Haydi Yine Yeniden...

tomurcukkk bende bi yarım saat buralardayım tebrik ederim iradelisin maşallah.
Bu arada ben ne yaptım şu Leslie 3 mil ile Zumba dansıni video olarak indirttim. Yarın da bağlantı kablosu ile tv ye aktarıp büyük ekranda spor yapacam

Allah kabul etsin canım. Yatsı geç vakte kalınca insana zor geliyor.

Ay ne gusel böyle şeyler duymak. Darısı başımıza :) benim hedefimde yaza kadar ablalarimi göremeyecem yazın beni gördüklerinde şok olmalarını istiyoruuummm

Benimde migdem bi hos basim agriyo bi yandan agzimin ici dilim kople yara oldu iki gundur cok aciyo uzulmek iyi gelmedi patladi agzimin icleri bir an once gecse keske yaa cok canim aciyo

Ay ne gusel böyle şeyler duymak. Darısı başımıza :) benim hedefimde yaza kadar ablalarimi göremeyecem yazın beni gördüklerinde şok olmalarını istiyoruuummm
Eminim yaza sende baya kilo vermis olacaksin helede spor yapinca daha siki oluyo vucut ben gecen sene cok yuruyodum simdi havalarin isinmasini bekliyorum o zaman artik km lerce yururumm he he he sende ablarini sok et kiz boyle kalsinlar

Super canim.buyuk ekranda daha keyifli.
Bi ara bende yaptim usb yi taktim tv ye leslie yapardim ama simdi behcet hastaligimdan dolayi dizlerim eklemlerim cok agriyor.ne yuruyus yapabiliyorum ne spor

Benimde migdem bi hos basim agriyo bi yandan agzimin ici dilim kople yara oldu iki gundur cok aciyo uzulmek iyi gelmedi patladi agzimin icleri bir an once gecse keske yaa cok canim aciyo
Stres agizda yara yapar canim.varsa karadut pekmezi falan ye.ufff ne aciyodur simdi.konusturmaz adami o derece yani

Dugunlerde super oluyor yaa . Topluca butun akrabalar goruyor gozler uzerinde herkes şoklarda.bu yaz cok yasadim imrenen bakislari ama gel gor ki kem gozlulerin nazarlari degdi ve cok hastalandim sonrasinda

Stres agizda yara yapar canim.varsa karadut pekmezi falan ye.ufff ne aciyodur simdi.konusturmaz adami o derece yani
Aynen canim yaa cok canim aciyo karadut pekmezim var ufakliga almistim organik ama migdem cok yaniyo onu yiyince neyse sifa niyetine yiyecegiz artik agzimin acisi cok kotu cunku

Günaydın canımcımi,gece nerelerdeydin sesin soluğun çıkmadı erken mi yattın ?
ben ve erken yatmak
extreme weight loss programı var youtube ta onu izledim 2 bölüm o arada spor ayakkabılarımı giyip leslie nin yürüyüşleri yaptım millet 1 senede 200 küsür kilolardan 70 lere düşsün ben anca şişeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…