- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.401
Benimde pazartesi belli olacak canım.Ayın 15 inde.tomurcukkk sen zam nasıl aldın bu sene bana 200 tl zam azıma gitti konuştum bu şekilde yapabileceğimz başka birşey yok dediler sinir oldum resmen
Benimde pazartesi belli olacak canım.Ayın 15 inde.
Sana da 300 yapmaları gerekirdi.200 az olmuş gerçekten
Geçen ay benim sinirlendiğim gibi yani.Bakalım pazartesi bi sinir patlaması da beni bekliyoraynen şuan sinirden patlıcam resmen
Geçen ay benim sinirlendiğim gibi yani.Bakalım pazartesi bi sinir patlaması da beni bekliyor
Peki o zaman biraz daha sabret bakalım.Sabrın sonu selamettir derler.şimdi beni çağırdı memnun değilsin biliyorum 6. ayda hatırlat konuşalım bu konuyu yeniden dedi
Hoşgeldin aramıza en güzeli kendinin farkına varman hep başkaları için koşturup durdun birazda kendin için birşeyler yapma zamanı gelmiştiNe cok yazmışsınız maşallah 20 sayfayi okumayi gözüm yemedi atlayip geldim son sayfaya:)
Cok yedim stresten millet sigaraya ben yemeklere sarildim onlar beni dinler teselli eder sandim yanildim:))
Geldim bugün kendime artik iradeyi konusturmanin zamanıdır.. hiçbir şey eskisi gibi olmayacak daha güçlü olmam gerekiyor çünkü göğüs gerecegim seyler daha fazla ben bu bedeni bile tasimakta zorlanırken onlara hic gücüm olmaz o yüzden artik kendimi on plana alma vaktidir..
Akşam kendini aç bırakma ya çorba ya da yoğurt tüket vücudu onca saat aç bırakmak doğru değilevet arkadaşlar menüm
SABAH
1 yumurta ekmek arası
ARA
7 tane badem
ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 kaşık susuz taze fasulye
ARA
3 adet form bisküvi
AKŞAM
yememeyi düşünüyorum malum dün gece yedim şuan artıdayım
dayanamzsam 1 muz yada 1 bardak süt içerim
4 litre su
Akşam kendini aç bırakma ya çorba ya da yoğurt tüket vücudu onca saat aç bırakmak doğru değil
Stres olumsuz etkiler kıskançlık,kv,saçma koca tripleri bunları birçok insan yaşıyor sen kendine odaklan hedefini düşün hayat ne olursa olsun devam ediyor ve sen çok kıymetlisin bide üzerime vazife değil ama eşinle küssende yatana küs girme farklı yerlerde uyuma zaten kv sizde o bu durumu görmemeli başkaları önünde birbirinize karşı iyi olun sorunları gören bilen arttıkça çözüm zorlaşıyorbiliyorum canım ama sabah tartıda kendimi artıda görünce çok üzüldüm
aslında bi dün geceden başka hiç kaçamağım olmadı ama bu hafta sinirli bir hafta olunca sanırım vücudum savunmaya geçti ödem tuttu
inşlallah öyledir
Stres olumsuz etkiler kıskançlık,kv,saçma koca tripleri bunları birçok insan yaşıyor sen kendine odaklan hedefini düşün hayat ne olursa olsun devam ediyor ve sen çok kıymetlisin bide üzerime vazife değil ama eşinle küssende yatana küs girme farklı yerlerde uyuma zaten kv sizde o bu durumu görmemeli başkaları önünde birbirinize karşı iyi olun sorunları gören bilen arttıkça çözüm zorlaşıyor
Bende menümü anlatayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, yeşillik, 1 dilim tuzsuz etimek, yeşil çay, 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Ara
Küçük muz
Öğle
Yarım tavuk durum,ayran
Ara
Avuç içi fındık
Akşam
1 kase brokoli çorbası, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı brüksel lahana yemeği, yoğurt, salata
Ara Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?