- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.581
Ooo calismissin bugun bence hemen yoket yaptiklarini yesin seninkiler yoksa dayanamaz yersin off bende olsam yerim yani caylada ne guzel olurrr cay diyince caymi demlesem neOglumla sutsuz yumurtasiz findikli yaptik beraber.cok guzel oldu kabardi baya.bide biskuvilerden kakaolu hindistan cevizli toplar yaptim.pogoca acma da olacak..bugun bizim evde cesit bol kizlar buyrun gelin aksam cayina
Bu orcik seni yakacak kalorisi ne kadardirki kurabiyede var neyse yarin yeme artik cevizli sucukIyi aks arkadaşlar
Menumu veriyorum
Sabah: ılık limonlu şu
Saat 9 gibi: 5 zeytin, 1 Yumurta 1 çay k pekmez 2 küçük dilim çavdar ek.
Öğlen 1 gibi: 1 tabak brokoli haşlama, 1 kibrit kutusu peynir, 3 çatal patates k. 2 çatal helva
Ara saat 4 gibi: 10 cm kadar orcik bir kurabiye çay
Aksam 6 gibi: bir kase çorba, yarım tabak susuz fAsulye, 1 bardak ayran
2.5 litre su
Yemek isim bitti arkadaşlar birazdan bi Türk Kahvesi içebilirim :)
Sorma bitse de kurtulSamBu orcik seni yakacak kalorisi ne kadardirki kurabiyede var neyse yarin yeme artik cevizli sucuk
Bence çok az yemissin. Sadece sabah yediğin yarım simit seni fazla yemiş gibi hissettirmis olabilir. Ben ne zaman simit yesem oturur içime gün boyu sişkin olurum. Spor da var Harikasın bence41.Gün
Kahvaltı
1 parça peynir,yarımdan az simit,3 zeytin,1-2 dilim domates,salatalık,1 yumurta,1-2 kızarmış patates,şekersiz çay (12 gibi)
akşamüstü
1 dilim tb,1,5 kepçe mercimek çorbası
akşam (17:30)
3 kaşık patates püresi(az yağ),yeşil salata,bir lokma simit,1 kaşıktan az pilav (tadına baktım)
2,5-3 lt su
20 dk koşu bandı
10 dk eliptik bisiklet
15 dk yatay bisiklet
520 kalori
Gayet az görünüyor. Ekmeklerin beyaz olmasa daha iyi olurdu. Çayı da boş içerşek daha ne olsunIyi aksamlar kizlar menüyü vereyimm
Sabah : ceyrekten biraz az ekmek
Dort kup kaşar peynir iki kup beyaz peynir dort bes catal patates kizartmasi
Oglen : 5-6 cubuk kiraker
Bir dilim ekmek uzerine marulla kasar
Aksam : 1 kepçe corba
3kasik pilav
3kasik et sote
1dilim etimek
Su :2 litre oldu daha icerim
Kız gel kardes payı yapalım yemedım canım onuda yesem Garı nolurdum fırınlayıp buzluga attım
Senı ıyı anlıyorum bende cayi bos icemedzdım baya alıştım ama fazla oldu bence bı orcik gozunun onunden kaldır onu ustune kurabiye zaten öğünlerde saglam yemışssın galıba bızım Maraş sucugu dediğimiz orcik sizde ici cevız ipe dızılı pekmez batırılmjs daha ayrıntı bılmıyorumIyi aks arkadaşlar
Menumu veriyorum
Sabah: ılık limonlu şu
Saat 9 gibi: 5 zeytin, 1 Yumurta 1 çay k pekmez 2 küçük dilim çavdar ek.
Öğlen 1 gibi: 1 tabak brokoli haşlama, 1 kibrit kutusu peynir, 3 çatal patates k. 2 çatal helva
Ara saat 4 gibi: 10 cm kadar orcik bir kurabiye çay
Aksam 6 gibi: bir kase çorba, yarım tabak susuz fAsulye, 1 bardak ayran
2.5 litre su
Yemek isim bitti arkadaşlar birazdan bi Türk Kahvesi içebilirim :)
Yağ mantısı nasıl oluyor ben bilmiyorum poaca ya gec kalmışsın gınduz den yapaydın barıBende karnabahar kizartacaktim hasladim bile ama esim makarna istedi.makarna hastasi bu adam yaa.pirasa da var neyse karnabahar yemek olur artik sonra.
ne zamandir manti diye sayikliyor benimkide.ya normal manti ya yag mantisi istiyormus.pogoca icin hamur yogurdum bugun.manti baska zamana artik...
