Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin guzellikler,
arti uyandigim gune artiyla devam edecegim sanirim.dunku makarna artilamis beni.sabah kahvaltida da bi acma ve pogoca yedim tam oldu.offfff girtlagima sahip cikamiyorum yine
kız tomurcuğum bize ne oluyor angelina sen ben bir turşuya düştük o geçti karbonhidrata düştük bu da geçse de bari şu nefsimiz bir durulsa kardeşimde yedim yedim hareketsiz bi geldim 104.6 görünce dank etti ama geçen cumartesi bende karbonhidrata dayandım geri toparlıyorum ufak ufak 4-5 günde 3 kilo alıp 10 günde o kiloyu verememek çok tuhaff yaaa

850 kalori mi alıyorsun sadece yapma bacım kendi elinle kendi bedenin dengesini bozuyorsun en azından 1400 kalori alman gerekmez mi ben aynı hatayı yapıp metabolizmayı ve salgılanması gereken salgıları durdurdum üstüne kilo aldım sonra normale dönünce geri vermeye başladım

muhteşem bir değişim darısı başımıza :)
paylaşım için sağol gülüm

mecburen dönmek zorundayım bu ay bitmeden 2 hanelileri görmem lazım yetti gari canıma tak dedi bu fazlalıklar
Bi ara ne güzel düşmüştün iki hanelilere.biz elimize geçen fırsatı da değerlendirmeyi bilmiyoruz.
bende kortizon kullanırken 73 e kadar düşmüştüm.şimdi yükseldim yine.halbuki o zaman dikkat edeydim şimdiye 6 ları çoktan görmüştüm

Regl yaklaşıyor sanırım.tatlı isteği artmış. sabah ve akşamı iyi idare etmişsin

sağlık olsun da veririz düşeriz inceliriz hafifleriz bize tek engel beynimiz başka bişey değil

günaydınlar
bakıyorum kimse beni merak etmememiş ama ben yinede geldim

baya bir muhabbetler olmuş şöyle hızlı hızlı bir göz gezdirdim
Yeminle aklıma geldin, dün gece dedim. Bildirim de yapmadı inş kaçamak yapmamistir dedim. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…