Haydi Yine Yeniden...

Benım gıbı planlar pek gezemıyor en ıyı ablam yada annem gelince kışın cocuk üşür kısım terler hasta olur yok çişi gelir tedirgin oluyorum
Benim oglum 18 aylikti heryeri geziyoduk butun kabinler emzirme yerim olmustu kirk yilin basi gitmisim yagmur kar demedik cok guzel gezmistik yaa tamda boyle subat ayiydi ahh ahh anilarim canlandi

o videolardan birinde anne oğul var kadın 50 sinden fazladır o bile fit oldu çıktı yaaav biz mi olmıycaz inanmak başarmanın yarısıdır ben inanıyorum hepimiz sonunda sağlıklı ideal bedenlerimizde olucaz allahın izniyle

selam kızlaar yazdıklarınızı okuyorum dün menümü yazamadım gecikmelide olsa veriyim,
kahvaltı: kaşarlı tost 3 yeşil zeytin 3 siyah zeytin
öğlen: ezogelin çorba bir kase,2 tane fırında but( orta boy)
ara:2 avuç beyaz leblebi, bir fincan sütlü nescafe,
akşam:2 yk sade makarna,bir bardak tarçınlı süt
ara: yarım paket eti form light kepekli büskivi
bu sabah da 10 km yürüyüş yaptım bi gayret. insallah verdiğim kalorileri cumartesi cumartesi geri almamak için direniyorum.

akşam sadece 2 kaşık makarnayla iyi durmuşsun süt olmasa duramazdın büyük ihtimal şişiriyor mideyi :)
sütün pek bilinmeyen bir özelliği de bağırsağı sabun gibi kaplayıp fazla yağın emilmesine izin vermeden dışarı atma özellliği de olunca her gün içmek farz oluyor :)

Menümü vereyim:

40.Gün

Kahvaltı
1 dilim siyah ekmek,1 yumurta,1 salatalık,1 dilim peynir,5 zeytin,şekersiz papatya çayı

öğle
5-6 kaşık tavuklu kereviz salatası

ara
çeyrek muz,yarım mandalina

ara
şekersiz nescafe, 5-6 badem, bir avuç içinden daha az çekirdek

akşam
1 kepçe tarhana çorba,2 kaşık menemen,yeşil salata

ara
1 bardak süt

2,5 lt su

Bu arada artıdan kurtuldum sanırım eksiye geçtim

Menumu veriyorum
Sabah ılık limonlu şu
Saat 11 gibi: 1 yumurta, 1 k k peynir, salatalık, 5 zeytin 1 tatlı kaşığı kuşburnu çeyrek beyaz ekmek
Saat 3 gibi : kırmızı biber közlemesini çeyrek ekmekle yedim , 2 kurabiye, 1 avuç leblebi, 10 cm kadar orcik (öğlen resmen cozuttum)
Saat 6 gibi: 1 kase çorba, yarım kepçe taze fasulye ve salata
Valla ne deseniz haklısınız iki gün kala böyle yapılmaz yani

Super canim.şaka maka 40 gun gecti bile bak.artidan kurtulmana sevindim

Hafta sonlari evde oluşunun patlamasi işte.ayni durum bende de pazar gunleri oluyor.
Ceyrek ekmekler fazla olmuş.ozellikle oglenki.kurabiyeyi de keşke 1 tane yeseydin.neyse bol su ic artik.yarin ve pazartesi daha dikkatli olursun

Sabah
1 kk beyaz peynir
5 adt siyah zeytin
2 adt.tuzsuz etimek
1 tk cikolata

ara
1 dilim tam bugday ekmegi
biraz peynir zeytin

oglen
tam bugday ekmegi ile 1 adt yagsiz tost
5 adt zeytin

aksam
1 tabak kuru fasulye
kivircik salata
bol roka
1 kase yogurt

Hafta sonlari evde oluşunun patlamasi işte.ayni durum bende de pazar gunleri oluyor.
Ceyrek ekmekler fazla olmuş.ozellikle oglenki.kurabiyeyi de keşke 1 tane yeseydin.neyse bol su ic artik.yarin ve pazartesi daha dikkatli olursun
çok haklısın gerçekten
, aslında öğlen misafirim vardı ve dayanamadım.
Senin menu firesiz ama maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…