- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.541
kolum bacağım çalışırda sonrası kapı kolu kalır mı çalışır mı o meçhulLastik Kapı koluna tak biraz uzaklaş orda çekme hareketi yap bacağını squat gibi az eğik tut hem bacağın hem kolun çalışır
Haftada 1 gün kalori alımını artırmışsınız diyelim ama zararın neresinden dönsek kardır hadi sende ayağının altına battaniye koy ip atlar gibi zıpla ya da en azından 50 squat yapValla tozutuk iyiymiş de modum düşer benim tozutasim gelir heheeee
Biz buna suçluluk psikolojisi diyoruz, vicdan aklı calistirmis helal sana
gındıcık bile suçluluk duygusu yok bende dünden beri spor yapıp kas yapanlara yada morbit obezken fit bedenlere kavuşanların videoları izliyorum gaza geldim yaniiValla tozutuk iyiymiş de modum düşer benim tozutasim gelir heheeee
Biz buna suçluluk psikolojisi diyoruz, vicdan aklı calistirmis helal sana
Çalışır çalışır merak etme iki taraflı tak dengeli olsunkolum bacağım çalışırda sonrası kapı kolu kalır mı çalışır mı o meçhul
Hakikaten o video neydi öyle insan yeter ki istesin elinden hiç bişey kurtulmazgındıcık bile suçluluk duygusu yok bende dünden beri spor yapıp kas yapanlara yada morbit obezken fit bedenlere kavuşanların videoları izliyorum gaza geldim yaniigece11 de geçti gündüz uyuşuk gece enerjim yükseliyor ya hareket zamanıııııı
ben o programı biliyordum zaten arada estikçe izlerim bayadır izlememiştim extreme weight loss yazınca youtube de bir dolu bölümleri var dahaHakikaten o video neydi öyle insan yeter ki istesin elinden hiç bişey kurtulmaz
Hayırdır inşallah umarım çok kötü bi olay yokturIyi akşamlar kızlar gec kaldım pek keyfim yok kusura bakmayın menumu verip cikacam
Kahvaltı
2 dılım cavdar a tost yağsız tabi
Öğlen
1 kase mercimek corba
3 kuru patlıcan dolma
1 bardak ayran
2 sı 1 arada yarım olcek yaptım
Akşam
1 kase corba
1 kuru dolma
2.5 su ıcıldı Spor yok ama 2.5 saat carsi da delı dana gıbı koşturdum 20 dk da tempolu yurudum gec bindim otobuse
Zaten bilmesen şaşardım bilgi küpüm benimben o programı biliyordum zaten arada estikçe izlerim bayadır izlememiştim extreme weight loss yazınca youtube de bir dolu bölümleri var daha
Kolay gelsin bol eksiler olsunben gidim azcık o programı izlerken hareket edeyim yapabildiğim kadar
ben gidim azcık o programı izlerken hareket edeyim yapabildiğim kadar
Kızlar bende çocukları yatırayım ben gitmeden yatmıyor veletler herkese hayırlı geceler
Tamam kızlar bende bi şeyler yapayım öperim sizi iyi geceler :))Haftada 1 gün kalori alımını artırmışsınız diyelim ama zararın neresinden dönsek kardır hadi sende ayağının altına battaniye koy ip atlar gibi zıpla ya da en azından 50 squat yap
tey tey teyyy kadın aklına bir şey koymuş dünya yansa da engel olamamış kadın aklına koyduğunu yapmışşşKiz allah seni napmasin don lastiginden plates lastigimi yaptin bak gene gece gece kahkaha attim valla adim cikcak senin yuzunden oynak kadin diye
allah rahatlık versin tomurcuğuuummCat kapi misafirim geldi.telefonun sarji da yoktu giremedim.sonra oglani uyuturken onla birlikte uyuyakalmisim.yeni girdim kendi yatagima.
cocugu uyutmadan once cok acikmistim yogurt suyunu ictim ekim.de tavsiye etmis.
neyse uykum acilmadan ben devam edeyim.
iyi geceler
Keske int sinirsiz olsaydi yaa hepsini tek tek izlerdim yine biraz baktim muthis bir degisim bizlerde boyle degisebiliriz ben inaniyorum ...sabah kalktığınızda zamanı olmayanlar videoyu atlatarak sonuna baksanız bile yeter
Ekim ben dün gece iki tane izledim valla ne azim harika. Bizim vereceğimiz az bir kilo aynı azimle kısa sürede veririz inşsabah kalktığınızda zamanı olmayanlar videoyu atlatarak sonuna baksanız bile yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?