- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.501
hoşgeldin
yaşın boyun kilon hakkında bilgi verir misin
birde önceden bizi takip ettin mi yeni üyesin anlaşılan hayırlı olsun üyeliğin
Tesekkur ederim yasım 34 boyum 1.68 75 kiloyum. 3 cocuk annesiyim. Evet yeni uyeyim daha once takip etmedim arkadas tavsiyesiyle uye oldum
Super canim.şaka maka 40 gun gecti bile bak.artidan kurtulmana sevindim
misafire ragmen menu iyi.korktugun basina gelmeyecek sanirim.Hemen hızlı menuu vereyim
Sabah
1 tane yumurta ekmek arası
Ara
Avuç içi leblebi
Öğle
Yarım paket form bisküvi
2 mandalina
Ara
1 fincan sahlep
Akşam
1 kase balık çorbası
1 tane somon ızgara balık
Salata
2 litre su
İnşallah dahada bişey yemem
Malum abimler burda
Menumu veriyorum
Sabah ılık limonlu şu
Saat 11 gibi: 1 yumurta, 1 k k peynir, salatalık, 5 zeytin 1 tatlı kaşığı kuşburnu çeyrek beyaz ekmek
Saat 3 gibi : kırmızı biber közlemesini çeyrek ekmekle yedim , 2 kurabiye, 1 avuç leblebi, 10 cm kadar orcik (öğlen resmen cozuttum)
Saat 6 gibi: 1 kase çorba, yarım kepçe taze fasulye ve salata
Valla ne deseniz haklısınız iki gün kala böyle yapılmaz yani
Sıra benim menüm
Sabah ara öğle bir arada
1.5 yumurta, 2 zeytin, domates, 2 közlenmiş biber,1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Sodalı yeşil çay
Akşam
2.5 krep üzerine kıymalı harç yaptım ( bi nevi lahmacun) , 1 su bardağı ayran, yeşillik
Ara
Sodalı yeşil çay
Gayet guzel menu.aksam yemegin de protein agirlikli olmus begendim.Sıra benim menüm
Sabah ara öğle bir arada
1.5 yumurta, 2 zeytin, domates, 2 közlenmiş biber,1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Sodalı yeşil çay
Akşam
2.5 krep üzerine kıymalı harç yaptım ( bi nevi lahmacun) , 1 su bardağı ayran, yeşillik
Ara
Sodalı yeşil çay
Küçük tatlı tabağı büyüklüğünde yaptım bugün hiç kaçamağım olmadı birazdan sporda yapcam dışarda da bayağı yürüdümCanım kreplerin boyutu nedirafiyet olsun krep bana direk kilo yapar çokta severim sen de dikkat et. Birde sodalı çay nasıl oluyo?
Senin masallahin var zaten.ben aylardir 74 75 74 75 mekik dokudum resmen.yerimde sayiyo gibi biseyim ve bu durum canimi sıkmaya basladi.ben ne zaman gorecegim 6 lari yaaaaaEvet canım yaa 40 gün oldu cidden şaka gibi.. Ben gruba gelmeden önce 80 in üstüne çıkmıştım nerdeyse. 80-81 gibiydim. Şimdi 73'ü zorluyorum. Bir ay sonra 70'in de altına düşersem tutmayın beni
Senin masallahin var zaten.ben aylardir 74 75 74 75 mekik dokudum resmen.yerimde sayiyo gibi biseyim ve bu durum canimi sıkmaya basladi.ben ne zaman gorecegim 6 lari yaaaaa
Benim en buyuk eksikligim spor.gunler biraz uzasin isten donuste yuruyus yaparim bende.evde spor yapamiyorum dizlerim cok agriyor.Canım benim ama sen baya kilo vermişsin şimdi böyle olması çok doğal. Elbet 6 lara inersin. Alırken kolay ama verirken daha zor işte napalım.. Ama ben 6'lara indiğim vakit tartı fotosu atıcamsevinçten napıcamı bilemem. Ama şu da var ben önceden hep ideal kilodaydım. Hatta bekarken baya zayıftım. Hele lisede 34 bedendim..son 6 aydır 80 civarıyım ve ödem attım büyük ihtimal. Çünkü bu kortizol fazlalığı ödem tutturmuş vücuduma.. Yüzüm bile küçüldü. Demem o ki hızlı gitmesinin sebebi bundan. Diyetisyenim de demişti kilolar kısa süredir sende olduğu için kısa sürede gidecek ama koruman önemli diye. Bir de sürekli aktifim. Evde iş çocuk dışarıya iş ve spor da olunca gidiyo çok şükür..
Insallah dusundugun gibi olur ve metabolizman hizlanir canim.cok masum bi cay zaten belli.odem de attirir.hadi bakalim sonuclari hep birlikte gorucezKızlar Bazı kelimeler otomatikten yanlış çıkmış doğru hali
Yarım litre kaynamış suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyorum 10 dk demledim yarım limonun suyunu sıkıp kabuğu çaya atıyorum içine 1 şişe sade soda koyuyorum öğün aralarında içiyorum bugün ilk günüm bu çay 15 günde 5 kilo verdiriyor deniyor benim bu kadar yüksek beklentim yok ama metabolizma biraz hızlansın istiyorum bakalım insallah işe yarar
Aynen öyle oldu, canım tatlı bi şeyler istedi ve kaçamaklar geldi. Aldım çavdar ekmeğimi yarına inş güzel menü olacakOrcik olmayaymış iyiymiş :) ama fena değil ya arada bende de oluyo bir kurabiye ufacık bir tatlı gibi şeyler.. Akşam güzel yemişsin ama diğer öğünlerin çok az. Şekerin düşüyo büyük ihtimal ve canın bişiler istiyo tatlı olarak. En azından bende böyle oluyo. Çeyrek ekmek yerine sabah 2 dilim çavdar ya da tam buğday ye doyarsın. Öğlende de çorban yoğurdun salatan olunca olmadık şeylere saldırmazsın canım :)
Işe yararsa size tavsiye ederim tomurcuğum yaza kadar bu kilolardan kurtulmalıyım memlekete gittiğimde kardeşlerime en iyi halimle gözükmeliyimInsallah dusundugun gibi olur ve metabolizman hizlanir canim.cok masum bi cay zaten belli.odem de attirir.hadi bakalim sonuclari hep birlikte gorucez
Insallah hersey hayal ettigin gibi,ettigimiz gibi olur canim.Rabbim hepimizin gonlune gore versin...Işe yararsa size tavsiye ederim tomurcuğum yaza kadar bu kilolardan kurtulmalıyım memlekete gittiğimde kardeşlerime en iyi halimle gözükmeliyim
orcik ne bana da diyin daaaa bilmiyorum ben onuMenumu veriyorum
Sabah ılık limonlu şu
Saat 11 gibi: 1 yumurta, 1 k k peynir, salatalık, 5 zeytin 1 tatlı kaşığı kuşburnu çeyrek beyaz ekmek
Saat 3 gibi : kırmızı biber közlemesini çeyrek ekmekle yedim , 2 kurabiye, 1 avuç leblebi, 10 cm kadar orcik (öğlen resmen cozuttum)
Saat 6 gibi: 1 kase çorba, yarım kepçe taze fasulye ve salata
Valla ne deseniz haklısınız iki gün kala böyle yapılmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?