- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #13.721
Geçen hafta 66.7 şimdi 66.5
başınız sağolsun canım
Allah rahmet eylesin canım
Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin...
başınız sağ olsun mekanı cennet olsun rabbim sevenlerine sabır versin
Sağolun arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı imanlı ömür versinbaşınız sağolsun
Arada yarım simit olmasa gayet güzel bir günbugün grubumuz çok sessiz
ben menümü vereyim
SABAH
2 dilim kaşar
2 dilim kepekli ekmek
ARA
8 tane badem
ÖĞLE
1 mercimek kase çorba
1 kase cacık
yarım simit
ARA
yarım simit
AKŞAM
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa
4 litre su
Arada yarım simit olmasa gayet güzel bir gün
Canim geçen hafta 66.8 mis. Yani _300Geçen hafta 66.7 şimdi 66.5
Basiniz sagolsun tatlim allah rahmet eylesin mekani cennet olsunSağolun arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı imanlı ömür versin
çöp galiba canım geçen bana da olmuştu eşim bana fırsat vermeden kendi attı benim kide 750 gr felan dıkızlar yardıımmmm
eşim her zaman aldığı marka tereyapından 1 kg almış ama kokusu kötü margarin erirkendi gibi mi desem bi tuhaf ve tadı da aynı tuhaf ben bu yağı ne yapıcam iade de etmedi eşim eritip az fokurdatsam mı dedim nete bakındım ama bişey bulamadım işe yarar mı acaba ne yapabilirim bu yağı acı değil sadece ağır bir kokusu var pilavda tadı da aynı kokusu gibi kötü
ooo zayi olacak desene :))çöp galiba canım geçen bana da olmuştu eşim bana fırsat vermeden kendi attı benim kide 750 gr felan dı
ufak ufak porsiyonlar halinde buzdolabi posetinde buzluga koy.pasta borekte koku sorunu olmayacaksa yapmadan once indirirsin oda sicakliginda erir once.sonra ister erit kullan istersen yumusak kivamli acmalarinda kullan.ooo zayi olacak desene :))
eşim geçen sene grip olduktan sonra koku alma duyusunu kaybetti
ona kokusu gitmiyor tadında bişey yok diyor çörek hamur işi v.s. yap diyoryapsam ne kadar kullanıcam 1kg yağ galiba sonu çöp olacak bunun da
geçenhafta : 68,7
Hem kalburabasti hem luppo fazla olmus canim.neyse gunduz kacamagi sonucta.spor yaparsan erir muhtemelen...Menümü anlatayım
Sabah
Küçücük kase nesfitli süt
Ara
Türk kahvesi, yeşil çay
Öğle
4 yemek kaşığı zeytinyağlı kuru fasulye yemeği, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt, 1 kalburabastı
Ara Sütlü şekersiz Nescafe, 1 luppo
Akşam
4-5 tekirdağ köfte, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi
Malum gün yaklaşıyor akşam yemeği yerine pul biberli limonlu yoğurt olcak hafifletici olsunHem kalburabasti hem luppo fazla olmus canim.neyse gunduz kacamagi sonucta.spor yaparsan erir muhtemelen...
Senin baklava benim kalburabastı yakmaz inşallah biziIyi aksamlar menumu vereyim
Sabah iki dilim koy ekmegine kasarli tost
Sekersiz cay uc dort dilim domates
Oglen iki dilim kayinvalidenin baklavasindan
Iki tane kucuk havuc
Aksam : bir kepce sehriye corbasi
Bir kepce yesil fasulye
Bir dilim koy ekmegi
Su 1, 5 litre oldu
Baklava cokk guzel olmus iki dilim daha yiycem bir daha goremem oklavaya sarip sikip cikarmis kucuk kucuk yiyim dimi haftaya kadar daha dikkat ederimm
Ye canım ye benim yerine de baklavayi çok severimIyi aksamlar menumu vereyim
Sabah iki dilim koy ekmegine kasarli tost
Sekersiz cay uc dort dilim domates
Oglen iki dilim kayinvalidenin baklavasindan
Iki tane kucuk havuc
Aksam : bir kepce sehriye corbasi
Bir kepce yesil fasulye
Bir dilim koy ekmegi
Su 1, 5 litre oldu
Baklava cokk guzel olmus iki dilim daha yiycem bir daha goremem oklavaya sarip sikip cikarmis kucuk kucuk yiyim dimi haftaya kadar daha dikkat ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?