Haydi Yine Yeniden...

günaydınlar
bakıyorum kimse beni merak etmememiş ama ben yinede geldim

baya bir muhabbetler olmuş şöyle hızlı hızlı bir göz gezdirdim
kız geziyorsunuz ya abinlerle pazar günü de gitmeden onlar gezmişsinizdir diye düşündüm büyük ihtimal diğerleride öyle düşünmüştür eee değişik ne yaptınız çılgınca eğlendiniz miiii gece bile gelmediğine göre çok yorulmuşsundur

evet canım gece gündüz karıştı resmen ama dikkat ettim yememe öyle pek bozmadım
güzel geçti benim için çok iyi oldu kendimi toparladım
bugün bomba gibi güne başladım inşallah kimse bozmaz

bu arada arkadaşlar
bu komşu rahatsızlıklarından bahsetmiştik size dün başıma gelen olayı anlatayım
dün sabah mutfakta kahvaltı yapıyoruz tabi hava güzel olduğu için balkon kapımızda açık bir anda öyle bir çekirdek kabuğu yağmuru yağdı ki anlatamam koştum ama kimin yaptını göremedim resmen bir kürek çekirdek kabuğu süpürdüm balkondan
tabi ben daha dururmuyum tek tek üst katları gezip balkonlarına baktım ben 5. katta oturuyorum bina 9 katlı sadece 8. katın balkonunda yoktu kabuk bir de kadın demezmi yeni yıkadım ondan yok ağzıma geleni saydım ben çünkü hemen çıktım yukarı
sonra yöneticiye felan söyledim öyle yani

evet canım gece gündüz karıştı resmen ama dikkat ettim yememe öyle pek bozmadım
güzel geçti benim için çok iyi oldu kendimi toparladım
bugün bomba gibi güne başladım inşallah kimse bozmaz
maşallah maşallah
enerjinde güzel
kimsecikler bozamaz gülüm sen izin vermedikçe

cidden böyle çok afedersin ama öküzler yüzünden müstekil ev hiç sevmezdim eşim illa ev yapıcam der durur emekli olunca bende istiyorum artık ne gürültüsü ne de zibili bitmiyor yaa birde sinir patlaması yaşıyor insan onu hiç demiyorum

Hanfendiye bak bide ustune alinmiyor. Allah kolaylik versin canim.baya da kat varmis ustunde insallah digerleri iyidir...

Gunaydın arkadaslar Ebru bende artiyla uyandım ya dunku sımıt ve ıkı kasık bulgur ustune corba da taneli ondan galıba ama bu kadar kolay bak artı olmak sabah zor uyandım mıde bulantısıyla daha nasıl azaltayım kı esimde kızıyor dah 850 altına inme dıye sasirdim kaldım bu işe

En iyisini yapmişsın vallahi sustukca aptal yerine atıyorlar yuz goz olmayım dıyor insan yok anlayan yukardan sofra bezi vs Silkelerler hep benım camlı ama onu yağmurda yağdı mı ustune midem bulanıyor silmeye ekmekler yapısıyr o gunde tek kanat acık perde cam yıkadım balkonu bı baktım sigara iznarıti asagi niye atarsınız cop dıye bıse yok mu karsı blokta birinin kıyafeti yanmış birinin copü tutusmus Insan evde olmasa yangın cikcak dıkkat edin ben artık marka bisey ı ic tarafa asıyorum

Yeni
Amerika'da 122 kiloyken radikal bir karar alarak 58 kilo birden veren bir kadın, katıldığı bikini güzellik yarışmasında oluşan çatlaklara rağmen birinci seçildi.

Çok değil bundan sadece bir yıl kadar önce tam 122 kiloydu Conner Rensch. Ama bu kadar kısacık zamanda incecik bir kadına dönüştü. Üstelik katıldığı bikini yarışmasını kazandı. Hem de karın bölgesinde kilo vermekten kaynaklanan deri çatlaklarına rağmen.

KENDİSİNİ BİLDİ BİLELİ KİLOLUYLU

ABD'nin Nebraska eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Conner Rensch, kendini bildi bileli kiloluydu. Morbid obez olan Rensch, bu yüzden okul hayatında da zor günler geçirdi.
Sürekli olarak arkadaşlarının alaylı sözlerine maruz kalan genç kadın aslında kendisi de görüntüsünden çok memnun değildi.

''KENDİMİ SÜREKLİ AÇ HİSSEDİYORDUM''

Genç kadın o günleri "Annem benim küçükken de yemek yemeyi sevdiğimi söylerdi. Kendimi sürekli aç hissediyordum. Eğer çok yersem kendimi iyi hissedeceğimi düşünüyordum. Okulda hem kızlar hem erkekler benimle alay ederdi. Bana durmadan ne kadar şişman ve çirkin olduğumu söylerlerdi. Hatta bir keresinde okuldan bir kız bana kendimi öldürmem gerektiğini söylemişti." diye anlattı.

ÜNİVERSİTEDEYKEN DEĞİŞMEYE KARAR VERDİ

Ama üniversitedeyken birden artık değişmesi gerektiğine karar verdi genç kadın. Bir özel spor eğitmeniyle çalışmaya başladı bunun için de. Sıkı bir rejim ve zorlu bir çalışma sonunda üç hafta içinde 10 kilo zayıfladı. Ona bu zorlu yolculuğunda bir özel antrenör ve beslenme uzmanı da destek verdi. Bundan sonra da yaşam ve beslenme tarzını tamamen değiştirmesi gerektiğine karar verdi. Bunca adanmışlığın, inancın ve sıkı çalışmanın sonucunda da tam 58 kilo verip 64 kiloya kadar indi.

BİKİNİ YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU

Conner Rensch, katıldığı bikini yarışmasındaysa birincilik ödülünü evine götürdü. Rensch, ne kadar kısa bir zamanda nasıl bir mucize gerçekleştirdiğini de Instagram fotoğraflarıyla gözler önüne serdi.

''AYNIYIM AMA SADECE DAHA SAĞLIKLI VE MUTLUYUM''

Genç kadın bu konu hakkında "Aslında ben yine aynı kızım." diyor. "Ama daha sağlıklı ve mutluyum. Kiloluyken çekilen fotoğraflarına baktığımda onlar beni üzüyor ve o zamanlar nasıl hissettiğimi hatırlatıyor. Depresyonla ve yeme isteğimde başa çıktım. Ama aynı zamanda o kızla da duyuyorum."

greyfut suyu çok işe yarıyormuş
senelerdir greyfurt yemedim içmedim ilaçları etkileyen özelliği var diye
dün eşim almış çok severim greyfurt suyunu da dayanamadım 1 tanecik sıktım içtim zaten ilacımı sabah 7 de yutmuştum pek etkilemez herhalde bir daha doktora gidince sorayım bunu da

günaydın kızlar hepimiz için iyi bi hafta olur umarım
dünkü menümü veriyim,
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta
Ara: 200 ml light süt
öğlen:1 tabak tabak sebzeli makarna
Ara:Yarım dilim çikolatılı pasta(arkadaşımın doğumgünüydü kıramadım)
Akşam: bir kase tarçınlı light yoğurt
Ara: küçük bir parça çikolata
Hastalanıcam sanırım iştahım öyler açıkkı bişeyler yemeden zor duruyorum.yarın tartı günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…