Of of bu ne kız ben en son ekimın sonunda yapmistim poaca acma sonra hep hakkı mı tatlı pasta dan yana kullandım onlari canım istedi ama misafir geldiginde sağlam karbon yağ tatlı dagtacam nasılsa sıze menude yazmıcamOglumla sutsuz yumurtasiz findikli kek yaptik beraber.cok guzel oldu kabardi baya.bide biskuvilerden kakaolu hindistan cevizli toplar yaptim.pogoca acma da olacak..bugun bizim evde cesit bol kizlar buyrun gelin aksam cayina
Ekmek cok olmuş canım sen Oğlen yemek yesen daha ıyı dı tekrar ekmek etımek ihtiyacı duymazdın o zmanIyi aksamlar kizlar menüyü vereyimm
Sabah : ceyrekten biraz az ekmek
Dort kup kaşar peynir iki kup beyaz peynir dort bes catal patates kizartmasi
Oglen : 5-6 cubuk kiraker
Bir dilim ekmek uzerine marulla kasar
Aksam : 1 kepçe corba
3kasik pilav
3kasik et sote
1dilim etimek
Su :2 litre oldu daha icerim
Canim pogoca esim cok uzun zamandir istiyor.atlatip duruyorum.gecen 3 2 1 pogoca yaptim kanmadi illa mayali pogoca ve acma olacakmis.pazar gunune kaldi o yuzden.ben yemem zaten bu saatten sonra.aksam makarna yedim cunku.yarin sabah kahvaltida yerim 1 tane.Yağ mantısı nasıl oluyor ben bilmiyorum poaca ya gec kalmışsın gınduz den yapaydın barı
Puf puf şişıp acilmiyor mu yağa atınca evet lezzetli oldugu kesin ama kalorı de 2 ye katlar bızım mantıyı desene ben corbası nı yapıyorum arada yoğurtlu tereyagli mantıCanim pogoca esim cok uzun zamandir istiyor.atlatip duruyorum.gecen 3 2 1 pogoca yaptim kanmadi illa mayali pogoca ve acma olacakmis.pazar gunune kaldi o yuzden.ben yemem zaten bu saatten sonra.aksam makarna yedim cunku.yarin sabah kahvaltida yerim 1 tane.
yag mantisini normal mayali hamur yapiyosun.onu acip kare kare kesip icine kiymali harc ( kiyma sogan maydanoz karabiber az pul biber tuz) koyup katliyosun gul gibi.yagda kizartiyosun.uzerine de sarimsakli yogurt ve salcali sos sapiyosun.harika bir tadi var.benim rahmetli babaannem kayseriliymis aslen.bu tur mantilar cok yapardi annem de yapar hala.
google yaz bak cikar yag mantisi.tavsiye ederim
Menulerine haksizlik etme.diyet disinda degilsin bence.Iyi akşamlar
Kahvaltı
1 simit 1 yumurta
Oglen
4 kasık taze fasulye
2 kasık bulgur pilavı
Akşam
1 kase yayla corba
3 lt su ıcıldı
1 saat tempolu yuruyus
Kızlar bılıyorum ne tam dıyet ıcınde ne disinda aralarda kalıyorum coğu gun ama bugunlerde fazlasını yapamıyorum Basım donuyor 11 oldu mu hele mıde agrisi bulantısı basliyor bır misafir ve disarda yemek planım var onlar gecsin yıne bı duzen oturtcm ınsallh vermedik ce de hevesim kırıldı hem bu donem almazSam ılac lar sayesinde degerlerımde yukselmis olur ınsallh yenıden vermeye baslaRIM
Yok canim acilmiyor katlanis sekli biraz degisik.kalori bombastik tabiPuf puf şişıp acilmiyor mu yağa atınca evet lezzetli oldugu kesin ama kalorı de 2 ye katlar bızım mantıyı desene ben corbası nı yapıyorum arada yoğurtlu tereyagli mantı
Hayır yemedım fırınlayıp buzluga attım evdekilrede yapmadım ya aslında bu menuler le verırdım onceden biliyorsun ama artık gitmiyor bı atak yapıp daha saglam ilerelmeli yım ama bı turlu olmuyorMenulerine haksizlik etme.diyet disinda degilsin bence.
Mantiyi yaptin yemedin mi?
Ekmegim kalmamis ben normalde tb ekmek yerim kalmamis cayda yapmadim daha cok uykum var niye boyle olduysam simdi mutfagi topladim camasir astim sanki dunya is yaptim oyle yorgun hissediyorumGayet az görünüyor. Ekmeklerin beyaz olmasa daha iyi olurdu. Çayı da boş içerşek daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?