Haydi Yine Yeniden...

Menumu veriyorum kızlar
Sabah ılık limonlu şu
8.30: 1 yumurta, kibrit k.peynir, 1 küçük domates ve salatalık 4 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 10.30: şekersiz Nescafe, 2 dilim bitter
Ara 12.00: 1 galeta ve 1 ayran
15.30: 1 kase çorba ve 1 dilim ç ekmek
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba ve 1 tabak tavuklu mantar sote
Bugün gün vardı kızlar arkadaşta
8.30 gibi: 2 kaşık Meksika fasulyeli salata
1 kaşık patates püresi
(Günü kazasız atlattım başka bi şey yemedim)
2 buçuk litre su
Filik benim menü kaç kalori

Tahminen kafamdan saydım mantarlı tavuk sote zaten 1 porsiyon 300 kalorı senin 1100 gıbı galıba gecmemişsındır 1100

Yorumu unuttum genel olarak guzel menun ama yemeklerini kaşık hesabı yapabilirsin o zaman bu ölcün olur 5 6 kasık Ideal dıye bılıyorum

Tahminen kafamdan saydım mantarlı tavuk sote zaten 1 porsiyon 300 kalorı senin 1100 gıbı galıba gecmemişsındır 1100

Yorumu unuttum genel olarak guzel menun ama yemeklerini kaşık hesabı yapabilirsin o zaman bu ölcün olur 5 6 kasık Ideal dıye bılıyorum
Aslında listemde kaşık hesabı yazıyor ama o anda eğer çok aç olursam kaşık masık gözüm görmüyor kalori hesabı için teşekkür ederim canım..

Iyi geceler kizlar bugun tum gun temizlik yaptim aksamda eltim cagirdi oraya gittim yeni geldim eve menumu vereyim gecmisi okurum sonra
Menum
Sabah : iki dilim koy ekmegi
Dort kup kasar
Bir yaprak marul
Sekersiz cay
Oglen : bir dilim ekmek bir dilim kasar
Aksam : 1 kepçe corba
Uc kasik pilav
Iki kasik haslama et
Karisik salata
Misafirlikte : yarim avuctan az kabak cekirdegi uc dirt tane leblebi
Yarim portakal Bir dilim elma
Su : 2litre su

Sabahtan beri yazicam yazicam bisey giriyo araya angelina35 nerelerde.gelmedi bugun kuzum hic
Gelemedim kuzum ya butun gun temizlik yaptim hali cirp koltuklari cek yatak altlari hep temizledim mutfagi soyle bi sildim aksamda eltime gittim gelincede yarim rahat vermedi mesajda bu saate kaldi allahim yarina kesin odem olcam uykusuz kaldim yaa gozlerim boyle bakarim artik hadi yatayim bende yarin gorusuruz erken kalkabilirsem tabi

günaydın kızlar
dünün kalan menüsü
öğle
1 kase çorba
yarım armut
akşam
yarım tabak kıymalı patates yemeği
3 kaşık yoğurtlu köz biber
3 kaşık dolu dolu yoğurtlu kereviz

sonrası benim sıpa tutturdu beraber bişeyler izleyelim netten diye tabi yine mısır da patlattı bende yedim

akşam saati hiç olmayacak bişey çikolatalı gofret yedim hemde 1 tanenin hepsini genelde 3 defada yada yarım yerdim kaldırırdım dolaba malum dönem başlamak üzere gözüm mü döndü ne
bekliyorum benimki gitsin tartılıp yazıcam uyuyup kalmazsam tabii

Filik gülüm ben tahmini 1400 kalori yazdım boy kilo yaşa ve hareketli mi hareketsiz mi yaşam tarzın ona göre günlük alman gereken miktarın genelde 300- 500 kalori altını almak lazım sağlıklı zayıflamak için benim günlük ihtiyaç 2200 civarı zayıflamak için önerilen 1850 kalori benim kalori saydığım dönem de 950-1300 civarı oluyordu.. yediklerim kalorisine göre yemedim hiç sadece yediklerimin kalorisine bakıyordum :))
kalori sepeti hata verip kafayı yiyince ,benim fatsecretim diye bir siteyi kullanıyordum ölçümler için

günaydın kızlar,dünkü menüm
sabah:kaşarlı tost
öğlen:1 kase mercimek çorba, biraz dana haşlama, 2 yk kaşığı pilav
Ara:bir paket eti form light,bir sütlü nescafe,bir avuç sarı leblebi
akşam: nesfitli light yoğurt (150 gr),bir küçük muz
ara:çikolatali süt
sonunda akşam hasta olmuşum kaç günkü krizimin sebebi buymuş en azından
bugün tartı günüydü doğru mu acaba

bende bu arada fat secreti kullanıyodum . ayrıca sadece uygulama olarak değil bilgisayrdan da girebilme işi bana çok pratik geldi .maile belli başlı zamanlarda tartılma hatırlatmaları falan gönderiyo. aradığım her yiyeceği rahatlıkla bulabiliyodum o açıdan baya iyi

ekim2009 bende fatsectr kullanıyorum cok guzel ben suna gore fazla dedım ılk bı liste uyguluyor dum kaba hesap yaptım 1300 civarı o guzelde vermistim ama artık kesmiyor bunlar aslında nette vermedik ce azaltmayın vucud daha cok direnc gosterIR dıyor soyle 1000 ı gecmemek aslında benim hedefım ama 850 genelde olıyor

Evet gelelim kılo bıldırimë
Gecen hafta 71.9
Guncel 71.4 fark -500

Cok mutluyum dun 8 dım hatta akşamda artı cikacak gıbıydım bır tur volkan konak actim oynadım yatak odasında kızım anne cok komıksın yaa deyince kendımı topladım gormemıs misali oldum artık

Evet regl sen uzulme fazla Cıkman normal

ay bravo valla çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…