- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.621
kız geziyorsunuz ya abinlerle pazar günü de gitmeden onlar gezmişsinizdir diye düşündüm büyük ihtimal diğerleride öyle düşünmüştür eee değişik ne yaptınız çılgınca eğlendiniz miiiigünaydınlar
bakıyorum kimse beni merak etmememiş ama ben yinede geldim
baya bir muhabbetler olmuş şöyle hızlı hızlı bir göz gezdirdim
kız geziyorsunuz ya abinlerle pazar günü de gitmeden onlar gezmişsinizdir diye düşündüm büyük ihtimal diğerleride öyle düşünmüştür eee değişik ne yaptınız çılgınca eğlendiniz miiiigece bile gelmediğine göre çok yorulmuşsundur
maşallah maşallahevet canım gece gündüz karıştı resmen ama dikkat ettim yememe öyle pek bozmadım
güzel geçti benim için çok iyi oldu kendimi toparladım
bugün bomba gibi güne başladım inşallah kimse bozmaz
cidden böyle çok afedersin ama öküzler yüzünden müstekil ev hiç sevmezdim eşim illa ev yapıcam der durur emekli olunca bende istiyorum artık ne gürültüsü ne de zibili bitmiyor yaa birde sinir patlaması yaşıyor insan onu hiç demiyorumbu arada arkadaşlar
bu komşu rahatsızlıklarından bahsetmiştik size dün başıma gelen olayı anlatayım
dün sabah mutfakta kahvaltı yapıyoruz tabi hava güzel olduğu için balkon kapımızda açık bir anda öyle bir çekirdek kabuğu yağmuru yağdı ki anlatamam koştum ama kimin yaptını göremedim resmen bir kürek çekirdek kabuğu süpürdüm balkondan
tabi ben daha dururmuyum tek tek üst katları gezip balkonlarına baktım ben 5. katta oturuyorum bina 9 katlı sadece 8. katın balkonunda yoktu kabuk bir de kadın demezmi yeni yıkadım ondan yok ağzıma geleni saydım ben çünkü hemen çıktım yukarı
sonra yöneticiye felan söyledim öyle yani
cidden böyle çok afedersin ama öküzler yüzünden müstekil ev hiç sevmezdim eşim illa ev yapıcam der durur emekli olunca bende istiyorum artık ne gürültüsü ne de zibili bitmiyor yaa birde sinir patlaması yaşıyor insan onu hiç demiyorum
greyfut suyu çok işe yarıyormuşkahvaltı
1 greyfurtun suyu
yarımdan az yağsız t.b. ekmeğiyle tost
Hanfendiye bak bide ustune alinmiyor.bu arada arkadaşlar
dün sabah mutfakta kahvaltı yapıyoruz tabi hava güzel olduğu için balkon kapımızda açık bir anda öyle bir çekirdek kabuğu yağmuru yağdı ki anlatamam koştum ama kimin yaptını göremedim resmen bir kürek çekirdek kabuğu süpürdüm balkondan
tabi ben daha dururmuyum tek tek üst katları gezip balkonlarına baktım ben 5. katta oturuyorum bina 9 katlı sadece 8. katın balkonunda yoktu kabuk bir de kadın demezmi yeni yıkadım ondan yok ağzıma geleni saydım ben çünkü hemen çıktım yukarı
Supersin ekimcim.eski ekim geri mi donuyor nekahvaltı
1 greyfurtun suyu
En iyisini yapmişsın vallahi sustukca aptal yerine atıyorlar yuz goz olmayım dıyor insan yok anlayan yukardan sofra bezi vs Silkelerler hep benım camlı ama onu yağmurda yağdı mı ustune midem bulanıyor silmeye ekmekler yapısıyr o gunde tek kanat acık perde cam yıkadım balkonu bı baktım sigara iznarıti asagi niye atarsınız cop dıye bıse yok mu karsı blokta birinin kıyafeti yanmış birinin copü tutusmus Insan evde olmasa yangın cikcak dıkkat edin ben artık marka bisey ı ic tarafa asıyorumbu arada arkadaşlar
Ay cok guzel yapmışsın greyfurt işe yarıyor mu kimdikahvaltı
1 greyfurtun suyu
senelerdir greyfurt yemedim içmedim ilaçları etkileyen özelliği var diyegreyfut suyu çok işe yarıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?