- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.421
Guzel gayet az yemişsın hemde zumba bende kı 50 dk sende 1 saatlik mı var basa mı alıyorsun 1 saat yapmak içinBugünkü menüm:
39.Gün
Kahvaltı
1 yumurta,1 dilim siyah ekmek,6 zeytin,1 parça süzme peynir,şekersiz yeşil çay
ara
bir bardak süt,badem
ara
1 armut
akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası,5-6 kaşık tavuklu kereviz salatası
3 lt su
1 saat zumba
Hosgeldin canimm hadi bakalim adin gibi artik miladin olsun lutfen siki tut bundan sonra haydi bismillah de ve basla kuzum eksilerin bol olsun ...Ne cok yazmışsınız maşallah 20 sayfayi okumayi gözüm yemedi atlayip geldim son sayfaya:)
Cok yedim stresten millet sigaraya ben yemeklere sarildim onlar beni dinler teselli eder sandim yanildim:))
Geldim bugün kendime artik iradeyi konusturmanin zamanıdır.. hiçbir şey eskisi gibi olmayacak daha güçlü olmam gerekiyor çünkü göğüs gerecegim seyler daha fazla ben bu bedeni bile tasimakta zorlanırken onlara hic gücüm olmaz o yüzden artik kendimi on plana alma vaktidir..
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI GÜÇLENDİRİRNe cok yazmışsınız maşallah 20 sayfayi okumayi gözüm yemedi atlayip geldim son sayfaya:)
Cok yedim stresten millet sigaraya ben yemeklere sarildim onlar beni dinler teselli eder sandim yanildim:))
Geldim bugün kendime artik iradeyi konusturmanin zamanıdır.. hiçbir şey eskisi gibi olmayacak daha güçlü olmam gerekiyor çünkü göğüs gerecegim seyler daha fazla ben bu bedeni bile tasimakta zorlanırken onlara hic gücüm olmaz o yüzden artik kendimi on plana alma vaktidir..
Gayet güzel bir menü olmuşBugünkü menüm:
39.Gün
Kahvaltı
1 yumurta,1 dilim siyah ekmek,6 zeytin,1 parça süzme peynir,şekersiz yeşil çay
ara
bir bardak süt,badem
ara
1 armut
akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası,5-6 kaşık tavuklu kereviz salatası
3 lt su
1 saat zumba
Spor on numara olmuş zaten menün hep guzelIyi akşamlar sımdı bitti yemek işi menumu yazayım biraz isim var akşam gelirim yoruma
Kahvaltı
2 dilim cavdarla beyaz peynır tost
Yarım domates maydanoz
Öğlen
2 Baget haşlama
2 kaşık sebzeli pilav pirinç
Birazcık salata
2 kaşık yoğurt
1 mandalina
Akşam
Tek yumurtalı menemn az
1 bardak ayran
1 saat tempolu yuruyus
40 dk zumba
2.5 lt su
830 kalorı
Öğle benim için fazla olmuş ama akşam yemeği saatin çok iyiHatunlar menumu veriyorum
Sabah: 1 k.k peynir, 1 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim tam b.ekmeği
Ara: şekersiz Nescafe 2 dilim bitter ç.
Öğlen 12 : 2 ince lavas arasında döner(boyları el buyuklugunde), 1 bardak ayran
Aksam 5.15: bir kase çorba, 1 kepçe taze fasulye ve salata
Ilrrleyen saatte ya yoğurt ya da bir meyve yerim.
