Haydi Yine Yeniden...

bugün grubumuz çok sessiz
ben menümü vereyim
SABAH
2 dilim kaşar
2 dilim kepekli ekmek

ARA
8 tane badem

ÖĞLE
1 mercimek kase çorba
1 kase cacık
yarım simit

ARA
yarım simit

AKŞAM
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa

4 litre su

başınız sağolsun canım

Allah rahmet eylesin canım

Başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin...

başınız sağ olsun mekanı cennet olsun rabbim sevenlerine sabır versin

M Melrin allah rahmet eylesin mekanı cennet olur insallah
tomurcukkk Güle güle harca

başınız sağolsun
Sağolun arkadaşlarım Rabbim hepimize hayırlı imanlı ömür versin

Menümü anlatayım
Sabah
Küçücük kase nesfitli süt
Ara
Türk kahvesi, yeşil çay
Öğle
4 yemek kaşığı zeytinyağlı kuru fasulye yemeği, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yoğurt, 1 kalburabastı
Ara Sütlü şekersiz Nescafe, 1 luppo
Akşam
4-5 tekirdağ köfte, yoğurt, salata
Ara
Türk kahvesi

Arada yarım simit olmasa gayet güzel bir gün

kızlar yardıımmmm
eşim her zaman aldığı marka tereyapından 1 kg almış ama kokusu kötü margarin erirkendi gibi mi desem bi tuhaf ve tadı da aynı tuhaf ben bu yağı ne yapıcam iade de etmedi eşim eritip az fokurdatsam mı dedim nete bakındım ama bişey bulamadım işe yarar mı acaba ne yapabilirim bu yağı acı değil sadece ağır bir kokusu var pilavda tadı da aynı kokusu gibi kötü

çöp galiba canım geçen bana da olmuştu eşim bana fırsat vermeden kendi attı benim kide 750 gr felan dı

hazır azcık oturmuşken menüde yazayım
sabah
1 greyfurt suyu

öğle
2 kase mercimek çorbası
yarım dilim t.b. ekmeği

öğleden sonra komşuda
bir kaç kuş lokumu
1 kavala kurabiye
bir kaç tane yer fıstığı
az şekerli kahve

akşam yok
acıkmadım daha büyük ihtimal yemek yemem acıkırsam belki yoğurt olur birde meyve bir ihtimal

çöp galiba canım geçen bana da olmuştu eşim bana fırsat vermeden kendi attı benim kide 750 gr felan dı
ooo zayi olacak desene :))
eşim geçen sene grip olduktan sonra koku alma duyusunu kaybetti
ona kokusu gitmiyor tadında bişey yok diyor çörek hamur işi v.s. yap diyor yapsam ne kadar kullanıcam 1kg yağ galiba sonu çöp olacak bunun da

ufak ufak porsiyonlar halinde buzdolabi posetinde buzluga koy.pasta borekte koku sorunu olmayacaksa yapmadan once indirirsin oda sicakliginda erir once.sonra ister erit kullan istersen yumusak kivamli acmalarinda kullan.
Bizde tereyagini biraz fazla aliriz ve hemen tuketemeyiz.buzluga atiyorum ben hic sorun olmuyor

Hem kalburabasti hem luppo fazla olmus canim.neyse gunduz kacamagi sonucta.spor yaparsan erir muhtemelen...

Iyi aksamlar menumu vereyim
Sabah iki dilim koy ekmegine kasarli tost
Sekersiz cay uc dort dilim domates
Oglen iki dilim kayinvalidenin baklavasindan
Iki tane kucuk havuc
Aksam : bir kepce sehriye corbasi
Bir kepce yesil fasulye
Bir dilim koy ekmegi
Su 1, 5 litre oldu
Baklava cokk guzel olmus iki dilim daha yiycem bir daha goremem oklavaya sarip sikip cikarmis kucuk kucuk yiyim dimi haftaya kadar daha dikkat ederimm

Senin baklava benim kalburabastı yakmaz inşallah bizi

Ye canım ye benim yerine de baklavayi çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…