- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.661
Sağol canım,darısı başına hazirandagözün aydın canım
başınız sağ olsun mekanı cennet olsun rabbim sevenlerine sabır versinKızlar eşimin akrabası ölmüş üzerinde Emeği olan biri cenazeye gidiyoruz
hayırlı olsun sağlıkla huzurla harca inşallahBenim zam işi tamamdır kızlar,geçen ay konuşmuş olmamın faydası sanırım.Hiç mevzu olmadan ek 300 tl verdi şükürler olsun
cidden darısı başına inşalah sana da hakkın olan zammı yaparlar hazirana diyip sonrada hatırlamıyor numarası yapmazlargözün aydın canım
Allah razı olsun canım...hayırlı olsun sağlıkla huzurla harca inşallah
Kız sen ne çok temizlik yapıyon öyleSelam kızlar napınız bugun bı yoğunluk gıdıyor mutfak dolapları indi buzdolabı silindi erzaklar elden gecti kavanozar vs balkon ama daha dolapların disi ve zemin silinecek onuda akşama bıraktım oglen yemek ısı simdide pazardan geldim yuklenıp tabı onlar yerleşip akşam yemeği yarında temizlik yapacam of bugunden pilim bitti
Ne zamandır cok detaylı yapmıyrdum ya ondan ustun koru oldu canım sen evde kalmıyorsun ya cok kırlenmıyordur belki benım iş hıc bitmiyor camlar da yıne batmış ama bıraz daha dursun bakalımKız sen ne çok temizlik yapıyon öyle
başınız sağolsunKızlar eşimin akrabası ölmüş üzerinde Emeği olan biri cenazeye gidiyoruz
Belkide evet benim ev aksamdan aksama kullaniliyor neredeysenama kullanilmayan ev de ayri batiyor.pazar gunlerimin tamami neredeyse temizlikle geciyor benim deNe zamandır cok detaylı yapmıyrdum ya ondan ustun koru oldu canım sen evde kalmıyorsun ya cok kırlenmıyordur belki benım iş hıc bitmiyor camlar da yıne batmış ama bıraz daha dursun bakalım
Doğrudur tabi kapalı oyle kalsa bole toz olıyorBelkide evet benim ev aksamdan aksama kullaniliyor neredeysenama kullanilmayan ev de ayri batiyor.pazar gunlerimin tamami neredeyse temizlikle geciyor benim de
Sabah kacamak olsada diger öğünler guzel bence hem sabahtan akşama yakmış olabilirsinSabah
1 pogoca
1 acma
5 adt yesil zeytin
oglen
tam bugday ekmekli yagsiz tost
5 adt siyah zeytin
ara
1 adet cilek
aksam
5 yk pirasa
1 kase yogurt
ara
yogurt kuru
Bir nevi ceza verdim kendime.tam doymadim suandada acim ama yemicem.sabah arti cikinca o sinirle yedim ikisini.yoksa sadece pogoca yicektim.bol su ictim bugun.insallah yarin sabaha artidan kurtulmus olurum.gecen haftayla ayni kalsam sukur dicemSabah kacamak olsada diger öğünler guzel bence hem sabahtan akşama yakmış olabilirsin
HahahahaaIyi akşamlar a
Kahvaltı
1 yumurtali omlet
2 dılım cavdar
Oğlen
1 kase Sehriye li tavuk corba
Akşam
Istavrit baya yedım
Salata yesillik
870 kalorı ıyı ama mantıksız oldu bılıyorum
3 lt su ıcıldı
Spor hic durmadım bugun
Kızlar buaralar BİRAz dagtacam ama menu yazmayınca cok dagıtrm kontrollu bı sekilde olacak o yuzden kusura bakmayın sanmayın diyetle dalga geciyorm Bilginize
Tesekkur ederim o senın tatlılığinHahahahaacok guldum canim ya yine dalga geçceksin diyetle.metabolizmanin sasirmasi da iyidir ayrica.cok tatlisin sen yaaa
kusura bakmayın bilgisayarım çöktü formata gitti anca gelebildim diyetime devam ettim bu sürede ama yazamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?