Haydi Yine Yeniden...

Hemen hızlı menuu vereyim
Sabah
1 tane yumurta ekmek arası
Ara
Avuç içi leblebi
Öğle
Yarım paket form bisküvi
2 mandalina
Ara
1 fincan sahlep
Akşam
1 kase balık çorbası
1 tane somon ızgara balık
Salata
2 litre su

İnşallah dahada bişey yemem
Malum abimler burda

Tesekku

Super canim.şaka maka 40 gun gecti bile bak.artidan kurtulmana sevindim

Evet canım yaa 40 gün oldu cidden şaka gibi.. Ben gruba gelmeden önce 80 in üstüne çıkmıştım nerdeyse. 80-81 gibiydim. Şimdi 73'ü zorluyorum. Bir ay sonra 70'in de altına düşersem tutmayın beni

misafire ragmen menu iyi.korktugun basina gelmeyecek sanirim.
ara ogunlerde form biskuvilerden yemicem kalorili diyordun.ona takildim yalnizca

Sıra benim menüm
Sabah ara öğle bir arada
1.5 yumurta, 2 zeytin, domates, 2 közlenmiş biber,1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu
Ara
Sodalı yeşil çay
Akşam
2.5 krep üzerine kıymalı harç yaptım ( bi nevi lahmacun) , 1 su bardağı ayran, yeşillik
Ara
Sodalı yeşil çay

Orcik olmayaymış iyiymiş :) ama fena değil ya arada bende de oluyo bir kurabiye ufacık bir tatlı gibi şeyler.. Akşam güzel yemişsin ama diğer öğünlerin çok az. Şekerin düşüyo büyük ihtimal ve canın bişiler istiyo tatlı olarak. En azından bende böyle oluyo. Çeyrek ekmek yerine sabah 2 dilim çavdar ya da tam buğday ye doyarsın. Öğlende de çorban yoğurdun salatan olunca olmadık şeylere saldırmazsın canım :)

Canım kreplerin boyutu nedir afiyet olsun krep bana direk kilo yapar çokta severim sen de dikkat et. Birde sodalı çay nasıl oluyo?

Gayet guzel menu.aksam yemegin de protein agirlikli olmus begendim.
Sodali yesil cay nedir.normal sodaya yesil cay mi demlenip katiliyor

Bugün çocuklarla dışarda bayağı yürüdüm
Canım kreplerin boyutu nedir afiyet olsun krep bana direk kilo yapar çokta severim sen de dikkat et. Birde sodalı çay nasıl oluyo?
Küçük tatlı tabağı büyüklüğünde yaptım bugün hiç kaçamağım olmadı birazdan sporda yapcam dışarda da bayağı yürüdüm
Muhtemelen yakarım

Evet canım yaa 40 gün oldu cidden şaka gibi.. Ben gruba gelmeden önce 80 in üstüne çıkmıştım nerdeyse. 80-81 gibiydim. Şimdi 73'ü zorluyorum. Bir ay sonra 70'in de altına düşersem tutmayın beni
Senin masallahin var zaten.ben aylardir 74 75 74 75 mekik dokudum resmen.yerimde sayiyo gibi biseyim ve bu durum canimi sıkmaya basladi.ben ne zaman gorecegim 6 lari yaaaaa

Yarım litre kaynaştırma suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyorum 10 dk demledim yarım limonun suyunu sıkıp kabuğu çaya atıyorum içine 1 şişe sade soda koyuyorum bu çay 15 günde 5 kilo verdiriyor deniyor benim bu kadar yüksek beklentim yok ama metabolizma biraz hızlansın istiyorum bakalım insallah işe yarar

Senin masallahin var zaten.ben aylardir 74 75 74 75 mekik dokudum resmen.yerimde sayiyo gibi biseyim ve bu durum canimi sıkmaya basladi.ben ne zaman gorecegim 6 lari yaaaaa

Canım benim ama sen baya kilo vermişsin şimdi böyle olması çok doğal. Elbet 6 lara inersin. Alırken kolay ama verirken daha zor işte napalım.. Ama ben 6'lara indiğim vakit tartı fotosu atıcam sevinçten napıcamı bilemem. Ama şu da var ben önceden hep ideal kilodaydım. Hatta bekarken baya zayıftım. Hele lisede 34 bedendim..son 6 aydır 80 civarıyım ve ödem attım büyük ihtimal. Çünkü bu kortizol fazlalığı ödem tutturmuş vücuduma.. Yüzüm bile küçüldü. Demem o ki hızlı gitmesinin sebebi bundan. Diyetisyenim de demişti kilolar kısa süredir sende olduğu için kısa sürede gidecek ama koruman önemli diye. Bir de sürekli aktifim. Evde iş çocuk dışarıya iş ve spor da olunca gidiyo çok şükür..

Kızlar Bazı kelimeler otomatikten yanlış çıkmış doğru hali
Yarım litre kaynamış suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyorum 10 dk demledim yarım limonun suyunu sıkıp kabuğu çaya atıyorum içine 1 şişe sade soda koyuyorum öğün aralarında içiyorum bugün ilk günüm bu çay 15 günde 5 kilo verdiriyor deniyor benim bu kadar yüksek beklentim yok ama metabolizma biraz hızlansın istiyorum bakalım insallah işe yarar

Benim en buyuk eksikligim spor.gunler biraz uzasin isten donuste yuruyus yaparim bende.evde spor yapamiyorum dizlerim cok agriyor.
Amaaan dedigin gibi onemli olan korumak.bu halime bile sukurler olsun 44 kilo verdim toplamda.hedefim 67 kiloya duşup 50 kilo vermis olmak.117 den 67 ye şaka gibi

Insallah dusundugun gibi olur ve metabolizman hizlanir canim.cok masum bi cay zaten belli.odem de attirir.hadi bakalim sonuclari hep birlikte gorucez

Aynen öyle oldu, canım tatlı bi şeyler istedi ve kaçamaklar geldi. Aldım çavdar ekmeğimi yarına inş güzel menü olacak

Insallah dusundugun gibi olur ve metabolizman hizlanir canim.cok masum bi cay zaten belli.odem de attirir.hadi bakalim sonuclari hep birlikte gorucez
Işe yararsa size tavsiye ederim tomurcuğum yaza kadar bu kilolardan kurtulmalıyım memlekete gittiğimde kardeşlerime en iyi halimle gözükmeliyim

Iyi aksamlar kizlarr ben bugun cozuttummm allah beni bildigi gibi yapsin karbanhidratin dibine dibine vurdum yidim de yidimm off nasil yazcam ben menumu neyse yazayim bari
Sabah : uc dilim beyaz ekmek
Dort kup kasar iki tane marul
Uc dilim domates
Iki dilim tahin helvasi
Oglen : uc tane benimo
Aksam : bir tabak spagetti
Iki bardak ayran
Bol yesillikli salata
Cukolatali gofret
Bunlari besten once yedim
Iki saatlik flim boyunca cekirdek yemisimm Bide tuzlu cekirdek ti off off Anuuuu ne cok kacamak yapmisimm yagmurlu havalar bana iyi gelmiyo yaa keske disari ciksaydik hic biri olmazdi bu kacamaklarinn simdide sekersiz cay iciyorumm artik bisey yemek istemiyorum keske bu kacamaklari yaparken biri enseme boyle vursa cok utandim kizlarr saclarimdan suruyun beni

orcik ne bana da diyin daaaa bilmiyorum ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…