- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.701
olsun canım ya bende aynı durumdayım diyete başladığımdan beri 2 güne bir ancakGünaydın kızlar kilo bildirimi için wc bekliyorum. Dün de çıkamadım. Muhtemelen fazla gelicem çıkamazsam..
Canım yaş ve boy yazabilir misin?geçen hafta pazartesi söylemiştim:51
bu hafta:50,6
fark - 0.4
reglden dolayı kendimi daha ağır hissediyorum ama
Sız ıkı gunde bırse ıyı bıle benı bılsenız oooolsun canım ya bende aynı durumdayım diyete başladığımdan beri 2 güne bir ancak
Sız ıkı gunde bırse ıyı bıle benı bılsenız ooo
hadi ya çok kötü ben bu durumda bile çok sıkılıyorum rahatsız ediyor
Süper canım maşallah sana.İnşallah 1 ay içerisinde 2 hanelilere düşer müjdeyi verirsin bize.Çok sevindim.Bende o yollardan geçtim 117 ile başlamıştım 74,5 kg yim şimdi.İmkansız diye birşey yok yani.İsteyince oluyorKizlar coktandir yazamiyorum ama diyete devam 118 le baslamistim bugun tartildim 109 olmusum cok sukur hizla gidiyo kilocuklarkilo verenleri tebrik ediyorum artida olanlarda canini sikmasin insallah haftaya iner
Aayyy agzindan bal damliyo Allah razi olsun canim yaa insallahSüper canım maşallah sana.İnşallah 1 ay içerisinde 2 hanelilere düşer müjdeyi verirsin bize.Çok sevindim.Bende o yollardan geçtim 117 ile başlamıştım 74,5 kg yim şimdi.İmkansız diye birşey yok yani.İsteyince oluyor
Niye kuru fasulye sevmez misin?arkadaşlar bugün iş yerinde kuru fasulye var bende sabah gelirken simit almıştım çorba ve 1 simit yesem çok mu olur öğle için
Niye kuru fasulye sevmez misin?
Yarım simit çorba içersin.Tabi tarhana falan değilse.Kalan yarım simiti de akşam üstü ara yaparsın
canım yaşım: 24Canım yaş ve boy yazabilir misin?
ya kızlar benimde sürekli kabızlık problemim var. nasıl çözerim bilmiyorum. bazen iki gün bile çıkamıyorum. düzensiz beslenmeye veriyodum ama düzenli beslenirkende böyle olması beni üzdü. bazen kuru kayısı su bile etki etmiyo yani anlayamıyorum. sizce ne yapmam lazım sizin özellikle yiyip iyi geldiğini düşündüğünüz bi besin var mı?İlk 20 gün bende de vardı kabızlık. Sonra düzelmişti. Normalde günde 2 kez çıktığımda olur. Ama bu iki gündür böyleyim. Heralde yine çıkamayıp sonradan düzelip yine kilo vericem. Öyle olmuştu önceden bakalım ümidim bu yönde..
Ben bamya yemeği yediğimde hemen ishal olurum.Bitki çayları da tüketebilirsinya kızlar benimde sürekli kabızlık problemim var. nasıl çözerim bilmiyorum. bazen iki gün bile çıkamıyorum. düzensiz beslenmeye veriyodum ama düzenli beslenirkende böyle olması beni üzdü. bazen kuru kayısı su bile etki etmiyo yani anlayamıyorum. sizce ne yapmam lazım sizin özellikle yiyip iyi geldiğini düşündüğünüz bi besin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?