Haydi Yine Yeniden...

sabah
yarım armut
1 dilim kaşar
1 dilim ekmeğe denk bazlama

öğle
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
10 dk sonra taze süt geldi kaynatıyorum ondan içerim ben seviyorum ya taze kaynatılmış sütü

tomurcukkk sen zam nasıl aldın bu sene bana 200 tl zam azıma gitti konuştum bu şekilde yapabileceğimz başka birşey yok dediler sinir oldum resmen
Benimde pazartesi belli olacak canım.Ayın 15 inde.
Sana da 300 yapmaları gerekirdi.200 az olmuş gerçekten

Ne cok yazmışsınız maşallah 20 sayfayi okumayi gözüm yemedi atlayip geldim son sayfaya:)
Cok yedim stresten millet sigaraya ben yemeklere sarildim onlar beni dinler teselli eder sandim yanildim:))
Geldim bugün kendime artik iradeyi konusturmanin zamanıdır.. hiçbir şey eskisi gibi olmayacak daha güçlü olmam gerekiyor çünkü göğüs gerecegim seyler daha fazla ben bu bedeni bile tasimakta zorlanırken onlara hic gücüm olmaz o yüzden artik kendimi on plana alma vaktidir..

Hoşgeldin aramıza en güzeli kendinin farkına varman hep başkaları için koşturup durdun birazda kendin için birşeyler yapma zamanı gelmişti

evet arkadaşlar menüm
SABAH
1 yumurta ekmek arası

ARA
7 tane badem

ÖĞLE
1 kase mercimek çorba
3 kaşık susuz taze fasulye

ARA
3 adet form bisküvi

AKŞAM
yememeyi düşünüyorum malum dün gece yedim şuan artıdayım
dayanamzsam 1 muz yada 1 bardak süt içerim

4 litre su

Akşam kendini aç bırakma ya çorba ya da yoğurt tüket vücudu onca saat aç bırakmak doğru değil

Akşam kendini aç bırakma ya çorba ya da yoğurt tüket vücudu onca saat aç bırakmak doğru değil

biliyorum canım ama sabah tartıda kendimi artıda görünce çok üzüldüm
aslında bi dün geceden başka hiç kaçamağım olmadı ama bu hafta sinirli bir hafta olunca sanırım vücudum savunmaya geçti ödem tuttu
inşlallah öyledir

Bende menümü anlatayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar peynir, yeşillik, 1 dilim tuzsuz etimek, yeşil çay, 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Ara
Küçük muz
Öğle
Yarım tavuk durum,ayran
Ara
Avuç içi fındık
Akşam
1 kase brokoli çorbası, 4 yemek kaşığı zeytinyağlı brüksel lahana yemeği, yoğurt, salata
Ara Türk kahvesi

Stres olumsuz etkiler kıskançlık,kv,saçma koca tripleri bunları birçok insan yaşıyor sen kendine odaklan hedefini düşün hayat ne olursa olsun devam ediyor ve sen çok kıymetlisin bide üzerime vazife değil ama eşinle küssende yatana küs girme farklı yerlerde uyuma zaten kv sizde o bu durumu görmemeli başkaları önünde birbirinize karşı iyi olun sorunları gören bilen arttıkça çözüm zorlaşıyor

kesinlikle doğru söylüyorsun canım

ohh mis gibi menü afiyet olsun

Bugünkü menüm:

39.Gün

Kahvaltı
1 yumurta,1 dilim siyah ekmek,6 zeytin,1 parça süzme peynir,şekersiz yeşil çay

ara
bir bardak süt,badem

ara
1 armut

akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası,5-6 kaşık tavuklu kereviz salatası

3 lt su

1 saat zumba

Iyi akşamlar sımdı bitti yemek işi menumu yazayım biraz isim var akşam gelirim yoruma

Kahvaltı
2 dilim cavdarla beyaz peynır tost
Yarım domates maydanoz

Öğlen
2 Baget haşlama
2 kaşık sebzeli pilav pirinç
Birazcık salata
2 kaşık yoğurt

1 mandalina

Akşam
Tek yumurtalı menemn az
1 bardak ayran

1 saat tempolu yuruyus
40 dk zumba

2.5 lt su

830 kalorı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…