Haydi Yine Yeniden...

Iyi akşamlar kızlar gec kaldım pek keyfim yok kusura bakmayın menumu verip cikacam
Kahvaltı
2 dılım cavdar a tost yağsız tabi

Öğlen
1 kase mercimek corba
3 kuru patlıcan dolma
1 bardak ayran

2 sı 1 arada yarım olcek yaptım

Akşam
1 kase corba
1 kuru dolma

2.5 su ıcıldı Spor yok ama 2.5 saat carsi da delı dana gıbı koşturdum 20 dk da tempolu yurudum gec bindim otobuse

ahaa kim tavsiye etti bizi
3 çocuk maşallah yine kilon çok iyi kesin kararlıysan istediğin kiloya çabucak inersin inşallah bizim ortam arkadaş ortamı gibi zamanla sen de göreceksin arada dertleşiriz arada neşeli sohbetlerimiz olur eğleniriz

işe yarıyor o tarif bende yapmıştım ama öyle 5 kg v.s. değil tabii ama hızlanıyor metabolizma eksileri görmeye faydalı benim midem zencefil zerdeçal tarçın yoğurttan sonra bi hal oldu bu tarifi de mide ağrısından devam edememiştim

allah hayrını versin emiii kız sende hemen kendini ele verme benim gibi hiç menü yazma çaktırma bari heheheheheh
bende bu gün bi hoşum valla oğlan istiyor hadi yiyelim mi anne diye bende onla yiyorum dozunu kaçırmadan cısları yedim valla bu gün karbonitrat günü oldu

Yok yaa yaziyimda goreyim hatami simdi deli gibi dusunuyorum yarin ne yapsamda artilara gecmesem diyee hadii bana oneride bulunun kizlarr yarin ne yeyim yok bu yediklerim yeter yarin acmi gezeyimm oy ben nirelere gideyimmmm

Yok yaa yaziyimda goreyim hatami simdi deli gibi dusunuyorum yarin ne yapsamda artilara gecmesem diyee hadii bana oneride bulunun kizlarr yarin ne yeyim yok bu yediklerim yeter yarin acmi gezeyimm oy ben nirelere gideyimmmm
gece yatmadan önce yoğurt hatta yoğurdun kendi suyu varsa onu iç ye
yediklerinin emiliminin çoğunu bağırsak yapar şimdi bağırsak çalıştıracak bişeyler iç sinameki varsa o bile olur yoksa kayısı sıcak suyu dene emilim olmadan at gitsin yediklerini :)

Surekli olarak 6 kilo vermek icin ugrasıyorum.bu kulübü duyunca belki böyle zayıflarım diye düsündüm .yeniden kelimesi hosuma gittigi icinde size yöneldim
6 kilocuk dediğin nedir hiç zorlanmadan canını bile yormadan en fazla 3 ayda verirsin gider

misafire ragmen menu iyi.korktugun basina gelmeyecek sanirim.
ara ogunlerde form biskuvilerden yemicem kalorili diyordun.ona takildim yalnizca
Onu öğle yemeği niyetine oldu çünkü ben çalıştım abimler evde geç kahvaltı yapıp beni işten gelip aldılar dışarı çıktık

Bi deneyim dediklerini saol tatlim benim

Kayısı suyu nasıl oluyor kayısıyi da yiyor muyuz. Demek ki bugün sen ben ve angelina35 cozutmusuz

Kayısı suyu nasıl oluyor kayısıyi da yiyor muyuz. Demek ki bugün sen ben ve angelina35 cozutmusuz
tozutuk üçlü isim de güzel oldu yaaa

normal kuru kayısı yerken sıcak su içmek işe yarar onu dedim kayısı beklet suyunu iç aman kim yapsın çay içerken en sona 1 bardak sade sıcak suyu içerken bi kaç kayısı yiyevirin gitsin

şimdi ne yaptım ben diyim de gülün :))
iki parmak eninde lastik vardı evde onu 1 metre kadar uzunluğunda kestim uçlarını düğümledim plates lastiği yaptım kendime ayağımla bastım bi yanına elimle çekiştirip yukarı aşağı kollarımı çalıştırıyorum

Lastik Kapı koluna tak biraz uzaklaş orda çekme hareketi yap bacağını squat gibi az eğik tut hem bacağın hem kolun çalışır

Valla tozutuk iyiymiş de modum düşer benim tozutasim gelir heheeee
Biz buna suçluluk psikolojisi diyoruz, vicdan aklı calistirmis helal sana

Benim plates lastiğim var dediğin gibi çokta kayda değer bişey değil iyi aklına gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…