Haydi Yine Yeniden...

Iyi aksamlar kizlar menüyü vereyimm
Sabah : ceyrekten biraz az ekmek
Dort kup kaşar peynir iki kup beyaz peynir dort bes catal patates kizartmasi
Oglen : 5-6 cubuk kiraker
Bir dilim ekmek uzerine marulla kasar
Aksam : 1 kepçe corba
3kasik pilav
3kasik et sote
1dilim etimek
Su :2 litre oldu daha icerim

Oglumla sutsuz yumurtasiz findikli yaptik beraber.cok guzel oldu kabardi baya.bide biskuvilerden kakaolu hindistan cevizli toplar yaptim.pogoca acma da olacak..bugun bizim evde cesit bol kizlar buyrun gelin aksam cayina
Ooo calismissin bugun bence hemen yoket yaptiklarini yesin seninkiler yoksa dayanamaz yersin off bende olsam yerim yani caylada ne guzel olurrr cay diyince caymi demlesem ne

Bu orcik seni yakacak kalorisi ne kadardirki kurabiyede var neyse yarin yeme artik cevizli sucuk

Bu orcik seni yakacak kalorisi ne kadardirki kurabiyede var neyse yarin yeme artik cevizli sucuk
Sorma bitse de kurtulSam ama bence kalorisi çok fazla değil ortasında 3 tane ceviz olsa dış tarafında da üzüm marmelati var. Ama yarın pazartesi yemeyecem

Bence çok az yemissin. Sadece sabah yediğin yarım simit seni fazla yemiş gibi hissettirmis olabilir. Ben ne zaman simit yesem oturur içime gün boyu sişkin olurum. Spor da var Harikasın bence

Gayet az görünüyor. Ekmeklerin beyaz olmasa daha iyi olurdu. Çayı da boş içerşek daha ne olsun

Iyi akşamlar
Kahvaltı
1 simit 1 yumurta

Oglen
4 kasık taze fasulye
2 kasık bulgur pilavı

Akşam
1 kase yayla corba

3 lt su ıcıldı
1 saat tempolu yuruyus

Kızlar bılıyorum ne tam dıyet ıcınde ne disinda aralarda kalıyorum coğu gun ama bugunlerde fazlasını yapamıyorum Basım donuyor 11 oldu mu hele mıde agrisi bulantısı basliyor bır misafir ve disarda yemek planım var onlar gecsin yıne bı duzen oturtcm ınsallh vermedik ce de hevesim kırıldı hem bu donem almazSam ılac lar sayesinde degerlerımde yukselmis olur ınsallh yenıden vermeye baslaRIM

Senı ıyı anlıyorum bende cayi bos icemedzdım baya alıştım ama fazla oldu bence bı orcik gozunun onunden kaldır onu ustune kurabiye zaten öğünlerde saglam yemışssın galıba bızım Maraş sucugu dediğimiz orcik sizde ici cevız ipe dızılı pekmez batırılmjs daha ayrıntı bılmıyorum

Yağ mantısı nasıl oluyor ben bilmiyorum poaca ya gec kalmışsın gınduz den yapaydın barı

Oglumla sutsuz yumurtasiz findikli kek yaptik beraber.cok guzel oldu kabardi baya.bide biskuvilerden kakaolu hindistan cevizli toplar yaptim.pogoca acma da olacak..bugun bizim evde cesit bol kizlar buyrun gelin aksam cayina
Of of bu ne kız ben en son ekimın sonunda yapmistim poaca acma sonra hep hakkı mı tatlı pasta dan yana kullandım onlari canım istedi ama misafir geldiginde sağlam karbon yağ tatlı dagtacam nasılsa sıze menude yazmıcam

Ekmek cok olmuş canım sen Oğlen yemek yesen daha ıyı dı tekrar ekmek etımek ihtiyacı duymazdın o zman

Yağ mantısı nasıl oluyor ben bilmiyorum poaca ya gec kalmışsın gınduz den yapaydın barı
Canim pogoca esim cok uzun zamandir istiyor.atlatip duruyorum.gecen 3 2 1 pogoca yaptim kanmadi illa mayali pogoca ve acma olacakmis.pazar gunune kaldi o yuzden.ben yemem zaten bu saatten sonra.aksam makarna yedim cunku.yarin sabah kahvaltida yerim 1 tane.
yag mantisini normal mayali hamur yapiyosun.onu acip kare kare kesip icine kiymali harc ( kiyma sogan maydanoz karabiber az pul biber tuz) koyup katliyosun gul gibi.yagda kizartiyosun.uzerine de sarimsakli yogurt ve salcali sos sapiyosun.harika bir tadi var.benim rahmetli babaannem kayseriliymis aslen.bu tur mantilar cok yapardi annem de yapar hala.
google yaz bak cikar yag mantisi.tavsiye ederim

Puf puf şişıp acilmiyor mu yağa atınca evet lezzetli oldugu kesin ama kalorı de 2 ye katlar bızım mantıyı desene ben corbası nı yapıyorum arada yoğurtlu tereyagli mantı

Menulerine haksizlik etme.diyet disinda degilsin bence.
Mantiyi yaptin yemedin mi?

Puf puf şişıp acilmiyor mu yağa atınca evet lezzetli oldugu kesin ama kalorı de 2 ye katlar bızım mantıyı desene ben corbası nı yapıyorum arada yoğurtlu tereyagli mantı
Yok canim acilmiyor katlanis sekli biraz degisik.kalori bombastik tabi odul olarak yapilabilir sadece.diyet modundayken yenilebilecek birsey degil

Menulerine haksizlik etme.diyet disinda degilsin bence.
Mantiyi yaptin yemedin mi?
Hayır yemedım fırınlayıp buzluga attım evdekilrede yapmadım ya aslında bu menuler le verırdım onceden biliyorsun ama artık gitmiyor bı atak yapıp daha saglam ilerelmeli yım ama bı turlu olmuyor

Gayet az görünüyor. Ekmeklerin beyaz olmasa daha iyi olurdu. Çayı da boş içerşek daha ne olsun
Ekmegim kalmamis ben normalde tb ekmek yerim kalmamis cayda yapmadim daha cok uykum var niye boyle olduysam simdi mutfagi topladim camasir astim sanki dunya is yaptim oyle yorgun hissediyorum

Sabah
2 dilim firinda peynirli yumurtali ekmek

oglen
3 yk pirasa
biraz roka

ara
2 avuc cig findik

aksam
1 kucuk tabak yogurtlu makarna

Kacamak 2 tane biskuvili top
yarim dilim oglumun findikli kekinden

benimde aksama kadar sorun yoktu aksam karbonhidrat patlamasi yasandi sabah cok kararliydim kahvaltidan once ekimin videoyu izledim iyi geldi ama sonra baktim film kopmus yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…