullarının yanında yapıyor
Aynen öyle benim annem de yengem de cok iyiler ve anlasiyorlar. Ben anlamıyorum ki bizi niye tehdit olarak görürler. O zaman oğulları dizlerinin dibinde bekar kalacaktı.iyi kaynana yok yani bu kesin ama benim annemde kaynana ne bileyim kıyamaz abime eşine bak abim senelerdir annemlerin evinde oturuyorlar yakınlar annemlere babam her pazar günü kendi evine pazardan ne alıyorsa aynısını abimlere de alır
abim karısı sabah uyanmasın diye işe giderken üstünü giyinir gelir annemlerde kahvaltı yapar gider hiç annem yok öyle yok böyle demez yani
Uyanikkkk ben biraz tahamulsuzum cat diye diyiveririm tutamam kendimi kv bilir pek bisey demez esim olsun kp olsun yanimizda farketmez saygi cercevesinde soylerim herseyi bizde kucuk eltiyle papaziz kv beni pek overmis ona ilk gelin geldiginde ortanca elti diyo kadin benle kafayi bozmustu bi ara aramizi bozmaya calisti agzimdan cikmayan seyleri soylemisim gibi anlatmis cahil iste cok sukur herkes ne oldunu anladida bende aklandim
Aynen öyle benim annem de yengem de cok iyiler ve anlasiyorlar. Ben anlamıyorum ki bizi niye tehdit olarak görürler. O zaman oğulları dizlerinin dibinde bekar kalacaktı.
Öf yaaa tövbe tövbe tövbe...
Cuma vakti neyse canlar biz dua edelim. Allah evlatlarimizi ve bizi iyilerle karsilastirsin. Varsa ki illa da vardır noksanumiz kötü huyumuz onu duzeltmemize yardimci olsun amin. Cumaniz mübarek olsun kızlar
Aaaa sok oldum nasıl dovmuş gercek mi ıyı demissın keske kendı oyle demeseydı sende cevap vermek zorunda kalmazdın Insan boyle şeylerle yuz goz olıyor işte benım ko ıyı dr sukur yada uzak ve mesafeliyz ondan hıc bılmıyorum kız bızım gelın annemi dover harp dıye dalıyor kadını senın kı gelini dovmüşhadi ya neler var neler benim kv de büyük eltimi bir defa dövmüş neyse bana geçen gün diyo eşim yok onu dövdüm o hiç karşılık vermedi seni dövsem sende beni döversin dedi tlfnla uğraşıyordum şöyle bi kafamı kaldırdım dövmek o kadar kolay değil size karşı saygısızlık yapmam elimi kaldırmam ama kendimi de dövdürmem ben bu kapıya sen beni dövesin diye gelmedim senin benim üzerimde ne hakkın var ki bana tokat atma hakkı doğsun sana dedim sustu
Yok kız su tost yanı ıkı dılım cavdar canım resimde az gıbı gozukuyor yazınca Insanın baya yedıgı cikiyor ortayaay ne güzel kuş kadar yemişsin derler ya seninkide o şekil afiyet olsun
Aaaa sok oldum nasıl dovmuş gercek mi ıyı demissın keske kendı oyle demeseydı sende cevap vermek zorunda kalmazdın Insan boyle şeylerle yuz goz olıyor işte benım ko ıyı dr sukur yada uzak ve mesafeliyz ondan hıc bılmıyorum kız bızım gelın annemi dover harp dıye dalıyor kadını senın kı gelini dovmüş
Kizlar ben bebis gormeye gidiyorumm aksama gelince okurum kiz karakiz isminimi degistirdin incitanesi yapmissin anam bende diyorum bu kim lap diye konuya atlamisbak tatlim ben yasli bi kadinim niye boyle sasirti yapiyosun az kalsin sen kimsin bacim diycektim hadi ben kactim aksama gorusuruzz
hırsız kadar sessiz olacaksınız mecburAnacim evi cok lux yapmislar ama duvarlar tirt oksursen duyuluyo yan komsumla aramizda bi duvar var kadincagiz gardolabini duvara dayadida bir nebze gitmiyo ses ev kira kikirdesen duyuluyo o kadar yani
sen de bizdensinamin canım bugün tartıldım durum kötü bu hafta artı bildirim beni bekliyor millet stresten zayıflar ben kilo alıyorum
sen de bizdensin
ne ettin gülüm daha bu günle beraber 4 gün var artı değil eksi olur oaynen canım bu hafta artı bidirim yapcam
vayyyy bensiz kaynan muhabbeti haaa insan bi der ekimi bekleyelim garibim kv yüzünden troid hastası oldu boğazını kestirdi ameliyat oldu diye
16 senelik tecrübeyle ki çevremden gözlemlerime de dayanarak şunu diycem iyi kaynana yoktur çünkü biz onların sevselerde sevmeselerde oğullarını çaldık evlendikten sonra oğulları değerli olur kazançlarını elin kızına yedirirler onlar o kadar emek versin büyütsün gelinlerde gelsin sefasını sürsün (biz emek verilip büyütülmedik uzaydan pat diye yetişkin olarak düştük ) o yüzden allah rızası için yapabildiğimiz kadar yapıp gerisini tınlamıycaz yeni evliler de kendini kaynanaya hizmetçi gibi göstermesin biz yaptık ne oldu canımızı çıkardık gelinsin eşşek gibi yapıcan denildi ama tek gelin ben değilken ben sessizdim bana herşey denildi diğerleri dilli olunca bana yapılanın yarısı kadar onlara yapıldı ama onlarada yapıldı yanii:))
sonuç kimse sizden değerli değildir HERKESE HAK ETTİĞİ KADAR SAYGI HAK ETTİĞİ KADAR DEĞER VERİN yoksa salak sanıp kullanıyorlar ve mecbur gözüyle bakıyorlar bu sadece kv ler için değil herkes için geçerli kızlar hak etmeye değer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?