2.5 litre su
(Bu arada bu sabah Dünün hezimeti + gördüm arkadaşlar)
Vallahi iyi atlatmışsınBugunku menu
Sabah : iki dilim tb ekmegi ile tost
Sekersiz cay
Oglen : yarim servis kasigi patates salatasi az tuzlu ve az yagli
Yarim kurabiye
Bir gofret
Rus kahvesi sutlu kopuklu neskafe gibiydi
Aksam : uc kasik patates yemegi
Iki bardak tuzsuz ayran
Iki dilim havuc tursusu
Su bir litre anca ama icerim daha
Arkadas diyette oldugumu biliyo o nedenle az yagli ve az tuzlu yapmis salatayi ayy iki bebek gormesi daha var onlarida boyle halledersem hasarsiz atlatirim insallah
Sen böyle hazır tüketir miydin şaşırdım bu arada afiyet olsunöğleden sonra sütümü içtim sıcak sıcak :)
akşam
8 tane etsiz çiğ köfte (market işi)
4-5 dal marul
4-5 kaşık salatalıklı yoğurt
dün hastane sonrası markete gittik eşim alayım mı dedi ben de al dedim :))Sen böyle hazır tüketir miydin şaşırdım bu arada afiyet olsun
Evet gayet iyi atlatmissin diğerlerini de böyle atlatirsin sen yaparsınBugunku menu
Sabah : iki dilim tb ekmegi ile tost
Sekersiz cay
Oglen : yarim servis kasigi patates salatasi az tuzlu ve az yagli
Yarim kurabiye
Bir gofret
Rus kahvesi sutlu kopuklu neskafe gibiydi
Aksam : uc kasik patates yemegi
Iki bardak tuzsuz ayran
Iki dilim havuc tursusu
Su bir litre anca ama icerim daha
Arkadas diyette oldugumu biliyo o nedenle az yagli ve az tuzlu yapmis salatayi ayy iki bebek gormesi daha var onlarida boyle halledersem hasarsiz atlatirim insallah
gülüm ne yapan nasılsın halin keyfin yerine geldi mi azcıkta olsa yok gelmedi dersenzamanın varsa patrondan kurtulma sanatı filmini izle hatta direk 2. sini izle iyi gelirEvet gayet iyi atlatmissin diğerlerini de böyle atlatirsin sen yaparsın
Insallah atlatirim yaa bugun arkadas abla cok zayiflamissin dedi heryerin ufalmis kucucuk kalmissin dedi dunde komsum gordu o dedi yeter artik yapma diyet cok kilo vermissin acayip zayiflamissin dedi ben de yok daha cok var kilo dedim kadin dedigin acik kilolu olur boyle cok iyisin artik verme dedi annemlere gidincede kardesim farketti abla her gordugumde dahada inceliyosun dedi ayy bu ara herkes farketti cok mutlutumm keske birde 69 gorseydim dahada iyi olacak daha cok motive olup iyi kilolar vercem ama takildi gitti isteEvet gayet iyi atlatmissin diğerlerini de böyle atlatirsin sen yaparsın
ooh ohh maşallahhInsallah atlatirim yaa bugun arkadas abla cok zayiflamissin dedi heryerin ufalmis kucucuk kalmissin dedi dunde komsum gordu o dedi yeter artik yapma diyet cok kilo vermissin acayip zayiflamissin dedi ben de yok daha cok var kilo dedim kadin dedigin acik kilolu olur boyle cok iyisin artik verme dedi annemlere gidincede kardesim farketti abla her gordugumde dahada inceliyosun dedi ayy bu ara herkes farketti cok mutlutumm keske birde 69 gorseydim dahada iyi olacak daha cok motive olup iyi kilolar vercem ama takildi gitti iste
Ne bileyim ben halen aynada 84 kiloluk angelinayi goruyorum esasen kiloma pek inanmiyo kimse 70 kiloyum diyince yok be 65 ancasin diyolar ovgulere pek aldanmam cunku ayna bana gercekleri carpiyo canim daha cok yolum var ilk hedef 68 di 14 subatta o kiloda olacaktim galiba olmuyacak tomurcuk ben ve asyam oyle konusmustuk ama yok yaa olmadi iste iki gun sonra 14 subat ve ben daha 6 ucundan bile gormedimmooh ohh maşallahh
görüntü olarak baya baya iyi görünüyorsun demek ki ama sen hiç övgülere anıp boş verme bence sonrası tamam bu kadar diyip bıraktığında geri bir kaç kilo alma payını da ekle öyle hedefini belirle
takılmamıştır bedenin o kiloya alışma sürecindedir sabitliyordur sonra birden vermeye başlarsın bak gör
Ne guzel az yemissin canim ben istavrit yerken kendimi kaybediyorumm ya cok seviyorum baligi helede istavridi masallah sana canim ..Sabah
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
5 adt zeytin
2 adt tuzsuz etimek
oglen
2 dilim tam bugday ekmegi
icine beyaz peynir maydanoz
5 adt siyah zeytin
aksam
8-10 adet istavrit
kivircik salata
ara
karar vermedim yogurt olabilir...
Midem bulaniyordu canim.pek icim almadi zaten.hala icim bi tuhaf.yogurt bile yemedim.Ne guzel az yemissin canim ben istavrit yerken kendimi kaybediyorumm ya cok seviyorum baligi helede istavridi masallah sana canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?