- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.601
Kız varya ne alakaysa su kalorı saymaya basladim ya herseye kalorı gozuyle bakar oldum kuzenim le komusyrz telden bıse anlatıyor hamile ayy cok kalorı o falan diyorum dıyet yapdıgımıda bilmiyor en son kız sen delı mısın ne kalorısı falan dedi bı an affladım bizimki yerde yer zaten 1000 kalorı desende ama masallahı var tabi nerden bilecek kalorı ne şişman lık neYok canim acilmiyor katlanis sekli biraz degisik.kalori bombastik tabiodul olarak yapilabilir sadece.diyet modundayken yenilebilecek birsey degil
Kahvaltın bu kadar saglamken tatlı bı tık kacmış ama sonrası yok gıbı az bilemedim yanı tam aslında baskasi ıcın cok degilde sende de duraklama oldugu ıcın diyorum zorlaştıSabah ara öğle bir arada
1 yumurta( kıyması az tarafından) , 3 dilim sucuk, kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, çeyrek simit,çeyrek dilim ekmek, 1 çay kaşığı tahinli pekmez,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal
Ara
Sodalı yeşil çay, 1 bardak süt, 1 kalburabastı, 1 Türk kahvesi
Akşam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara Sodalı yeşil çay, nescafe
Sabah kahvaltisini gec yapiyorum oglende yemek yemek istemiyorum hafif bi aclik oluyo bastiriyorum aksamda corbayla yedim etimek yemesem migdem kotu oluyo migdemi baskilayan tek sey ekmek o olmasa ben tek yemekle asla duramam migdem mahvolur keske saglam bi migdem olsa bu kadar ekmek yemezdim o zamanEkmek cok olmuş canım sen Oğlen yemek yesen daha ıyı dı tekrar ekmek etımek ihtiyacı duymazdın o zman
Bende ne sakın pazar olmus dıye okuyordum makarna ardı ardına bı tık kacmışSabah
2 dilim firinda peynirli yumurtali ekmek
oglen
3 yk pirasa
biraz roka
ara
2 avuc cig findik
aksam
1 kucuk tabak yogurtlu makarna
Kacamak 2 tane biskuvili top
yarim dilim oglumun findikli kekinden
benimde aksama kadar sorun yoktu aksam karbonhidrat patlamasi yasandisabah cok kararliydim kahvaltidan once ekimin videoyu izledim iyi geldi ama sonra baktim film kopmus yine
O zaman baska bı yerden kısman lazım kız sen nıye oyle diyorsun her zaman bu kadar ekmek yemıyordun kıSabah kahvaltisini gec yapiyorum oglende yemek yemek istemiyorum hafif bi aclik oluyo bastiriyorum aksamda corbayla yedim etimek yemesem migdem kotu oluyo migdemi baskilayan tek sey ekmek o olmasa ben tek yemekle asla duramam migdem mahvolur keske saglam bi migdem olsa bu kadar ekmek yemezdim o zaman
O zaman baska bı yerden kısman lazım kız sen nıye oyle diyorsun her zaman bu kadar ekmek yemıyordun kı[TE]
Ne bileyimm yemiyomuydum dunde cok karbon oldu zaten bu ara ne yedigim belli ne ictigimm kisacagima dahada cok yiyorum galiba bak farkinda bile degilim yedigim ekmegin tek bildigim migdeme iyi geldigi yarin daha dikkat ederim insallah oyle umuyorumm
Allah iyiligini versin senin kiz ikimizde bi hos olduk bendede var boyle cilginliklar bende iyi degilim vallaKız varya ne alakaysa su kalorı saymaya basladim ya herseye kalorı gozuyle bakar oldum kuzenim le komusyrz telden bıse anlatıyor hamile ayy cok kalorı o falan diyorum dıyet yapdıgımıda bilmiyor en son kız sen delı mısın ne kalorısı falan dedi bı an affladım bizimki yerde yer zaten 1000 kalorı desende ama masallahı var tabi nerden bilecek kalorı ne şişman lık ne
Evet ya ruhum da boğazım da bı garıp ama bak ben bi liste olmayınca yapamıyorum daha bu hafta ici esimin doğum gunu pasta yaoacam tiramisu yapayım diyorum canım ıstedı napim olmaz mı doğum gunu ıcın cok mu garip oldu beAllah iyiligini versin senin kiz ikimizde bi hos olduk bendede var boyle cilginliklar bende iyi degilim valla
En azından daha hafif bir tatlı olur bol kremalı tatlının yanında masum kalabilir en son ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorumEvet ya ruhum da boğazım da bı garıp ama bak ben bi liste olmayınca yapamıyorum daha bu hafta ici esimin doğum gunu pasta yaoacam tiramisu yapayım diyorum canım ıstedı napim olmaz mı doğum gunu ıcın cok mu garip oldu be
Bana kalsa yumurta peynir ile bırakacaktım eşim bırakmadı illa tadına bakacakmışım nefsimi körleyecekmişim hele kalburabastı gereksiz bende biliyorum zaten eskisi gibi Ovvv bi lezzette bende oluşturmadı eşimin canı istemişti onun için yaptım en azından 1 tane yiyeceksin dedi bugün çok hareketli bir gündü sabah aç karnına açık havada 45 dk yürüdüm evi temizledim,çocukları parkta kovala,eve gelince çocukları yıkadım, yemek pişirirdim,banyo tuvalet ovdum, ütü yaptım derken yorulduğumu hissettim çocuklar uyursa erkenden azda spor yapabilirimKahvaltın bu kadar saglamken tatlı bı tık kacmış ama sonrası yok gıbı az bilemedim yanı tam aslında baskasi ıcın cok degilde sende de duraklama oldugu ıcın diyorum zorlaştı
Sizlerin pazar gunu olabiliyor boyle benım baska gunler normaldir yanı yeterince hareket edilmis zaten sana kalmıs spor yapmakBana kalsa yumurta peynir ile bırakacaktım eşim bırakmadı illa tadına bakacakmışım nefsimi körleyecekmişim hele kalburabastı gereksiz bende biliyorum zaten eskisi gibi Ovvv bi lezzette bende oluşturmadı eşimin canı istemişti onun için yaptım en azından 1 tane yiyeceksin dedi bugün çok hareketli bir gündü sabah aç karnına açık havada 45 dk yürüdüm evi temizledim,çocukları parkta kovala,eve gelince çocukları yıkadım, yemek pişirirdim,banyo tuvalet ovdum, ütü yaptım derken yorulduğumu hissettim çocuklar uyursa erkenden azda spor yapabilirim
Olur ya niye olmasin o da pasta sonucta hafif yap bari kalorisi cok olmasin sende yiyebilEvet ya ruhum da boğazım da bı garıp ama bak ben bi liste olmayınca yapamıyorum daha bu hafta ici esimin doğum gunu pasta yaoacam tiramisu yapayım diyorum canım ıstedı napim olmaz mı doğum gunu ıcın cok mu garip oldu be
Kız gel kardes payı yapalım yemedım canım onuda yesem Garı nolurdum fırınlayıp buzluga attım
Al benden de o kadar.tamir setleriyle itfaiye arabasini tamir ettik.yakalamaca saklambac oynadik. Simdi de digidig yani atcilik oynayalim diyor.bittim benKızım nefes aldırmıyor oyun dıye ya yazamadım pek gorusurusz yarın hayırlı gecelwr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?