Haydi Yine Yeniden...

hadi ya çok kötü ben bu durumda bile çok sıkılıyorum rahatsız ediyor

İlk 20 gün bende de vardı kabızlık. Sonra düzelmişti. Normalde günde 2 kez çıktığımda olur. Ama bu iki gündür böyleyim. Heralde yine çıkamayıp sonradan düzelip yine kilo vericem. Öyle olmuştu önceden bakalım ümidim bu yönde..

Kizlar coktandir yazamiyorum ama diyete devam 118 le baslamistim bugun tartildim 109 olmusum cok sukur hizla gidiyo kilocuklar kilo verenleri tebrik ediyorum artida olanlarda canini sikmasin insallah haftaya iner
Süper canım maşallah sana.İnşallah 1 ay içerisinde 2 hanelilere düşer müjdeyi verirsin bize.Çok sevindim.Bende o yollardan geçtim 117 ile başlamıştım 74,5 kg yim şimdi.İmkansız diye birşey yok yani.İsteyince oluyor

arkadaşlar bugün iş yerinde kuru fasulye var bende sabah gelirken simit almıştım çorba ve 1 simit yesem çok mu olur öğle için

Aayyy agzindan bal damliyo Allah razi olsun canim yaa insallah herkese insallah istedigi kiloya ulasir en kisa zamanda

arkadaşlar bugün iş yerinde kuru fasulye var bende sabah gelirken simit almıştım çorba ve 1 simit yesem çok mu olur öğle için
Niye kuru fasulye sevmez misin?
Yarım simit çorba içersin.Tabi tarhana falan değilse.Kalan yarım simiti de akşam üstü ara yaparsın

ya kızlar benimde sürekli kabızlık problemim var. nasıl çözerim bilmiyorum. bazen iki gün bile çıkamıyorum. düzensiz beslenmeye veriyodum ama düzenli beslenirkende böyle olması beni üzdü. bazen kuru kayısı su bile etki etmiyo yani anlayamıyorum. sizce ne yapmam lazım sizin özellikle yiyip iyi geldiğini düşündüğünüz bi besin var mı?

Ben bamya yemeği yediğimde hemen ishal olurum.Bitki çayları da tüketebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…