- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.561
Bunlardan hergun birer ikiser tane izlemeli.oncesi sonrasi fotolara bakmaktan daha etkili oluyor.hele şu son kez studyoya cikiyorlar ya tuylerim diken diken oluyor vallasabah kalktığınızda zamanı olmayanlar videoyu atlatarak sonuna baksanız bile yeter
bence de veririz gülüm üstelik bunlar en azı 150 kilo olan insanlar 200 küsürler var içlerinde sarkmaları v.s. oluyor bizde o da olmaz bizde bence en büyük sorun beynimizi bir türlü ideal beden de olabileceğimize inandıramamak çok fazla şunu mu bunu yapsak diye kafaya takıyoruz o da zihin altına yanlış etki ediyor sonra bir kaç kiloyu bile vermek için sürünüyoruz benim 40 kilo vermem lazım bu videodakiler ilk 3 ayda veriyor o kadarını demek ki oluyormuş istemek ve başarmak için çalışmak lazımmışEkim ben dün gece iki tane izledim valla ne azim harika. Bizim vereceğimiz az bir kilo aynı azimle kısa sürede veririz inş
herşeye boşvermişlik ruh halim arada gelir ya o zamanlar izliyorum işe yarıyor kendimi toparlıyorum tekrar :))Bunlardan hergun birer ikiser tane izlemeli.oncesi sonrasi fotolara bakmaktan daha etkili oluyor.hele şu son kez studyoya cikiyorlar ya tuylerim diken diken oluyor valla
oohh mis gibi hava desene keyfini çıkarın ana oğulOglumla parka geldik hava mis gibi ilik ilik esiyor bi yandan.
Erkekler hEp boyle neler attım evlendgmden beri mucadele ediyorum temizlik yaptigim gun sırasıyla sorar gider bakar eksik varmi attım mı dıye babam da aynı anneme sor yemin eder askere giderken kı bileti bıle duruyordu zor attım dıyebu gün evdeki her şeyi atasım var dolapları çekmeceleri kanepe altlarını ne var ne yok deşiyorum eşim koymuyor yaaa atayım senelerdir duran bilgisayar kabloları uçları değişik değişik mauslar ara kablolar bir dolu ne olduğu belli olmayan kağıtlar işe yaramaz bir dolu ıvır zıvır var sadece onun bir pantolonuyla tartışarak ta olsa sırt kırlentini atabildim benim kilerden baya tıktım hazır herşeyi boşatlmışken kaldırılacakları kaldırdım gerisini tekrar katladım yerleştirdim görünürde yapılmış iş yok ama benim pilim azaldı valla bana kalsa yatak odası takımıyla salonda tv ve halı hariç hepsini atasım vaaarrr
Bızde gıttık yuruyus te yaptım ama benım kı hala ağlıyor park dıyeOglumla parka geldik hava mis gibi ilik ilik esiyor bi yandan.
hohoho baban daha zormuş gülüm benim ki hatırlamaz ne nerde diye arada aklına düşer sadece bulmazsam o zaman attın mı yoksa diye sinirlenir korkudan gizli bişey atamıyorum :))) taşınırken lazım olan kutular v.s. onlar bile kanepe altlarında bardak kutuları yemek takımı kutuları cam porselen ne varsa onlar hep duruyor çoğunu alt garaja koydurdum evde yer yok daha nereye sokuşturayım oğlumun eski çatlak bağlamasını bile attırmıyor evde iki bağlama var ama çalmayı bilen yok heheheheErkekler hEp boyle neler attım evlendgmden beri mucadele ediyorum temizlik yaptigim gun sırasıyla sorar gider bakar eksik varmi attım mı dıye babam da aynı anneme sor yemin eder askere giderken kı bileti bıle duruyordu zor attım dıye
Oglumla sutsuz yumurtasiz findikli kek yaptik beraber.cok guzel oldu kabardi baya.bide biskuvilerden kakaolu hindistan cevizli toplar yaptim.pogoca acma da olacak..bugun bizim evde cesit bol kizlar buyrun gelin aksam cayina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?