- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.641
kız tomurcuğum bize ne oluyor angelina sen ben bir turşuya düştük o geçti karbonhidrata düştük bu da geçse de bari şu nefsimiz bir durulsa kardeşimde yedim yedim hareketsiz bi geldim 104.6 görünce dank etti ama geçen cumartesi bende karbonhidrata dayandım geri toparlıyorum ufak ufak 4-5 günde 3 kilo alıp 10 günde o kiloyu verememek çok tuhaff yaaaGunaydin guzellikler,
arti uyandigim gune artiyla devam edecegim sanirim.dunku makarna artilamis beni.sabah kahvaltida da bi acma ve pogoca yedim tam oldu.offfff girtlagima sahip cikamiyorum yine
mecburen dönmek zorundayım bu ay bitmeden 2 hanelileri görmem lazım yetti gari canıma tak dedi bu fazlalıklarSupersin ekimcim.eski ekim geri mi donuyor ne
850 kalori mi alıyorsun sadece yapma bacım kendi elinle kendi bedenin dengesini bozuyorsun en azından 1400 kalori alman gerekmez mi ben aynı hatayı yapıp metabolizmayı ve salgılanması gereken salgıları durdurdum üstüne kilo aldım sonra normale dönünce geri vermeye başladımGunaydın arkadaslar Ebru bende artiyla uyandım ya dunku sımıt ve ıkı kasık bulgur ustune corba da taneli ondan galıba ama bu kadar kolay bak artı olmak sabah zor uyandım mıde bulantısıyla daha nasıl azaltayım kı esimde kızıyor dah 850 altına inme dıye sasirdim kaldım bu işe
muhteşem bir değişim darısı başımıza :)Yeni
Amerika'da 122 kiloyken radikal bir karar alarak 58 kilo birden veren bir kadın, katıldığı bikini güzellik yarışmasında oluşan çatlaklara rağmen birinci seçildi.
Çok değil bundan sadece bir yıl kadar önce tam 122 kiloydu Conner Rensch. Ama bu kadar kısacık zamanda incecik bir kadına dönüştü. Üstelik katıldığı bikini yarışmasını kazandı. Hem de karın bölgesinde kilo vermekten kaynaklanan deri çatlaklarına rağmen.
KENDİSİNİ BİLDİ BİLELİ KİLOLUYLU
ABD'nin Nebraska eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Conner Rensch, kendini bildi bileli kiloluydu. Morbid obez olan Rensch, bu yüzden okul hayatında da zor günler geçirdi.
Sürekli olarak arkadaşlarının alaylı sözlerine maruz kalan genç kadın aslında kendisi de görüntüsünden çok memnun değildi.
''KENDİMİ SÜREKLİ AÇ HİSSEDİYORDUM''
Genç kadın o günleri "Annem benim küçükken de yemek yemeyi sevdiğimi söylerdi. Kendimi sürekli aç hissediyordum. Eğer çok yersem kendimi iyi hissedeceğimi düşünüyordum. Okulda hem kızlar hem erkekler benimle alay ederdi. Bana durmadan ne kadar şişman ve çirkin olduğumu söylerlerdi. Hatta bir keresinde okuldan bir kız bana kendimi öldürmem gerektiğini söylemişti." diye anlattı.
ÜNİVERSİTEDEYKEN DEĞİŞMEYE KARAR VERDİ
Ama üniversitedeyken birden artık değişmesi gerektiğine karar verdi genç kadın. Bir özel spor eğitmeniyle çalışmaya başladı bunun için de. Sıkı bir rejim ve zorlu bir çalışma sonunda üç hafta içinde 10 kilo zayıfladı. Ona bu zorlu yolculuğunda bir özel antrenör ve beslenme uzmanı da destek verdi. Bundan sonra da yaşam ve beslenme tarzını tamamen değiştirmesi gerektiğine karar verdi. Bunca adanmışlığın, inancın ve sıkı çalışmanın sonucunda da tam 58 kilo verip 64 kiloya kadar indi.
BİKİNİ YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU
Conner Rensch, katıldığı bikini yarışmasındaysa birincilik ödülünü evine götürdü. Rensch, ne kadar kısa bir zamanda nasıl bir mucize gerçekleştirdiğini de Instagram fotoğraflarıyla gözler önüne serdi.
''AYNIYIM AMA SADECE DAHA SAĞLIKLI VE MUTLUYUM''
Genç kadın bu konu hakkında "Aslında ben yine aynı kızım." diyor. "Ama daha sağlıklı ve mutluyum. Kiloluyken çekilen fotoğraflarına baktığımda onlar beni üzüyor ve o zamanlar nasıl hissettiğimi hatırlatıyor. Depresyonla ve yeme isteğimde başa çıktım. Ama aynı zamanda o kızla da duyuyorum."
Bi ara ne güzel düşmüştün iki hanelilere.biz elimize geçen fırsatı da değerlendirmeyi bilmiyoruz.mecburen dönmek zorundayım bu ay bitmeden 2 hanelileri görmem lazım yetti gari canıma tak dedi bu fazlalıklar
Regl yaklaşıyor sanırım.tatlı isteği artmış. sabah ve akşamı iyi idare etmişsingünaydın kızlar hepimiz için iyi bi hafta olur umarım
dünkü menümü veriyim,
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta
Ara: 200 ml light süt
öğlen:1 tabak tabak sebzeli makarna
Ara:Yarım dilim çikolatılı pasta(arkadaşımın doğumgünüydü kıramadım)
Akşam: bir kase tarçınlı light yoğurt
Ara: küçük bir parça çikolata
Hastalanıcam sanırım iştahım öyler açıkkı bişeyler yemeden zor duruyorum.yarın tartı günü
sağlık olsun da veririz düşeriz inceliriz hafifleriz bize tek engel beynimiz başka bişey değilBi ara ne güzel düşmüştün iki hanelilere.biz elimize geçen fırsatı da değerlendirmeyi bilmiyoruz.
bende kortizon kullanırken 73 e kadar düşmüştüm.şimdi yükseldim yine.halbuki o zaman dikkat edeydim şimdiye 6 ları çoktan görmüştüm
yeni arkadaşlar huuu nerdesiniz
Bende limonlu ıhlamur içtim iyi geldi.İşler yoğunlaşmaya başladı artık.oturma ayları bitti benim :)süt ısıttım azcık nescafe atıp içeyim sonra işe devam
Yeminle aklıma geldin, dün gece dedim. Bildirim de yapmadı inş kaçamak yapmamistir dedim. :))günaydınlar
bakıyorum kimse beni merak etmememiş ama ben yinede geldim
baya bir muhabbetler olmuş şöyle hızlı hızlı bir göz gezdirdim
Yeniyim ve hep buralardayımyeni arkadaşlar huuu nerdesiniz
kulakları çınlar tomurcuğum gelirler bu gün :))
Yeminle aklıma geldin, dün gece dedim. Bildirim de yapmadı inş kaçamak yapmamistir dedim. :))
Kızlar eşimin akrabası ölmüş üzerinde Emeği olan biri cenazeye gidiyoruz
Allah rahmet eylesin canımKızlar eşimin akrabası ölmüş üzerinde Emeği olan biri cenazeye gidiyoruz
Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin...Kızlar eşimin akrabası ölmüş üzerinde Emeği olan biri cenazeye gidiyoruz
Benim zam işi tamamdır kızlar,geçen ay konuşmuş olmamın faydası sanırım.Hiç mevzu olmadan ek 300 tl verdi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?