- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.681
Tahminen kafamdan saydım mantarlı tavuk sote zaten 1 porsiyon 300 kalorı senin 1100 gıbı galıba gecmemişsındır 1100Menumu veriyorum kızlar
Sabah ılık limonlu şu
8.30: 1 yumurta, kibrit k.peynir, 1 küçük domates ve salatalık 4 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 10.30: şekersiz Nescafe, 2 dilim bitter
Ara 12.00: 1 galeta ve 1 ayran
15.30: 1 kase çorba ve 1 dilim ç ekmek
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba ve 1 tabak tavuklu mantar sote
Bugün gün vardı kızlar arkadaşta
8.30 gibi: 2 kaşık Meksika fasulyeli salata
1 kaşık patates püresi
(Günü kazasız atlattım başka bi şey yemedim)
2 buçuk litre su
Filik benim menü kaç kalori
Yorumu unuttum genel olarak guzel menun ama yemeklerini kaşık hesabı yapabilirsin o zaman bu ölcün olur 5 6 kasık Ideal dıye bılıyorumMenumu veriyorum kızlar
Sabah ılık limonlu şu
8.30: 1 yumurta, kibrit k.peynir, 1 küçük domates ve salatalık 4 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği
Ara 10.30: şekersiz Nescafe, 2 dilim bitter
Ara 12.00: 1 galeta ve 1 ayran
15.30: 1 kase çorba ve 1 dilim ç ekmek
Aksam 18.00: 1 kepçe çorba ve 1 tabak tavuklu mantar sote
Bugün gün vardı kızlar arkadaşta
8.30 gibi: 2 kaşık Meksika fasulyeli salata
1 kaşık patates püresi
(Günü kazasız atlattım başka bi şey yemedim)
2 buçuk litre su
Filik benim menü kaç kalori
Tahminen kafamdan saydım mantarlı tavuk sote zaten 1 porsiyon 300 kalorı senin 1100 gıbı galıba gecmemişsındır 1100
Aslında listemde kaşık hesabı yazıyor ama o anda eğer çok aç olursam kaşık masık gözüm görmüyorYorumu unuttum genel olarak guzel menun ama yemeklerini kaşık hesabı yapabilirsin o zaman bu ölcün olur 5 6 kasık Ideal dıye bılıyorum
Gelemedim kuzum ya butun gun temizlik yaptim hali cirp koltuklari cek yatak altlari hep temizledim mutfagi soyle bi sildim aksamda eltime gittim gelincede yarim rahat vermedi
bende bu arada fat secreti kullanıyodum . ayrıca sadece uygulama olarak değil bilgisayrdan da girebilme işi bana çok pratik geldi .maile belli başlı zamanlarda tartılma hatırlatmaları falan gönderiyo. aradığım her yiyeceği rahatlıkla bulabiliyodum o açıdan baya iyiFilik gülüm ben tahmini 1400 kalori yazdım boy kilo yaşa ve hareketli mi hareketsiz mi yaşam tarzın ona göre günlük alman gereken miktarın genelde 300- 500 kalori altını almak lazım sağlıklı zayıflamak için benim günlük ihtiyaç 2200 civarı zayıflamak için önerilen 1850 kalori benim kalori saydığım dönem de 950-1300 civarı oluyordu.. yediklerim kalorisine göre yemedim hiç sadece yediklerimin kalorisine bakıyordum :))
kalori sepeti hata verip kafayı yiyince ,benim fatsecretim diye bir siteyi kullanıyordum ölçümler için
Evet regl sen uzulme fazla Cıkman normalgünaydın kızlar,dünkü menüm
sabah:kaşarlı tost
öğlen:1 kase mercimek çorba, biraz dana haşlama, 2 yk kaşığı pilav
Ara:bir paket eti form light,bir sütlü nescafe,bir avuç sarı leblebi
akşam: nesfitli light yoğurt (150 gr),bir küçük muz
ara:çikolatali süt
sonunda akşam hasta olmuşum kaç günkü krizimin sebebi buymuş en azından
bugün tartı günüydü doğru mu acaba
ay bravo valla çok sevindimEvet gelelim kılo bıldırimë
Gecen hafta 71.9
Guncel 71.4 fark -500
Cok mutluyum dun 8 dım hatta akşamda artı cikacak gıbıydım bır tur volkan konak actim oynadım yatak odasında kızım anne cok komıksın yaa deyince kendımı topladım gormemıs misali oldum artık
Önce kactin kı almIş mısıngeçen hafta kilo bildirimi yapmadım :))
bu hafta 102.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?