Haydi Yine Yeniden...

Sabah ara öğle bir arada
1 yumurta( kıyması az tarafından) , 3 dilim sucuk, kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, çeyrek simit,çeyrek dilim ekmek, 1 çay kaşığı tahinli pekmez,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal
Ara
Sodalı yeşil çay, 1 bardak süt, 1 kalburabastı, 1 Türk kahvesi
Akşam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara Sodalı yeşil çay, nescafe

Sabah ara öğle bir arada
1 yumurta( kıyması az tarafından) , 3 dilim sucuk, kibrit kutusu kadar peynir, 2 zeytin, çeyrek simit,çeyrek dilim ekmek, 1 çay kaşığı tahinli pekmez,1 çay kaşığı kaymak, 1 çay kaşığı bal
Ara
Sodalı yeşil çay, 1 bardak süt, 1 kalburabastı, 1 Türk kahvesi
Akşam
3 yemek kaşığı zeytinyağlı kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara Sodalı yeşil çay, nescafe

Yok canim acilmiyor katlanis sekli biraz degisik.kalori bombastik tabi odul olarak yapilabilir sadece.diyet modundayken yenilebilecek birsey degil
Kız varya ne alakaysa su kalorı saymaya basladim ya herseye kalorı gozuyle bakar oldum kuzenim le komusyrz telden bıse anlatıyor hamile ayy cok kalorı o falan diyorum dıyet yapdıgımıda bilmiyor en son kız sen delı mısın ne kalorısı falan dedi bı an affladım bizimki yerde yer zaten 1000 kalorı desende ama masallahı var tabi nerden bilecek kalorı ne şişman lık ne

Kahvaltın bu kadar saglamken tatlı bı tık kacmış ama sonrası yok gıbı az bilemedim yanı tam aslında baskasi ıcın cok degilde sende de duraklama oldugu ıcın diyorum zorlaştı

Ekmek cok olmuş canım sen Oğlen yemek yesen daha ıyı dı tekrar ekmek etımek ihtiyacı duymazdın o zman
Sabah kahvaltisini gec yapiyorum oglende yemek yemek istemiyorum hafif bi aclik oluyo bastiriyorum aksamda corbayla yedim etimek yemesem migdem kotu oluyo migdemi baskilayan tek sey ekmek o olmasa ben tek yemekle asla duramam migdem mahvolur keske saglam bi migdem olsa bu kadar ekmek yemezdim o zaman

Bende ne sakın pazar olmus dıye okuyordum makarna ardı ardına bı tık kacmış

O zaman baska bı yerden kısman lazım kız sen nıye oyle diyorsun her zaman bu kadar ekmek yemıyordun kı

Allah iyiligini versin senin kiz ikimizde bi hos olduk bendede var boyle cilginliklar bende iyi degilim valla

Arkadaşlar tatlıları eritmek adına
Leslie 3 fast mile yaptım az önce
Bu arada bir mile 1.6 km imiş. Yani biz bunu yaptığımızda yaklaşık 5 km yürümüş oluyoruz. Her sabah erken kalkıp yapsam ne güzel olur ya.. sizce kurabiye erimiş midir

Allah iyiligini versin senin kiz ikimizde bi hos olduk bendede var boyle cilginliklar bende iyi degilim valla
Evet ya ruhum da boğazım da bı garıp ama bak ben bi liste olmayınca yapamıyorum daha bu hafta ici esimin doğum gunu pasta yaoacam tiramisu yapayım diyorum canım ıstedı napim olmaz mı doğum gunu ıcın cok mu garip oldu be

En azından daha hafif bir tatlı olur bol kremalı tatlının yanında masum kalabilir en son ne zaman yaptığımı bile hatırlamıyorum

Kahvaltın bu kadar saglamken tatlı bı tık kacmış ama sonrası yok gıbı az bilemedim yanı tam aslında baskasi ıcın cok degilde sende de duraklama oldugu ıcın diyorum zorlaştı
Bana kalsa yumurta peynir ile bırakacaktım eşim bırakmadı illa tadına bakacakmışım nefsimi körleyecekmişim hele kalburabastı gereksiz bende biliyorum zaten eskisi gibi Ovvv bi lezzette bende oluşturmadı eşimin canı istemişti onun için yaptım en azından 1 tane yiyeceksin dedi bugün çok hareketli bir gündü sabah aç karnına açık havada 45 dk yürüdüm evi temizledim,çocukları parkta kovala,eve gelince çocukları yıkadım, yemek pişirirdim,banyo tuvalet ovdum, ütü yaptım derken yorulduğumu hissettim çocuklar uyursa erkenden azda spor yapabilirim

Sizlerin pazar gunu olabiliyor boyle benım baska gunler normaldir yanı yeterince hareket edilmis zaten sana kalmıs spor yapmak

Olur ya niye olmasin o da pasta sonucta hafif yap bari kalorisi cok olmasin sende yiyebil

Kız gel kardes payı yapalım yemedım canım onuda yesem Garı nolurdum fırınlayıp buzluga attım

Hamarat hatun seniiiii bak şimdi bnm de canım sosyete mantısı çekti.. Yapayım bir ara yahu.. Bir yufkadan 4 tane yapayım 2 bana 2 eşime.. Çok kalorili de değil. Çeyrek yufka kıyma yoğurttan ibaret. Kıymasını az yağlı alırım azcık zeytinyağı ile pişer. Tereyağ da koymam yerken üstüne offf canım çektiiii

geldim sonunda
benim leptabın kapağına bişey olmuş küçük bir parçası kırılmış kapağını açıp kapatırken gövdesi ikiye ayrılıyor resmen
eşimin eski leptobunu kullanayım dedim içi o kadar dolu ki çok yavaş kk ye giriş yapmadı bende kızdın kapadım tam kırılmasın diye uğraşaraktan kendi letobumun kapağını açtım geldimmm:))
sabah
biberli kaşarlı yumurta
sade sucuk
yarım kk beyaz peynir
2 siyah zeytin
yarım dilim tb ekmeği

öğleden sonra
1 bardak sıcak süte az nescafe
1 mandalina

akşam
1 kase kadar köz biber yoğurtlaması
birazda havuç yoğurtlaması
5 küçük köfte
yarım dilim t.b. ekmeği
1 bardak acılı şalgam suyu

ütü beni bekler gidip yapayım gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…