- 14 Ekim 2015
- 2.482
- 6.189
- 158
- 34
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.521
Canim ortası ceviz dışı üzüm pekmezi olan bi şey. Cevizli sucuk da deniyororcik ne bana da diyin daaaa bilmiyorum ben onu
ahaa kim tavsiye etti biziTesekku
haaaa bizde de cevizli sucuk deniyor orcik diyince baktım herkes anlamış bir ben anlamadım kendimi cahil hissettim bilemedim o nedir diyeCanim ortası ceviz dışı üzüm pekmezi olan bi şey. Cevizli sucuk da deniyor
işe yarıyor o tarif bende yapmıştım ama öyle 5 kg v.s. değil tabii ama hızlanıyor metabolizma eksileri görmeye faydalı benim midem zencefil zerdeçal tarçın yoğurttan sonra bi hal oldu bu tarifi de mide ağrısından devam edememiştimYarım litre kaynaştırma suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyuyorum 10 dk demledim yarım limonun suyunu sıkıp kabuğu çaya atıyorum içine 1 şişe sade soda koyuyorum bu çay 15 günde 5 kilo verdiriyor deniyor benim bu kadar yüksek beklentim yok ama metabolizma biraz hızlansın istiyorum bakalım insallah işe yarar
allah hayrını versin emiii kız sende hemen kendini ele verme benim gibi hiç menü yazma çaktırma bari hehehehehehIyi aksamlar kizlarr ben bugun cozuttummm allah beni bildigi gibi yapsin karbanhidratin dibine dibine vurdum yidim de yidimm off nasil yazcam ben menumu neyse yazayim bari
Sabah : uc dilim beyaz ekmek
Dort kup kasar iki tane marul
Uc dilim domates
Iki dilim tahin helvasi
Oglen : uc tane benimo
Aksam : bir tabak spagetti
Iki bardak ayran
Bol yesillikli salata
Cukolatali gofret
Bunlari besten once yedim
Iki saatlik flim boyunca cekirdek yemisimmBide tuzlu cekirdek ti off off Anuuuu ne cok kacamak yapmisimm yagmurlu havalar bana iyi gelmiyo yaa keske disari ciksaydik hic biri olmazdi bu kacamaklarinn simdide sekersiz cay iciyorumm artik bisey yemek istemiyorum keske bu kacamaklari yaparken biri enseme boyle vursa cok utandim kizlarr saclarimdan suruyun beni
Yok yaa yaziyimda goreyim hatami simdi deli gibi dusunuyorum yarin ne yapsamda artilara gecmesem diyee hadii bana oneride bulunun kizlarr yarin ne yeyim yok bu yediklerim yeter yarin acmi gezeyimm oy ben nirelere gideyimmmmallah hayrını versin emiii kız sende hemen kendini ele verme benim gibi hiç menü yazma çaktırma bari heheheheheh
bende bu gün bi hoşum valla oğlan istiyor hadi yiyelim mi anne diye bende onla yiyorum dozunu kaçırmadan cısları yedim valla bu gün karbonitrat günü oldu
gece yatmadan önce yoğurt hatta yoğurdun kendi suyu varsa onu iç yeYok yaa yaziyimda goreyim hatami simdi deli gibi dusunuyorum yarin ne yapsamda artilara gecmesem diyee hadii bana oneride bulunun kizlarr yarin ne yeyim yok bu yediklerim yeter yarin acmi gezeyimm oy ben nirelere gideyimmmm
6 kilocuk dediğin nedir hiç zorlanmadan canını bile yormadan en fazla 3 ayda verirsin giderSurekli olarak 6 kilo vermek icin ugrasıyorum.bu kulübü duyunca belki böyle zayıflarım diye düsündüm .yeniden kelimesi hosuma gittigi icinde size yöneldim
Onu öğle yemeği niyetine oldu çünkü ben çalıştım abimler evde geç kahvaltı yapıp beni işten gelip aldılar dışarı çıktıkmisafire ragmen menu iyi.korktugun basina gelmeyecek sanirim.
ara ogunlerde form biskuvilerden yemicem kalorili diyordun.ona takildim yalnizca
Bi deneyim dediklerini saol tatlim benimgece yatmadan önce yoğurt hatta yoğurdun kendi suyu varsa onu iç ye
yediklerinin emiliminin çoğunu bağırsak yapar şimdi bağırsak çalıştıracak bişeyler iç sinameki varsa o bile olur yoksa kayısı sıcak suyu dene emilim olmadan at gitsin yediklerini :)
Kayısı suyu nasıl oluyor kayısıyi da yiyor muyuz. Demek ki bugün sen ben vegece yatmadan önce yoğurt hatta yoğurdun kendi suyu varsa onu iç ye
yediklerinin emiliminin çoğunu bağırsak yapar şimdi bağırsak çalıştıracak bişeyler iç sinameki varsa o bile olur yoksa kayısı sıcak suyu dene emilim olmadan at gitsin yediklerini :)
tozutuk üçlü isim de güzel oldu yaaa
Lastik Kapı koluna tak biraz uzaklaş orda çekme hareketi yap bacağını squat gibi az eğik tut hem bacağın hem kolun çalışırşimdi ne yaptım ben diyim de gülün :))
iki parmak eninde lastik vardı evde onu 1 metre kadar uzunluğunda kestim uçlarını düğümledim plates lastiği yaptımkendime ayağımla bastım bi yanına elimle çekiştirip yukarı aşağı kollarımı çalıştırıyorum
Valla tozutuk iyiymiş de modum düşer benim tozutasim gelir heheeeetozutuk üçlü isim de güzel oldu yaaa
normal kuru kayısı yerken sıcak su içmek işe yarar onu dedim kayısı beklet suyunu iç aman kim yapsın çay içerken en sona 1 bardak sade sıcak suyu içerken bi kaç kayısı yiyevirin gitsin
Biz buna suçluluk psikolojisi diyoruzşimdi ne yaptım ben diyim de gülün :))
iki parmak eninde lastik vardı evde onu 1 metre kadar uzunluğunda kestim uçlarını düğümledim plates lastiği yaptımkendime ayağımla bastım bi yanına elimle çekiştirip yukarı aşağı kollarımı çalıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?