- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.441
Allah kabul etsin canım. Yatsı geç vakte kalınca insana zor geliyor.Dunun aksine bugun pek bi sakin sayfamiz.bende aksam oturmaya gittim komsuya.yeni gelin daha dogrusu.uzaktan bi akraba ile evlendi bizim mahallede ev tuttular.cay ictim sadece.birseye dokunmadim.pekde canim istemedi zaten.
oglani uyuttum esim de uyumus ben ordan gelene kadar.
daha namaz kilmadim.keske gitmeden kilsaydim.hic gec saate birakmayi sevmem aslinda.oyle bir agirlik coktu ki.
neyse ben seytana uymayayim en iyisi.kilip yatayim sonra.uyumadan bi daha bakarim...
Ay ne gusel böyle şeyler duymak. Darısı başımıza :) benim hedefimde yaza kadar ablalarimi göremeyecem yazın beni gördüklerinde şok olmalarını istiyoruuummmInsallah atlatirim yaa bugun arkadas abla cok zayiflamissin dedi heryerin ufalmis kucucuk kalmissin dedi dunde komsum gordu o dedi yeter artik yapma diyet cok kilo vermissin acayip zayiflamissin dedi ben de yok daha cok var kilo dedim kadin dedigin acik kilolu olur boyle cok iyisin artik verme dedi annemlere gidincede kardesim farketti abla her gordugumde dahada inceliyosun dedi ayy bu ara herkes farketti cok mutlutumm keske birde 69 gorseydim dahada iyi olacak daha cok motive olup iyi kilolar vercem ama takildi gitti iste
Eminim yaza sende baya kilo vermis olacaksin helede spor yapinca daha siki oluyo vucut ben gecen sene cok yuruyodum simdi havalarin isinmasini bekliyorum o zaman artik km lerce yururumm he he heAy ne gusel böyle şeyler duymak. Darısı başımıza :) benim hedefimde yaza kadar ablalarimi göremeyecem yazın beni gördüklerinde şok olmalarını istiyoruuummm
Super canim.buyuk ekranda daha keyifli.tomurcukkk bende bi yarım saat buralardayım tebrik ederim iradelisin maşallah.
Bu arada ben ne yaptım şu Leslie 3 mil ile Zumba dansıni video olarak indirttim. Yarın da bağlantı kablosu ile tv ye aktarıp büyük ekranda spor yapacam
Allah razi olsun.normalde birakmam gec saateAllah kabul etsin canım. Yatsı geç vakte kalınca insana zor geliyor.
Stres agizda yara yapar canim.varsa karadut pekmezi falan ye.ufff ne aciyodur simdi.konusturmaz adami o derece yaniBenimde migdem bi hos basim agriyo bi yandan agzimin ici dilim kople yara oldu iki gundur cok aciyo uzulmek iyi gelmedi patladi agzimin icleri bir an once gecse keske yaa cok canim aciyo
Dugunlerde super oluyor yaa . Topluca butun akrabalar goruyor gozler uzerinde herkes şoklarda.bu yaz cok yasadim imrenen bakislariAy ne gusel böyle şeyler duymak. Darısı başımıza :) benim hedefimde yaza kadar ablalarimi göremeyecem yazın beni gördüklerinde şok olmalarını istiyoruuummm
Aynen canim yaa cok canim aciyo karadut pekmezim var ufakliga almistim organik ama migdem cok yaniyo onu yiyince neyse sifa niyetine yiyecegiz artik agzimin acisi cok kotu cunkuStres agizda yara yapar canim.varsa karadut pekmezi falan ye.ufff ne aciyodur simdi.konusturmaz adami o derece yani
Ay canım, Allah şifa versin inş.Super canim.buyuk ekranda daha keyifli.
Bi ara bende yaptim usb yi taktim tv ye leslie yapardim ama simdi behcet hastaligimdan dolayi dizlerim eklemlerim cok agriyor.ne yuruyus yapabiliyorum ne spor
gülüm ne yapan nasılsın halin keyfin yerine geldi mi azcıkta olsa yok gelmedi dersenzamanın varsa patrondan kurtulma sanatı filmini izle hatta direk 2. sini izle iyi gelir
Ay ne gusel böyle şeyler duymak. Darısı başımıza :) benim hedefimde yaza kadar ablalarimi göremeyecem yazın beni gördüklerinde şok olmalarını istiyoruuummm
hadi gözün aydın aile kardeş candır her türlü iyi gelir sağlığımıza da ruhumuza daabimleri görünce biraz yerine geldi moralim canım
Günaydın canımcımi,gece nerelerdeydin sesin soluğun çıkmadı erken mi yattın ?günaydın hatunlar
hepimize sakin huzurlu mutlu hafta sonları olsun inşallah
ben ve erken yatmakGünaydın canımcımi,gece nerelerdeydin sesin soluğun çıkmadı erken mi yattın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?