Haydi Yine Yeniden...

Valla tozutuk iyiymiş de modum düşer benim tozutasim gelir heheeee

Biz buna suçluluk psikolojisi diyoruz, vicdan aklı calistirmis helal sana
Haftada 1 gün kalori alımını artırmışsınız diyelim ama zararın neresinden dönsek kardır hadi sende ayağının altına battaniye koy ip atlar gibi zıpla ya da en azından 50 squat yap

Valla tozutuk iyiymiş de modum düşer benim tozutasim gelir heheeee

Biz buna suçluluk psikolojisi diyoruz, vicdan aklı calistirmis helal sana
gındıcık bile suçluluk duygusu yok bende dünden beri spor yapıp kas yapanlara yada morbit obezken fit bedenlere kavuşanların videoları izliyorum gaza geldim yanii gece11 de geçti gündüz uyuşuk gece enerjim yükseliyor ya hareket zamanıııııı

Hakikaten o video neydi öyle insan yeter ki istesin elinden hiç bişey kurtulmaz

Hayırdır inşallah umarım çok kötü bi olay yoktur

ben gidim azcık o programı izlerken hareket edeyim yapabildiğim kadar

Kızlar bende çocukları yatırayım ben gitmeden yatmıyor veletler herkese hayırlı geceler
Haftada 1 gün kalori alımını artırmışsınız diyelim ama zararın neresinden dönsek kardır hadi sende ayağının altına battaniye koy ip atlar gibi zıpla ya da en azından 50 squat yap
Tamam kızlar bende bi şeyler yapayım öperim sizi iyi geceler :))

Kiz allah seni napmasin don lastiginden plates lastigimi yaptin bak gene gece gece kahkaha attim valla adim cikcak senin yuzunden oynak kadin diye
tey tey teyyy kadın aklına bir şey koymuş dünya yansa da engel olamamış kadın aklına koyduğunu yapmışşş
don lastiği değil kalın valla bu lastikli çarşaf dikerim diye almıştım 2 parmak eni var ikişi beceremiyorum diye duruyordu garibim bari işe yarasın demii

Cat kapi misafirim geldi.telefonun sarji da yoktu giremedim.sonra oglani uyuturken onla birlikte uyuyakalmisim.yeni girdim kendi yatagima.
cocugu uyutmadan once cok acikmistim yogurt suyunu ictim ekim.de tavsiye etmis.
neyse uykum acilmadan ben devam edeyim.
iyi geceler

allah rahatlık versin tomurcuğuuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…