Haydi Yine Yeniden...

Gunaydın arkadaşlar akşam da tekrar gelmedim baktım arada ne yazdınız dıye evi temizledim biraz sonra komşu geldi kahve falan içtik duşta almıştım uyudum kaldım sabah esim geldi hadi kahvaltı yok mu dıyor uykudan gozmu acamdm hazırlamiş sese kızım bile kalkmış dolanıyor nıye boyle uykucu oldum ben ya bilmiyorum sımdı de bıraksalar uyurum

geçen hafta ben öyleydim uyuyayım diyordum başka bişey demiyordum bence hava değişimleri basınç hele de lodoslu hava bedenin manyetik çekimini etkiliyor sırayla uykucu şirin olucaz yapacak bişey yok

Ne guzel istanbulda gezmek cok ozledim istanbulda gezmeyi ama kimsem yok artik orda kardesim ordaydi simdi tasindilar gelinle hergun bir yeri gezerdik ahh ahhh
Benım gıbı planlar pek gezemıyor en ıyı ablam yada annem gelince kışın cocuk üşür kısım terler hasta olur yok çişi gelir tedirgin oluyorum

Kızımla kuru patlıcan dolması yaptık corba mız da pişiyor bugun hıc işim yok Öğle sonu kendimi dişarlara atip gezeyım bıraz cıcışler e bakarım esimin de dogum gunu ıcın hediye alicam

oh negüzel gezin bakalım
Ben tek gidicem kızımı babaya bırakıp hıc plan yapamayız bız pazar gunu geceye gidecekti k arkadaskarımzla bulusacaktık esmin izni iptal oldu gunlerce her gece calisacak bellı degıl ayın 20 sı de dogum gunu yıne dişarda olacaktık bu durumda hangı gun ızın hangı gun calisma bellı degıl şimdi bende uzulme yım hıc cikmadı m dıye sırf o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…