Haydi Yine Yeniden...

Selam kızlar napınız bugun bı yoğunluk gıdıyor mutfak dolapları indi buzdolabı silindi erzaklar elden gecti kavanozar vs balkon ama daha dolapların disi ve zemin silinecek onuda akşama bıraktım oglen yemek ısı simdide pazardan geldim yuklenıp tabı onlar yerleşip akşam yemeği yarında temizlik yapacam of bugunden pilim bitti

Kız sen ne çok temizlik yapıyon öyle

ekim2009 1400 kalorı cok degıl mi ya dev hatta bak yazınca az gelmıs olabilir ama bı kac gun sende hesapla benım kimden cok fazla degildir bazı arkadaşların Menulerine bakıyorum belki 700 de bıle kalıyor olabilirler

Ne zamandır cok detaylı yapmıyrdum ya ondan ustun koru oldu canım sen evde kalmıyorsun ya cok kırlenmıyordur belki benım iş hıc bitmiyor camlar da yıne batmış ama bıraz daha dursun bakalım
Belkide evet benim ev aksamdan aksama kullaniliyor neredeysenama kullanilmayan ev de ayri batiyor.pazar gunlerimin tamami neredeyse temizlikle geciyor benim de

Sabah
1 pogoca
1 acma
5 adt yesil zeytin

oglen
tam bugday ekmekli yagsiz tost
5 adt siyah zeytin

ara
1 adet cilek

aksam
5 yk pirasa
1 kase yogurt

ara
yogurt kuru
Sabah kacamak olsada diger öğünler guzel bence hem sabahtan akşama yakmış olabilirsin

Iyi akşamlar a
Kahvaltı
1 yumurtali omlet
2 dılım cavdar

Oğlen
1 kase Sehriye li tavuk corba

Akşam
Istavrit baya yedım
Salata yesillik

870 kalorı ıyı ama mantıksız oldu bılıyorum

3 lt su ıcıldı
Spor hic durmadım bugun
Kızlar buaralar BİRAz dagtacam ama menu yazmayınca cok dagıtrm kontrollu bı sekilde olacak o yuzden kusura bakmayın sanmayın diyetle dalga geciyorm Bilginize

Sabah kacamak olsada diger öğünler guzel bence hem sabahtan akşama yakmış olabilirsin
Bir nevi ceza verdim kendime.tam doymadim suandada acim ama yemicem.sabah arti cikinca o sinirle yedim ikisini.yoksa sadece pogoca yicektim.bol su ictim bugun.insallah yarin sabaha artidan kurtulmus olurum.gecen haftayla ayni kalsam sukur dicem

Hahahahaa cok guldum canim ya yine dalga geçceksin diyetle.metabolizmanin sasirmasi da iyidir ayrica.cok tatlisin sen yaaa

Hahahahaa cok guldum canim ya yine dalga geçceksin diyetle.metabolizmanin sasirmasi da iyidir ayrica.cok tatlisin sen yaaa
Tesekkur ederim o senın tatlılığin
Diyorum ki mesela yarın kahvaltı gozlme yiyeyim sonra normal devam etsin senın bugun ki gıbı ertesi gun hakkı mi baska bıse den kullanyım vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…